whatsapp-widget

Alexandra Rusu

Campanie activa 20 zile
42.997785714286% Complete

Suma primita

42.138 €

Necesari

98.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_628f5af5b0655_Alexandra-Rusu-26.05.2022.pdf
doc_642d671c80ad2_Alexandra-Rusu-05.04.2023.pdf
doc_62a87b0c3607c_Alexandra-Rusu-14.06.2022.pdf
doc_6422f2fb214e8_Alexandra-Rusu-28.03.2023.pdf
doc_62d94a9dcec42_Alexandra-Rusu-21.07.2022.pdf
doc_64524c216ddf5_Alexandra-Rusu-03.05.2023.pdf
doc_64524f608f4ab_Alexandra-Rusu-03.05.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

GABRIEL R.
RADU A.
RUSU D.
COJOCNEAN C.
CLINICA S.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandra Rusu

Campanie activa 20 zile

Update-uri campanie

17 May
2023-05-17

Bună ziua! Cu ajutorul lui Dumnezeu, Alexandra a terminat radioterapia dar continuăm cu antibioticul perfuzabil deoarece infecția tot nu cedează! După-amiază vom pleca în România și vom continua cu antibioticul. Vom reveni după 3 luni la RMN și vom vedea ce ne recomandă mai departe. 

Vă mulțumesc, oameni frumoși, pentru tot sprijinul acordat, Dumnezeu să vă răsplătească! Fără voi nu aveam nicio șansă! 

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

12 May
2023-05-12

Bună ziua, oameni minunați! Noi suntem încă internați în spital de marți din cauza infecției care i-a ieșit Alexandrei la sânge. Medicii au spus că ar fi din cauza port-cateterului pe care îl are pus în piept de anul trecut, când a început chimioterapia. 

A fost necesară intervenția chirurgicală pentru scoaterea lui, ceea ce a însemnat costuri suplimentare. Îi vor administra antibiotic 10 zile, până miercuri. Luni va fi ultima ședință de radioterapie. Așteptăm aproximativ 3 luni apoi vom reveni la control și RMN, apoi se va lua și următoarea decizie de tratament. 

Vă mulțumim din suflet, oameni dragi, că sunteți sprijinul nostru. Fără voi speranțele noastre erau zero! Mulțumim, de asemeni, domnului Plăcintă și celor de la Clinica Sante pentru sprijinul acordat! 

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

10 May
2023-05-10

CLINICA SANTE a contribuit cu suma de 5000 RON pentru Alexandra Rusu

Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala. Scopul nostru este acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, scop care ghideaza pasii echipei Clinica Sante in interactiunea cu pacientii. Valorile noastre cheie sunt performanta, respectul, castigarea increderii fiecarui pacient pe care il avem si nu in ultimul rand, atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism in domeniu. Suntem dedicati pacientilor nostri, iar interactiunea cu fiecare dintre ei trebuie sa fie intotdeauna conexata cu ideea de perfectiune. Confortul si satisfactia pacientilor sunt elemente primordiale pentru noi.

Clinica Sante, in traiectul sau catre o relatie perfecta cu pacientii, a luat in calcul valorizarea celor mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA si astfel, principiile noastre sunt strans legate de a oferi cele mai bune servicii fiecarui pacient.

Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si inca de atunci ne-am organizat intru imbunatatirea relatiei cu pacientii. Fie ca vorbim de cele mai bune servicii, de o comunicare totala si eficienta sau de a fi intotdeauna acolo pentru a cunoaste, intui si satisface nevoile pacientului, Clinica Sante lucreaza pentru fiecare pacient in parte cu toate mijloacele de care dispune.

In ceea ce priveste raspandirea Clinica Sante in Romania, putem sa vorbim despre o acoperire vasta, suntem prezenti in toate judetele, unde de altfel suntem si lider de piata, iar drumul nostru continua, ne dezvoltam neincetat pentru ca ne dorim sa fim aproape de toti pacientii nostri.

Clinica Sante – Clinica aproape de dumneavoastra.

Le mulțumim pentru sprijinul financiar acordat!

09 May
2023-05-09

Din păcate, astăzi după radioterapie, Alexandra a început să se simtă foarte rău, la fel a început să tremure foarte, foarte tare, plângea într-una că are friguri, era practic de nestăpânit!

Ne-au internat în spital pentru că a ieșit infecția foarte mare la sânge, dar nu se știe încă motivul! Și ea și noi ne-am demoralizat foarte tare cu vestea că trebuie internare. Temperatura o are foarte mare și nu reușesc să i-o aducă la normal.

Au zis că și costurile s-ar putea să depășească suma pe care o avem deja de achitat spitalului! 

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

08 May
2023-05-08

Bună ziua! Astăzi, Alexandra iar s-a simțit foarte rău după terapie. A început să tremure foarte tare și să facă temperatură, de această dată a ieșit o ușoară infecție, dar nu se știe cauza🥲. Celelalte analize - trombocitele, leucocitele - sunt destul de scăzute, se pare că radioterapia a început să își arate efectele negative asupra trupușorului ei mic... Aceasta este ultima săptămână de tratament, dragilor! Sperăm să terminăm cu bine, să ne putem întoarce acasă liniștiți pentru următoarele 3 luni, apoi vom reveni la control și RMN și vom afla dacă tratamentul a dat rezultate! 

Vă rog din suflet să fiți alături de noi, cum ați fost mereu, să vă rugați pentru Alexandra! Chiar este o minune de copil, toată lumea o îndrăgește, toți spun că este un lipici mic! Vă mulțumim din suflet fiecăruia în parte care ați făcut posibil ca copilul nostru să poată face tratamentul! 

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

05 May
2023-05-05

Bună ziua! Astăzi, Alexandra a fost la a 20-a radioterapie, are multe leziuni pe scalp și porțiuni care au rămas fără păr🥲😭! După terapia de azi s-a trezit foarte repede și a început să-i tremure tot corpul, m-am speriat foarte tare! I-au luat temperatura, făcuse febră! Au făcut și analize și au ieșit în parametri normali. Ne-au externat din spital și au spus să revenim urgent în caz de febră. 

Sperăm să avem un weekend liniștit și Alexandra să fie bine. Vă mulțumim din suflet, oameni dragi, pentru bunătatea dvs. Multă sănăte tuturor! 

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

03 May
2023-05-03
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 23000 RON  conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

03 May
2023-05-03
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 15000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 May
2023-05-02

Bună ziua! Astăzi, Alexandra a fost la a 19-a terapie. Se simte bine, însă a început să-i cadă foarte tare părul🥲. Am sperat că de data aceasta nu mai întâmpinăm și problema asta, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să trecem peste toate!

Așteptăm controlul cu doamna doctor, să vedem ce vești mai primim. 

Vă mulțumesc din suflet, oameni dragi, că ați fost și sunteți mereu alături de noi! Vă dorim multă sănătate! 

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

 

26 Apr
2023-04-26

Bună ziua! Astăzi, Alexandra a făcut a 15-a ședință de radioterapie. De ieri au început reacțiile adverse: a făcut febră, a vomat. Analizele de sânge au avut rezultate bune, astăzi se simte mai bine. 

Este foarte greu dar mergem înainte în speranța că în final totul va fi bine 🙏🏻🙏🏻🙏🏻! Vă mulțumim din suflet și vă pomenim zi de zi în rugăciunile noastre, oameni buni și dragi care ați sărit în ajutorul nostru! 

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

24 Apr
2023-04-24

Bună ziua! Astăzi, Alexandra este la a 13-a ședință de radioterapie, lucrurile merg bine, ea se simte bine și sperăm ca și rezultatul final să fie unul satisfăcător. Am avut controlul medical la sfârșitul săptămânii trecute și am întrebat dacă Alexandra își mai poate recăpăta vederea în cazul în care leziunile și tumora vor dispărea și doamna doctor mi-a spus că nu este posibil pentru că nervii optici sunt deja afectați și s-a pierdut mult timp cu chimioterapia care, din păcate, nu a dat rezultate. 

Mergem înainte cu Dumnezeu în speranța că într-o zi vom găsi soluții și pentru îmbunătățirea vederii Alexandrei (acum, în urma consultului oftalmologic, mi s-a spus că vede cam 30%). Noi Îi mulțumim bunului Dumnezeu că prin susținere permanentă Alexandra este capabilă să se descurce. 

Vă mulțumesc din tot sufletul, oameni dragi, că ați făcut tot posibilul să ne ajutați astfel încât copilul nostru să ajungă la tratament! Fără ajutorul vostru era imposibil! Mulțumim domnului Plăcintă pentru tot sprijinul acordat! 

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

11 Apr
2023-04-11

Astazi Alexandra este la a patra sedinta de radioterapie...pana acum se simte bine inca nu au aparut reactiile adverse!
 Multumim din suflet tuturor celor care ne sunt alaturi si au facut posibil sa ne ajute ca Alexandra sa poata face tratamentul altfel putea sa si piarda vederea de tot! Va multumim din toata inima tuturor!

05 Apr
2023-04-05
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 6400 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

04 Apr
2023-04-04

Astăzi am fost la spital pentru consultul radiologic și RMN. Alexandra a fost foarte speriată de înțepătura pentru branulă, abia am reușit să o liniștim! 

După ce medicii vor evalua RMN-ul, va începe radioterapia. Ne-au spus că va mai fi nevoie de bani, dar nu știu exact de ce sumă este vorba pentru că deocamdată nu am primit proforma.

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

28 Mar
2023-03-28
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 15000 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

31 Oct
2022-10-31

Sunt mama fetiței Alexandra Rusu și țin să vă mulțumesc din tot sufletul pentru tot ce ați făcut pentru copilul meu, nu am suficiente cuvinte de laudă și mulțumire!

A terminat tratamentul, dar situația nu este așa de bună... Tumoarea nu s-a micșorat, doar a fost ținută sub control. Medicii spun că este OK, că nu a mai crescut, dar Alexandra își pierde vederea pe zi ce trece... Sunt distrusă din cauza asta!

Acum s-a propus altă schemă de tratament care costă 98.000€, pe un an de zile. Suntem disperați ca părinți, nu știm ce să facem, încotro să o luăm! 

(Claudia Rusu, mama Alexandrei)

24 Oct
2022-10-24

Alexandra Rusu a făcut RMN la sfârșitul protocolului de tratament. Tumoarea este ținută sub control, dar așteptăm și consultul oncologului oftalmolog deoarece se pare că vederea fetiței este din ce în ce mai afectată. 

După ce vom avea rezultatul de la oftalmologie, se va face un consiliu oncologic în vederea unui nou plan de tratament sau monitorizare.

15 Oct
2022-10-15

Alexandra a încheiat tratamentul și totul este bine. Va reveni ulterior la controalele periodice recomandate de medicii specialiști.

Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat!

15 Sep
2022-09-15

În urma RMN-ului efectuat la Clinica Medical Park rezultatele sunt bune, mai are un pic și va încheia tratamentul.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat!

11 Aug
2022-08-11

Compania RIAN CONSULT a contribuit cu suma de 1500 RON pentru Alexandra Rusu.

Le mulțumim pentru sprijinul financiar acordat!

22 Jul
2022-07-22

Alexandra a fost internată pentru următoarea cură de chimioterapie, a 10-a. Valorile analizelor de sânge s-au stabilizat și se continuă tratamentul fără probleme. 

22 Jul
2022-07-22

În primele 7 zile de  la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS pentru ALEXANDRA RUSU s-au transmis 1330 de SMS-uri a câte 2 euro. 

Trimite și tu un SMS cu textul „ALEXANDRA” la numărul 8832

 

21 Jul
2022-07-21
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 6550 EURO conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

15 Jul
2022-07-15

 

Donează
2€
Trimite un SMS la

8832
Mesaj: ALEXANDRA

Până în prezent s-au trimis: 

50

SMS-uri

 

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 15 Iulie 2022 – 14 August 2022. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul asociatiei Salvează o inimă

09 Jun
2022-06-09

Alexandra a făcut și cea de-a patra cură de chimioterapie. Din păcate, la examenul EEG efectuat de neurologul pediatru s-a depistat un început de epilepsie, fapt pentru care s-a început un tratament corespunzător. Părinții sunt șocați de această noutate. 

Va trebui să așteptăm o perioadă după care se vor repeta toate investigațiile. 

Campanie începută la data de 16.05.2022

Nume: Rusu

Prenume: Alexandra

Vârsta: 3 ani

Suma necesară: 30.000 euro 

Diagnostic: tumoră optohipotalamică

Tratamentul îl va efectua la Clinica MedicalPark, Turcia

 

Povestea Alexandrei

 

Copii sunt extrem de curioși și de nerăbdători când sunt mici. Vor să vadă tot, să pună mâna pe toate și să se joace cu tot ce mișcă și nu mișcă în fața lor! Adesea te minunezi ca părinte cum se enervează pruncul tău când nu găsește o jucărie pierdută sau nu ajunge să pună mâna pe un anumit lucru care constituie maxim interes pentru el. Dar îl adori pentru că și plângând din răsputeri tot e drăgălaș și e al tău.

Așa erau și Claudia și Claudiu Rusu cu micuța lor Alexandra. Fetița de 3 anișori e o bijuterie vie, o frumusețe de copil care însă de un an și jumătate a devenit extrem de nerăbdătoare și se enervează mult prea ușor când caută jucării care se află chiar lângă ea! Părinții au început să se teamă că ceva nu este în regulă și au dus-o la oftalmolog.

Am fost la mai mulți medici, care ne-au spus că nu e nimic de făcut pentru ea, că are vederea slăbită. Totuși, un alt doctor ne-a recomandat să îi facem un RMN și un control neurologic, povestește Claudia Rusu, mama Alexandrei.

Așa au ajuns la Spitalul „Victor Gomoiu” din București, unde RMN-ul recomandat a arătat o tumoră cerebrală și alte leziuni. Pentru că unitatea nu avea o secție de Neurochirurgie, au fost trimiși la Spitalul de copii „Marie Curie”, unde au primit altă veste proastă - copila are și hidrocefalie, motiv pentru care Alexandra a suferit o intervenție chirurgicală.

Din păcate, nu a putut fi operată și pentru extirparea tumorii deoarece are ambii nervi optici obturați, a adăugat tatăl, Claudiu Rusu.

În acest context, soții Rusu au căutat soluții în străinătate și au găsit o speranță în Turcia, la Spitalul MedicalPark din Istanbul, unde Alexandra poate fi tratată corespunzător dar pentru asta au nevoie de 30.000 de euro. Suma este nu greu, ci foarte greu de strâns în condițiile în care mama fetei este casnică, fiind nevoită să aibă grijă de Alexandra și de sora ei, iar tatăl este liftier și câștigă doar 2.800 de lei lunar.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate ajuta această familie să îi ofere fiicei de numai 3 anișori șansa la un tratament adecvat, astfel încât nici copilăria, nici tinerețea să nu-i fie compromise. Și acest copilaș are dreptul să trăiască fericit, să aibă un viitor frumos, să poată reuși mai târziu în viață! Împreună putem realiza acest lucru pentru Alexandra prin donațiile noastre!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Alexandra Rusu!