whatsapp-widget

Alexandru Dogaru

Campanie din trecut 0 zile
35.468888888889% Complete

Suma primita

6.384 €

Necesari

18.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

MARIAN S.
PEIU .
FLOROAIA I.
Camelia I.
ENE D.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandru Dogaru

Campanie din trecut

Update-uri campanie

17 Nov
2023-11-17

Astăzi, mai mult decât oricând, vocea inimii noastre se îndreaptă către voi, împărtășind nu doar o poveste de viață, ci un apel la compasiune și solidaritate. De la internarea în data de 24 octombrie la prestigiosul spital Bambino Gesu, micul nostru luptător, în vârstă de 17 ani, se confruntă cu o nouă bătălie în războiul împotriva cancerului.

În ciuda numeroaselor provocări și a oboselei acumulate în urma tratamentelor anterioare, starea sa de sănătate rămâne stabilă, un semn că speranța nu trebuie abandonată. Totuși, drumul către recuperare este lung și presărat cu incertitudini. Medicii sunt în continuare în faza de evaluare a necesității unui al doilea transplant, o decizie care nu poate fi grăbită.

În aceste momente, când viitorul pare un orizont îndepărtat, sprijinul vostru neîncetat este mai valoros decât orice. Fiecare gând bun, fiecare rugăciune și fiecare gest de ajutor contează enorm pentru a-i oferi lui și familiei sale forța de a continua această luptă.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi, pentru că vă pasă, pentru că ne oferiți din timpul și resursele voastre. Să nu subestimăm niciodată puterea comunității unite în fața adversității. Împreună, putem aduce o rază de speranță în viața acestui copil curajos.

27 Sep
2023-09-27

Dragii noștri,

Suntem bucuroși să vă informăm că, deocamdată, Alexandru nu a avut nevoie de internare. Deși a trecut prin numeroase controale medicale, așteptăm cu nădejde rezultatele. Acestea ne vor ajuta să înțelegem mai bine situația sa și să stabilim ce măsuri sunt necesare în continuare.

Știm că mulți dintre voi sunteți îngrijorați și doriți să știți cum se simte. Credința voastră neîncetată și speranța cu care ne susțineți au fost un pilon de forță pentru Alexandru și pentru noi toți. Vă suntem profund recunoscători pentru gândurile și rugăciunile voastre.

Vă promitem că vă vom ține la curent cu starea de sănătate a lui Alexandru. Avem încredere că, împreună, vom trece și peste acest obstacol.

Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea și dragostea voastră!

Campanie începută la data de  20.09.2023

Nume: Dogaru

Prenume: Alexandru

Vârsta: 17 ani

Suma necesară: 18.000€

Diagnostic: Leucemie acută mieloblastică

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù”, Italia

La 17 ani, Alexandru duce o luptă disperată cu destinul.

În viață, adolescența vine doar o singură dată și ar trebui să fie plină de vise și planuri mărețe, însă pentru Alexandru Dogaru aceasta a venit cu o veste cumplită. A fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută (M4), fiind internat la Spitalul Clinic Fundeni în anul 2021. De atunci, spitalul a devenit casa lui.

Nu există un semn care să prevestească boala, nu există modificări care să anunțe din timp acest diagnostic. După multe ședințe de chimioterapie și transfuzii de sânge care au ameliorat boala pentru scurt timp, revine la Spitalul Clinic Fundeni cu recidivă medulară, iar în ianuarie 2023 i se face un transplant de celule stem.

Alexandru credea că a trecut cu bine peste această boală, însă, în câteva luni, boala a recidivat, suferind de pareză facială pe partea dreaptă și infecție la ureche, fiind operat la urechea dreaptă la Spitalul Marie Curie București. Starea lui se înrăutățește și i se administrează tratament chimioterapeutic.

Salvarea lui Alexandru, în starea în care se află, este la Spitalul Bambino Gesù din Roma - Italia, un spital oncologic unde există tratamente inovatoare ce cresc șansele de vindecare în leucemia acută mieloblastică. Alexandru are nevoie de ajutor, pe termen lung, pentru a reuși să învingă această boală, așa cum și alții au reușit, tratându-se la Spitalul de Copii Bambino Gesù. Mama lui Alexandru, pe nume Cristina, fiind casnică, iar tatăl, Laurentiu, șofer la o firmă de construcții și reparații drumuri.

Este greu de explicat în cuvinte ce simte un copil care a trecut prin atâtea suferințe și schimbări fizice și emoționale, în urma tratamentelor administrate: puncții medulare, zeci de ședințe de chimioterapie cu tot ce implică ele, căderea părului, stări de rău, etc.

Cristina Dogaru, mama plină de durere, spune: „Fiecare zi alături de Alexandru este un dar prețios, dar și un memento al luptei noastre continue, al durerii și suferinței pe care nu aș dori-o nici celui mai mare dușman. Vedeam copii la vârsta lui jucându-se, râzând, explorând lumea cu ochi sclipitori de curiozitate și nu pot să nu mă întreb, de ce tocmai copilul meu trebuie să treacă prin asta? Totuși, în fiecare zi îl văd pe Alexandru luptându-se, cu un curaj pe care puțini adulți îl au. El îmi este sursă de inspirație, de putere. Acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de sprijinul vostru. Dacă vă este la îndemână, vă rog, ajutați-ne să îl salvăm pe Alexandru. Fiecare gest contează, fiecare donație ne aduce mai aproape de victorie, de ziua în care Alexandru va putea începe din nou, cu speranță și cu viața întreagă înainte.”

Călătoria pentru vindecare continuă, iar Alexandru are nevoie de ajutorul nostru. Fiecare contribuție contează, fiecare euro poate aduce un zâmbet, o speranță și, mai presus de toate, o viață. Haideți să dăruim speranță, haideți să dăruim viața, haideți să-l ajutăm pe Alexandru să câștige această luptă. Împreună, putem scrie un nou capitol în povestea lui Alexandru Dogaru, un capitol de triumf, de dragoste și de viață triumfătoare peste adversitate. Haideți să strângem împreună suma necesară de 18,000 de euro pentru tratamentul care îi poate salva viața.

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele ALEXANDRU DOGARU