Alexandru Ene

Alexandru Ene

Campanie activa 14 zile
23.508571428571% Complete

Suma primita

8.228 €

Necesari

35.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6114f4f262e4a_Alexandru-Ene-12.08.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

MONICA B.
BAJENESCU B.
IRINA I.
OPREAN C.
MIHAI B.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandru Ene

Campanie activa 14 zile

Update-uri campanie

26 Aug
2021-08-26

Dragii nostri!
Eforturile lui Alex si ale voastre nu sunt in zadar. Progresele lui sunt vizibile, lupta cu durerile postoperatorii si nu vrea sa piarda nicio zi de recuperare. Vrea sa fie apt cat mai repede sa nu mai fie nevoie de spitalizare si sa faca recuperarea din afara spitalului. Oricat ne ferim de el , stie ca problema financiara e apasatoare. Nu mai vreau ca viata si sanatatea lui sa depinda de bani.

18 Aug
2021-08-18

Ieri, la 3 zile de la operatie Alex s-a ridicat din pat. Durerile sunt inca ingrozitoare, tot bustul lui a fost zdruncinat, toti muschii au fost intinsi, reuseste sa doarma doar in reprize mici de 10-15 minute, cel  mult de 2 ore pe noapte. Nu stiu de unde are putere, cred ca de la  Bunul Dumnezeu..
Doamne ajuta-l sa treaca peste acest chin , e ingrozitor sa vezi cum nici calmantele nu il linistesc decat pentru moment si tu ca mama nu poti sa il ajuti.

14 Aug
2021-08-14

Dupa o noapte la terapie intensiva , Alex este acum in rezerva pe sectia de neurochirurgie . Operatia de ieri a fost un succes, a fost extrem de complicata, a durat 7 ore pentru a-i extirpa tumora si fixarea coloanei cu 24 suruburi si tije . Vom avea emotii foarte mari inca o saptamana pana cand vom primi rezultatul patologic. Doamne ajuta-mi copilasul sa fie asta singura interventie . Deja e prea multa durere si suferinta .

13 Aug
2021-08-13

”Nu am putut dormi niciun minut.

Nu stiu cum a trecut Alex peste aceasta noapte . M-am rugat toata noaptea sa nu il doara, sa nu fie speriat, sa fie bine.

Nu mai vreau nimic, vreau doar ca Alex sa fie bine”, ne-a declarat mama lui Alex cu lacrimi de suferință.

12 Aug
2021-08-12

Alexandru a îeșit din operație la ora 16:00, totul a decurs cu bine iar în momentul de față este internat la terapie intensivă. A fost cea mai lungă zi din acest an pentru familia Ene dar va urma și cea mai lungă noapte din acest an. Ce grea este așteptarea! Ce greu trece timpul atunci când trebuie să primești un rezultat la analize sau chiar la un examen. 

12 Aug
2021-08-12

Alex a intrat la ora 8 in sala de operatie optimist . Va fi o interventie foarte lunga , au trecut deja 6 ore . Multumim Celui de Sus ca spitalul ne-a dat ragaz pentru plata operatiei.  Doamne ajuta copilasul nostru !!

11 Aug
2021-08-11

Dupa terminarea tratamentului in martie 2019 , Alex a reluat viata normala, a revenit la scoala dupa o intrerupere a cursurilor timp de 2 ani si mergea regulat la controalele medicale. In vara acestui an a sustinut examenul de capacitate si a fost admis la Colegiul National " Sf. SAVA" .
Nu ne-am putut bucura cum era normal dupa aceasta mare realizare caci la controlul efectuat in aceste zile i-a fost depistata o formatiune tumorala in zona vertebrei ce a fost fracturata in 2017 si o curbura foarte accentuata ce îi punea in pericol stabilitatea coloanei. Intrucat vertebra se putea fractura in orice moment s-a propus interventie chirurgicala de urgenta pentru eliminarea tumorei, fixarea si corectia coloanei vertebrale cu ajutorul a 16 suruburi. Costul estimat este de 35.000 euro.

Suntem disperati , dar nu trebuie sa facem orice pentru a-l ajuta pe Alex . Nu stim inca de ce natura este acea tumora , insa acum este URGENT nevoie de fixarea coloanei, aceasta problema punandu-i viata in pericol.
Din pacate, nu avem nicio sansa de ajutor financiar din partea statului  chiar daca diagnosticul initial si tratamentul de care a avut nevoie Alex NU poate fi efectuat in Romania.
Suntem nevoiti din nou sa apelam la bunatatea si daruirea semenilor nostri care au facut minuni si in trecut pentru fiul meu.

Campanie începută la data: 10.08.2021

Nume: Ene
Prenume: Alexandru
Vârsta: 17 ani
Suma necesară: 35000 Euro

Diagnostic: Tumoră pe coloană

Sedintele de chimioterapie si radioterapie le va efectua la o clinica privata din Turcia

Povestea luptatorului Alex

O tinerețe chinuită... Nu știu cum am putea descrie altfel ce trăiește zilnic Alexandru Ene.

În 2017, după 7 luni de dureri care nu aveau o cauză exactă, băiatul a suferit o fractură de coloană și a rămas cu mâinile paralizate. Pentru că medicii români au refuzat internarea, părinții au plecat cu el în Turcia cu un avion-ambulanță. În aceeași noapte, băiatul a fost operat, i s-a extirpat încă o tumoră și i s-au fixat în coloană 4 șuruburi și tije. Un an și jumătate a fost internat permanent în Istanbul, timp în care a urmat tratament oncologic și recuperare pentru a se putea ridica din scaunul cu rotile.

Abia în 2019 s-au întors cu toții acasă, fericiți că de această dată coșmarul s-a terminat. Sau cel puțin așa au crezut... Recent, la un control de rutină, o nouă tumoră s-a dezvoltat în corpul lui Alex și îi amenință din nou coloana vertebrală.

Nu existau dureri, nu erau analize care să arate o recidivă, însă pericolul era foarte mare și s-a intervenit pentru extirparea tumorii și fixarea coloanei cu 24 de șuruburi și tije. Doamne, ajută-mi copilașul să fie asta singura intervenție! Deja e prea multă durere și suferință, ne-a povestit mama tânărului care azi are 17 ani.

Părinții trebuie să strângă 35.000€ pentru a-i plăti fiului lor tratamentele și intervențiile de care are nevoie pentru a avea o viață normală, pentru a putea trece și de acest hop al vieții. Au dat tot ce au avut pentru a ajunge cu el în Turcia, pentru a-i plăti analizele, procedurile și intervențiile de până acum, dar au ajuns la capătul resurselor și ne-au cerut ajutorul.

Acești oameni sunt obișnuiți să lupte și să câștige. Mama și tatăl lui Alex Ene sunt sportivi de performanță, el la canotaj, ea la caiac-canoe. Chiar dacă acum sunt pensionari, continuă să facă tot posibilul să depășească orice obstacol, să învingă în orice situație, cu atât mai mult cu cât, de această dată, linia de Finish este salvarea vieții propriului copil.

Prin donațiile noastre îi putem ajuta să iasă victorioși și din această probă grea la care i-a supus viața. Împreună îl putem scoate pe Alexandru din chinurile la care e supus zilnic. Orice bănuț contează! Fii și tu alături de Alex și familia lui în cursa pentru viață!

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: ENE ALEXANDRU