Gadei Luca

Gadei Luca

Campanie din trecut 0 zile
105.85% Complete

Suma primita

2.117 €

Necesari

2.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Gadei Luca

Campanie din trecut

Update: 23.08.2019

In urma campaniei de strangere de fonduri pe reteaua de socializare Facebook prin aplicatia Facebook Donation s-a colectat suma necesara.

Ii urma micutului Luca Matei multa sanatate si putere sa treaca cu bine peste acest obstacol.

Va multumim!

Campanie începută la data: 17.08.2019

Nume: Gâdei
Prenume: Luca Matei
 Varsta: 4 ani
Suma necesara: 20000 de Euro (suma necesara pentru cazare, mancare si transport pe o perioada de 1 an de zile)
Diagnostic: Leucemie acută Limfoblastică
Poveste copilului cu chip de Înger

Toţi copiii vor să devină cât mai rapid oameni mari, remarcăm faptul că în toate jocurile lor ei imită acţiunile şi vorbele adulţilor. Fetiţele se joacă „de-a mama” legănând şi îngrijind bebeluşii de cauciuc, se rujează şi poartă pantofii cu toc ai mămicii, pe care o studiază şi o invidiază. Băieţii imită activităţile „eroice” ale bărbaţilor, împuşcând şi prefăcându-se că au maşini rapide, nave cosmice sau avioane supersonice. Nerăbdarea pe care copiii o au în aşteptarea momentului când vor deveni „oameni mari” dispare însă rapid în anii preadolescenţei, când sunt într-adevăr copleşiţi de probleme reale ale transformărilor suferite de corpul lor.

Până la data de 13 august 2019 viața familiei Gâdei, decurgea normal și plin de vise atât pentru cei mari care așteaptă cu nerăbdare venirea unui nou membru cât și bucuria din chipul lui Luca Matei un pui de om de numai  4 anișori. Cu câteva zile înainte de această cruntă zi starea de sănătate a lui Matei se înrăutățea pe zi ce trece iar în urma analizelor a primit cea mai cruntă veste din viața lor: Matei este diagnosticat cu Leucemie acută limfoblastică. Vestea a căzut ca un trăsnet peste tânăra familie care în câteva zile așteaptă și pe noua membră a familiei. Din păcate drumul lui Matei este altul va fi nevoit să plece luni la prima oră în Italia pentru tratament. Însă pentru mama lui va fi cea mai grea despărțire, zeci de nopți nedormite, lacrimii și durere care nu o putem descrie în cuvinte.E trist si dureros, știu! Vă rog din tot sufletul, să ne întoarcem către Matei si ai lui părinti cu multă iubire, să ne rugăm ca pe chipul angelic al băițelului să vedem doar zambete, să-i auzim râsul vesel de copil sănătos, lacrimile de tristețe și disperare ale parintilor să se transforme în lacrimi calde de fericire. Au nevoie de noi toți, iar noi toți, împreună, putem salva viata lui Matei Luca.

Donația o fac si eu, o va face si mama mea….te rog și pe tine ce ai fost coleg de liceu cu noi, pe tine care ai fost coleg de facultate cu mama lui Luca Matei, pe tine care i-ai fost vecin de strada, pe tine care esti mămica, pe tine tăticule, pe tine fată cochetă, pe tine tinere, pe tine omule, te rog să fii bun și generos și să donezi oricât poți în conturile de mai jos, sau online pentru VIAȚA lui Matei.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociația “Salvează o inimă”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Gâdei) al copilului pentru care faceți donatia!