whatsapp-widget

Anastasia Rotaru

Campanie din trecut 0 zile
33.45231% Complete

Suma primita

33.452 €

Necesari

100.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_614c18149173c_Anastasia-Rotaru-23.09.2021.pdf
doc_61265a38c966c_Anastasia-Rotaru-25.08.2021.pdf
doc_61b33e7e26bb5_Anastasia-Rotaru-10.12.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

G Caliniuc
CIORBA I.
Plopeanu C.
EMIL N.
CHIHAIA .

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Anastasia Rotaru

Campanie din trecut

Update-uri campanie

06 Jul
2022-07-06

Vrem să vă anunțăm ca Anastasia a revenit acasă cu câteva zile în urmă. În acest moment  are tratament de chimioterapie pe cale orală. Peste o lună urmează să mergem la un control repetat clinica Medical Park.

09 Jun
2022-06-09

Anastasia Rotaru este în remisie, dar încă se luptă cu reacțiile provocate de boala Lyme, cauza fiind o căpușă care a infectat-o. Ieri i s-au făcut investigații la secția Infecțioase și acum așteptăm rezultatele. 

Momentan, tratamentul cu citostatice a fost întrerupt. 

24 Feb
2022-02-24

În urma cu puțin timp Anastasia a avut Covid iar timp de 4 săptămânii starea de sănătate a micuței a fost instabilă și nu s-a putut continua tratamentul cu chimioterapie. În urmă cu câteva zile testul a ieșit negativ și va continua tratamentul. Așteptăm finalizarea tratamentului iar ulterior vor urma o serie de investigații medicale pentru a vedea strea de sănătate și planul următor de tratament.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

10 Dec
2021-12-10

Săptămîna trecută am făcut biopsia măduvii spinării și rezultatul a fost unul bun, însă tratamentul nu se termină aici. Am început un nou curs cu preparate hormonale și chimioterapie care va dura 30 zile. Anastasia acum e iritată periodic și foarte depresivă, dar această stare e din cauza tratamentului, însă trebuie să acumulăm puteri și să trecem și peste asta. Avem la fel și o notă de 25000€ din care 15000€ sunt achitați și mai avem nevoie de 10000€. Rugăm să ne susțineți cu cît puteți. Orice share sau ajutor va fi benefic. Mulțumesc mult

22 Nov
2021-11-22

Noi am terminat a treia cura și după chimioterapia Anastasia des face febra și din păcate analizele arată ca are infecția. Din cauza aceasta suntem in spital și primim tratamentul de reabilitare. Aproximativ peste doua săptămâni doctorii o sa facă biopsia. După aceasta procedura o sa fie stabilit și protocolul pentru tratamentul ce ne așteaptă. Și doar atuncea o sa fie clar care e prețul pentru următoarea cura de chimioterapie

13 Nov
2021-11-13

Vreau să recunosc sincer - de fiecare dată este din ce în ce mai greu să scriu astfel de rânduri. O cantitate imensă de gânduri se învârt în capul meu cu anxietate și stres. Conectând toate gândurile într-un singur întreg, înțelegi că tot ce gândești în acest moment este legat de Nastenka - o mică prințesă.

Fiica noastră, care are puțin peste doi ani, nu se poate bucura pe deplin de copilărie. Chiar credem și sperăm că toate acestea sunt temporare și în viitorul apropiat bebelușul va fi sănătos.

Aproape am terminat cu al treilea an. În spatele unei perfuzii de chimioterapie 24 de ore. Erau 4+ pastile de chimioterapie în fiecare zi. Peretele este foarte obosit și este vizibil un ochi neînarmat. Din păcate temperatura crește des. Starea de spirit se schimbă. E greu de imaginat prin ce tortură trece o fetiță, pentru care a devenit un obicei de a vedea oamenii în robe albe. Uzi, tomografe, teste zilnice, injecții - nu contează câte au fost în ultimele două luni.

Testele aprofundate sunt înaintea noastră pentru a determina tratamentul viitor. În urmă cu câteva zile, medicii au anunțat necesitatea prezentării unui test costisitor pentru bolile genetice. Dar în ciuda tuturor dificultăților, Nastenka înțelege deja multe. În fiecare zi învață cu curiozitate cuvinte noi și se bucură să predea versete, care le spune multora dintre cei pe care îi vede în apropiere.

Credem sincer că fiecare zi ne aduce mai aproape de recuperare. Vă rugăm să ne sprijiniți într-o perioadă atât de dificilă. Vă mulțumim că ne-ați primit. Orice ajutor ne faci mai puternici. Dumnezeu să vă dea sănătate vouă și celor dragi.

19 Oct
2021-10-19

Necăutând la toate problemele și greutățile, fiica  noastră ne-a învățat să privim această lume cu dragoste, zîmbete și speranța că totul va fi bine…Ea este exemplul cel mai frumos care cu toată durerea pe care o suportă și toate impedimentele ce le întâlnim, continuă să zîmbească și mergem ferm convinși spre însănatoșire!

A doua parte din cel de-al treilea curs de chimioterapie a rămas în spate, iar noi, adunând forte noi mergem înainte…

Chiar din primele clipe când picurătoarea este adiminstrată copilului, e greu să urmărești cum dintr-un copil vesel și plin de viață, apare un copil slab și trist, care stă în pat și cere mâna mamei să fie pe burtică, așa fiindu-i mai liniște.

Se spune că acest tratament afectează sistemul nervos, având efecte de stres și retrăiri asupra pacientului.

Văzînd cum picăturile acestui preparat nimeresc în organismul copilului tău, te rogi ca micuțul să nu aibă efecte secundare și că totul să se termine fără efecte secundare.

Sigur că chimioterapia nu a trecut fără efecte, rezultatele testele de laborator s-au înrăutățit, pofta de mâncare a scăzut, medicul a prescris medicamente pentru că este infecție conform ultimelor analize.

Vă mulțumesc tuturor pentru tot ce faceți pentru noi…🙏 Sunteți mulți și ne insuflați speranță spre un viitor mai bun.

Un share, o postare sau un mic sprijin material ne-ar fi de folos în continuare. Vă multumesc din suflet!

22 Sep
2021-09-22

Anastasia a avut 3 zile febra dupa care am fost internați in spital și din cauza asta am început a 3 cura de chemoterapie cu întârziere .Pana când terapia merge bine doctorii sunt multumiți de rezultatele pe care le văd . Dacă va da Domnul sa fie totul bine așteptăm deja al 2 bloc de chemoterapie peste 2 săptămâni ,in total sunt 4 blocuri și facem una la 2 săptămâni,iar după ce terminam cursul ăsta vom avem de făcut investigații pentru a vedea cum a decurs terapia și deja dupa rezultate vor decide ce facem mai departe .

A 3 cura costa 23.000 euro in total,din banii ăștia a fost achitat 21.500 euro după care a mai rămas de achitat 1.500 euro

13 Sep
2021-09-13

Secția de oncologie pentru copii e un loc atît de trist și sumbru, unde nu poți să intri fără durere în suflet… Locul în care în loc de zîmbete și bucurie, vezi lacrimi și suferința copiilor, dar din pacăte, la moment depindem în totalitate de acest loc. Acest loc împreună cu echipa de medici ne dă speranță și șanse la viață. Vineri, la data de 10.09.2021 începem cel de-al treilea curs de chimioterapie și mă rog Domnului ca să treacă ușor. Al treilea curs va fi dificil, pastile, 4 injecții intrarectale în măduva spinării și picurători cu chimioterapie 3 zile la rînd a cîte 24 de ore. De 4 ori fiica mea va primi o doză enormă de preparate chimio… 😔😔😔 Acum suntem în afara spitalului și primim pastile și dacă totul va fi bine, la sfîrșit de săptămînă vom fi în spital din nou. Mă rog Domnului ca fiica mea să aibă multe forțe și sănatăte pentru a trece cu bine și cel de-al treilea curs.🙏🙏🙏 Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, vă mulțumesc pentru cuvinte de încurajare, pentru credință și ajutor. ❤️ Rog fiecare din voi să ne ajutați în orice mod posibil: financiar, cu un share orice ajutor e binevenit. 🙏Vă Mulțumesc!

23 Aug
2021-08-23

Niciodată nu m-aș fi gîndit că copilul meu va suferi de o boală atît de crîncenă și că mi-ar putea fi atît de dureros de la ceea ce se întîmplă. Cel mai important pentru fiecare MAMĂ e sănătatea copilului său și cred cu fermitate că totul prin ce trecem acum nu e în zadar și că în curînd vom vedea un rezultat pozitiv iar viața se va schimba din culori sumbre în unele mai luminoase. 🙏 Ieri am terminat al doilea curs de chimioterapie care a fost destul de dificil și nici pe aproape confrom așteptărilor pe care le aveam. Mulțumesc Domnului că ne-a ajutat și medicilor care au fost alături fără implicarea cărora nu ne-am fi isprăvit cu tratamentul. Urmează al treilea curs de tratament cu chimioterapie, iar de la acest simplu gînd mă apucă fiorii pentru că nu știu cum organismul fiicei mele Anastasia va reacționa… Sper și mă rog Domnului să nu avem efecte adverse atît de grave precum în cursul anterior. Acum însă trebuie să lăsăm toate retrăirile și gîndurile pe planul doi pentru că avem două săptămîni de odihnă după chimioterapie. O să avem doar vizite la medic și analize de laborator. Cît de mult îmi doresc după intervalul de 3,5 luni de spitale să-i readuc copilului meu viața de odinioară cu jocuri, plimbări, să ne bucurăm de lucruri mici și să nu am gînduri de genul cum va suferi fiica mea mîine de la tratamente și medicamente administrate. Noi încă mai avem nevoie de susținerea fiecăruia din voi și vreau să vă rog să donați cît de puțin sau un share ar fi la fel de binevenit întru sprijinul nostru. Vă Mulțumesc!

18 Aug
2021-08-18

Anastasia a continuat tratamentul urmând ca Duminică să efectueze a doua ședință de chimioterapie de 24 de ore urmând apoi o pauză de 14 zile.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

13 Aug
2021-08-13

Astăzi trebuia să ne administreze injecția intrarectală în măduva spinării, însă au întrerupt cursul de chimioterapie din nou pentru că au depistat herpes pe spate. Medicii numesc această zonă “Zona zooster” și deja tratăm această problemă. Sperăm ca se va rezolva cît mai curînd posibil. Extrem de dificil este al doilea curs…

09 Aug
2021-08-09

Săptămâna trecută am continuat anul al doilea de chimioterapie, am făcut o biopsie a coloanei vertebrale pentru a vedea dacă chimia oprită afectează boala. Sper din suflet ca rezultatul sa nu ne supere si sa nu fie mai rau decat precedentul.

Saptamana aceasta asteptam chimioterapia 24 ore si o injectare intrata de chimioterapie in coloana vertebrala. Și dacă totul merge bine, terminam al doilea an 🙏 foarte greu, multe efecte secundare au fost, am trecut prin multe și realizez că mai sunt multe de trecut.

Zâmbetul Anastasiei ne dă putere și credință că totul va fi bine.

Va multumesc tuturor pentru sustinere, cuvinte frumoase si pentru credinta ca totul va fi bine.

Va rog sa ne ajutati prin repostarea strangerii de fonduri, donand si invitand prietenii la strangerea de fonduri... este foarte important pentru noi.

02 Aug
2021-08-02

Nu știu de unde să încep, s-au întâmplat atât de multe în ultima vreme, atâtea experiențe, atâtea dureri și obstacole în calea recuperării lui Nastenka, încât uneori nu știu de unde să obțin puterea de a trece prin toate. Din păcate, chimioterapia noastră a fost oprită temporar ... După o altă chimioterapie, lu Nastya i s-a facut mult mai rău, a avut febră și vărsături, am fost internați la spital. Nici nu-mi puteam imagina ce ne aștepta, am crezut că vor picura picăturile și ne vor lăsa să plecăm acasă, deoarece astfel de simptome apar adesea după chimioterapie … A trecut o zi, două, dar Nastenka nu s-a îmbunătățit, s-a simțit atât de rău, încât nici măcar nu putea să întoarcă capul … Doctorii au venit, au examinat-o și au plecat cu fețele înspăimântate, apoi au venit și au plecat din nou ... au decis să prescrie o ecografie, o radiografie, o tomografie și multe teste diferite ... După ce a trecut toate aceste proceduri, a venit un medic și a spus că a apărut apă în cavitatea abdominală și în plămâni, după care chirurgul a examinat și a spus că până nu va vedea necesitatea intervenției chirurgicale, vom aștepta ca apa să iasă în mod natural. . În aceeași zi, medicul, fără să ne aștepte consimțământul, a comandat un medicament scump și foarte eficient, pentru care îi suntem foarte recunoscători și a început o terapie intensivă .. în timpul zilei, în fiecare oră, un picurător nou, medicamente noi .. Medicii au spus că, conform testelor, starea se îmbunătățeste puțin, dar, potrivit lui Nastya, nu era vizibil, ultrasunetele și radiografiile se făceau de 3 ori pe zi ... medicul a spus că apa părăsește, totul merge bine, dar bebelușul nostru încă se simțea rău ... Și aici din nou testele, o grămadă de dispozitive și acum medicul spune că aproape nu mai există apă, dar din cauza numeroaselor medicamente, ficatul a suferit și acum este necesar să-l refacem, iar acest lucru nu este la fel de rapid ca noi ar vrea. Au momenet în care mâinile se dadeau jos. Tot ce ramanea să facem, era să ne rugăm și să așteptăm … să așteptăm ca Nastenka să se simtă mai bine. La moment, Nastya se simte mai bine decât înainte, ficatul i se restabilește cu 70%, analizele ei au revenit la normal, dar medicii așteaptă ca Nastenka să se întărească, așa că vom fi în spital înca o săptămână. Sperăm că în curând vom putea continua chimioterapia și toate dificultățile vor fi lăsate în urmă .. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat pentru că ați fost alături de noi. Ajutorul dvs. este foarte, foarte important pentru noi. Să dea Dumnezeu sănătate tuturor 🙏

30 Jul
2021-07-30

Deseori aud expresia că poți privi la nesfârșit trei lucruri: cum arde focul, cum curge apa și cum muncesc alți oameni... În cazul nostru, pot urmări încontinuu cum răsare soarele, cum zâmbește mica noastră prințesă și cum oamenii buni sunt dispuși cu tot sufletul să ne ajute să colectăm suma necesară de bani pentru tratamentul Anastasiei, pentru că aceste lucruri permit fiicei noastre să fie cu o zi mai aproape de recuperare. Vă sunt foarte și foarte recunoscătoare. Acum suntem la mijlocul celui de-al doilea curs de chimioterapie. Pe parcursul acestui curs, patru zile pe săptămână primim chimioetrapie, facem pauză timp de trei zile și luăm pastile în fiecare seară. Anastasia se simte când mai bine, când mai rău... chimioterapia se face simțită, analizele săngelui scad, imunitatea nu este la fel ca înainte, nu are poftă de mâncare, este fără puteri. Medicii țin totul sub control... După caz, administrează diferite picurători pentru menținerea organismului și a imunității. Nu pot să exprim în cuvinte ce cale dificilă parcurgem... cât de dureros este să privești când copilul tău este bolnav și nu poți face nimic pentru a-l ajuta. Sper și cred că toate acestea se vor termina în curând. Doamne, dă-i Anastasiei sănătate și putere să facă față tuturor greutăților. Când îi apar mici puteri și se poate juca, râde și cere ceva, pentru mine este o gură de aer proaspăt. Sunt gata să dau totul doar ca fiica mea să se simtă bine... Ea este totul pentru mine și împreună cu siguranță vom depăși toate greutățile. Mulțumim tuturor oamenilor buni și neindiferenți care se roagă pentru fiica noastră, care ne ajută cu o donație, repost și invită alți contribuabili. Sunteți eroi, sunteți grozavi. Mulțumesc foarte mult, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe dumneavoastră și familia voastră. Împreună – suntem o forță.

30 Jul
2021-07-30

Fiecare dintre noi avem scopuri si dorinte specifice in aceasta viata, unele sunt innourate, altele mai aterizate... si doar cateva sunt vitale.

Niciunul dintre noi nu știe ce ne așteaptă mâine, dar cel mai dur lucru este când mâine este nedrept și se aplică copiilor

Nu suntem perfecți, fiecare dintre cei care citesc această postare în viața lor cu siguranță s-a destrămat, a greșit și sunt de vină pentru ceva... ce nu se poate spune despre Nastia, bebelușul are doar un an și 10 luni Bătrâne...

Acum ea are nevoie de AJUTOR, iar fiecare dintre voi poate pune amprenta în viața acestui înger 🖤

Derulează prin fotografie,

distribuiți aceste informații pe paginile voastre, ajutați financiar dacă este posibil și rugați-vă pentru sănătatea ei 🙏

29 Jul
2021-07-29

Nu vreau să spun prea multe, dar m-am gândit mult dacă trebuia să scriu această postare. Nu am găsit un raspuns pentru mine, dar tot la ce mă gândesc este că fiica mea este bolnavă și are diagnoza- limfomă. Sună îngrozitor, dar are sens să învinuiesc pe cineva de aceasta? Soarta? Nu cred în soartă. Medicii? Probabil nu are sens. Sau poate pur și simplu trebuie să fac o introspecție și să mă gândesc unde am greșit eu? Cînd ești tînăr, vrei să dovedești tuturor ca ești fain și că poți ceva. Dar vine momentul cînd înțelegi că în viață trebuie să fii simplu “om”. Om. Bărbat. Tată. Iar din punct de vedere al unui tată, al cui copil stă 24/7 conectat la picurători, înțelegi că în viață sunt clipe cînd ești neputincios să ajuți. În așa momente, înțelegi că puterea ta e să fii alături de fiica și soția ta…și să nu plîngi. Cu acest mesaj mă adresez vouă, dragi tați. Apreciați-vă familia și copiii. Și aș vrea să vin cu rugamintea de a ne ajuta să adunăm suma necesară pentru tratamentul Anastasiei. Înțeleg perfect că nu e simplu, dar cred că cu ajutorul vostru noi o sa reușim. Sunt sigur că fiica mea e tare și va reuși. Sunt sigur că va avea o copilărie fericită și doar credința în ceea ce e mai bun ne dă posibilitatea de a atinge imposibilul. Vă mulțumesc mult! Aveți grijă de cei dragi și vă doresc numai bine!

Campanie începută la data: 29.07.2021
Nume : Anastasia Rotaru
Vârsta: 2 ani
Suma : 100.000 €
Diagnostic : Limfomul non-Hodgkin (CANCER LIMFATIC)
Clinica : Medical Park

 

Povestea Anastasiei

Durere, stres, dezamăgire și o continuă luptă pentru viață... Par a fi coordonatele unei vieți de adult, în niciun caz ale unei vieți de copil. Din păcate, vorbim despre realitatea Anastasiei Rotaru, o fetiță de numai 2 anișori aruncată fără milă într-o situație-limită.

Totul a început cu un mic nodul lângă ureche. De îndată ce au observat, părinții au mers la medic, care i-a încurajat că nu e nimic grav date fiind rezultatele analizelor.

Tatiana, mama copilei, a simțit totuși că ceva nu este în regulă, mai ales că nodulul își schimba forma și culoarea, motiv pentru care a mers la spital cu Anastasia, iar acolo a primit vestea care le-a schimbat viața pentru totdeauna - fetița are cancer limfatic.

În acel moment am simțit parcă a căzut cerul peste mine, deși ar fi puțin spus, e greu de descris în cuvinte, căci fiica mea, un copil mic și firav a fost supusă unei încercări prea dure. Fără să ezităm prea mult, am decis să mergem la tratament într-o țară mai dezvoltată cu toate tehnologiile moderne în medicină, povestește Tatiana Rotaru.

Așa au ajuns la Clinica Medical Park din Turcia, unde Anastasia urmează să îndure 7 ședințe de chimioterapie. A ajuns la a doua, iar părinții nu mai au de unde să acopere costurile enorme, care se ridică la 100.000 de euro.

Din păcăte, noi nu suntem în stare să achităm această sumă enormă și rugăm din suflet să ne ajutați pe cât e posibil în această situație dificilă, ne-a transmis și tatăl fetiței, Andrei Rotaru.

Anastasia e mult prea mică pentru o luptă atât de grea și de nedreaptă, părinții ei sunt deja secătuiți de durere, neputință și resurse financiare. Noi am rămas astfel singura șansă a acestei copile de a supraviețui, de a scăpa din ghearele nemiloase ale cancerului. Doar împreună o putem salva pe această fetiță de la o moarte sigură. Împreună prin donațiile noastre putem să îi oferim o nouă șansă la viață acestui îngeraș nevinovat. Am făcut-o și în trecut, o putem face și acum. Orice donație înseamnă viață pentru Anastasia!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: ROTARU ANASTASIA