whatsapp-widget

Amelia Cara

Campanie din trecut 0 zile
22.1124125% Complete

Suma primita

53.070 €

Necesari

240.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_64f9aa95c2336_Amelia-Cara-07.09.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Dna C.
Farmacia Tei
IOAN C.
Marian M.
CHISOI A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Amelia Cara

Campanie din trecut

Update-uri campanie

03 May
2024-05-03

De mult nu am mai postat aici o poză cu Amelia sau ceva despre ea. Astăzi am hotărât să o fac, pentru că primesc foarte multe mesaje despre "cum este ea? cum se simte? ce zic medicii? etc." Deci, vreau să vă zic că Amelia se simte destul de bine la moment. De când ne-am întors în țară, clar a mai răcit, s-a mai îmbolnăvit, pentru că imunitatea ei încă este foarte joasă. Analizele ei sunt cât de cât mai bune decât înainte, însă ele tot fluctuează, ba scad, ba cresc un pic, și ea capătă puteri. Analizele ei sunt așa pentru că Amelia primește încă chimioterapie zilnic, în doze mici, sub formă de pastiluțe (plus alte medicamente de protecție). Și așa va fi pentru încă un an și jumătate. Analiza generală de sânge o repetăm în fiecare săptămână. Și rezultatele le transmitem în Turcia, medicilor ce au grijă de tratamentul Ameliei și la care Amelia este sub supraveghere. O dată la trei luni mergem în Turcia pentru control medical și medicamente. În iunie se va efectua o biopsie, cu ajutorul bunului Dumnezeu, sper și cred că totul va fi curat (fără nicio celulă cancerigenă) și totul va fi bine. Sunt deja 8 luni aproape de menținere și mă bucur enorm. Încerc din tot sufletul să o protejez pe Amy, să fac tot ce e mai bun și bine pentru ea, să fie sănătoasă și mereu fericită cu zâmbetul pe buze. Muncesc zi de zi și mă străduiesc pentru zâmbetul ei, da. Pentru viața ei, pentru sănătatea ei. Ea este totul pentru mine, ca pentru orice mămică, al său copilaș. Vă mulțumim tuturor pentru toate urările de bine și pentru că întrebați în continuare de ea. Vă dorim tuturor să aveți parte de sănătate și numai de bine, în sufletul și casa voastră. 🙏🏻🫶🏻

05 Oct
2023-10-05

Astăzi a fost efectuată ultima chimioterapie din acele 8 luni și ceva de tratament intensiv. Cuvintele nu pot exprima cât de emoționată sunt în acest moment.

Astăzi, îmi țin prințesa în brațe, și sufletul meu este plin de bucurie și recunoștință. Vreau să vă mulțumesc din adâncul inimii mele pentru că ați fost alături de noi în această călătorie dificilă. Datorită vouă, datorită credinței noastre în Dumnezeu, datorită eforturilor neobosite ale medicilor și puterii rugăciunilor, Amy este astăzi în brațele mele, sănătoasă.

Chiar dacă mai avem câteva săptămâni până la finalizarea tratamentului intensiv, astăzi a fost un moment de mare importanță, cu ultima chimioterapie intravenoasă. Suntem cu toții profund recunoscători. Mulțumesc din inimă, Doamne! 🙏❤️❤️❤️❤️

09 Sep
2023-09-09

Dragii mei, cu sufletul strâns și cu emoții ce se întrepătrund, vă aduc la cunoștință ultimele vești despre micuța noastră luptătoare, Amelia.

În ultimele 6 luni, mica noastră eroină a fost supusă unei sumedenii de tratamente medicamentoase, un adevărat munte de medicamente.

De trei săptămâni, acasă, Amelia primește pastile hormonale, iar o dată pe săptămână facem drumul către clinică pentru ședințele necesare de chimioterapie. Aceste vizite au devenit un fel de ritual sacru în lupta noastră comună pentru sănătatea ei.

Ne apropiem de un punct crucial, un moment de răscruce în care toată speranța, rugăciunile și eforturile noastre se concentrează în dorința arzătoare ca micuțul organism al Ameliei să răzbată victorios. Ne rugăm din adâncul inimilor pentru a o vedea crescând sănătoasă și fericită.

În acest demers sfâșietor, vă cerem din nou ajutorul. Ne confruntăm cu cheltuieli imense, care au depășit cu mult estimările inițiale. Timp de 2 ani și jumătate, va trebui să continuăm tratamentul de întreținere, iar pentru următorii 5 ani, Amelia va fi sub supravegherea atentă a medicilor noștri din Turcia, cu biopsii semestriale și controale anuale.

Acum, Amelia se confruntă cu efecte secundare grele, fiind vizibil afectată de tratamentul hormonal. Cu toate acestea, fiecare pastilă și fiecare injecție reprezintă un pas spre vindecare, un pas spre o viață în care Amelia va putea râde și se va putea juca fără durere.

Sperăm și ne rugăm din suflet ca micuța noastră Amelia să ajungă la remisie permanentă, pentru a trăi o viață lungă și fericită.

În acest moment de încercare, cu ochii în lacrimi și inima frântă de durere, vă implorăm să nu ne lăsați singuri. Să formăm un zid de susținere și iubire în jurul Ameliei, care să o protejeze și să îi ofere forța de a lupta.

Dumnezeu să vegheze asupra fiecărui copil și să aducă alinare în inimile tuturor părinților care trec prin asemenea momente. Fie ca toți cei mici să crească sănătoși și fericiți.

Vă mulțumim din suflet pentru susținerea continuă și pentru fiecare gând bun trimis către noi. Sunteți familia noastră extinsă, cei care ne încurajează și ne oferă speranță în fiecare zi.

Leucemie limfoblastică acută 🩸
2 ani 🩸

07 Sep
2023-09-07
Plati efectuate Fisier 1

"O Scânteie de Nădejde: Amelia Cara"

Amelia nu este singură în această luptă. Grădinița de îngeri care au venit să îi fie alături, numărând nu mai puțin de 33 de publicații online din întreaga țară, au împletit un câmp de speranță și solidaritate, facilitând campania de strângere de fonduri care a avut un rol crucial în bătălia împotriva bolii.

Oameni de bine, cu inimi deschise și mâini întinse pentru a ajuta, au fost coloana vertebrală a acestui efort unic. Cu nădejde și credință în victoria asupra bolii, au pus umărul la carul speranței, ajutând la strângerea unei sume semnificative de bani care să acopere tratamentul scump necesar pentru Amelia.

O piatră de hotar în această campanie a fost atinsă când Asociația Salvează o inimă a făcut pasul nobil de a achita suma de 30.000 de euro, conform ordinului de plată atașat. Un gest de o nobilime rar întâlnită, care a adus un val de speranță și a reînnoit credința în bine și în puterea solidarității umane.

Mulțumim tuturor donatorilor, fie că au oferit sume mari sau mici, fiecare contribuție contează. Amelia și familia sa vă trimit mii de mulțumiri, cu inimi pline de recunoștință și ochi strălucitori de speranță.

Lupta noastră nu se oprește aici. Cu spirit neînfrânt, continuăm să sperăm, să credem și să luptăm pentru Amelia, pentru zâmbetul ei sincer și pentru viitorul luminos pe care îl merită.

Lupta noastră continuă! Fiecare zi este o nouă șansă, o nouă speranță. Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul și dragostea voastră, care ne ajută să pășim în fiecare zi cu credință într-un viitor mai bun pentru Amelia.

Împreună, putem scrie o poveste de succes, o poveste despre cum dragostea, credința și nădejdea pot învinge orice obstacol. Vă mulțumim!

16 Aug
2023-08-16

Campania finalizată pe SMS pentru Amelia Cara, o îngerașă de doar 2 ani care luptă cu leucemie, a fost un succes extraordinar. Va mulțumim din suflet pentru fiecare donație! Cu ajutorul vostru și al celor 1902 de sms-uri primite, Amelia are acum o șansă mai mare în fața acestei boli cumplite.

Mulțumim fiecărui inimă generoasă care a ales să trimită un mesaj, să ofere o rază de speranță și să se alăture luptei Amelei. Fiecare SMS a contat, fiecare gând bun a fost esențial.

De fiecare dată când comunitatea se adună și răspunde unui apel de ajutor, ne amintim de puterea solidarității și a compasiunii. Această campanie este mărturie a ceea ce putem realiza împreună pentru cei în nevoie.

De la inimă la inimă, vă mulțumim pentru generozitatea voastră. Amelia, și familia ei, vor purta mereu în suflete recunoștința pentru gestul vostru mărinimos.

08 Aug
2023-08-08

În inima fiecărui om există un spațiu dedicat compasiunii, solidarității și speranței. În ultimele 23 de zile, peste 1580 de inimi s-au unit pentru a da viață speranței unei fetițe pe nume Amelia Cara. Fiecare mesaj trimis, fiecare "ping" al telefonului, a însemnat mai mult decât 2 euro. A însemnat dragoste, grijă și un strigăt comun: "Amelia, nu ești singură!".

Dar călătoria nu s-a terminat. Fiecare zi poate aduce o nouă speranță, o nouă șansă pentru Amelia să se lupte și să învingă. Iar tu poți fi parte din această minunată țesătură a solidarității.

Trimite și tu un SMS cu textul „AMELIA” la numărul 8832 și fii raza de lumină în lumea Ameliei. Fiecare gest contează, fiecare mesaj aduce o bucurie și o alinare în inima ei și a familiei sale. Împreună putem face diferența! 🌟

07 Aug
2023-08-07

În primele 22 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS pentru Amelia Cara, s-au transmis 1502  de SMS-uri a câte 2 euro. 

Trimite și tu un SMS cu textul „AMELIA” la numărul 8832

07 Aug
2023-08-07

Au trecut 5 luni de zile de tratament intensiv. Amelia a trecut prin foarte multă durere și suferință deja, prin multe încercări, prin 28 de anestezii. Multe chimioterapii, steroizi, medicamente...😭

Pe lângă toate acestea, Amelia este foarte afectată psihic. Tot tratamentul acesta dureros a maturizat-o în mod surprinzător. 😣 Ea înțelege foarte bine că nu e un copil sănătos...și asta este o luptă de zi cu zi pentru ea, o luptă pentru viață.

Eu, ca mamă, vă rog din adâncul sufletului meu să ne fiți alături, să o purtați pe Amelia în rugăciunile voastre. Și rog din suflet să ne ajutați cu o distribuire, să putem face față costurilor tratamentului.

Orice ajutor contează și poate oferi Ameliei o șansă la viață. Este gratis să faci o distribuire pentru salvarea Ameliei! O simplă distribuire poate face diferența și poate aduce speranță în lupta ei. Vă mulțumesc! 🙏🏻🥹🩸

26 Jul
2023-07-26

Bună dimineața! Noi suntem acum acasă până luni. 

Luni mergem la clinică pentru internarea Ameliei, marți i se va efectua biopsia și totodată chimioterapia în coloana vertebrală. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să fie totul bine.🙏🏻
După aceasta se va reîncepe un nou protocol de tratament. 

Ea a fost internată săptămâna trecută, s-a simțit rău după chimioterapie. Face și crize mari de la tratament, pentru că a afectat-o psihic. Acum este un pic mai bine.

(Dorina Cara, mama Ameliei)

26 Jul
2023-07-26

În primele 12 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS pentru Amelia Cara, s-au transmis 1006  de SMS-uri a câte 2 euro. 

Trimite și tu un SMS cu textul „AMELIA” la numărul 8832

22 Jul
2023-07-22

În primele 8 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS pentru Amelia Cara, s-au transmis 788  de SMS-uri a câte 2 euro. 

Trimite și tu un SMS cu textul „AMELIA” la numărul 8832

17 Jul
2023-07-17

În primele 3 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS pentru Amelia Cara, s-au transmis 231  de SMS-uri a câte 2 euro. 

Trimite și tu un SMS cu textul „AMELIA” la numărul 8832

03 Jul
2023-07-03

Bună ziua! Astăzi, Amelia a primit din nou chimioterapia Metrotexat direct în măduva osoasă. Nu se simte bine, este schimbată și la față, analizele sunt joase, vomită.

Are crize de nervi ce țin câte 1-2 ore. Nimeni nu o poate liniști! Astăzi va veni și un neuropatolog pentru a vedea starea ei. Cam aceasta este situația în acest moment.

(Dorina Cara, mama Ameliei)

24 Jun
2023-06-24

Amelia este în continuare sunt tratament cu chimioterapia ”Metrotexat” și transfuzii de sânge. Starea de sănătate și analizele micuței nu sunt tocmai bune iar din punct de vedere finaciar donațiile au scăzut în ultima perioadă.

 Ne temem că nu vom putea avea suma necesară pentru a o salva pe Amelia! Vă rugăm să ne fiți alături în această luptă atât financiar dar și moral. Avem nevoie de rugăciuniile și gândurile bune ale dumneavoastră a tuturor. 

Vă mulțumim!

15 Jun
2023-06-15

Amelia astazi a început un nou protocol de tratament. "M"

La orele 8:00 a urmat chimioterapie intratecala, ce a fost introdusa direct în maduva spatelui. Dupa citeva ore, a început chimioterapia intravenoasa, si anume "Metrotexat" care va fi pentru 24 de ore continuu.

Doamne ajuta, fetita mea sa fie bine, sa treaca cu bine de aceate chimioterapii!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

15 Jun
2023-06-15

Media

 1. HOT NEWS-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 2. R3MEDIA-Micuța Amelia Cara (2 ani) poate fi salvată doar cu ajutorul nostru: are nevoie e 240.000 de euro pentru a trăi

 3. BUSSINES CLUB-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 4. BZI-O fetiță de numai doi ani trece zilnic prin chinuri îngrozitoare! Amelia Cara are nevoie de 240.000 de euro pentru a beneficia de tratamentul salvator!

 5. ROMÂNIA TV-Suferință fără margini pentru un copil de doi ani! Micuța Amelia are nevoie de 240.000 de euro pentru tratamentul salvator

 6. NEWSWEEK-Strigătul disperat al Ameliei, în luptă cu o boală cumplită. Șansa ei la viață "costă" 250.000 €

 7. ȘTIRI PE SURSE-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 8. ZIARUL PROFIT-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 9. ZIARE 24-O fetiță de 2 ani are nevoie de ajutor pentru a rămâne în viață

 10. VREMEA NOUĂ-Amelia, la numai doi ani, suferintã fãrã margini! Leucemia o chinuie si cere ajutor!

 11. PRO BRĂILA-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 12. CRONICA DE BRĂILA-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 13. COTIDIANUL-Face chimioterapie la doar doi anișori 

 14. NEWS PAȘCANI-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 15. GHIDUL BANATULUI-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 16. DOTTO TV-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro costă tratamentul salvator

 17. GAZETA DE BOTOȘANI-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 18. SIBIU INDEPENDENT-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 19. SUCEAVA NEWS-Suferință fără margini pentru un copil de 2 ani. 240.000 de euro, tratamentul salvator

 20. GAZETA DE SUD-O fetiță de 2 ani are nevoie de ajutor pentru a rămâne în viață

 21. BOTOȘĂNEANUL-Lacrimi de disperare pe chipul unei fetițe de numai doi anișori lovită de CANCER: Amelia are nevoie de 240.000 de euro pentru tratament

 22. CONSTANȚA 100%-Pentru Amelia, o fetiță de doi ani, bolnavă de cancer, viața e un chin. Cum o putem ajuta

 23. BOTOȘĂNEANUL-DONEAZĂ și distribuie: Amelia Cara are doar doi anișori și este bolnavă! Luptă pentru salvarea ei, părinții cer ajutorul tuturor

 24. UNICA-Strigăt de ajutor URGENT pentru fetița lor, Amelia! Doi tineri părinți, zdruncinați de durere, vor să-și salveze copilul

 25. DOBROGEA NEWS-Copila cu chip de înger, care suferă de leucemie limfoblastică acută, are nevoie de 240.000 de euro, pentru a urma tratamentul care îi va salva viața la Spitalul Universitar Medipol, Turcia.

 26. GAZETA DE BOTOȘANI-Amelia are doi anișori, dar viața ei depinde acum doar de inima mare a semenilor săi

 27. Botoșani News-O minunăție de fetiță, de doar doi anișori, are nevoie de ajutor.Povestea Ameliei îți rupe sufletul.

 28. ȘTIRI BOTOȘANI-Boala cruntă care se hrănește cu o viață de copil poate fi învinsă: Să o salvăm împreună pe Amelia!

 29. GAZETA DE BOTOȘANI-Acest bebeluș suferă de o formă foarte agresivă de CANCER! Noi suntem singura ei salvare!

 30. ȘTIRI LA ZI-Acest bebeluș suferă de o formă foarte agresivă de CANCER! Noi suntem singura ei speranță!

 31. BOTOȘĂNEANUL-Să o salvăm pe Amelia! O frumusețe de fetiță a fost diagnosticată cu o boală galopantă

 32. ȘTIREA DE IAȘI-Apel pentru salvarea unei fetite de doar 2 ani cu leucemie limfoblastică acută

 33. ACTUALITĂȚI ARAD-Apel umanitar. O fetiță bolnavă are nevoie de bani pentru tratament

Campanie începută la data de 14.06.2023

Nume: Cara

Prenume: Amelia

Vârsta: 2 ani

Suma necesară: 240.000€

Diagnostic: leucemie limfoblastică acută

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Universitar Medipol, Turcia

 

Povestea Ameliei Cara

 

Uneori, când credem că am reușit în viață, că ne trăim visul și nimic nu ne poate umbri bucuria, viața ne zdruncină din temelii și ne forțează să căpătăm răbdare, perseverență și credință.

Dorina și Alexandru Cara, un cuplu tânăr de 25 și 26 de ani, tocmai ce terminaseră studiile și au plecat în Marea Britanie pentru a își face un viitor. Nespusă le-a fost bucuria când în familia lor a apărut Amelia, primul lor copil. Însă bucuria nu a durat mult.

În luna februarie, fetița a început să se simtă foarte rău.

A căzut de pe picioare. Febra piersista în fiecare zi și seară, nu mai mânca, nu mai avea energie și chef de nicio activitate. Medicii britanici au diagnosticat-o greșit cu infecție la ureche. Am simțit că ceva nu e în regulă, așa că am zburat la Istanbul și i-am făcut analize suplimentare. Peste câteva zile, medicii mi-au dat lumea peste cap - fetița mea dulce de doar 2 anișori are leucemie limfoblastică acută, povestește mama Ameliei.

Disperarea din sufletul părinților a atins cote maxime, nu doar din cauza diagnosticului, ci și a imposibilității de a achita tratamentele de care fetița are nevoie pentru a supraviețui cancerului. Doar într-o lună, Dorina și Alexandru au achitat 41.000$, epuizând astfel toate resursele financiare pe care le aveau.

Pentru a nu muri, fetița lor trebuie să mai urmeze 2 luni de tratament și încă 2 ani de analize și controale medicale, toate însemnând 240.000€, peste posibilitățile părinților.

Ne este foarte greu să ne vedem copilul cum se luptă cu această maladie. Nu putem să o ajutăm cu nimic în afară de a-i fi alături în toate zilele și nopțile când simte dureri și are febră și o macină cancerul pe dinăuntru. Cer ajutorul tuturor oamenilor cu bună credință în Dumnezeu să-mi salveze copilașul să treacă peste această perioadă grea, pentru a ne putea ajuta să acoperim din costurile ce urmează, ne roagă cu speranță mama Ameliei.

Leucemia poate fi vindecată, dar tratamentele sunt extrem de costisitoare. Practic, medicina pune un preț exorbitant pe viața Ameliei. Cât valorează viața unui suflet nevinovat, cât am fi dispuși să oferim pentru a salva un copil de numai 2 anișori care nu a greșit cu nimic nimănui? Viața nu are un preț, însă lumea în care trăim ne obligă uneori să plătim pentru supraviețuire...

Toți cei care înțelegeți sau rezonați cu suferința acestei familii o puteți ajuta cu orice donație în conturile Asociației „Salvează o inimă”. Împreună putem strânge suma necesară pentru vindecarea fetiței. Amelia trebuie să trăiască, iar noi putem să-i dăm această șansă la viață!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Amelia Cara!