whatsapp-widget

Ana Todorciuc

Campanie din trecut 0 zile
13.1462% Complete

Suma primita

13.146 €

Necesari

100.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65087715baac1_Ana-Todorciuc-18.09.2023.pdf
doc_64c9df11e521d_Ana-Todorciuc-02.08.2023.pdf
doc_65aeb8354be94_Ana-Todorciuc-22.01.2024.pdf
doc_65017b5ebd102_Ana-Todorciuc-13.09.2023.pdf
doc_64ad1030b79c8_Ana-Todorciuc-11.07.2023.pdf
doc_657ae4d80c18a_Ana-Todorciuc-14.12.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

LIBOTEAN C.
BARLEANU A.
Maria L.
POPOVICI L.
DRAGHICI .

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ana Todorciuc

Campanie din trecut

Update-uri campanie

14 Dec
2023-12-14
Plati efectuate Fisier 1

Într-o zi aparent obișnuită, viața familiei Todorciuc s-a întors pe dos. Ana, o tânără mămică plină de viață și bucurie, a primit un diagnostic care a schimbat totul: mielodisplazie, o formă rară și gravă de cancer al sângelui. Aceasta nu era prima bătălie a Anei cu boala; din nefericire, aceasta revenise, punându-i starea de sănătate într-un pericol și mai mare.

Cu toate acestea, în mijlocul disperării, a existat o sclipire de speranță. Asociația Salvează o Inimă, cunoscută pentru sprijinul său neîntrerupt către copiii bolnavi, a intervenit rapid. Ei au achitat suma de 7850 USD necesară pentru tratamentul urgent al Anei, conform ordinului de plată atașat.

Această generozitate a adus un nou val de curaj familiei Todorciuc. "Lupta noastră continuă!" au spus ei, cu inimile întărite de sprijinul primit. Comunitatea, atât locală cât și din întreaga lume, s-a unit în jurul Anei, trimitând mesaje de speranță și donații pentru a susține lupta ei.

În fiecare zi, Ana demonstrează o forță incredibilă, luptând cu o boală nemiloasă, dar cu un zâmbet care nu pălește niciodată. Vă mulțumim tuturor celor care au contribuit la această cauză. Fiecare gest, fiecare donație, fiecare rugăciune ajută la continuarea acestei lupte pentru viață, o luptă care nu este doar a Anei, ci a tuturor celor care cred în puterea comunității de a face bine.

06 Nov
2023-11-06

Bună ziua!

Astăzi vin cu vești îmbucurătoare. Analizele mele sunt bunișoare, medicii au hotărât să mă externeze. Mâine plec acasă și, în sfârșit, am să-mi îmbrățișez piciul! 

Vreau să mulțumesc din suflet oamenilor cu suflet mare care au donat din puținul lor pentru mine. Mă rog la Dumnezeu să vă dea sănătate. 

Vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare pentru tot!😘😘😘😘😘😘

19 Sep
2023-09-19

Dragii mei,

Astăzi marchează începutul unui nou capitol în călătoria mea de vindecare. Am început pregătirile pentru transplant, un proces atât de crucial pentru viitorul meu. Știu că am avut alături pe fiecare dintre voi, fie că ați fost prezenți fizic sau în gândurile voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru asta.

Momentan, mă simt bine și mă revin încet după anestezie. Cateterul a fost pus cu succes în vena principală, un pas necesar pentru a facilita tratamentul care urmează. Am trecut cu bine de toate investigațiile preliminare și, începând de mâine, voi începe un ciclu de chimioterapie intensiv, care va dura cinci zile. Este un tratament mai puternic decât cel pe care l-am avut până acum, dar sunt pregătită să îl înfrunt cu curaj și speranță.

În aceste momente, când fiecare zi contează mai mult decât oricând, mă rog pentru putere, vindecare și lumină. Îmi pun încrederea în medicina modernă, în echipa dedicată de medici și, cel mai important, în generozitatea și compasiunea unui donator anonim care a ales să împărtășească cu mine darul vieții. Să-i dea Dumnezeu sănătate și să o binecuvânteze pentru generozitatea ei infinită!

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru suportul financiar pe care l-ați oferit. Fiecare contribuție contează enorm în acest proces și apreciez profund solidaritatea și ajutorul vostru. Cu ajutorul vostru, sunt mai aproape de vindecare și de o nouă șansă la viață.

Vă rog din inimă să păstrați în gândurile și rugăciunile voastre, pe măsură ce trec prin această etapă importantă în drumul meu spre recuperare. Fie ca lumina și iubirea voastră să mă însoțească în fiecare moment.

Cu drag și recunoștință,

18 Sep
2023-09-18
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 12500 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

13 Sep
2023-09-13
Plati efectuate Fisier 1

Dragi prieteni,

În fiecare zi, ne unim forțele pentru a aduce speranță în viețile celor care se confruntă cu încercări grele. Astăzi, vă aducem în atenție povestea Anei Todorciuc, o tânără de 28 de ani care luptă cu o formă severă de cancer.

Cu ajutorul vostru și printr-un efort comun, am reușit să facem un pas important în sprijinul Anei. Astăzi, Asociația Salvează o inimă a achitat suma de 2500 EURO, conform ordinului de plată atașat, pentru a-i veni în ajutor în această perioadă critică.

Știm că drumul e lung, dar suntem hotărâți să nu ne oprim aici. Lupta noastră continuă! Avem încredere că, împreună, putem aduce un zâmbet pe fața Anei și o rază de speranță în viața ei.

Vă mulțumim! Fiecare gest de sprijin, fiecare cuvânt de încurajare contează enorm în această bătălie. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și de Ana, pentru că alegeți să luptați alături de noi pentru un viitor mai bun.

30 Aug
2023-08-30

"🌸 Ana Todorciuc, 28 ani. Diagnosticozată cu mieldipazie. 🌼 Astăzi, inima mea a bătut puțin mai repede de bucurie. 💌 Am primit o veste încurajatoare: analizele mele sunt mai bune! ❤️ Aș vrea să împărtășesc această fericire și să mulțumesc, din adâncul sufletului, tuturor celor care mă susțin și se roagă pentru mine. 🌟 Vă doresc tuturor sănătate și aș vrea enorm ca fiecare persoană care se confruntă cu o boală să primească astfel de vești bune! ✨ Dacă puteți, vă rog din suflet să mă ajutați în demersul meu de a acumula suma necesară pentru transplant de celule stem. 🙏 Va mulțumesc nespus și vă doresc o zi plină de lumina și speranță! ☀️🌹"

07 Aug
2023-08-07

Cu lacrimi în ochi și copleșiți de greutatea bolii, întreaga familie - micuțul de 4 anișori, soțul și părinții - ne imploră disperați să le oferim ajutor în aceste momente atât de grele pentru ei. Ana, în vârstă de doar 28 de ani, a fost lovită de o boală nemiloasă, al cărei singur antidot este transplantul. Speranța ei de a trăi costă peste 91.800 de euro. Dragii noștri, este o sumă colosală, imposibil de strâns pentru familie. Ei ne imploră să le fim alături. 

Putem, împreună, să adunăm suma necesară, fiecare contribuind cu cât poate. Cu fiecare donație, mică sau mare, ne apropiem de salvarea acestei tinere mame și îi oferim șansa la o viață nouă, sănătoasă. Este o misiune pe care o putem îndeplini doar împreună - să-i dăm Anei speranța de a trăi, de a-și crește copilul, de a fi alături de soțul ei și părinții ei. Orice ajutor contează, oricât de mic, pentru că împreună, putem face diferența! 

02 Aug
2023-08-02
Plati efectuate Fisier 1

Empatia față de un om bolnav de cancer înseamnă să poți înțelege și să poți să împărtășești sentimentele acelei persoane. Este important să ne exprimăm empatia într-un mod potrivit pentru a le oferi suportul de care au nevoie.

Astăzi s-a alătura Anei și compania AGREMIN din Botoșani  cu suma de 50.000 de lei prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului pe anul 2022. 

AGREMIN a înțeles misiunea asociației noastre de a salva vieți dar mai ales  de a face oamenii să plângă și de bucurie chiar și în cele mai grele momente, cand simți că lumea ta s-a prubușit.

Vă mulțumim!

27 Jul
2023-07-27

Sunt după a 2-a cură de chimioterapie, mă simt mai binișor. După cum spun medicii, următorul pas este transplantul de celule stem. Mi-au găsit donator, mâine mai am de făcut analize. 

Săptămâna trecută mi-a fost cam rău, dar era și de așteptat fiindcă au scăzut indicatorii la analize. Acum s-au mai ridicat puțin și vom vedea mâine ce îmi mai spun medicii. 

Pe lângă acestea, am primit și o veste proastă, că donatorul mi s-a îmbolnăvit. În prezent se caută alt donator.

11 Jul
2023-07-11

MEDIA

 1. ROMÂNIA TV-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 2. ȘTIRI PE SURSE-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. `Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni`

 3. ZIARUL PROFIT-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. `Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni`

 4. OBSERVATOR DE ARGEȘ-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 5. ZIARUL ACTUALITATEA-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. „Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 6. VREMEA NOUĂ-Drama unui tinere mame diagnosticatã cu cancer! Apel disperat cãtre oamenii cu suflet mare!

 7. GLASUL CETĂȚII-Ana, o tânără mamă diagnosticată cu cancer: ”Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 8. GHIDUL BANATULUI-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 9. BOTOȘĂNEANUL-Drama unei tinere mame care are cancer: „Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 10. ORADEA ÎN DIRECT-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer: ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 11. ȘTIRI ROMÂNIA-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 12. CONSTANTA 100%-A intrat în spital din cauza unei răceli, dar a descoperit că are cancer. „Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 13. ȘTIRI BOTOȘANI-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer: ”Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 14. BOTOȘANI NEWS-O mămică s-a ales cu o boală cumplită de la o simplă răceală netratată . Mă închin până la pământ pentru ajutorul pe care mi-l puteți acorda.

 15. GAZETA DE BOTOȘANI-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 16. SIBIU INDEPENDENT-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer: ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 17. INFO ORADEA-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 18. REFLEQT MEDIA-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 19. SUCEAVA NEWS-Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer. ,,Nu mi-am strâns copilul în brațe de patru luni”

 

11 Jul
2023-07-11
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 10000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

Campanie începută la data de 22.06.2023

Nume: Todorciuc

Prenume: Ana

Vârsta: 28 de ani

Suma necesară: 100.000€

Diagnostic: mielodisplazie (cancer al sângelui)

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Emsey, Turcia

 

Povestea Anișoarei

 

nd viața a început a înflori și a apărea în mai multe culori, când aveam culcușul meu și visele se împlineau, a apărut linia neagră...

Așa își începe povestea o tânără mămică în căutare disperată de ajutor. Ana, sau cum o știe toată lumea Anișoara, încearcă din răsputeri să fie puternică pentru băiețelul ei de 5 ani, pe care vrea să îl vadă crescând, să participe la nunta lui, să fie o bunică mândră de nepoțeii ei.

În luna aprilie, întreaga lume a Anișoarei a fost zguduită din temelii de o veste absolut cutremurătoare. În urma unei răceli, tânăra a aflat de la medici că suferă de mielodisplazie, un tip de cancer al sângelui care împiedică organismul să producă celule sănătoase.

Deși a fost încurajată că există un tratament pentru această afecțiune, analizele au avut rezultate tot mai proaste și astfel singura șansă la supraviețuire pentru această femeie este un transplant de măduvă osoasă. Procedura costă 100.000€, altă lovitură puternică.

Atât costă viața mea sau șansa de a fi alături de băiețelul meu dulce. Familia mea nu are puterea financiară să strângă atâția bani. De aceea, vă rog foarte mult să mă ajutați cu o mică donație, orice leu este binevenit pentru mine, este un pas mai aproape de supraviețuire, ne roagă cu speranță Anișoara.

Tânăra mămică vrea doar să trăiască și speră că prin ajutorul nostru va reuși să învingă boala. Fără noi nu are nicio șansă. Aflată acum pe patul unui spital din Turcia, în așteptarea unei minuni, Anișoara e mereu cu gândul la ziua în care își va îmbrățișa băiețelul și tot răul de acum va fi doar o amintire urâtă.

Pentru a reuși să depășească cu bine această grea cumpănă a vieții, e nevoie de donațiile noastre. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate oferi o șansă în plus la viață.

Mă închin până la pămînt pentru ajutorul pe care mi-l puteți acorda și voi fi recunoscătoare toată viața!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, Ana Todorciuc!