Cu bucurie va anuntam ca participam la Swimathon, din data de 3 iulie 2016, organizat de Fundatia Comunitara Iasi. Proiectul „Save a heart”, initiat de Asociatia Salvează o inima si Plus Communication, prin intermediul caruia ne-am propus sa salvam cati mai multi copii cu malformatii grave, este nominalizat la acest eveniment printre cele mai bune proiecte umanitare din Romania.
Puteti sa donati pentru copii, aici.
De la inceputul anului, cu sprijinul dvs., am salvat 19 copii cu malformatii grave.

Impreună pentru un zambet_Salveaza o inima_web

Asociația “Salvează o inimă” are deosebita plăcere să vă invite, Duminică 9 August  2015 ora 18:00 la Biserica „Sfântul Apostol Andrei” și „Sfântul Ierah Nectarie” din Botoșani unde va avea loc concertul de muzică  Bizantină “AXION ESTIN”.Concert susținut de Grupul Psaltic „Macarie Ieromonahul” din Suceava.

Vă așteptăm cu drag!

11834687_1021840001199798_427901893590355472_o

Fundația Nektarios în parteneriat cu Asociația “Salvează o inimă” are deosebita plăcere să vă invite, Sâmbătă 20 Decembrie 2014 ora 17:00 la Biserica „Sfântul Apostol Andrei” și „Sfântul Ierah Nectarie” din Botoșani unde va avea loc spetacolul caritabil “Hristos se naște ,Slăviți-L”.Concert de colinde susținut de Corul Psaltic  “Sfântul Ioan Iacob” din Botoșani și Grupul Psaltic „Macarie Ieromonahul” din Suceava. Cu mare bucurie vă invităm să primiți colindătorii ce vin și în această iarnă să aducă în inimile voastre vestea Nașterii Domnului.

Fondurile stranse vor fi donate in totalitate pentru ridicarea Asezamantului Social-Educational” Sfantul Efrem cel Nou” din Sat Oneaga Comuna Cristesti Judetul Botosani

Va asteptam cu drag!

10416578_882022271848239_472603749008582857_n

Fundația Nektarios în parteneriat cu Asociația “Salvează o inimă” are deosebita plăcere să vă invite, Vineri 14 Decembrie 2014 ora 14:00 la Casa Tineretului din Botoșani unde va avea loc spetacolul caritabil “Vin colindători, dați drumul la cer”.Concert de colinde susținut de Corul Psaltic Studențesc “Sfântul Ioan Cucuzel” din Iași Cu mare bucurie vă invităm să primiți colindătorii ce vin și în această iarnă să aducă în inimile voastre vestea Nașterii Domnului.

Concertul de colinde este și prilej de ajutorare a celor care vor să facă lumea un loc mai bun. Fondurile ce se vor strânge din donațiile dvs. vor merge și în acest an către finanțarea Așezământului Social-Educaționa “Sfântul Efrem cel Nou” din satul Oneaga, comuna Cristeşti, judeţul Botoşani.

Se vor alătura Corul „Sfântul Stelian” al A.T.O.R. Botosani precum și Ansamblul de Datini și Obiceiuri al Parohiei „Sfântul Ilie” din Negreni.

Intrarea este liberă!

Vă așteptăm cu drag!

10455941_980334511996702_7501770119471686233_n

Vineri 21 noiembrie 2014 ora 18:00 la Liceul de Arte „Ștefan Luchian din Botoșani are loc spetacolul caritabil “De tine depinde viitorul lor”.Concert de muzică armonică susținut de Elevii Liceului de Arte „Ștefan Luchian” -Botoșani. Parteneri ai acestui eveniment sunt Asociația „Salvează o inimă” si Liceul de arte „Ștefan Luchian”
Sponsori evenimentului sunt:Dimi Print Botoșani, Chicco ,Pantiofiorul fermecat,Babydreams
Evenimentul are loc la Liceul de Arte ” Ștefan Luchian’-sala George Holca”
Sunt așteptați toți botoșănenii dornici să-i ajute pe gemeni Yanis si Rares.(http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/)
Vă așteptăm cu drag!

afis

Duminica 10 august 2014 ora 18:00 la Biserica „Sfantul Apostol Andrei si Sfantul Ierarh Nectarie” din Botosani are loc concertul caritabil “”Axion Estin””!.Concert de muzica bizantina sustinut de Grupul Psaltic „Macarie Ieromonahul” din Suceava,Dirijor Maxemiuc Petru. Parteneri ai acestui eveniment sunt Parohia „Sfantul Apostol Andrei si Sfantul Ierarh Nectarie” Botosani si Asociatia “”Salveaza o inima””. Sunt așteptați toți botoșănenii dornici sa-l ajute pe Bogdan Lazaroi.

Bogdan Lăzăroi și la vârsta cea mai frumoasă (14 ani) se luptă cu o boală foarte gravă. Viața lui s-a schimbat dramatic într-o zi de ianuarie, când Bogdan le-a spus părinților că nu se simte bine, iar verdictul medicilor a fost unul care i-a cutremurat pe toți: Limfom Malign Non Hodgkin Stadiul III tip Burkit, o formă agresivă de cancer al sângelui.

Evenimentul va fi transmis live pe internet de catre live.botosani.ro

Va asteptam cu drag!!

afisbogdanlazaroi

Luni 16 decembrie 2013 ora 18:00 la Biserica „Sfanta Treime” din Botosani are loc concertul caritabil “”Hristos se naste, Slaviti-L””!.Concert de colinde sustinut de Grupul Psaltic „Macarie Ieromonahul” din Suceava,Dirijor Maxemiuc Petru. Parteneri ai acestui eveniment sunt Parohia „Sfanta Treime” Botosani si Asociatia “”Salveaza o inima””. Sunt așteptați toți botoșănenii dornici să ajute cu hăinuțe, rechizite, cărți,fructe,alimente dulciuri pentru 24 de copii proveniti din familii cu probleme psiho-socio-economice. Copii au varste cuprinse intre 6-12 ani.

Este un prilej bun pentru părinți să le arate copiilor ce înseamnă altruismul. Orice carte, rechizite școlară,hăinuţe,alimente sau fructe inseamna un zâmbet în plus pentru cei care așteaptă Crăciunul constrânși de lipsuri.

Va asteptam cu drag!!

afis eveniment 16 decembrie

Miercuri  3 aprilie 2013 orele 19:00 avem onoarea sa va invitam la cel mai frumos eveniment caritabil al anului organizat de Asociatia “Salveaza o inima” in parteneriat cu Restaurantul Elisabeta din Bucuresti.Avand ca invitat de onoare: Paula Seling .Pretul pentru acest eveniment este de 99 lei.In cadrul evenimentului se va licita si tablouri oferite de Mia”s Cildren.

Rezervarile se fac doar prin apel telefonic oferit pe afisul evenimentului.

Newsletter Viata pentru viitor_catalin

Asociația “Salvează o inimă” în parteneriat cu Parohia “Intrarea Maicii Domnului in Biserica-Vovidenia vă invită Duminica 21 aprilie 2013 ora 17:00 la Biserica Vovidenia-Botosani la concertul caritabil: “Urcuș spre Înviere”,avându-i ca invitați Grupul Psaltic “Filotheos” al Seminarului Teologic Liceal Sfantul”Gheorghe”Botosani .Fondurile strânse vor fi donate copilului Tilica Dorin  (4 ani și 6 luni).

Vă așteptăm cu toată dragostea

afis bt.

Asociația “Salvează o inimă” în parteneriat cu A.S.C.O.R Suceava vă invită marți 23 aprilie 2013 ora 17:00 la Biserica Sfântul Dumitru din Suceava la concertul caritabil: “Urcuș spre Înviere”,avându-i ca invitați Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul” .Fondurile strânse vor fi donate copilului Albert Pușcașu  (4 ani și 6 luni).Bănuți necesari tratamentului pentru recuperarea copilului care sunt foarte costisitoare.

afis 2

Vă așteptăm cu toată dragostea

Duminica 16 decembrie 2012 ora 14:30 la Teatrul Mihai Eminescu are loc concertul caritabil “”Vin colindatori””.Concert de colinde sustinut de Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei “”Sf.Ioan Cucuzel””,Dirijor Gabriel Corolea.In deschiderea evenimentului va concerta Corul “”Sf.Stelian””-A.T.O.R Botosani.Parteneri a acestui eveniment sunt :Mitropolia Moldovei si Bucovinei si Asociatia “”Salveaza o inima””.Sponsori oficiali ai evenimentului sunt Teatrul Mihai Eminescu si Salonul Nicole din Botosani.Va asteptam cu drag!!

aFIS-2nnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Asociatia “”Salveaza o inima””si A.S.C.O.R Suceava au deosebita placere de a va invita la concertul caritabil “”Lumina din lumina”” sustinut de Grupul Psaltic “”Macarie Ieromonahul”” ,eveniment care va avea loc Duminica 2 decembrie 2012 ora 16:00 la Biserica Sfantul Dumitru din Suceava -centru
Fondurile stranse vor fi donate micutei Leontina Nicoleta Calin ,banuti necesari pentru operatia de retinopatie de prematuritate.

tnnnnnnnnnn