Alexandru Zaharescu

Campanie activa 27 zile
50.6835% Complete

Suma primita

20.273 €

Necesari

40.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_61f903f421648_Zaharescu-Alexandru-01.02.2022.pdf
doc_62299940eca86_Alexandru-Zaharescu-10.03.2022.pdf
doc_625e9cca3e5a0_Alexandru-Zaharescu-19.04.2022.pdf
doc_62826bed23910_Alexandru-Zaharescu-16.05.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Nicolae I.
515309889 .
MUNTEANU B.
BIZMENTOR S.
PARLOG C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandru Zaharescu

Campanie activa 27 zile

Update-uri campanie

20 May
2022-05-20

Bună ziua! Suntem la spital, unde Alexandru face o noua cură de chimioterapie-imunoterapie. Se simte bine, dar ne gândim de unde să mai strângem restul de bani pentru actualul plan de tratament din care s-au achitat 18.000 de euro. Diferența de 5.480 de euro a rămas neacoperită...

Vă rugăm să ne ajutați în continuare să terminăm și aceste 6 ședințe!

(Silvia Zaharescu, soția lui Alexandru)

09 May
2022-05-09

Astăzi am fost alături de Alex, acolo am întâlnit-o pe Sofia, fetița lui Alex, cu care am discutat ca între fete. 

Eu: Bubulina, ce faci tu aici? 
Sofia: Tati! 
Eu: Vrei să mergem în parc să ne jucăm?
Sofia: Nuuu, tata buba, ufff (arătându-mi burtica ei) 😓😓
Eu: Tati nu are „buba”. 

Copilul mă privește în ochi și se repede către tatăl ei, dezbrăcat până la jumătate pe patul spitalului, arătându-mi bandajul de pe abdomen al tatălui și cicatricea rămasă. Un sunet care îți dă fiori este răspunsul acestui copil: „ÎÎ, tata buba!” 😭😭😭

Sofia are doar 2 anișori însă inteligența ei mi-a rupt sufletul.😭Stă alături de tăticul ei pe tot parcursul tratamentului, nu se desparte nicio clipă de el! 😓😓Cel mai mult își dorește să plece acasă cu tăticul ei, să se întâlnească cu surioara ei mai mare, care și ea acum 2 ani a trecut prin aceleași chinuri. 😭😭😭

Oameni buni, vă rog din suflet 🙏🙏🙏cel mai mic ajutor al vostru poate fi salvarea tăticului Sofiei! Ei  au un singur venit de doar 2.000 RON, concediul maternal al soției terminându-se. Au venit în Turcia pentru că în țară, din păcate, nu i-au dat lui Alex șanse de supraviețuire. 1 leu, 2 lei, 5 sau 10 lei sunt bineveniți pentru familia Zaharescu! Poate pentru mulți dintre noi, aceste sume nu au valoare, dar pentru ei sunt foarte valoroși! 

20 Apr
2022-04-20

Vă mulțumim pentru tot ajutorul de până acum! Ieri, în data de 19.03.2021, domnul Vlad Plăcintă a plătit o primă proformă de 11.000€, dar restul de 12.000 nu știm de unde să îi plătim. În cont nu mai avem decât 57 de euro😪

Am fost anunțați de suma ce a mai rămas. Disperarea deja apare, nu mai avem resurse, nu mai știm de unde să obținem banii necesari 😓. Vă rog să ne ajutați cu un share, cu o donație, orice! Timpul se scurge repede și o să fim trași de mânecă să plătim, pentru a continua tratamentul lui Alex. 

Am fost întrebată deseori de ce nu venim în România... Pentru că la noi nu există imunoterapie pentru boala lui Alex, tratament care l-a ajutat să înregistreze progrese. 

Dacă era vorba să facă doar chimioterapie, da, eram deja acasă, nu mai stăteam printre străini, dar imunoterapia este singura lui șansă! Am mai primit încă 6 cure, bineînțeles foarte costisitoare. Nu știu ce urmează, dar în viață eu mi-am propus ca Alex să termine această sesiune de tratament. Nu pot să îmi imaginez după atâta bătaie de cap de unde să mai scoatem cealaltă sumă necesară să termine măcar sesiunea aceasta 😓😓😓. După ce că resursele financiare au fost epuizate, eu fiind în creștere copil va trebui să mă întorc la muncă, terminându-se concediul maternal. 

Vă rugăm din suflet să ne ajutați! Vă mulțumim tuturor!”

(Silvia Zaharescu, soția lui Alexandru)

19 Apr
2022-04-19

Azi am început prima ședință dintre cele 6 din planul de tratament. Alex începe ușor să devină somnolent, va urma aproape o săptămână în care starea de greață și oboseală vor pune stăpânire pe el 😪. Nu asta ne sperie, ci suma necesară pe care încă nu o avem este îngrijorarea noastră😑.

Apelăm la ajutorul dvs. pentru a putea continua tratamentul. Ne este frică să nu fim nevoiți să renunțăm, costurile fiind de peste 20.000€. Mulțumim tuturor! 

(Silvia Zaharescu, soția lui Alexandru)

18 Apr
2022-04-18

Azi am aflat rezultatul PET-CT.🙏Este unul surprinzător de bun, Dumnezeu ne iubește! Alexandru nu mai are metastaze și nici carcinomatoza nu se mai vede. Au rămas doar urmele unde au fost.

Tratamentul continuă însă pentru tumora principală. Am primit planul pe încă 3 luni, și anume 6 ședințe de chimioterapie și imunoterapie.

Costurile sunt foarte ridicate pentru a continua și a acoperi tratamentul recomandat. Avem nevoie de 23.000 de dolari, sumă de care nu dispunem.😓 Vă rugăm din suflet să ne ajutați! Vă mulțumim tuturor! 

(Silvia Zaharescu, soția lui Alexandru)

15 Apr
2022-04-15

Azi am făcut PET-CT, iar luni sau marți urmează să primim răspunsul. Din motive de protecție pentru mine și pentru copil, nu am putut intra cu Alexandru de această dată. El spune că substanța a fost mult mai concentrată acum - în loc de o seringă i-au fost administrate două - și trebuie să stăm la distanță timp de 12 ore.

Se simte bine, e un pic obosit, în rest e OK. Sperăm ca rezultatul să fie la fel de pozitiv ca Alexandru.

(Silvia Zaharescu, soția lui Alexandru)

08 Apr
2022-04-08

De azi într-o săptămână o să facem PET-CT. Sperăm din suflet ca acesta să fie parte a unei minuni😇. Alexandru se resimte după chimioterapie, încă are senzația de greață, mănâncă puțin, dar timp de o săptămână așa se resimte, timp în care desigur pierde și până la 2 kg. În intervalul acesta dintre chimioterapie și imunoterapie reușește să le redobândească rămând la greutatea de 51 de kg. 

Vă rog din suflet să ne fiți în continuare alături deoarece chiar dacă urmează un rezultat pozitiv, Alexandru încă are tumora la stomac care nu a putut fi extirpată, din ce ne-au spus medicii. Când a fost operat era de mărimea unui pumn bărbătesc 😔.

Când spun „o minune” referitor la PET-CT, este vorba de carcinomatoza care există. Sperăm să dea înapoi, să se poată trece la următoarea etapă de tratament, ori radioterapie ori operația de extragere a tumorii. Din nou va fi vorba de sume extrem de mari, de care nu dispunem. Gândul că nu vom putea efectua tratamentul în continuare ne apasă, dar ca și până acum ne punem încrederea în Dumnezeu și în oameni.

Prin această postare vreau să mulțumesc tuturor celor care au donat până acum și sperăm să ne fiți în continuare alături!🙏🙏🙏🙏

Mulțumim! 

02 Apr
2022-04-02

Azi Alexandru a fost din nou la chimioterapie și imunoterapie. Efectele apar deja - este somnolent, cu o stare ușoară de greață. Ne rugăm la Bunul Dumnezeu ca împreună cu ajutorul dumneavoastră să obținem rezultatul mult așteptat pe data de 15, când Alex va face PET-CT. 

Am vorbit și cu medicul, este încântat de cum se prezintă și că s-a îngrășat. Vă reamintesc că, la plecarea din România, ajunsese la 42,8 kg. Acum are 51 kg și analizele aproape de normal.

În urma discuției cu medicul, după rezultatul PET-CT, o să aflăm ce roade dă tratamentul, dacă îl continuăm sau îl schimbăm. 

Sperăm să ne fiți alături și în continuare! 

31 Mar
2022-03-31

Alexandru a fost însoțit și nescăpat din ochi la analize de încurajatorul principal, Sofia. Își urmează drumul spre vindecare. Ca părinte este foarte greu să ști că ai un copil de nici 2 anișori care vrea să se joace cu tine și să nu te poți juca pentru că „tati are buba”. Așa trece fiecare zi când fetița noastră îl pupă la bubiță pe tati și se pune cu grijă la el în brațe, așteptând să se facă bine.

Mâine va fi prima zi în care fetița va fi cu noi când tati face chimioterapia cu imunoterapia, urmând iar o săptămână în care Alexandru o să doarmă aproape toată ziua 😓.

După această ședință așteptăm să primim un răspuns bun cu privire la tratament, urmând să facem PET-CT. 

18 Mar
2022-03-18

Alexandru a făcut azi prima imunoterapie. Se simte foarte obosit, are o senzație de greață.

Vor urma doar 2 ședințe de imunoterapie, analizele la ficat arată că acesta începe să se încarce. Urmează să facă PET-CT. 

Costurile pentru 2 ședințe de imunoterapie cu alte 2 de chimioterapie se ridică la 6.000€.😓

14 Mar
2022-03-14

Rezultatul mult așteptat a venit - Alexandru este apt pentru imunoterapie! 

Mulțumim tuturor pentru rugăciuni și donații. Sperăm să ne fiți în continuare alături! 

04 Mar
2022-03-04

Ieri 3.03.2022 am facut doar analize dar din cauza unei mancarimi de piele a lui Alex nu i sa administrat chimioterapia,a facut o perfuzie pentru alergie si o sa inceapa un tratament medicamenros pentru aceasta .

Azi insa mancarimile au disparut i sa administrat chimio,are o mica anemie in rest Alex este bine .

15 Feb
2022-02-15

Iată că, dacă ne rugăm la Dumnezeu, Acesta ne răspunde, și dacă dăm din puținul nostru, primim înzecit. Rezultatele au ajuns. Acestea arată că, dacă corpul răspunde la tratamentul actual, Alexandru v-a putea urma tratamentul cu imunoterapie, crescând șansele de supraviețuire cu 65%. Aceste tratamente sunt foarte scumpe. Așadar, haideți să donăm din puținul nostru, și să arătăm din nou că putem salva suflete.

10 Feb
2022-02-10

Multumim! Acum ne indreptam spre Turcia la ora 11 am plecat din Bucuresti ,Alexandru se simte foarte bine .
Va anuntam prin intermediul ONLINE cum decurg lucrurile .
Speram in continuare sa ne fiti alaturi urmeaza sa aflam si costul tratamentului . Maine pe data de 11.02.2022 ne vom intalni pt prima data cu medicul care ne va prelua.

05 Feb
2022-02-05

Alexandru Zaharescu a terminat si cea de a 3a sedinta de chimioterapie ,in urma analizelor efectuate innaintea acesteia am primit si aprobarea oncologului pentru plecare. Alex se simte surprinzator de bine si increzator cu ajutorul lui Dumnezeu si al dvs. Speram incontinuare ca lucrurile sa decurga spre bine si sa atigem obiectivul de a ne intoarce sanatosi acasa . 
Multumim tuturor pentru donatii si speram sa ne ajutati in continuare  urmand ca  tratamentul sa fie foarte costisitor . 
Dezamagirea mea ca si sotie este ca statul din Romania nu este in stare ca in asemena situatii sa le asigure medicilor aparatura necesara pentru sansa la viata a unor persoane aflate in starea aceasta , pe langa asta medicii sunt neputinciosi si dau niste pronosticuri rele care orice persoana aflata in cauza este obligata sa se abtina sa nu cedeze ,ramanand sa mearga pe mana strainilor .
Intradevar viata ne-a aratat ca fara Dumnezeu nu se poate ,sunt increzatoare ca Dumnezeu imi iubeste sotul si vad asta prin timpul scurt in care s-a mobilizat atata lume sa ne ajute ,prin Alex care se simte atat de bine ,pana si medici sunt surprinsi "nu ma asteptam sa se simta atat de bine,este surprinzator" sunt cuvintele doctorei lui Alexandru .
 Eu va multumesc tuturor si in numele lui Alexandru .

27 Jan
2022-01-27

Vrem sa plecam pe data de 10 februarie ,turcii ne asteapta problema sunt banii nu stim ce plan vom primi cat ne va mai costa ne luptam si pentru acesti 8 mii de euro .De pe data de 20 cand Alexandru a facut chimioterapia a inceput sa verse un lichid biliar dupa 2 zile de vizite la spitalul de urgenta Pantelimon au reusit sa isi dea seama dece varsa si sa ne linisteasca ca este vorba doar de bila . Starea lui Alexandru a ramas deficitara cu senzatii de voma ,ameteli si scadere in greutate trebuie sa reusim sa plecam a ajuns la 43 de kg de la 80 ajutati-na . 
Va multumim !

Campanie inceputa la data: 20.01.2022

Nume:Alexandru

Prenume:Zaharescu

Varsta: 25 ani

Suma necesara: 8000 euro

Diagnostic:: Tumoră gastrică hemoragică

Tratamentul îl va efectua în Turcia la Medistanbul

Povestea lui Alex

Când ai de crescut o fetiță mai mică de 2 ani nu te mai gândești la tine, la problemele și nevoile tale. Uneori însă, viața te forțează să o faci.

La sfârșitul anului trecut, sărbătorile au luat o turnură neașteptată pentru Alexandru Zaharescu. De la bucuria specifică sezonului a trecut aproape subit la disperarea riscului de a-și pierde viața.

Bărbatul de 25 de ani nu a mai putut mânca sau bea nimic, iar în urma unei endoscopii a aflat că are cancer. „Tumoră gastrică hemoragică” i-au scris medicii pe foaia de internare în spital. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, cu doar câteva zile înainte de Crăciun a fost anunțat că stadiul bolii este unul avansat, cu metastaze.

Anul a început cu ședințe de chimioterapie, care l-au slăbit puternic pe Alexandru. Din nefericire, tot chinul pare să fi fost în zadar...

Starea lui se degradează pe măsură ce trec zilele. Chimioterapia pare să nu aibă efecte pozitive. Am luat legătura cu o clinică din Turcia unde suntem așteptați pentru tratament urgent, dar costurile sunt numai pentru început peste 8.000 de euro, ne-a transmis soția lui Alexandru, Silvia Zaharescu.

E greu de imaginat prin ce trece acest om, dar și cei dragi lui. Președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România, Cezar Irimia, spunea că această boală nu mai trebuie percepută ca o „sentință la moarte”, ci ca o boală cronică tratabilă. Însă statul nu face suficient, în momentul de față, pentru a-i ajuta pe cei care sunt diagnosticați cu temuta maladie. De aceea, un șofer și o mamă aflată în concediu de creștere a copilului - ambii cu salariul minim pe economie - nu au cum să facă față unei astfel de situații care apare pe neașteptate și pur și simplu te dărâmă.

Această familie are nevoie disperată de solidaritatea noastră. Fără ajutorul celor cărora le pasă de suferința lui Alexandru, el nu va avea nicio șansă în fața cancerului. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate salva viața acestui tată și soț. Nimeni nu ar vrea să fie vreodată în situația lui, dar toți putem să-i ridicăm din povară și să-i oferim o șansă în plus în fața temutei boli.

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele:ALEXANDRU ZAHARESCU