whatsapp-widget
Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Despre noi

ASOCIAȚIA SALVEAZĂ O INIMĂ

Viziune:
Vedem un viitor în care fiecare inimă are șansa la o viață plină, indiferent de obstacolele pe care le prezintă boala sau lipsurile materiale. Ne propunem să consolidăm o comunitate solidară, unde generozitatea și empatia transformă destinul celor aflați în suferință.

Misiune:
Prin intermediul Asociației „Salvează o inimă”, ne angajăm să oferim sprijin medical celor care se confruntă cu afecțiuni grave, conectând nevoia cu generozitatea. Facilităm intervenții și proceduri medicale care pot schimba cursul vieții, și încurajăm solidaritatea și responsabilitatea civică prin donații și implicare comunitară.

Valori:

Altruism - Punem pe primul loc binele celorlalți, făcând diferența prin fiecare gest de generozitate.
Solidaritate - Credem în puterea comunității de a face bine, împreună fiind mai puternici și având un impact mai mare.
Integritate - Toate resursele strânse sunt investite cu transparență și responsabilitate în cauzele care au nevoie de ajutor.
Compasiune - Înțelegem suferința și speranța fiecărei persoane cu care intrăm în contact și ne dedicăm să alinăm durerea lor.
Schimbare - Credem că fiecare viață salvată este o nouă șansă de a construi un viitor mai luminos, cu potențial nesfârșit.
Indiferent dacă ești o persoană care dorește să ofere sau una care are nevoie de ajutor, Asociația „Salvează o inimă” este puntea între inimile generoase și cele care aspiră la un nou început. Fiecare donație, fie că este timp, energie sau resurse financiare, contribuie la realizarea viziunii noastre. Împreună putem construi o lume în care fiecare inimă bate mai puternic

 

Ocrotitorul spiritual al organizației este “Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina” , făcătorul de minuni.