whatsapp-widget

Ana Ivănescu

Campanie din trecut 0 zile
41.588372093023% Complete

Suma primita

8.942 €

Necesari

21.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_64e5f42030954_Ana-Ivanescu-23.08.2023.pdf
doc_64e7788bda70f_Ana-Iv-nescu-24.08.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

MAGUAY COMPUTERS
Tecuceanu A.
CIPRIAN-DIONISIE G.
ZAPODEANU L.
Diaconu A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ana Ivănescu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

02 May
2024-05-02

MEDIA

 1. HOT NEWS-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare și progres în comunitatea din care faci parte

 2. CAPITAL-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare și progres în comunitatea din care faci parte

 3. ȘTIRI PE SURSE-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare și progres în comunitatea din care faci parte

 4. PRO BRĂILA-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare și progres în comunitatea din care faci parte 

 5. MSM NEWS-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare și progres în comunitatea din care faci parte

 6. CRITERIUL NAȚIONAL-PARTENERIATE CARE SALVEAZĂ VIEȚI SAU CUM SĂ FII UN CATALIZATOR PENTRU SCHIMBARE ȘI PROGRES ÎN COMUNITATEA DIN CARE FACI PARTE

 7. BUSSINES CLUB-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare și progres în comunitatea din care faci parte

 8. ZIARUL PROFIT-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare și progres în comunitatea din care faci parte

 9. ZIARUL EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare în comunitate

 10. ZIARUL ACTUALITATEA-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare și progres în comunitatea din care faci parte

 11. NEWS 20-Parteneriate care salvează vieți sau cum să fii un catalizator pentru schimbare și progres în comunitatea din care faci parte

 

29 Aug
2023-08-29

Ana Ivănescu, o tânără cu o voință de fier și un suflet plin de speranță, a trecut printr-o încercare care ar fi pus la pământ pe mulți dintre noi. Diagnosticată cu scolioză lombară de 64 de grade, șansele Anei de a duce o viață normală erau considerabil reduse. Dar, ca în orice poveste cu final fericit, eroii noștri au apărut la momentul potrivit.

După o operație extenuantă de 9 ore, echipa medicală condusă de domnul doctor Alexandru Thenry, din cadrul spitalului Monza, a reușit să redea Anei speranța pentru un viitor mai luminos. Succesul intervenției chirurgicale a fost prezentat în emisiunea "La Măruță", moment în care întreaga națiune a putut să vadă transformarea impresionantă a Anei.

Desigur, costul acestei operații, 21500 euro, nu a fost ușor de suportat. Cu toate acestea, generozitatea oamenilor a cunoscut limite nebănuite. Lacrimi de fericire au curs pe chipul mamei, Roxana Ciuhulescu, care a fost alături de fiica ei în fiecare moment al acestei călătorii.

Este greu să găsim cuvinte care să exprime recunoștința și admirația pe care le simțim față de cei care au donat și au ajutat-o pe Ana să treacă peste această grea încercare. Mii de mulțumiri din inimă sunt adresate tuturor celor care au făcut posibilă această minune.


 

24 Aug
2023-08-24
Plati efectuate Fisier 1

Bună ziua,

Avem bucuria să vă informăm că, datorită generozității și sprijinului vostru constant, Asociația „Salvează o inimă” a reușit să achite suma de 28,947 RON pentru implanturile necesare pacientei Ana Ivănescu. Detaliile tranzacției sunt conforme cu ordinul de plată atașat.

Ana s-a confruntat cu o luptă dificilă, având probleme severe de sănătate, printre care și scolioza. Cu toate acestea, datorită donatorilor generoși ca voi, pasul important către vindecarea ei a fost realizat. Mulțumim din suflet fiecărei persoane care a contribuit și care a crezut în cauza noastră!

Următoarea etapă în parcursul Anei este perioada de recuperare. Suntem încrezători că, cu susținerea voastră continuă și cu spiritul ei puternic, va reuși să depășească și această etapă.

Încă o dată, vă mulțumim din inimă pentru sprijinul acordat și pentru că ați ales să fiți parte din această călătorie de speranță și vindecare.

Cu recunoștință profundă,
Echipa Asociației „Salvează o inimă”

23 Aug
2023-08-23
Plati efectuate Fisier 1

Suntem bucuroși să vă anunțăm că intervenția chirurgicală la care a fost supusă Ana Ivănescu, în vârstă de 15 ani, s-a încheiat cu succes. Această operație a fost crucială pentru sănătatea și viața tinerei noastre beneficiare.

Ana se află acum într-o perioadă de recuperare și, datorită sprijinului dvs. și a intervenției medicale de excepție, perspectivele sunt foarte bune.

Dorim să subliniem faptul că acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul comunității și al tuturor celor care au donat. Asociația „Salvează o inimă” a achitat astăzi suma de 75800 RON pentru această intervenție, conform ordinului de plată atașat.

Vă adresăm sincere mulțumiri pentru sprijinul acordat! Fiecare donație contează și contribuie direct la salvarea și îmbunătățirea vieților. Grație generozității dvs., Ana are acum o șansă la o viață normală și fericită.

Împreună, putem face diferența!

22 Aug
2023-08-22

Astăzi a avut loc intervenția chirurgicală a fiicei mele, Ana Cleopatra, în vârstă de 15 ani, și care a fost diagnosticată cu scolioză severă. Dacă nu am fi făcut această operație, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile.

Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Și ce oameni!
Suntem recunoscători tuturor și le mulțumim infinit celor care ne-au ajutat pentru a putea să efectuăm această intervenție.

Vrem să îi mulțumim din suflet domnului Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă”, pentru întreg sprijinul acordat și pentru tot ce a făcut pentru noi, pentru Ana.

Datorită lui și sufletelor care s-au alăturat acestei campanii, am reușit să o salvăm pe fiica mea de la un viitor dureros și deformat.

Astăzi, vreme de 10 ore, am simțit că nu am aer, că mor și învii, că totul este un vis în culori gri, reci, din care nu mă mai trezesc.
Au fost cele mai grele 10 ore din toată viața mea și doar încrederea în Dumnezeu și ruga neîncetată către El m-au întărit.
Încrederea în EL nu m-a părăsit niciodată și voi continua să mă rog pentru familia mea, pentru copiii pe care i-am creștinat, pentru toți cei care ne-au ajutat și nu numai. Să mă rog și să mulțumesc cu recunoștință. 🙏🏼❤️

Mulțumim Spitalului Monza și echipei medicale condusă de Alexandru Thiery și avându-i alături pe Raluca Ghiță, Ionela Codiță, Anca Vișan, asistentelor medicale și întregului personal care lucrează la secția chirurgie.
Prin voi, Dumnezeu a reușit să-mi facă fetița bine!

21 Aug
2023-08-21

Ana Ivănescu s-a internat astăzi la Spitalul Monza, unde mâine va avea loc ziua cea mare pentru intervenția chirurgicală de corectare a scoliozei, sub îndrumarea talentatului Dr. Alexandru Thenry. Emoțiile sunt la cote înalte, dar speranța, credința și răbdarea ne ghidează fiecare pas. Suntem încredințați că Ana va fi în cele mai bune mâini și așteptăm cu nerăbdare vesti bune post-operatoire. Mulțumim tuturor pentru gândurile bune și sprijin.

16 Aug
2023-08-16

VICTORIIIEEE!!

Într-un efort comunitar remarcabil, într-un timp record de 8 zile calendaristice, s-a colectat suma necesară de 21,500 euro pentru a ajuta la salvarea vieții tinerei Ana Ivanescu. O fetiță curajoasă de doar 15 ani, Ana se confruntă cu o provocare majoră de sănătate care necesită o intervenție chirurgicală urgentă, programată pe data de 22 august 2023.

Sensibilitatea și generozitatea a 672 de donatori ne-au arătat că, atunci când suntem uniți, putem realiza minuni. Această colectă nu reprezintă doar o sumă de bani; este un testament al speranței, credinței și determinării unei comunități care refuză să lase pe cineva în nevoie să lupte singur.

Rezultatul acestei campanii de strângere de fonduri nu este doar o victorie financiară, ci și o victorie a spiritului uman. Bucuria care ne învăluie pe toți în acest moment este indescriptibilă. În vremuri în care nevoia este mare și speranța pare fragilă, o astfel de victorie ne reamintește că bunătatea, compasiunea și solidaritatea pot face diferența.

În inimile noastre, Ana Ivanescu va fi mereu un simbol al speranței și al credinței neclintite. Grație generozității donatorilor și a forței colective, Ana va putea trece peste această provocare și va avea o șansă justă la o viață sănătoasă și fericită.

Această poveste ne arată că, indiferent de circumstanțe, credința și speranța sunt motoarele care ne conduc spre victorie. Azi, suntem cu toții mândri, recunoscători și plini de speranță pentru viitorul Anei.

11 Aug
2023-08-11

O zi care a schimbat totul. Mai avem nevoie de 9645 euro

În inima comunității noastre pulsa o speranță. Povestea Anei Ivănescu ne-a atins pe fiecare dintre noi într-un mod pe care cuvintele abia îl pot descrie. Era nevoie de o minune și, prin unitate și generozitate, am transformat acea speranță într-o realitate.

Pe măsură ce știrea s-a răspândit, impresionantele cifre au început să se adune: 448 de oameni au deschis inimile și portofelele pentru a contribui. Fiecare donație, indiferent de mărime, era un pas mai aproape de obiectivul nostru, o dovadă palpabilă a solidarității și iubirii.

Allianz-Tiriac Asigurari, cu spiritul lor civic și cu inima mare, a venit ca o rază de lumină, contribuind cu o generoasă sumă de 5000 de euro. Un gest nobil, care a reiterat puterea colaborării între sectorul privat și cauzele umanitare.

Și, ca și cum aceste gesturi n-ar fi fost suficiente, comunitatea Asociației Salvează o Inimă a reușit într-o singură zi să doneze inimațoasa sumă de 6000 de euro. Un val de bucurie, nadejde și dragoste a învăluit pe toți cei implicați, demonstrând că împreună suntem mult mai puternici.

Acum, ne apropiem de ziua cea mare a intervenției. O zi care va aduce nu doar un nou început pentru Ana, dar și o dovadă vie a ceea ce se poate realiza atunci când inimile noastre se unesc într-o cauză nobilă.

Vrem să ne exprimăm profunda recunoștință față de fiecare persoană, instituție și organizație care a ales să fie parte din acest miracol. Pentru Ana, aceasta nu este doar o operație, este o renaștere, o șansă la o viață plină de zâmbete, de iubire și de nădejde.

În numele familiei Anei și al tuturor celor care au contribuit, vă spunem din adâncul inimii: Mulțumim!

11 Aug
2023-08-11

Dragii noștri,

Vreau să împărtășesc cu voi un moment de recunoștință și speranță, datorat unei colaborări remarcabile. Ana Ivănescu, o tânără curajoasă ce se confruntă cu scolioza, a primit o rază de speranță datorită suportului Allianz-Tiriac Asigurari. Într-o demonstrație de solidaritate și compasiune, această instituție a contribuit cu suma impresionantă de 5000 euro, un suport financiar care aduce cu sine nu doar un ajutor concret, ci și o reînnoire a speranței.

Ne-am unit forțele și, grație eforturilor și generozității voastre, Ana se îndreaptă acum cu pas ferm către victorie, spre a deveni una dintre multele povești de învingători. Este o dovadă că, atunci când ne unim forțele și credem în bine, putem face diferența în viața celor care au nevoie.

Din adâncul sufletului, aducem mulțumiri Allianz-Tiriac Asigurari pentru această contribuție valoroasă și pentru faptul că ați ales să fiți parte din călătoria de recuperare a Anei.

Cu sinceră recunoștință și speranță în inimă.

07 Aug
2023-08-07

Au trecut deja 24 de ore de la lansarea campaniei pentru Ana Ivănescu, o tânără și talentată balerină a cărei viață se află într-un pericol iminent. Până acum, doar 23 de persoane s-au alăturat cauzei noastre și au donat online pentru Ana. Ne-am dori ca numărul acestora să crească semnificativ, căci timpul se scurge în defavoarea ei.

Credem cu tărie că fiecare gest contează, fiecare ajutor, oricât de mic ar fi, poate aduce o schimbare majoră. Donația ta de doar 2 euro poate schimba radical viața tinerei balerine, oferindu-i o șansă la recuperare și la continuarea carierei sale promițătoare.

Te îndemnăm să te alături eforturilor noastre. Donează și tu, nu rămâne indiferent la suferința Anei. Fiecare donație contează și, împreună, putem face o diferență uriașă în viața ei.

Campanie începută la data de 06.08.2023

Nume: Ivănescu

Prenume: Ana Cleopatra

Vârsta: 15 ani

Suma necesară: 21500 €

Diagnostic: Scolioză

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza din București

 

Povestea Anei Cleopatra

 

Când o întâlnești pentru prima dată pe Ana Cleopatra, o vezi ca pe oricare altă adolescentă de 15 ani. Cu ochii luminoși și un zâmbet care radiază entuziasm, îți povestește despre prietenii săi de la școală, pasiunea pentru balet și cât de mult își dorește să meargă la liceu. Dar există ceva ce nu se vede la prima vedere - un diagnostic devastator: scolioză acută de 64 de grade.

Pentru Ana, acest diagnostic a venit ca un șoc, dat fiind că sportul a făcut parte integrantă din viața ei de când avea doar 3 ani. De la balet și gimnastică, la înot, volei și echitație, Ana și-a modelat spiritul competitiv și disciplina prin activitățile sportive. Însă, de la debutul bolii, în timpul pandemiei, nu mai practică nicio formă de mișcare. Coloana ei a început să devieze inexplicabil, inițial fiind diagnosticată cu scolioză de 36 de grade.

A urmat o perioadă dificilă pentru Ana și familia ei. A purtat un corset medicinal pentru mai bine de doi ani, o experiență care abia îi permitea să respire. Cu toate acestea, corsetul și terapiile urmate nu au reușit să împiedice curburarea coloanei ei. Din contră, într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 la 64 de grade, o agravare care a umbrit bucuria și așteptarea de a merge la liceu.

Astăzi, medicii spun că operația este singura speranță pentru Ana. Fără intervenție chirurgicală, scolioza sa va continua să progreseze, cu un risc major de a-i afecta organele interne. Părinții ei, se luptă acum să strângă suma de 21.500 de euro necesară operației și spitalizării. Este o sumă care pentru ei este enormă, dar care pentru Ana înseamnă salvarea.

După lungi căutări, au găsit la Spitalul Monza din București pe medicul Alexandru Thierry, care a acceptat provocarea acestui caz complicat. În ciuda tuturor obstacolelor, Ana rămâne optimistă și speră că, cu ajutorul tuturor, va putea strânge banii necesari pentru operație.

Aceasta este povestea Anei, o poveste despre curaj, speranță și puterea de a merge mai departe, în ciuda tuturor dificultăților. Orice ajutor, oricât de mic, înseamnă enorm pentru Ana și familia ei. Fiecare donație contează, fiecare gând bun îi dă speranță și forța de a lupta. Să fim alături de Ana în această luptă! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți!

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania 

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele ANA IVĂNESCU!