whatsapp-widget

Alexandru Paraschiv

Campanie activa 17 zile
15.370222222222% Complete

Suma primita

2.767 €

Necesari

18.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_650554b93b2d2_Alexandru-Paraschiv-16.09.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Giorgiana P.
Andrei I.
Gabriel B.
REVOLUT B.
Teodorescu C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandru Paraschiv

Campanie activa 17 zile

Update-uri campanie

20 Sep
2023-09-20

Micuțul Alexandru Paraschiv, la doar 9 luni, se luptă cu una dintre cele mai grele încercări ale vieții - cancerul. Azi am fost la Day hospital unde am aflat că neutrofilele lui sunt încă scăzute, semnalând continuarea acestei lupte intense.

Acest sufleț neînfricat are nevoie acum mai mult decât oricând de speranță, de credință și de o comunitate care să se unească într-o forță de neoprit.

Vă rugăm să ne susțineți cu gânduri bune și, dacă puteți, să contribuiți la fondul pentru tratamentul lui Alexandru. Fiecare ajutor contează enorm în această bătălie crucială pentru viață.

Vă mulțumim din suflet pentru fiecare gest de sprijin!

16 Sep
2023-09-16
Plati efectuate Fisier 1

Într-o lume în care suferința și durerea pot părea uneori de neînțeles, există inimi care aleg să răspundă cu dragoste, răbdare și luptă. Astăzi, grație sprijinului vostru necondiționat, putem să facem un pas înainte în bătălia pe care micuțul Alexandru Paraschiv, în vârstă de doar 9 luni, o duce cu un cancer agresiv, o luptă în care fiecare zi contează, fiecare moment este prețios.

În această perioadă în care sufletul fiecărui părinte se zbate între speranță și frică, noi, ca o mare familie unită, am reușit să adunăm resursele necesare pentru a-l ajuta pe Alexandru. Astăzi, am achitat suma de 7500 RON pentru a sprijini lupta acestui mic luptător, conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat, pentru empatia și generozitatea voastră. Fiecare contribuție, fiecare gest de solidaritate ajută la alinarea suferinței și aduce o rază de speranță în viața unui copil care încă nu a avut șansa să descopere frumusețea lumii înconjurătoare.

Vă rugăm să continuați să fiți alături de noi, să împărtășiți povestea lui Alexandru, să trimiteți gânduri bune și să păstrați speranța aprinsă. Este esențial ca în aceste momente să rămânem uniți, să luptăm împreună și să oferim tot ce avem mai bun pentru a-l ajuta pe Alexandru să învingă.

În fața durerii și a încercărilor, s-au ridicat inimi pline de dragoste și răbdare, inimi care refuză să se dea bătute. Astăzi, suntem mai puternici, mai uniți și mai hotărâți să luptăm pentru fiecare clipă de viață a micuțului nostru erou.

14 Sep
2023-09-14

Dragi prieteni și susținători,

Ieri am călcat pragul Day Hospital alături de un luptător mic, dar incredibil de puternic, unde ne-am dedicat realizării unei serii de analize care urmăresc starea actuală a sănătății sale. Din nefericire, analizele au relevat o scădere a nivelului de neutrofile, un aspect care ne îngrijorează, dar și care ne motivează să ne dublăm eforturile pentru a-i oferi tot suportul medical necesar.

Mai mult decât atât, având în vedere malformația cardiacă prezentă din naștere, programăm în scurt timp un ecograf al inimii, pentru a evalua în ce măsură chimioterapia pe care o urmează în prezent poate influența funcționarea corectă a inimii.

Știm că acest parcurs nu este ușor, nici pentru el, nici pentru familia sa, și nici pentru echipa medicală dedicată care îl îngrijește. De aceea, vă vom ține la curent cu fiecare pas înainte pe care îl facem, cu fiecare victorie, dar și cu fiecare moment de încercare.

Este prevăzut ca săptămâna viitoare să începem a treia cură de chimioterapie, o nouă etapă în lupta împotriva bolii care îi pune la încercare, dar nu îi frânge, curajul și spiritul de luptător.

Suntem încredințați că, împreună, vom reuși să traversăm această perioadă dificilă și să ajungem la zile mai bune.

Vă mulțumim pentru susținerea neîntreruptă, pentru rugăciunile și gândurile bune pe care ni le trimiteți. O inimă puternică poate înfrunta orice provocare, iar alături de voi, inimioara lui are toate șansele să devină mai puternică zi de zi.

Campanie începută la data de 12.09.2023

Nume: Paraschiv

Prenume: Alexandru

Vârsta: 9 luni

Suma necesară: 18.000€

Diagnostic: Silablastoma

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù”, Italia

Povestea micuțului luptător Alexandru Paraschiv

Cristina și Ionuț, doi părinți tineri în vârstă de 23, respectiv 25 de ani, au trăit cea mai grea încercare pe care un părinte o poate experimenta: diagnosticul copilului lor cu o boală gravă. Micul lor erou, Alexandru, la doar 9 luni, a fost diagnosticat cu Sialoblastom, un tip rar de cancer la glanda salivară.

„Nu putem descrie prin cuvinte durerea care ne-a năpădit, nici frica, nici incertitudinea ce ne-a îngenuncheat. Dar Alexandru este luptătorul nostru, scânteia care ne ține în viață, el este cel care ne arată zilnic că miracolele sunt posibile”, mărturisește cu ochii în lacrimi Cristina.

Umflătura mică apărută în spatele urechii micuțului a declanșat un lanț de vizite la doctori, analize și tratamente care nu și-au arătat efectul. Cu un venit modest de doar 2000 de lei, familia Paraschiv s-a confruntat nu numai cu o luptă pentru sănătatea fiului lor, ci și cu o cursă contra cronometru pentru strângerea sumei necesare tratamentelor - 18,000 de euro.

După lungi așteptări și incertitudini, familia a luat hotărârea curajoasă de a căuta ajutor în străinătate. Operația a fost una complexă, în urma căreia micuțul a rezistat eroic 12 ore în sala de operații. Acum, el se află într-un proces continuu de chimioterapie, necesar pentru a-i oferi șanse mai mari de supraviețuire.

„Alexandru este sursa noastră de inspirație, eroul care ne arată că putem trece prin orice. Cu fiecare zi, ne învață despre curaj, despre puterea de a lupta și despre adevărata iubire. Îl vedem zâmbind și știm că nu putem renunța. Vă mulțumim tuturor celor care ne sunt alături, care ne sprijină și ne ajută să sperăm. Vă rugăm din suflet să ne ajutați să îi oferim lui Alexandru șansa la o viață normală, sănătoasă,” adaugă Cristina, cu speranța înflăcărându-i în ochi.

Astăzi, familia Paraschiv are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua lupta împotriva bolii. Fiecare donație contează, fiecare gest de sprijin poate aduce un zâmbet pe fața micuțului Alexandru.

În aceste momente grele, să arătăm că umanitatea și solidaritatea pot triumfa, să le oferim șansa la un viitor mai bun, să fim alături de ei în lupta pentru viață. Să construim împreună un lanț de speranță pentru Alexandru și să îi dăruim șansa la o copilărie fericită și sănătoasă, alături de părinții săi devotați.

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Paraschiv Alexandru