whatsapp-widget

Antonela Stoica

Campanie din trecut 0 zile
24.925866666667% Complete

Suma primita

22.433 €

Necesari

90.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_64551072ec553_Antonela-Stoica-05.05.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Radulescu A.
DRAGHICI A.
Radulescu A.
REVOLUT B.
BUZLE M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Antonela Stoica

Campanie din trecut

Update-uri campanie

14 Sep
2023-09-14

Dragi prieteni și susținători,

Sunt cuvinte care, deși simplu exprimate, poartă în ele o încărcătură emoțională imensă. Sunt vorbele unui luptător, care a traversat valuri de nesiguranță și a întâlnit pe parcurs provocări ce par insurmontabile.

„Vă mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre! Zi de zi, simt cum viața își reia cursul normal în mine, pulsând cu o forță renăscută în fiecare celulă. Este adevărat, am avut și momente în care zorii aduceau mai multe întrebări decât speranțe, dar am învățat să lupt, să rămân puternic și să mă ridic de fiecare dată.

Acum, la o lună de la transplant, sunt încântat să împărtășesc cu voi că mă simt cu adevărat bine. Simt cum zâmbetul îmi revine natural și cum inima mea bate puternic și hotărât, gata să mă poarte prin toate aventurile care mă așteaptă.

Încă mai am câteva etape importante de parcurs - aștept cu încredere și optimism momentul în care voi efectua investigațiile RMN și PET-CT la începutul lunii octombrie. Sunt conștient că fiecare pas înainte este unul mare, unul semnificativ, o piatră de temelie în construcția acestei noi șanse la viață.

Vreau să vă mulțumesc, nu doar pentru sprijinul material, ci și pentru energia pozitivă, pentru gândurile bune și încurajările care au ajuns la mine prin voi, formând un scut protector în jurul meu. Vă sunt recunoscător pentru fiecare gest, pentru fiecare cuvânt, pentru fiecare zâmbet transmis de la distanță.

Îmi doresc să vă transmit din toată inima cele mai frumoase gânduri și să vă doresc sănătate, putere de muncă și momente de fericire pură.

31 Jul
2023-07-31

Zi cu emoții! După finalizarea celor 4 cure de chimioterapie, astăzi Antonela face un pas important pentru sănătate - transplantul! 🙏🙏🙏 

Ionuț Teleman, fratele ei, este alături de ea și o supraveghează în tot acest timp. Iar noi așteptăm cu nerăbdare vești și să vedem acest proces încheiat. Urmează 12 zile de spitalizare pentru supraveghere și încă un set complet de analize înainte de externare. 

O așteptăm pe Anto acasă după acest drum lung departe de familie, cu multă iubire, speranțe și încredere! ❤️❤️❤️

(Familia Antonelei Stoica)

18 Jul
2023-07-18

Poza de mai sus e primită de la Antonela ieri! Așa arată fericirea ei, alături de micuți, în casa  lor! 

Antonela a terminat cele 4 cure de chimioterapie la Acibadem cu ajutorul vostru! 🙏🙏🙏 
Analizele sunt favorabile și urmează transplantul după ce vom primi rezultatele pe care le așteaptă medicii. Ea este pozitivă, este pregătită și știe că ăsta e ultimul pas. După asta va fi acasă, lângă copii, urmând doar repetarea controlului la 6 luni, în Turcia. 

Noi ne rugăm în continuare și avem încredere că totul o să fie bine, cu ajutorul lui Doamne-Doamne! 🙏❤️ Pentru că a avut tot sprijinul și cele mai bune îngrijiri, va fi bine!

10 May
2023-05-10

Bună dimineața!

A 2-a cură este aproape gata, mai sunt 3 zile de tratament, care par din ce în ce mai ușoare. 😇😇😇 Medicii așteaptă rezultatele, dar preconizează că ar mai fi nevoie doar de o cură! Ceea ce înseamnă că tratamentul chiar este benefic și speranțele de recuperare sunt mari. 🙏🙏 Avem bănuții pentru următoarele etape, pentru chimioterapie și pentru transplantul de celule datorită vouă, oameni cu ❤️ de aur! Nu știm câtă mulțumire și cum să vă răsplătim vreodată atâta bunătate! 

Mulțumim tuturor celor de la magazine, care s-au implicat din primele zile, care au adunat bănuț cu bănuț, oamenilor simpli care au donat din puținul lor, instituțiilor și tuturor care s-au gândit la ea! 

Asociația „Salvează o inimă” ne susține din prima zi, ne-a ajutat și cu plata tratamentului și a garantat pentru internarea Antonelei. Nu știm exact care sunt sau dacă mai sunt și alte cheltuieli după transplant, sperăm să nu mai fie necesare alte tratamente. Dar orice ar urma, susținerea necondiționată și iubirea celor din jur este un stâlp de sprijin extraordinar! 

Suntem cu adevărat o comunitate cu suflet! O mână de oameni, o comunitate care a reușit să se mobilizeze pentru o viață de MAMĂ! 

(Andreea Bîrza, cumnata Antonelei Stoica) 🤗🤗🤗 

05 May
2023-05-05
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 17000 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

04 May
2023-05-04

La mulți ani, Anto! 🥳🥳🥳

Cadoul ideal pentru ea este susținerea voastră, mesajele și încurajările minunate, donațiile și rugăciunile!❤️
Cu ajutorul medicilor, al oamenilor minunați din clinică, am reușit să îi facem o surpriză Antonelei de ziua ei. Cu toții o sărbătoresc, sărbătoresc viața, șansa și momentul! 🤗🤗🤗❤️❤️❤️ 

Mulțumim pentru susținere, donații și toate gândurile bune! 

02 May
2023-05-02

Bună dimineața! 🙏🙏

Antonela a început deja a 2-a cură de tratament, iar efectele adverse sunt suportabile, cele obișnuite la chimioterapie. Are de la voi multe cărți de rugăciuni și rozarii, suveniruri speciale și muuultă dragoste! Toate acestea o fac puternică! 😇😇😇 Sorin, soțul, îi este alături în aceste etape și încearcă să îi mențină constant moralul sus. Singurul „obstacol” acum e dorul de copii, dar sperăm să le fie aproape cât mai curând! ♡♡♡ 

Între timp, așteptăm și rezultatele medicilor și îndrumările lor pe mai departe. Mulțumirile noastre nesfârșite! 🤗🤗🙏

25 Apr
2023-04-25

Mulțumim tuturor pentru donații, susținere și nenumăratele încurajări și rugăciuni! 🙏🙏😇😇😇

Starea Antonelei este mai bună, răspunsul la tratament este pozitiv iar reacțiile adverse sunt suportabile datorită vouă! Prima cură deja a fost achitată, urmează să înceapă joi a 2-a cură și așteptăm rezultate și mai bune! 🤗🤗🤗

Împreună salvăm mai multe inimi!! ❤️❤️❤️

20 Apr
2023-04-20

În Săptămâna Patimilor, oamenii au pus pe primul loc binele aproapelui. 😇😇😇

Donațiile sunt de la oameni cu suflet mare, oameni de rând, care în loc să își ia ceva nou de Paște, au ales să contribuie la sănătatea Antonelei (au zis că haine mai au), sau de la oameni care, din bonul primit pentru cumpărături, de la Primărie, au lăsat o mică parte în urna de donații. Au făcut mai puține bucate, ori le-au licitat pentru Antonela! 🙏🙏🙏

Știm că sunt mulți care au rupt din puținul lor pentru Antonela și sunt mulți care doresc să rămână anonimi. ❤️❤️ Iar noi le mulțumim! 

Pentru că tratamentul dă rezultate bune, iar starea de sănătate a Antonelei s-a stabilizat, așteptăm cu nerăbdare următoarea cură ca să poată veni acasă! 🤗🤗 Toate gândurile bune și rugăciunile de mulțumire se îndreaptă către voi!! 
Multă sănătate tuturor!!

11 Apr
2023-04-11

Sunt 7 zile de când a început tratamentul, iar rezultatele sunt îmbucurătoare! Reacțiile adverse sunt suportabile, doar amețeli, stări de voma și lipsa poftei de mâncare. 
În urma primelor analize la sânge, se pare ca medicamentele dau randament. Iar medicii au spus ca dacă în următoarele 10 zile nu apar reacții dure sau alergii, va putea merge acasă.
Pauza de 1 saptamana dintre tratamente ar putea sa o petreacă acasă, alături de cei dragi, pentru a își încărca bateriile. Astfel, celelalte cure vor fi mai ușor de suportat. 
A zis ca inima sa este deja vindecata ...și asta va face ca si creierul sa fie la fel!! ♡ 
 

11 Apr
2023-04-11
Media
 1. ZIARUL ACTUALITATEA-Drama unei educatoare îndrăgită de copiii ei
 2. ACTIVE NEWS-Cancer la 31 de ani. Drama prin care trece o tânără educatoare din România
 3. ZIARUL DE IAȘI-Caz dramatic! O tânără educatoare din Răducăneni, mamă a trei copii, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, acum în Săptămâna Mare
 4. PRO BRĂILA-Drama unei îndrăgite educatoare. Tânăra de 31 de ani se luptă cu cancerul
 5. EDUCAȚIE PRIVATĂ-Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii
 6. AGORA PRESS-Drama unei educatoare indragita de copiii ei, care se luptă cu cancerul in Saptamana Patimilor
 7. ȘTIRI MOLDOVA 24-Caz dramatic! O tânără educatoare din Răducăneni, mamă a trei copii, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, acum în Săptămâna Mare
 8. ȘTIRILE TRANSILVANIEI-DRAMA UNEI EDUCATOARE | TÂNĂRA SE LUPTĂ CU CANCERUL ÎN SĂPTĂMÂNA PATIMILOR
 9. NEWS PAȘCANI-Antonela are 31 de ani și își dorește foarte mult să trăiască pentru copiii ei și cei de la grădiniță, însă are nevoie de ajutorul semenilor
 10. UNIVERSUL ARGESEAN-Drama unei educatoare îndrăgită de copii ei. Tânăra se luptă cu cancerul în Săptămâna Patimilor
 11. REALITATEA DOROHOIANĂ-UMANITAR - Drama unei educatoare îndrăgită de copii ei. Tânăra se luptă cu cancerul în Săptămâna Patimilor
 12. LIVE ARAD-Drama unei educatoare îndrăgită de copii ei. Tânăra se luptă cu cancerul!
 13. REFLEQMEDIA-Drama unei educatoare îndrăgită de copiii ei. Tânăra se luptă cu cancerul în Săptămâna Patimilor
 14. ȘTIREA ZILEI-Cancer La 31 De Ani. Drama Prin Care Trece O Tânără Educatoare Din România
 15. ZIARUL AMPRENTA-APEL UMANITAR! O tânără educatoare se luptă cu o boală necruțătoare în Săptămâna Patimilor. Are nevoie de ajutor
 16. GAZETA DE BOTOȘANI-Drama unei îndrăgite educatoare care se luptă cu o boala nemiloasă. „Diagnosticul dur m-a făcut să văd viața din altă perspectivă”
 17. ȘTIRI BOTOȘANI-Drama unei îndrăgite educatoare care se luptă cu boala nemiloasă. „Diagnosticul dur m-a făcut să văd viața din altă perspectivă”
 18. VREMEA NOUĂ-Drama unei educatoare îndrăgită de copiii: se luptă cu cancerul la doar 31 de ani!
 19. CRONICA DE BRĂILA-Drama unei îndrăgite educatoare. Tânăra de 31 de ani se luptă cu cancerul în Săptămâna Patimilor
 20. INFO IAȘI-Cancer la 31 de ani! Drama unei educatoare îndrăgită de copiii ei
 21. SUCEAVA NEWS-Drama unei educatoare îndrăgită de copiii ei. Tânăra se luptă cu cancerul în Săptămâna Patimilor
 22. DOTTO TV-Drama unei îndrăgite educatoare. Tânăra de 31 de ani se luptă cu cancerul în Săptămâna Patimilor
 23. ZIARE LIVE-Drama unei educatoare de numai 31 de ani. Tânăra se luptă cu cancerul în Săptămâna Patimilor
 24. STIRI PE SURSE-Drama unei educatoare de numai 31 de ani. Tânăra se luptă cu cancerul în Săptămâna Patimilor
 25. BOTOȘĂNEANUL-DRAMA unei tinere educatoare, mamă a trei copii: Am simțit că se învârte totul cu mine / Nu știam ce să le mai spun copiilor
 26. CONSTANTA 100%-O tânără educatoare, mamă a trei copii, se luptă un cancer de creier. „Aveam dureri de cap, amețeli din ce în ce mai dese”
10 Apr
2023-04-10

Diagnosticul meu e unul mai ușor datorită unor oameni cu suflet mare, vouă, toți cei care mă susțineți! 🤗🙏

Vreau sa va spun că un consătean de-a al nostru, un om cu suflet mare, din comuna Raducaneni, stabilit în Istanbul de peste 20 de ani, a fost în nenumărate rânduri să mă viziteze, să îmi aducă diverse provizii, și nu în ultimul rând susținere morala și donații financiare pentru vindecarea mea.

Vrea să mă vadă langa copiii mei, să ne revedem doar in vacanțe, alaturi de cei doi copii minunați pe care ii are Meryem Fanat și Deniz Fanat. Mulțumesc din inimă Yussuf Fanat pentru toată bunătatea voastră!

Țin să mulțumesc tuturor celor celor care s-au implicat atât financiar cat și moral si mă ajută să trec peste aceasta grea încercare🤗🙏🙏♥️

07 Apr
2023-04-07

Antonela trimite mulțumiri fiecăruia în parte! 🙏🙏🙏

Nu ne lasă Facebook-ul să scriem atâtea nume, câți oameni buni trimit bănuți pentru tratament!! ❤️ Dar încercăm să scriem fiecăruia, în limita posibilităților! 

Tratamentul a început de miercuri dimineață. Până acum, rezultatele sunt bune. Urmează o perioadă îndelungată de tratament, dar suntem încrezători și susținuți de multă bunătate!!😇😇 

Multă sănătate tuturor! 

Campanie începută la data de 06.04.2023

Nume: Stoica

Prenume: Antonela

Vârsta: 31 ani

Suma necesară: 90.000€

Diagnostic: limfom difuz cu celule B mari

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Acibadem, Turcia

 

Povestea Antonelei

 

Vreau să trăiesc, să îmi văd copiii mari, să mă bucur de ei, iar ei să aibă cui spune MAMA, de la cine să primească îndrumări, mustrări, iubire...

Strigătul disperat aparține unei femei de numai 31 de ani, mamă a trei copii de 1, 4 și 6 anișori. Antonela Stoica a evitat să ceară ajutor și să își expună situația de la bun început pentru că a sperat că situația se va rezolva, că va scăpa și totul va fi dat uitării rapid.

„Doamna educatoare”, cum o știe toată lumea, a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin și timp de 5 luni a fost tratată într-o clinică din Turcia, pentru care s-a împrumutat la bănci, familie și rude.

Crăciunul a fost un prilej minunat să sărbătorim vindecarea și familia, sănătatea și bucuria copiilor că sunt acasă, sănătoasă. Copiii nu au înțeles, la început, ce se întâmplă. I-am explicat fetiței de 6 ani că plec la tratament, ca să fiu sănătoasă. Știam că va trebui să fiu mereu în gardă, să țin situația sub control, dar nu am crezut că boala va reveni așa de repede, povestește tânăra mămică.

În februarie, la un control de rutină, medicii i-au descoperit două formațiuni pe creier, pentru care e nevoie de cure agresive de chimioterapie. Schema de tratament este una dură și foarte scumpă: 4 ședințe a câte 15.000 de euro fiecare, urmate de un transplant de celule în valoare de 30.000 de euro. Toate acestea trebuie să fie efectuate într-o perioadă de 5 luni.  

Atât costă viața Antonelei, atât poate însemna viața unei femei care nu-și dorește altceva decât să fie alături de copiii și de soțul ei, să se bucure de familie, de o viață normală. 

Când ești bolnav, greul nu constă doar în a suporta tratamentul și efectele adverse, ci și în încărcătura emoțională, gândurile că toți cei dragi suferă și ar face orice să îți fie bine. Cel mai greu e să vezi cum toți suferă, plâng și sunt neputincioși...   

Copiii nu înțeleg cu adevărat gravitatea situației, dar simt că ceva este profund în neregulă cu mămica lor. Soțul Antonelei, tâmplar de meserie, simte și el neputința de a o ajuta să se facă bine, mai ales că veniturile familiei nu sunt suficiente pentru a achita 90.000€, cât costă tratamentele.

Este o situație cumplită, dar nu este totul pierdut. Atâta timp cât mai există omenie pe pământ, cât românii încă mai sunt solidari cu cel de lângă ei, mai este speranță. Am salvat nenumărați oameni diagnosticați cu cancer care nu mai aveau aparent nicio șansă, dar le-am dat noi șansa de a se vindeca prin donațiile noastre. Și în acest caz putem face la fel.

Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi dă Antonelei o șansă în plus de a se bucura de familia ei, de a-și vedea copiii crescând. Erika, Sofia și Tudor au nevoie de mămica lor! Împreună putem învinge încă o dată cel mai temut diagnostic. Ajutorul nostru este decisiv!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Antonela Stoica!