whatsapp-widget

Alexandru Barabaș

Campanie din trecut 0 zile
28.817391304348% Complete

Suma primita

33.140 €

Necesari

115.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6536298572dfc_Alexandru-Barabas-23.10.2023.pdf
doc_6527be11940ed_Alexandru-Barabas-12.10.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

GHERASIM T.
Mazilu M.
FLORIN I.
REVOLUT B.
Marinela D.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandru Barabaș

Campanie din trecut

Update-uri campanie

19 Dec
2023-12-19

După o luptă lungă și grea, micuțul Alexandru Barabaș a pierdut bătălia cu nemilosul CANCER, dar a CÂȘTIGAT Împărăția cea veșnică. Astăzi, cu inimile îndurerate, ne adunăm pentru a ne aminti de curajul și forța sa, de dragostea care a luminat calea în ciuda întunericului care l-a înconjurat. Durerea părinților lui este de nedescris în cuvinte, o durere care străbate adâncurile sufletului și răscolește inimile noastre.

În fața acestui destin tragic, 2,552 de suflete bune s-au unit și au format un zid de sprijin în jurul micuțului Alexandru, un copil de doar 4 anișori. Cu fiecare zi de luptă, cu fiecare rugăciune și gest de generozitate, am fost martorii solidarității și compasiunii umane. Împreună, am dat lupta pentru el, și, chiar dacă trupul său fragil nu a putut să învingă boala, dragostea și comunitatea noastră au învins orice obstacol.

Astăzi, Alexandru trăiește în Împărăția cea veșnică, departe de durerea și suferința care i-au marcat scurta sa viață. Cu toții plângem pierderea sa, dar ne consolăm  că sufletul său curat zboară acum liber și fericit. A lăsat în urmă o lecție de curaj, forță și unitate pentru noi toți.

Am fost privilegiați să împărtășim acestă călătorie cu el, și am fost binecuvântați să facem parte din comunitatea care l-a susținut. Alexandru Barabaș va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, iar amintirea lui va lumina drumul nostru înainte.

21 Nov
2023-11-21

Bună ziua, inimioarele noastre bune!🙏❤️ 

Cu pași micuți Alex se recuperează, însă nu poate încă respira singur. Medicii i-au făcut CT, luptătorul nostru se simte mai bine. Mai rămâne încă 5-6 zile intubat, sub tratament, să ia în greutate și să se întărească pentru că e slăbit.🙏 E conștient, ne aude, reacționează, zâmbește și vrea să-mi spună ceva.❤️🙏 

Avem nevoie de sprijinul și rugăciunile dumneavoastră în continuare. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă mulțumesc tuturor din suflet, din toată inima, pentru că sunteți lângă noi. Pentru rugăciunile voastre, pentru susținerea voastră, vă iubim! ❤️🙏

(Iana Barabaș, mama lui Alexandru)

16 Nov
2023-11-16

Bună ziua, inimioarele noastre bune!🙏❤️

Astăzi am făcut USG la abdomen și la picioare, totul a ieșit bine. Infecție în abdomen nu e.🙏Doamne, Îți mulțumesc pentru tot, Îți mulțumesc că nu îmi lași copilașul! Doamne, Te rog ajută-l, întărește-l, dă-i putere să iasă învingător din lupta aceasta dureroasă! 🙏 

Oameni buni, eu strig din tot sufletul și vă cer ajutorul pentru copilașul meu care luptă din toate puterile cu boala aceasta agresivă. 🙏 Vă implor, ajutați-mă! 🙏

(Iana Barabaș, mama lui Alexandru)

15 Nov
2023-11-15


Într-o lume unde zgomotul cotidian ne poate uneori să ne copleșească, există povești care străbat tumultul și ating corzile sensibile ale inimii. Imaginați-vă un orizont unde speranța și generozitatea se împletesc, creând un tablou de solidaritate umană. Aici, în centrul acestei scene, se află un mic luptător, un băiețel de numai patru ani, care poartă în ochișori lumina nesfârșită a speranței. Alexandru, un nume ce răsună ca un ecou al curajului în fața adversității, luptă o bătălie pe care niciun copil nu ar trebui să o poarte.

Într-un efort comun care depășește granițele sufletului, o comunitate întreagă s-a unit pentru a țese o rețea de sprijin. Ecranul unui telefon mobil devine fereastra prin care bunătatea se revarsă în SMS-uri de speranță. Fiecare mesaj trimis, fiecare euro donat, se transformă într-o picătură de nădejde în oceanul luptei lui Alexandru.

Publicațiile online devin voci ale solidarității, iar fiecare articol publicat, fiecare cuvânt scris, se transformă într-un ecou al compasiunii care traversează eterul digital. Și astfel, prin împletirea destinelor noastre în dorința arzătoare de a aduce un strop de alinare, se strânge suma necesară de 115.000 euro - o sumă ce părea de neatins, dar care, prin iubire și unitate, devine o realitate.

Campania de strângere de fonduri se încheie, dar călătoria noastră comună nu se oprește aici. Ce rămâne este cel mai profund și pur act uman - rugăciunea. În inimile noastre, în gândurile noastre tăcute sau în cuvintele rostite cu reverență, ne rugăm pentru sănătatea lui Alexandru. Cu fiecare rugăciune, îi trimitem dragoste, îi oferim rabdarea noastră, îi dăruim puțin din puterea noastră și îi reînnoim speranța.

Această poveste este un testament al puterii comunității, un imn al iubirii necondiționate și o odă adusă rezilienței umane. Este o amintire că, chiar și în cele mai întunecate momente, lumina speranței poate străluci puternic, alimentată de binele colectiv și de inimi care bat la unison pentru o cauză nobilă.

13 Nov
2023-11-13

Bună ziua, inimioarele noastre bune! 

Noi în ultima perioadă, ne cam îngreunăm în lupta cu cancerul. După intervenția chirurgicală, Alex s- a recuperat, însă nu poate încă respira singur. A fost încercată a doua oară extubarea azi, dar el e foarte slăbit și încă mai are de eliminat apă de la creier. 

Medicul e pozitiv și plin de speranțe, la fel și noi. Timp de 10 zile va mai sta intubat, perioadă în care va primi tratament pentru a asimila în kilograme și a elibera din apa de la creier. Partea bună este că el e conștient, ne aude, reacționează și chiar zâmbește. El este eroul nostru puternic care ne învață să luptăm cu forțe noi zi de zi. 

Avem nevoie de sprijinul şi rugăciunile dumneavoastră în continuare. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mulțumim și vă iubim.🙏

(Iana Barabaș, mama lui Alexandru)

 

10 Nov
2023-11-10

Dragii noștri oameni cu suflete iubitoare, nu v-am mai spus nimic despre noi pentru că Alexandru a avut câteva zile mai obositoare. Acele răutăcioase metastaze din zona creierului i-au produs o hidrocefalie urâtă care a împiedicat continuarea tratamentului chimioterapeutic. 

Aseară, Alex ne-a arătat încă o dată cât de puternic este. Hidrocefalia a implicat o urgentă operație pentru montarea de șunt. Am așteptat să treacă 24 ore că să vă dăm vești bune. E stabil, deschide ochișorii, reacționează. Ne recuperăm rapid pentru că trebuie să continuăm războiul cu monstrul din capul lui. 

Vă mulțumim pentru răbdarea cu care aşteptați vești de la noi și pentru tot ce faceți pentru noi. Alex prin voi e mai puternic. Vă iubim! Rămâneți cu noi! 

(Iana Barabaș, mama lui Alexandru)

07 Nov
2023-11-07

Dragi susținători cu inimi mari,

În aceste zile încercate, micul nostru războinic, Alex, înfruntă cu stoicism valurile grele ale chimioterapiei AIS. E o bătălie silențioasă, iar analizele care au scăzut ne spun cât de aprigă este lupta. Somnolența îl îmbrățișează adesea, oferindu-i scurte momente de repaus de la realitatea tratamentului. Sunt clipe de cumpănă, dar credința noastră e neclintită și știm că, împreună și cu sprijinul divin, Alex va trece și peste acest hop.

06 Nov
2023-11-06

Bună ziua, suflete generoase,

Alex ne-a arătat ce înseamnă curajul în ultimele trei zile, luptând cu o forță care ne umple de admirație. Prin har divin, azi ne bucurăm să împărtășim cu voi că starea lui s-a îmbunătățit. În adâncul inimilor noastre, răsună un profund "Mulțumesc, Doamne!" 🙏

Cu speranță și determinare, Alex a început astăzi tratamentul chimioterapic AIS. Ne rugăm ca această etapă să-i aducă alinare și recuperare. 🙏

Vă suntem recunoscători până la cer și înapoi pentru gândurile bune, pentru rugăciunile înălțate și pentru tot ajutorul acordat. Sănătatea este, într-adevăr, cea mai prețioasă avere, iar noi, acum mai mult ca oricând, resimțim această adevăr profund.

01 Nov
2023-11-01

Bună ziua, inimioarele noastre bune!

Rămânem internați, infecția scade, e bine. 🙏 Sperăm să începem chimioterapia vineri. Alex mai e umflățel și obosit, dar o să fie bine cu ajutorul lui Doamne-Doamne. 🙏

Doamne, dă-i putere, te rog! 🙏 Oameni buni, vă rog, vă implor nu ne lăsați! Noi cu Alex vă cerem ajutorul din tot sufletul!

(Iana Barabaș, mama lui Alexandru)

26 Oct
2023-10-26

Bună ziua, oameni buni! Au sosit și mult așteptatele rezultate de la RMN. Avem vești nu prea bune, avem metastaze numeroase. Se pare că acest nou  tratament de chimioterapie, deși a fost foarte puternic, totuși pentru Alexandru nu și-a făcut efectul. 

Partea bună este că doctorii au sesizat acest lucru la timp și de aceea s-a cerut acest RMN mai înainte decât era planificat. Consiliul de medici oncologi a hotărât să schimbe iar chimioterapia. Alexandru momentan primește tratament cu antibiotice după care va începe chimioterapia İCE. După două cure se vor face noi investigații. 

Vă rugăm să rămâneți cu noi, vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul. Avem în continuare nevoie de sprijinul și rugăciunile voastre.🙏Vă rog din tot sufletul meu să ne ajutați! 

(Iana Barabaș, mama lui Alexandru)

23 Oct
2023-10-23
Plati efectuate Fisier 1

În fiecare bătaie de inimă, în fiecare suflu pe care îl luăm, există speranță. Astăzi, datorită eforturilor neîncetate și a generozității dumneavoastră, Asociația "Salvează o inimă" a făcut un pas enorm spre lumină, achitând suma de 15.000 EURO pentru un suflețel ce se luptă cu o boală nemiloasă. Detaliile tranzacției sunt conform ordinului de plată atașat.

Alexandru Barabaș, un băiețel de doar 4 ani, cu ochi sclipitori și cu dorința de a trăi o viață plină, se confruntă cu un diagnostic greu de pronunțat chiar și pentru adulți - Rabdiomiosarcom. Inima noastră se strânge la gândul durerilor și provocărilor pe care le întâmpină. Dar, avem speranța și convingerea că, împreună, putem face diferența în viața lui.

Tratamentul care îi poate oferi o șansă la viață va fi efectuat la Spitalul MEDICAL PARK din Turcia. Un loc unde, sperăm, micii eroi precum Alexandru găsesc vindecare și putere.

Lupta noastră, lupta lui Alexandru, lupta voastră... continuă. Și în această luptă, fiecare gest contează, fiecare donație înseamnă speranță și fiecare mesaj de încurajare aduce alinare.

De la inimă la inimă, vă mulțumim din adâncul sufletului pentru fiecare clipă în care ați ales să fiți alături de noi, să ne sprijiniți și să credem împreună în miracole.

Cu recunoștință și speranță,
Asociația "Salvează o inimă"

17 Oct
2023-10-17

Bună ziua, oameni buni! Doamne ajută!

Astăzi suntem internați pentru chimioterapie. 🙏 Doamne dă-i putere să lupte cu toate reacțiile adverse și cu boala aceasta rea!🙏

Oameni buni, eu vă rog din tot sufletul, din toată inima, ajutați-mă să strângem suma necesară pentru tratament. Nu ne lăsați, vă implor! 🙏

Ajutați-mă să-mi scot băiatul din ghearele cancerului, vă implor din tot sufletul și inima mea de mamă!🙏

(Iana Barabaș, mama lui Alexandru)

16 Oct
2023-10-16

"🎗️ Pentru Alexandru Barabaș, un băiețel de 4 ani care luptă cu cancerul, fiecare zi este o bătălie. De azi, începem campania de strângere de fonduri. O credință puternică, dragoste și speranță sunt ceea ce îl susține. Trimite un SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul 'Alexandru' și oferă-i lui Alexandru o nouă șansă la viață. Fiecare gest contează. ❤️🙏 

12 Oct
2023-10-12
Plati efectuate Fisier 1

"Doamne, Tu ești autorul și dătătorul vieții și în fața Ta mă închin ca fiica Ta. În inima mea, mă bucur și îți aduc mulțumiri nesfârșite. 🙏 Cu sinceritatea și profunditatea sufletului meu, vin în fața Ta cu lacrimi în ochi și îți cer: salvează-mi copilul! În fața acestei boli grele, îți implor să-i dai putere micuțului să lupte și să învingă. Îți rog, Doamne, pune gândul și binecuvântarea Ta alături de rugăciunea mea fierbinte și cu speranța în inimă.

Și în acest context dificil, vreau să aduc mulțumiri Asociației Salvează o inimă, care, cu compasiune și dăruire, a achitat azi suma de 15000 EURO, conform ordinului de plată atașat. Sunt profund recunoscătoare pentru toată susținerea. Vă mulțumim din suflet! Cu toate acestea, știm că lupta noastră nu se termină aici, ci continuă în speranța de a aduce alinare și ajutor acolo unde este nevoie."

10 Oct
2023-10-10

Dragi prieteni și inimi generoase,

Astăzi, cu lacrimi în ochi, dar și cu speranța în inimă, vă scriu despre parcursul greu al lui Alex. Am finalizat cea de-a doua cură de chimioterapie, un proces ce se desfășoară în trei etape esențiale.

Începem cu o zi plină de tratamente prin port, care durează 48 de ore. Apoi, în ziua a 8-a, Alex primește două medicamente chimioterapice prin același port. Și, în sfârșit, pe ziua a 15-a, încă un medicament vital prin port. După aceasta, inimioara lui începe să se refacă, să își găsească puterea.

Luni, săptămâna viitoare, ne pregătim cu încredere și teamă pentru cea de-a treia cură. Ne încredințăm destinul în mâinile Divinității, spunând mereu: "Doamne Ajută!"🙏

Mă adresez vouă, oameni buni și inimi pline de compasiune: vă rog din adâncul sufletului meu să ne ajutați să il scoatem pe Alex din această bătălie cu cancerul. Fără tratament, tumora se poate răspândi rapid, și gândul acesta este de nesuportat. Cu mâinile tremurânde și inima plină de speranță, vă implor să ne sprijiniți. 🙏

Mulțumim pentru toate gesturile, cuvintele și gândurile bune. Fiecare ajutor contează, fiecare rugăciune îl înconjoară pe Alex cu o lumină protectoare. Vă implor să nu ne lăsați în aceste momente critice. Suntem profund recunoscători pentru orice formă de sprijin. 🙏

Cu speranță și dragoste nesfârșită,

09 Oct
2023-10-09

Astăzi, lui Alexandru i-a fost pus portul pentru cateter și i-au fost prelevate probe de sânge pentru analize. Vom face și fizioterapia și așteptăm cu nerăbdare rezultatele. Sperăm ca acestea să fie bune, astfel încât mâine să poată începe chimioterapia. 🙏 Doamne ajută!

Încă o dată, vin cu o rugăminte către voi. Fără ajutorul vostru, nu vom reuși. Vă implor din adâncul sufletului să ne susțineți, să ne ajutați să strângem suma necesară tratamentului. Ajutați-mă să îl scot pe Alex din ghearele acestei boli nemiloase. 🙏 Priviți-l cum luptă! Alex își dorește atât de mult să trăiască o viață fără durere și lacrimi. 🙏

05 Oct
2023-10-05

Așa a început povestea tristă a lui Alexandru, un început plin de suferință și incertitudine. Timp de 3 luni, am trăit un adevărat iad. O operație periculoasă a fost necesară pentru a efectua o simplă biopsie, iar totul a luat o întorsătură înspăimântătoare atunci când o infecție gravă a fost confundată cu o tumoare la ureche. Diagnosticul incorect a fost un șoc: "TUMOARĂ LA CREIER..."

În acele momente, am auzit cele mai groaznice cuvinte posibile: "NICI O ȘANSĂ." Nu am renunțat, dar nici nu am acceptat verdictul acelui medic din Moldova. Am decis să căutăm ajutor în Turcia.

Au trecut deja 8 luni de tratament în Turcia, iar miracolele încep să se ivească. Urechea lui Alexandru este acum limpede, liniile feței s-au regenerat aproape complet, iar ochiul său poate acum lăcrima. Înainte, când plângea din cauza infecției, nu avea lacrimi. Țesuturile moi ale feței s-au recuperat.

Adevărul este că nu a fost o tumoare la creier, ci rabdomiosarcom. Acum, luptăm direct cu această tumoră. Te implor, te rog din suflet, ajută-ne să învingem această boală cumplită.

Cancerul nu este o sentință de moarte, dar dacă întrerupem tratamentul, tumora va începe să se răspândească în întregul corp. Te rugăm, nu ne abandona, oameni buni. Ajută la salvarea vieții unui copil, pentru că el este puternic și se luptă cu toată puterea pentru viață.

Așa cum ne-ați ajutat până acum, te implor în genunchi să continui să ne susții. Cu toții suntem în această luptă, și fiecare gest de generozitate aduce mai multă lumină în viața lui Alexandru. Dumnezeu să vă răsplătească pentru bontatea voastră și ajutorul acordat în această perioadă dificilă.

04 Oct
2023-10-04

Alex este un pic slăbit, dar asta e normal după chimioterapie. Ne rugăm din adâncul inimilor noastre ca totul să treacă fără reacții adverse. Este un adevărat luptător și îi admirăm curajul. 🙏 Doamne, protejează-l și ajută-l să treacă peste această încercare. 🙏

Oameni buni, vă mulțumesc profund și, din partea lui Alex, pentru toată susținerea, implicarea, ajutorul și rugăciunile voastre. Ne-ați fost alături în cele mai grele momente, și pentru asta, suntem profund recunoscători. Vă doresc tot ce e mai bun și să vă păstrați sănătatea - este cea mai mare bogăție din lume. 🙏

Însă, dragii mei, mai avem nevoie de ajutorul vostru, de rugăciunile voastre și de implicarea voastră continuă. Vă implor din suflet, ajutați-mă să îl scot pe Alex din această luptă cruntă cu cancerul. El este comoara mea cea mai prețioasă. Fără el, lumea mea s-ar nărui. Pentru el trăiesc și pentru el lupt. Fără tratament adecvat, Alex nu va avea șanse. Vă rog, din inimă și cu lacrimi în ochi, AJUTAȚI-NE! 🙏🩺

03 Oct
2023-10-03
 1. HOT NEWS-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 2. ROMÂNIA TV-Dramă de proporții pentru familia lui Alexandru. Băiețelul de 4 ani se luptă cu cancerul: „Am început o luptă pe care nu o pot câștiga singură”

 3. ȘTIRI PE SURSE-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 4. ZIARUL PROFIT-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 5. ZIARUL DE PE NET-O boală cruntă i-a furat copilăria. Viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere poate fi salvată cu 115.000 de euro

 6. ABC NEWS ROMANIA-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 7. VREMEA NOUĂ-Pretul pus pe viata unui bãietel de 4 ani, care înfruntã cancerul cu inocentã si durere

 8. ZIARUL ACTUALITATEA-115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul

 9. MONITORUL EXPRES-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 10. ACTUALITĂȚI ARAD-Apel umanitar. Un copil are nevoie de bani pentru tratament medical

 11. NEWS PAȘCANI-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 12. BOTOȘANI NEWS-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 13. ZIARE24-Alexandru, un băiețel de 4 ani, are nevoie de ajutorul semenilor

 14. SUCEAVA NEWS-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 15. ZIUA DE CLUJ-Salvează o inimă! 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 16. ȘTIRI BOTOȘANI-Copilărie furată de o boală cruntă: Un băiețel de 4 ani înfruntă cancerul cu inocență și durere

 17. ȘTIRI 24/7-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 18. ȘTIRI LA ZI-Copilărie furată de o boală cruntă.115000 EURO, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă canceru cu inocență și durere.

 19. BOTOȘANEANUL-Copilărie furată de o boală cruntă: Ajutați o mamă disperată să nu-și piardă băiețelul - E toată viața mea!

 20. SIBIU IDEPENDENT-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 21. GAZETA DE SUD-Alexandru, un băiețel de 4 ani, are nevoie de ajutorul semenilor

 22. CONSTANȚA 100%-Alexandru, un copil de 4 ani, s-a trezit cu fața umflată. Diagnosticul a fost crunt: un cancer extrem de agresiv

 23. GAZETA DE BOTOȘANI-Copilărie furată de o boală cruntă. 115.000 €, prețul pus pe viața unui băiețel de 4 ani care înfruntă cancerul cu inocență și durere

 

29 Sep
2023-09-29

Un val de emoție profundă îmi cuprinde ființa. Fiecare reușită ne întărește speranța și ne aduce mai aproape de clipa pe care o așteptăm cu atâta dorință. Chimioterapia, un pas în această luptă, este momentan amânată. Rezultatele analizelor se îmbunătățesc treptat. Alex primește tratamentul Neupogen. Azi, cu ochii săi luminoși și plini de încredere, Alex s-a apropiat de masa medicului și, cu o sinceritate copleșitoare, l-a rugat să-l ia în brațe. E atașat profund de profesorul Tunch. După aceea, m-a luat de mână și am mers împreună. Mulțumesc, Doamne, pentru toate încercările, dar și pentru binecuvântările pe care ni le aduci. Îmi pun toată credința în Tine, Dumnezeul nostru. Iubitorilor de oameni, vă sunt recunoscătoare până în adâncul sufletului pentru sprijinul și iubirea voastră. 🙏 Vă doresc sănătate și fericire din adâncul inimii. 🙏 Datorită vouă, Alex își găsește puterea de a lupta în fiecare zi. 🙏 Dar drumul nostru nu s-a încheiat, și avem nevoie în continuare de susținerea voastră. Va rog din suflet să fim în gândurile și acțiunile voastre, să ne ajutați să trecem peste această încercare. Alex nu se dă bătut, are o voință de fier. Dar, fără ajutorul vostru, lupta noastră ar fi mult mai grea. Vă rog din adâncul inimii. 🙏

Campanie începută la data de  26.09.2023

Nume: Barabaș

Prenume: Alexandru

Vârsta:4 ani

Suma necesară: 115000 €

Diagnostic:Rabdiomiosarcom

Tratamentul îl va efectua la Spitalul MEDICAL PARK-Turcia

Povestea luptei lui Alexandru: Un strigăt către umanitate

Într-o dimineață, ca oricare alta, Barabas İana, o tânără mămică de 32 de ani, și-a văzut fiul cu fața umflată. Această dimineață avea să marcheze începutul unui coșmar ce părea fără sfârșit.

La început, a crezut că Alexandru are o problemă dentară simplă. Dar, vizita la neurolog a răsturnat lumea lor. Cancer. Și, ca și cum aceasta nu era o veste suficient de devastatoare, a urmat o serie de erori medicale și un diagnostic greșit. Micuțul Alexandru, în realitate, suferea de rabdomiosarcom - un tip de cancer extrem de agresiv.

Cu ochii plini de lacrimi și sufletul frânt, Barabas İana s-a aplecat spre noi, cu un mesaj ce ne-a sfâșiat inimile:

"Doamne Dumnezeule, te rog, privește-mă și ia în considerare ruga mea disperată. Te rog să mă iei pe mine în locul lui Alexandru! Nimic nu este mai greu pentru o mamă decât să vadă suferința copilului său fără să poată face nimic. El este sufletul meu, zâmbetul meu în fiecare dimineață. Mă uit în ochii lui și văd viitorul, speranța, iubirea. Vă implor, oameni buni, să-mi deschideți inimile și să-mi ajutați copilul. Vreau să îl văd crescând, să îl văd jucându-se, să îl văd realizându-și visele. Ajutați-mă să îi ofer această șansă. Vă rog, din adâncul sufletului meu, să îmi salvați copilul."

Alexandru este crescut de İana cu ajutorul bunicii sale. Fără un tată lângă ei, cele două femei reprezintă tot universul pentru el. Cu resurse limitate, ele încearcă să facă tot posibilul pentru a-l vedea pe Alexandru zâmbind și bucurându-se de copilărie.

Din păcate, timpul este împotriva lor. Un tratament în Turcia pare a fi singura șansă de supraviețuire pentru Alexandru. Cu un cost de 115.000 euro, tratamentul depășește cu mult posibilitățile lor financiare.

În aceste momente de cumpănă, compasiunea și solidaritatea noastră sunt esențiale. Ajutați-l pe Alexandru să se lupte. Ajutați-l să rămână alături de mama și bunica lui. Ajutați o mamă disperată să nu-și piardă speranța și copilul. Oricare dintre noi poate face diferența.

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele ALEXANDRU BARABAS