whatsapp-widget

Andreea Mușat

Campanie din trecut 0 zile
56.5423183391% Complete

Suma primita

16.341 €

Necesari

28.900 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6551bea13db07_Andreea-Musat-13.11.2023.pdf
doc_656dcd5599517_Andreea-Musat-04.12.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

MOCANU A.
ION C.
Moldovean A.
PANDELE A.
OVIDIU I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Andreea Mușat

Campanie din trecut

Update-uri campanie

11 Dec
2023-12-11

Cu fiecare răsărit de soare, o nouă zi ne aduce speranța unei aventuri în care curajul și dragostea scriu capitolele. Astăzi, inimile noastre sunt pline de recunoștință și ușurare, căci Andreea, prin mila lui Dumnezeu, este bine. Operația a fost un succes, un prim pas într-o călătorie lungă și plină de provocări spre recuperare.

În fiecare zi, Andreea se confruntă cu o rutină riguroasă: kinetoterapie, schimbarea pansamentului, analize regulate și injecții anticuagolante. Fiecare dintre aceste sarcini, deși grele, sunt mici victorii pe drumul spre vindecare. Plimbările zilnice, crescând treptat, sunt pași mici, dar siguri, spre întărirea corpului și a spiritului.

Vigilența este cuvântul de ordine în fiecare moment al zilei. Trebuie să fim conștienți de fiecare mișcare, evitând cele bruște, să fim atenți la greutatea pe care o ridică Andreea, și să ne asigurăm că nu stă prea mult timp într-o singură poziție. Este o luptă continuă, un echilibru delicat între a face suficient și a nu face prea mult.

În aceste momente dificile, inima mea este plină de recunoștință pentru toți cei care ne-au fost și ne sunt alături. Mulțumirile mele se îndreaptă către fiecare persoană care ne-a susținut, fie că a fost prin gânduri bune, rugăciuni, sau ajutor practic. Fiecare gest de sprijin a fost o rază de speranță în zilele noastre întunecate.

Andreea este un simbol al rezistenței și al puterii umane. Fiecare pas pe care îl face în această călătorie este o dovadă a curajului ei incredibil și a voinței de a depăși obstacolele. Prin lupta ei, ne învață pe toți o lecție valoroasă despre forța interioară și despre importanța comunității în vremuri de încercare.

Astfel, continuăm să numărăm minutele, să marcăm progresele și să celebrăm fiecare zi ca pe un dar prețios. Fiecare zi este o nouă aventură, o nouă oportunitate de a crește și de a se vindeca, nu doar pentru Andreea, ci pentru noi toți, care împărtășim această călătorie cu ea.

04 Dec
2023-12-04
Plati efectuate Fisier 1

Succesul Comunității: Povestea Andreei Mușat

Astăzi, Asociația Salvează o Inimă împărtășește cu mare bucurie și recunoștință vestea minunată a reușitei campaniei pentru Andreea Mușat, o fetiță de numai 9 ani. Luptându-se cu o scolioză severă de 86 de grade, Andreea a fost operată cu succes pe data de 29 noiembrie 2023, la prestigiosul Institut Brain din cadrul Spitalului Monza din București. Acest triumf a fost posibil datorită măiestriei domnului Doctor Alexandru Thienry și a echipei sale de medici și asistenți medicali specialiști.

Cu o inimă plină de speranță, Asociația a achitat suma de 137.407 lei, o realizare extraordinară datorată generozității a 1.501 de persoane și companii care s-au unit în această cauză. Campania, lansată cu doar o lună în urmă, a devenit un simbol al solidarității și al puterii comunității.

Mulțumim profund presei naționale, a cărei implicare a fost esențială. Datorită celor 19 publicații care au răspândit povestea Andreei, mesajul nostru a ajuns departe, atingând inimile a mii de oameni. Acest val de dragoste și susținere a făcut posibilă nu doar operația, dar și viitoarea perioadă de recuperare a Andreei.

Suntem copleșiți de recunoștință față de fiecare donator, fiecare persoană care a împărtășit povestea Andreei, fiecare gest de sprijin. Împreună am creat o rețea de speranță și ajutor, demonstrând că, atunci când ne unim forțele, putem schimba vieți.

Andreea Mușat nu este doar o poveste de succes medical; este o poveste a unității, dragostei și speranței. Ea ne amintește că, indiferent de provocările vieții, împreună putem face față oricăror obstacole.

Vă mulțumim din suflet pentru că ați fost alături de noi și de Andreea în această călătorie. Împreună, am salvat nu doar o inimă, ci am adus speranță în multe altele

01 Dec
2023-12-01

În zorii unei noi zile, într-o lume unde fiecare rasărit aduce cu sine o nouă aventură, călătoria noastră continuă cu pasiune și curaj. După o operație extenuantă de 12 ore și alte 24 de ore în terapie intensivă, inima mea se umple de alinare și recunoștință când o văd pe Andreea, fiica mea dragă, ajungând în salon, lângă mine. Acum, ea e bine, încă legată de perfuzii, sub privirile atente și grijulii ale medicilor și asistentelor, cărora le datorăm o veșnică mulțumire.

Într-o izolare perfectă, cu o igienă impecabilă, ne adaptăm la noile circumstanțe. Regulile sunt stricte – nu avem voie să primim vizite în timpul spitalizării și nici în cele patru săptămâni de kinetoterapie ce urmează. Așadar, rămânem izolate într-o clinică lângă spital, un mic refugiu unde timpul pare să stea în loc.

Pentru sănătatea Andreei, sufletul meu, sunt gata să fac orice. Inima mea știe că pentru noi nu există sârbători de iarnă în acest an, nici măcar ziua ei, 1 Decembrie, nu poate fi sărbătorită așa cum se cuvine. În schimb, pentru ea, există doar credința neclintită în Fecioara Maria și Sfântul Andrei, ocrotitorii ei spirituali, care veghează neîncetat asupra fetiței mele, Andreea Maria.

În aceste momente, trăim fiecare zi ca pe un dar, un timp de reflecție și recunoștință. Fiecare respirație a Andreei, fiecare zâmbet, fiecare privire, sunt mici miracole ce ne încălzesc sufletele și ne umplu de speranță.

Prin această experiență, am învățat că viața este fragilă, dar în același timp, incredibil de puternică. Am învățat să găsim bucurie în cele mai mici lucruri și să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună. Am învățat să apreciem și mai mult darul vieții și să ne încredem în puterea credinței și a dragostei necondiționate.

Andreea, cu numele ei binecuvântat, este mica noastră luptătoare, un simbol al rezilienței și al speranței. Împreună, ne străduim să trecem peste această încercare, având credința că, în cele din urmă, totul va fi bine. În sufletele noastre rămâne un cântec de speranță, un imn al vieții, care ne amintește că, indiferent de greutăți, iubirea și credința ne vor purta mereu înainte.

29 Nov
2023-11-29

După mai bine de 12 ore de așteptare tensionată, speranțe și rugăciuni, vestea a sosit în cele din urmă: Andreea Mușat a trecut cu bine peste operație. În sala de terapie intensivă, micuța se odihnește acum, înconjurată de aparatele care șoptesc continuu, un cor al vieții ce îi veghează somnul fragil.

În afara salonului, emoțiile sunt la cote maxime. Părinții Andreei, cu lacrimi de ușurare și bucurie în ochi, își împărtășesc recunoștința profundă față de toți donatorii și susținătorii care au făcut posibil acest miracol. "Fără ajutorul și generozitatea lor, drumul spre vindecare al Andreei nu ar fi fost atât de sigur", spune mama ei, cu o voce tremurândă de emoție.

În curând, Andreea va fi adusă în salon, un pas mai aproape de a se întoarce acasă. În ochii tuturor se citește speranța: speranța unei recuperări rapide și a unui viitor luminos pentru Andreea. O perioadă de recuperare o așteaptă, dar toți sunt încrezători că, cu ajutorul și susținerea comunității, Andreea se va bucura din nou, cu adevărat, de copilărie.

În jur, cuvintele de mulțumire și gândurile bune continuă să curgă. Este un moment de sărbătoare a vieții și a solidarității umane, un testament al bunătății și al speranței care persistă chiar și în cele mai dificile momente. Andreea Mușat, cu zâmbetul ei dulce, va fi curând martora propriului triumf, o poveste de speranță și curaj care va inspira mulți alții.

28 Nov
2023-11-28

În zori de zi, sub razele blânde ale soarelui, o inimă curajoasă a pășit spre un nou început. Andreea Mușat, o floare de numai 9 primăveri, poartă în spate povara unei scolioze severe. Dar astăzi, sprijinită de valuri de dragoste și speranță, ea se pregătește să întâmpine o lume nouă, o lume în care să poată dansa liberă, fără lanțurile durerii. În sălile tăcute ale spitalului, încă de când cerul își deschidea ochii, micuța Andreea a fost vizitată de lumina bunătății incarnată în Roxana Ciuhulescu, o prezentatoare și om de televiziune, care alături de fiica sa, Andreea Ivănescu, împărtășesc din propria lor călătorie prin emoțiile unui asemenea moment.

Cu inimile înmănunchiate în speranța care zidește miracole, comunitatea s-a unit pentru a aduce la mal visul unei vieți fără durere pentru micuța noastră luptătoare. Într-o lume adesea cuprinsă de nevoi nespuse, astăzi putem privi cu mândrie către ceea ce bunătatea colectivă poate săvârși. În mai puțin de o lună, oameni cu suflete mari au strâns împreună suma necesară pentru ca Andreea să își poată întinde aripile în sala de operație.

Acum, când cortina dimineții se ridică, și Andreea este pe cale să își înceapă călătoria către vindecare, ne îmbrăcăm gândurile în haine de rugăciune și trimitem spre ea toate gândurile bune, încredințând-o în mâinile celor ce vor lucra cu măiestrie pentru a-i reda libertatea. Să ne unim în gând și să-i ținem pumnii strânși, căci astăzi, dragostea, credința și speranța se împletesc pentru a țese o nouă poveste, povestea lui Andreea, care va fi scrisă cu file de zâmbete și capitol nou de viață. Mulțumim donatorilor, îngerilor pământeni, pentru că prin generozitatea voastră, Andreea va putea visa la zbor.

23 Nov
2023-11-23

În inima fiecărei lupte, există o poveste care așteaptă să fie spusă. A noastră începe cu Andreea Mușat, o fetiță de doar 9 ani, a cărei zâmbet strălucește ca o promisiune și al cărei curaj inspiră o întreagă națiune. Andreea nu este o eroină din basme, ci o luptătoare în cel mai real și dureros sens al cuvântului - o luptă pentru viață.

În numai opt zile, inimi generoase din toate colțurile țării au trimis 778 de SMS-uri, fiecare cu valoarea de 2 euro, într-un val de solidaritate care ne-a umplut sufletele de speranță. Este o marturie a binelui care înfloreste în jurul nostru, o dovadă că împreună putem aduce schimbarea.

Pe data de 28 noiembrie 2023, Andreea este programată pentru o intervenție chirurgicală salvatoare la Spitalul Monza din București. Fiecare clipă este prețioasă, fiecare euro adunat ne apropie de victorie. Suntem aproape, dar încă ne despart 2500 de euro de linia de finish. Acesta nu este doar un apel la donație, ci un strigăt pentru viață, un ecou al umanității care rezidă în fiecare dintre noi.

Haideți să fim alături de Andreea în această cursă contra cronometru, să îi ținem mâna strâns și să îi promitem că va avea șansa la o copilărie fără durere și la un viitor plin de posibilități. Fiecare gest contează, fiecare euro este o cărămidă la temelia visurilor ei. Pentru Andreea, pentru noi toți, haideți să facem această minune posibilă.

21 Nov
2023-11-21

Andreea Mușat, o stea călătoare de numai 9 ani, poartă în spate povara scoliozei, dar și speranțele și visele unei comunități care s-a unit pentru a-i ușura drumul. Prin bunătatea a 898 de inimi generoase, fiece bătaie de inimă a Andreei devine mai ușoară. Acest ocean de solidaritate s-a transformat în valuri de generozitate ce au adunat suma de 26.616 euro prin intermediul campaniei pe salveazaoinima.ro.

Într-o lume plină de incertitudini, această micuță luptătoare a găsit certitudinea în sprijinul comunității. Investigatiile medicale, ce au deschis calea către vindecare, au fost achitate cu 800 de euro din acest fond comun al speranței. Acum, suntem la doar 3.084 de euro distanță de a-i oferi Andreei șansa la o viață în care fiecare pas nu va mai fi marcat de durere.

Pe 28 noiembrie 2023, se va scrie un nou capitol în cartea vieții Andreei, unul în care curajul, speranța și iubirea se vor împleti într-un act medical ce-i va modela destinul. Povestea noastră comună încă se scrie, iar fiecare contribuție ne apropie de finalul fericit pe care Andreea și-l merită atât de mult. Așa că, în zorii acestei noi zile, să ne unim forțele o dată mai mult, pentru a completa suma necesară și pentru a o însoți pe Andreea în danțul ei triumfător spre o viață plină și sănătoasă.

20 Nov
2023-11-20

Andreea Mușat, o fetiță de doar 9 ani, poartă pe umerii săi fragili greutatea unei boli care o împiedică să se bucure de copilărie așa cum ar merita: scolioza. Dar speranța nu a abandonat-o, pentru că pe data de 28 noiembrie 2023, la Spitalul Monza, ea va fi supusă unei intervenții chirurgicale care îi poate reda dreptul la normalitate. Mâinile pricepute ale domnului doctor Alexandru Thenry vor avea misiunea de a-i desena un viitor mai drept.

Într-o zi însorită de speranță, în sala de ședințe a Asociației Salvează o Inimă, am luat o decizie care va lumina drumul Andreei: să redirecționăm căldura inimilor noastre și sumele generoase donate de companii pline de bunătate. SPICU ne-a oferit 20.000 LEI, Kinetomed Star - 884 LEI, Raicu Vivamed - 550 LEI, Amapop - 407 LEI, Medox Gaz - 604 LEI, iar Negustorii Pricepuți - 800 LEI. Nu s-au oprit aici, căci X-Abrupto a adăugat 239 LEI, Ernst Team - 590 LEI, Ina Fox Presth - 129 LEI, Strib Music - 92 LEI, CIC Natural Meat a contribuit cu generoși 3.500 LEI, Feeder Shop - 2.123 LEI, iar Logistics Shop - 2.175 LEI.

Aceste sume nu sunt doar cifre pe o hârtie, sunt promisiuni ale unui viitor mai bun pentru Andreea, sunt pași spre vindecarea ei. Împreună, cu inimi unite și voințe neclintite, vom reuși să îi oferim Andreei șansa la o viață pe care o merită. Pentru Andreea, pentru fiecare bătaie a inimii ei, vom lupta și vom învinge. Împreună vom reuși.

20 Nov
2023-11-20

MEDIA

 1. HOT NEWS-Să facem un miracol pentru Andreea: Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

 2. ȘTIRI PE SURSE-Să facem un miracol pentru Andreea: donează și fii parte din drumul ei spre recuperare!

 3. ZIARUL ACTUALITATEA-Să facem un miracol pentru Andreea! Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

 4. ROMÂNIA TV-La doar 9 ani, Andreea se luptă cu o scolioză malformativă galopantă. 28.000 de euro o despart de o viaţă normală

 5. BUSINESS CLUB-Să facem un miracol pentru Andreea: Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

 6. ȘTIRI BOTOȘANI-Să facem un miracol pentru Andreea: Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare!

 7. NEWS PAȘCANI-Să facem un miracol pentru Andreea: Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

 8. INFO IAȘI ONLINE-Să facem un miracol pentru Andreea: donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

 9. GAZETA DE BOTOȘANI-Să facem un miracol pentru Andreea! Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

 10. DOTTO TV-Să facem un miracol pentru Andreea: Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

 11. BOTOȘĂNEANUL-Fetița care are nevoie de ajutorul nostru: Născută prematur din cauza bătăilor suferite de mamă luptă acum să trăiască

 12. SORIN DESIGN-Să facem un miracol pentru Andreea: donează și fii parte din drumul ei spre recuperare!

 13. HUB PRESS-Contribuie la miracolul Andreei: donează și ajut-o în parcursul ei spre vindecare!

 14. SIBIU INDEPENDENT-Andreea, o fetiță de 9 ani are nevoie de un miracol: Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

 15. BOTOȘANI NEWS-Andreea s-a născut prematur din cauza bătăilor suferite de mama sa în timp ce era însărcinată cu ea. Fata are acum nevoie de ajutor pentru a duce o viață normală

 16. VREMEA NOUĂ-Andreea are nevoie de un miracol și de oameni cu suflet mare!

 17. REALITATEA DOROHOIANĂ-Să facem un miracol pentru Andreea: Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

 18. PRO BRĂILA-Donează, și fii parte din drumul Andreei spre recuperare

 19. SUCEAVA NEWS-Să facem un miracol pentru Andreea: Donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

17 Nov
2023-11-17

Dragi susținători și inimi generoase,

Astăzi, lumina speranței strălucește datorită fiecăruia dintre voi pentru Andreea Mușat, o fetiță de 9 ani care se luptă cu o condiție gravă, scolioza. În primele 48 de ore de la apelul nostru, inimile voastre au răspuns cu un val impresionant de susținere: 132 de SMS-uri, fiecare în valoare de 2 euro, au fost trimise la 8832 cu mesajul "Andreea", un gest mic, dar încărcat de credință și iubire.

Grație generozității voastre, am reușit să strângem suma impresionantă de 18.087 de euro, o realizare magnifică ce cuprinde contribuții din plăți cu cardul, sponsorizări, transferuri bancare și, bineînțeles, SMS-uri. Dar călătoria noastră nu se termină aici. Ne mai despart doar 10.813 euro de obiectivul final care îi va permite Andreei să se bucure de tratamentul necesar și de o viață mai bună, mai sănătoasă.

Fiecare euro contează, fiecare gest face diferența, și fiecare SMS este o punte către viitorul Andreei. Vă rugăm să continuați să trimiteți SMS la 8832 cu mesajul "Andreea" și să ne ajutați să aducem la mal vasul speranței.

Cu o inimă plină de recunoștință și cu ochii ațintiți către zări mai luminoase, vă mulțumim că alegeți să fiți parte din această poveste de vindecare. Să fim, împreună, exemplul că într-o lume plină de provocări, bunătatea și solidaritatea sunt ancora care ne ține uniți și puternici.

Mulțumiri nesfârșite și să nu uităm: fiecare "Andreea" trimis înseamnă o inimă care bate mai puternic spre vindecare.

Cu speranță și iubire,
Echipa Asociației Salvează o Inimă

15 Nov
2023-11-15


Ai simțit vreodată cum bătăile inimii tale pot deveni ecoul unui gest mic, dar imens în semnificație? În tumultul vieții de zi cu zi, unde fiecare monedă se cântărește cu grijă, există momente în care doar 2 euro pot cântări cât o lume întreagă. Imaginați-vă că acești bani, pe care i-am putea cheltui pe un lucru de trecător, pot în schimb să ofere o șansă la viață pentru Andreea Mușat, o fetiță de numai nouă ani, care poartă o povară mult prea mare pentru umerii săi fragili - o scolioză severă care îi amenință viitorul, care îi fură zâmbetul și îi umbrește joaca.

Fiecare SMS trimis la 8832, cu numele "ANDREEA", devine o punte peste abisul disperării, o punte către speranță, către acea operație salvatoare ce i-ar putea reda Andreei libertatea de a alerga, de a se juca, de a trăi. Cu fiecare mesaj "ANDREEA" trimis, cu fiecare 2 euro donat, tu devii parte din miracolul care îi poate schimba destinul.

Cu toții avem puterea de a fi eroi în viața cuiva, și astăzi, tu poți fi eroul Andreei. Fiecare euro donat este o piatră prețioasă în coroana speranței, și cu ajutorul tău, Andreea va putea beneficia de operația care îi poate salva viața.

Un simplu SMS, un gest mic pentru tine, dar un univers de posibilități pentru ea. Mulțumesc din suflet pentru că alegi să fii parte din povestea Andreei, o poveste care, cu ajutorul tău, poate avea un final fericit. Pentru mai multe despre călătoria ei, vizitează salveazaoinima.ro/andreea-musat. Acolo, printre rânduri, găsești nu doar o poveste, ci o inimă care bate datorită ție.

13 Nov
2023-11-13

În această lume vastă, unde atât de des suntem martorii unor povești care ne mișcă și ne testează umanitatea, astăzi avem privilegiul să vă împărtășim o rază de lumină în povestea micuței Andreea Musat. La doar 9 ani, Andreea se confruntă cu un diagnostic ce-i umbrește copilăria: scolioza. Dar chiar și în cele mai întunecate momente, speranța refuză să se stingă.

Andreea are nevoie de noi, de fiecare dintre voi, pentru a aduna suma de 28.900 de euro, necesară tratamentului ce-i poate reda zâmbetul și libertatea de mișcare. Și când vorbim despre comunitate, despre puterea de a schimba vieți, astăzi suntem mândri să anunțăm că o rază de speranță a pătruns în povestea noastră: compania Allianz-Țiriac Asigurari.

Cu un gest de generozitate extraordinară, Allianz-Tiriac Asigurari a contribuit cu suma de 5.000 de euro la fondul pentru Andreea. Este mai mult decât o donație; este un act de solidaritate profundă, un semn că împreună suntem puternici, că împreună facem diferența.

Acum, vă invităm să vă alăturați acestei mișcări de inimi generoase. Fiecare contribuție, mare sau mică, este un pas în plus către un viitor mai luminos pentru Andreea. Fiecare dintre noi poate fi eroi în propriile noastre vieți, dar împreună putem fi eroii poveștii Andreei. Să ne unim forțele și să dovedim că nicio provocare nu este prea mare atunci când compasiunea și sprijinul se întâlnesc.

13 Nov
2023-11-13
Plati efectuate Fisier 1

Cu inimile pline de speranță și mâinile unite în solidaritate, astăzi vă împărtășim povestea curajoasei Andreea Mușat, care se află pe pragul unei zile semnificative - ziua intervenției chirurgicale ce-i va schimba cursul vieții. Datorită generozității voastre și a eforturilor neîncetate ale echipei noastre, am reușit să acoperim suma de 4000 RON necesară pentru investigațiile medicale esențiale ale Andreei.

Acest succes este rodul pur al dragostei și speranței pe care le împărtășiți cu noi. Fiecare donație, indiferent de mărime, este o rază de lumină în lupta Andreei pentru o viață sănătoasă și fericită. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de sprijinul vostru pentru a asigura că ziua mare a intervenției, realizată de eminentul doctor Alexandru Thenry, se va concretiza într-un triumf al vieții peste adversități.

Vă invităm să continuați să fiți alături de Andreea, așa cum ați fost până acum, cu orice contribuție simbolică, pentru a ne asigura că drumul ei către recuperare este pavat cu iubire și îngrijire. Fiecare gest de sprijin ne apropie de obiectivul nostru comun: o inimă salvată, o viață transformată.

Vă mulțumim că sunteți parte din această călătorie și că alegeți să fiți lumina în întuneric pentru cei care au atâta nevoie de ea. Haideți să îi oferim Andreei șansa la un nou început. Împreună, putem face diferența!

Campanie începută la data de:04.11.2023

Nume: Mușat

Prenume:Andreea Maria

Vârsta: 9 ani

Suma necesară: 28900 €

Diagnostic: Scolioză 86 grade

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza din București

Cazuri similare sprijinite financiar de Asociația Salvează o inima: Daria Molea,Marinela Canuta,Mihnea Tabara,Gabriela Curcan,Alexandru Țucă,Delia Husein, Ana Ivănescu,Georgeana Melinte,Teodora Bălan,Bianca Bodea

Zorii Vindecării: Învingând obstacolele alături de Andreea

Într-un univers unde fiecare stea reprezintă speranța unui vis care să se împlinească, una dintre cele mai strălucitoare stele este speranța unei mame pentru sănătatea copilului său. Această poveste nu este despre eroi imaginari, ci despre o eroină reală - Andreea, o fetiță care s-a luptat cu o provocare imensă încă de la nașterea ei prematură și despre lupta ei continuă pentru o viață normală.

Născută cu hipotonie cerebrală și înfruntând prognoze medicale sumbre, Andreea, alături de mama ei, a demonstrat că credința și perseverența pot schimba destinul. În ciuda faptului că i s-a spus că nu va merge sau comunica în mod normal, Andreea a progresat în moduri care au uimit pe toți.

Limbajul ei a devenit engleza, o alegere neașteptată care acum o ajută să-și exprime gândurile și emoțiile cursiv, în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-a avut de depășit. Dincolo de lupta ei impresionantă cu dificultățile fizice, Andreea a trebuit să înfrunte și separarea părinților săi și dificultățile emoționale care decurg din asta.

Acum, Andreea și familia sa înfruntă un nou capitol dificil: o scolioză toracală malformativă care se agravează rapid. În ciuda incertitudinilor și a durerilor crescânde, există speranță. O intervenție chirurgicală inovatoare, cunoscută sub numele de Gruwing Rod cu clipsuri, îi poate oferi Andreea șansa la o viață mai bună, dar drumul spre operație este plin de obstacole financiare.

Este nevoie de 28.900 de euro, o sumă enormă pentru o familie care s-a luptat neîncetat să ofere ce e mai bun pentru fiica lor. Prin urmare, această campanie este mai mult decât un apel la donații. Este un apel la umanitate, la compasiune, la credința că împreună putem schimba un destin.

Să ne unim forțele pentru a o susține pe Andreea și pe familia ei în această luptă. Să le oferim speranța că nu sunt singuri în această călătorie și că, împreună, putem construi un pod peste acest vârtej de provocări spre un teritoriu al vindecării și bucuriei.

Haideți să fim martorii unei minuni create prin generozitate și dragoste. Haideți să fim partea de lume care spune "da" la posibilitate, "da" la speranță și "da" la un viitor mai bun pentru Andreea. Fiecare contribuție, mică sau mare, ne aduce mai aproape de suma necesară și fiecare leu donat este un pas către o viață mai sănătoasă și mai fericită pentru Andreea.

Această poveste nu este doar despre o luptă, este despre ceea ce înseamnă să fii o familie, să ai comunitate și să crezi în puterea unității. Fiecare dintre noi poate fi parte din această poveste extraordinară, fiecare donație ne aduce mai aproape de un final fericit.

Pentru Andreea, pentru mama ei neobosită, pentru familia lor - să arătăm că lumea este plină de oameni buni care se ridică pentru a ajuta. Să ne unim și să dăruim speranță astăzi.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitate și pentru că alegeți să fiți alături de noi în această luptă.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele :ANDREEA MUSAT