whatsapp-widget

Andreea Arsene

Campanie din trecut 0 zile
89.420666666667% Complete

Suma primita

16.096 €

Necesari

18.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5ef26293223af_Andreea-Arsene-23.06.2020.pdf
doc_5f06bcaec0284_Andreea-Arsene-09.07.2020.pdf
doc_5f88761c3431d_Andreea-Arsene-15.10.2020-nr.-2.pdf
doc_60c6f6b1b19fb_Andreea-Arsene-14.06.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Mary Conf Stil
Iorga G.
CALDARARU S.
MIHAELA-SIMONA S.
ASTEFANOAIE O.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Andreea Arsene

Campanie din trecut

Update-uri campanie

15 Jan
2022-01-15

Iubim poveștile cu final fericit și ne bucurăm cu toți cand vedem că un pui de om cu sprijinul tău acum se bucură de viață. În data de 21.06.2021 am deschis campania de strângere de fonduri pentru Andreea Arsene (https://salveazaoinima.ro/andreea-arsene/)
Povestea ei începea cu cuvinte de disperare din partea mamei care în acel moment a trăit cu frică că își va pierde copilul:”
După două săptămâni în care Andreea Arsene avea dureri de cap care apăreau și dispăreau treptat pe parcursul zilei, un alt semn că ceva nu este în regulă i-a alertat pe toți din casă: fetei i s-a deplasat un ochi.
Controlul amănunțit efectuat de medicii de la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală a scos la iveală o problemă severă. Andreea are o tumoră între creierul mic și creierul mare.”
Andreea acum se bucură de copilărie datorită ție!!🥳🥳
Îți mulțumesc pentru donație, rugăciuni și gândurile bune!

14 Oct
2020-10-14

Vestea mare și îmbucurătoare a venit azi,rezultatul analizelor și Rmn a scos la iveală faptul că după cele 33 ședințe de radioterapie tumora s-a eliminat și acolo mai este ceva foarte mic,o coajă au spus ei, ceea ce ne bucura foarte mult.
Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche iar la 3 luni sa mergem iar la control pt a evalua situația și starea de sănătate a Andreei.
Sa speram ca aceste drumuri vor fii din ce in ce mai rare iar Andreea isi va putea relua viață dinainte de apariția acestei tumori.
Vă mulțumim tuturor pentru toata susținerea acordată și să auzim numai vești minunate in continuare.

27 Aug
2020-08-27

Si in sfarsit ajunsă acasă cu bine va multumesc pentru ajutorul  acordat fără contribuția din puținul vostru nu a-si fi ajuns să fac acest tratament.va multumim tuturor andreea❤❤❤

17 Aug
2020-08-17

Au trecut aproape două luni de când draga noastră prietena,alintata și răsfățată Andreea a plecat din România cu destinația Turcia ,nu ca sa se plimbe,nu în concediu ,ci.in urma unui diagnostic groaznic și de neacceptat pentru nimeni,ea fiind diagnosticat cu tumoare maligna la cap,fiind operată în România și facanduise aici cateva ședințe de chimioterapie.

În urma strigatului meu de ajutor voi toți ati dat dovada de o solidaritate cum puțin mia fost dat sa vad în viață asta și ca drept dovadă într-un f scurt timp banii necesari pentru investigația Andreei în Turcia au fost strânși și cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu ajutorul părinților lui Darius, Andreea a plecat în câteva zile.

De atunci zilnic a făcut ședințe de radioterapie urmând ca pe la sfarsitul lunii august sa termine cură de 33 de ședințe, apoi urmate de un Rmn în urma căruia noi cu toții speram cu ajutorul Bunului Dumnezeu Andreea sa se întoarcă sănătoasă acasă dacă ar fii posibil chiar și fără tratament medicamentos de întreținere de chimioterapie.

Tin sa va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat,pentru toate sumele donate,pentru toate mesajele frumoase de încurajare și de susținere,multumesc Domnului Vlad Placinta pentru toata grija pe care io poarta Andreei și Asociației pentru toate plățile făcute în numele ei, cum voi avea vești noi va voi tine la curent.

20 Jul
2020-07-20

O nouă săptămână, o altă ședință de radioterapie care ne va duce încet și sigur la rezultatul mult așteptat,la ceea ce ne dorim cu toții,la momentul in care Andreea se va întoarce cu bine acasă.
Oricât de mult ne-am dori sa grăbim timpul trebuie să avem răbdare și să parcurgem întreaga etapa a radioterapiei, apoi să facem rmn care ne va spune clar cum a evoluat starea de sănătate a ANDREEi și ce va urma sa facem în continuare,până atunci nu ne rămâne decât să îndreptam gândurile noastre bune și rugăciunile noastre către această minune de PRINȚESA,sa donam și să ajutăm ca visul ei care a devenit și al nostru să devină realitate și ea să se întoarcă sănătoasă acasă.

17 Jul
2020-07-17

O altă zii,o altă ședință de radioterapie.

Sunt mândră de tine PRINȚESA mea,sunt mândră de toate realizările tale,de ceea ce reprezintă tu copil bun cu suflet pur,copil ce gândește cu o maturitate de te lasă fără cuvinte,copil greu incercat de soartă care cu un optimism și cu o sinceritate de neimaginat imi dai lecții de viață și mă faci să înțeleg că într-adevăr în viața nu există obstacole peste care nu poti trece iar faza cu nu pot nu exista ,exista doar nu vreau,esti o minune pe acest pământ iar noi vom face tot ce ne stă în puterea să îți fie bine.

06 Jul
2020-07-06

După cum am promis curajoasă Andreea a început de azi ședințele de radioterapie,mai curajoasă ca noi toți și cu lectii de viață pe care ni le dă zii de zii,ea merge încrezătoare și optimistă, asculta tot ceea ce i se spune iar sețintele se desfasoara foarte bine.

06 Jul
2020-07-06

În urma investigațiilor medicale Andreea va avea nevoie de :

33 Fracții de Tomoterapie în ambulătorie

 45 de zile de cazare in hotel pentru 2 persoane

 Fluid Cerebrospinal

 Teste de sânge

 Consultatie in departamentul de Endocrinologie Pediatrica

Costurile se ridică la suma de 12650 USD adica 11267 EURO.

04 Jul
2020-07-04

Ieri a făcut teste si analize la endocrinologie și au ieșit foarte bine ceea ce înseamnă că nimic nu o poate împiedica ca de luni sa înceapă ședințele de radioterapie.
Ieri au ajuns in Turcia și blocurile de parafina care vor și reexaminate către medici de acolo.iar in 10 zile lucrătoare va ieși rezultatul iar noi sa ne rugam sa fie unul cat mai favorabil.
Cu speranță in suflet si cù credința în Bunul Dumnezeu o sa trecem cu bine peste toate încercările acestea .
Împreună putem.face visele sa devina realitate.

03 Jul
2020-07-03

Ieri Andreea a făcut pregătirea și simularea pentru ședințele de radioterapie ce vor urma de luni în colo timp de 30 de ședințe, i sa luat si mulaj pentru mască care îi va acoperi fata in timpul procedurilor.
Zâmbitoare și încrezătoare, Andreea face pași siguri spre însănătoșire,de aceea va rog susțineti cauza ei și ajutati-o pentru ca ea să poata beneficia de tratament complet ,donati și ajutați o prințesă sa prindă aripi și să ajunga acasă cu bine.

02 Jul
2020-07-02

Încep ziua cu vești minunate și cu speranță in ceea ce priveste starea de sănătate a Andreei.
În urma reexaminarii stări ei de sănătate in aceasta saptamana care a trecut,după întrunirea comisiei spitalului unde ea este internată in Turcia să stabilit că dimensiunea tumorii care a rămas acolo.este mică, mai mică decât după ce a fost operată ceea ce este un lucru foarte îmbucurător, nu sa mai extins în alta parte și nici nu sa mărit in volum,iar eu ca și voi toți imi doresc ca ANDREEA sa se întoarcă sănătoasă acasă.
Azi va merge la consultații la:
-radio-oncologie
-endocrinologie,
pentru ca in urma rezultatului care a ieșit ea va începe de luni o cură de 30 de ședințe de radioterapie.

30 Jun
2020-06-30

Ieri  a făcut punctia care împreună cu celelalte analize efectuate în această săptămână vor spune exact care este situația în ceea ce privește boală care a pus stăpânire pe corpul ei și care ia dat viața peste cap - CANCERUL.

După întrunirea comisiei spitalului care va analiza toate acestea se ca spune exact ce tratament trebuie urmat ca sa stopam această boală nemiloasă și Andreea sa se întoarcă sănătoasă acasă

26 Jun
2020-06-26

După atâta joacă și voie bună, PRINTESA noastră a adormit,însă eu vreau sa va tin la curent și să vă spun că printre toate acestea ieri a făcut câteva analize printre care C.T și un examen pulmonar urmând ca astazi sa continue reexaminare stării ei de sănătate.
Ieri ati văzut-o râzând și dansând, așa este Andreea și așa vreau sa o vedem cu toți de acum încolo însă va rog din suflet încă o dată și o sa va rog de fiecare dată, sa donați,sa ii fiți alături,pentru ca dupa reexaminare completă va urma tratamentul,împreună să facem zâmbetul ei sa strălucească cu fiecare zii mai mult.

24 Jun
2020-06-24

Azi este zii mare de sărbătoare iar Minunea sa produs,PRINTESA NOASTRA RĂZBOINICĂ a plecat aseară târziu în Turcia pentru reexaminare stării ei de sănătate și mai apoi pentru tratament fix așa cum.am promis săptămână trecută.

Dacă acum cateva zile nici nu se gandeaua la lucrul acesta bunul Dumnezeu a aranjat toate lucrurile cu o repeziciune maxima in așa fel încât in nici o săptămână ea să plece,cum.zic eu: Dumnezeu lucrează prin oameni de fiecare dată și face din imposibil posibil,trebuie doar sa iti dorești să se întâmple iar el.iti sare în ajutor, iar de data această la fel sa întâmplat.

Am promis Andreeai ca ea va pleca și.uite ca acum este în Turcia pe drum spre clinică alaturi de bunica ei Stela Arsene unde va avea parte de cele mai bune îngrijiri.

Multumesc din suflet tuturor celor care m-au ajutat și îndrumat,celor care au avut încredere ca eu voi reuși ca de fiecare data,multumesc tuturor celor care au donat și au ajutat financiar cazul Andreei,va rog din suflet sa donati și în continuare pentru ca in urma rezultatelor analizelor se va stabili tratamentul pe care ea va trebui să îl urmeze, împreună vom reda zâmbetul minunat pe buzele Andreei.

23 Jun
2020-06-23

Astăzi micuța Andreea a plecat cu ambulanta in Turcia. 

Mulțumim pentru sprijinul acordat echipei de specialiști de la ANA MED.

Vom veni cu noutăți după investigațiile medicale.

Campanie inceputa la data: 21.06.2020

Nume: Andreea

Prenume: Arsene

 Varsta:  6 ani

Suma necesara: 8000 EURO (doar investigatiile+transport cu ambulanta)

Diagnostic: Tumoră pe creier

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Medical Park

 

Povestea micutei Andreea

O zi obișnuită din viața unei fetițe de 6 ani s-a transformat într-un coșmar din care familia ei încă nu s-a trezit.

După două săptămâni în care Andreea Arsene avea dureri de cap care apăreau și dispăreau treptat pe parcursul zilei, un alt semn că ceva nu este în regulă i-a alertat pe toți din casă: fetei i s-a deplasat un ochi.

Controlul amănunțit efectuat de medicii de la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală a scos la iveală o problemă severă. Andreea are o tumoră între creierul mic și creierul mare. Formațiunea avea aproape 4 centimetri, deci trebuia operată urgent. Intervenția a avut loc pe 30 aprilie și pare să fi fost de succes, însă din cauza poziției, tumora nu a putut fi extirpată în totalitate.

Pentru că vorbim de o formațiune malignă - deci cancer - fata e obligată să îndure numeroase ședințe de chimioterapie. Imaginați-vă: la doar 6 ani, o fetiță este chinuită de dureri, își vede părul căzând, se simte slăbită și în loc să se joace și să se bucure cu colegii de școală, se teme pentru viața ei.

Și părinții se tem să nu o piardă, deoarece tumora este agresivă și i-ar putea provoca metastaze.

Pentru a diminua cât mai mult riscul, soții Arsene au mers cu fata în străinătate, la o clinică din Turcia pentru investigații. În funcție de acestea, se va decide și ce fel de tratament trebuie să urmeze Andreea. Analizele costă 5.000 de EURO plus trasnportul cu ambulața privată în valoare de 3000 EURO, dar procedurile medicale și tot ce va urma după va însemna cu mult peste această sumă.

De aceea, orice ajutor înseamnă o șansă în plus la viață pentru fetița de 6 ani care trebuie să depășească acest moment extrem de greu și de decisiv! Orice donație în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna o minune în viața acestei familii. Împreună o putem salva pe Andreea!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Arsene) al copilului pentru care faceți donatia!