whatsapp-widget

Antonia Chirilă

Campanie din trecut 0 zile
45.08244% Complete

Suma primita

11.271 €

Necesari

25.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_654373197a9a4_Antonia-Chirila-02.11.2023.pdf
doc_64fb5941539f0_Antonia-Chiril-08.09.2023.pdf
doc_650974c7afc13_Antonia-Chiril-19.09.2023.pdf
doc_652d463ee99e0_Antonia-Chiril-16.10.2023.pdf
doc_651a97cf3aaee_Antonia-Chirila-02.10.2023.pdf
doc_6557c6d48d890_Antonia-Chirila-17.11.2023.pdf
doc_65587826e7276_Antonia-Chirila-18.11.2023.pdf
doc_658da4310c85e_Antonia-Chirila-28.12.2023.pdf
doc_65bce8bee4aa2_Antonia-Chirila-02.02.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Miniservice
FODOR C.
Farmacia Tei
Mihaela E.
GAVRILA C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Antonia Chirilă

Campanie din trecut

Update-uri campanie

02 Feb
2024-02-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 12250 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

28 Dec
2023-12-28
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 27500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

29 Nov
2023-11-29

Bună ziua! 

Mâine avem vizita la Spitalul “Bambino Gesu” și poate venim cu alte vești. Sperăm să fie Antonia bine și dacă îi ies analizele bune, posibil să ne dea voie domnii doctori să venim în România pentru 1 lună sau măcar pentru câteva zile. 

Antonia își dorește foarte mult să meargă acasă la ea și să-și vadă familia și prietenii. 

Doamne ajută! 🙏🙏🙏

24 Nov
2023-11-24

Inima noastră se umple de admirație și speranță când auzim despre Antonia Chirilă, o mică luptătoare a cărei reziliență ne inspiră pe toți. După trei cicluri grele de chimioterapie și douăzeci și trei de zile de radioterapie, luminile speranței încep să strălucească mai puternic; Antonia ne arată că miracolele se întâmplă. Cu fiecare minut în care stă în picioare, cu fiecare pas pe care îl face, ne învață despre forța incredibilă a spiritului uman. Chiar și când picioarele ei mici cedează, ea se ridică, demonstrând că puterea nu vine din mușchi, ci din inima neînfrântă.

Fiecare cadere este doar un preludiu pentru următoarea reușită, un semnal că Antonia nu cunoaște cuvântul "renunțare". A luptat din prima zi de viață, iar acum, chiar dacă piciorul ei stâng suferă de atrofie musculară, noi toți așteptăm cu sufletul la gură să înceapă ședințele de fizioterapie care vor aduce noi progrese.

Vestea că numărul de ședințe de radioterapie a fost redus, de la patruzeci la douăzeci și cinci, este o rază de soare în aceste zile încercate. Cu doar trei ședințe rămase, suntem la un pas de a finaliza acest capitol. Așteptăm evaluările RMN și CT cu inimi pline de speranță, dorind să auzim că nu va mai fi nevoie de celelalte cincisprezece ședințe.

Dacă rezultatele vor fi bune, Antonia va avea o lună de respiro, o pauză binevenită înainte de a se încumeta în următoarele nouă cicluri de chimioterapie. În acest răstimp, vom strânge putere, vom împărți încurajări și vom țese vise pentru viitor. Și când va reîncepe tratamentul, vom fi alături de ea, zi de zi, două-trei zile la fiecare două săptămâni, până când victoria va fi a noastră.

Să ne ajute Dumnezeu și să ne păstreze speranța vie, căci Antonia nu e doar luptătoarea noastră, ci este lumina călăuzitoare pentru toți cei care se confruntă cu întunericul. Împreună, vom învinge.

18 Nov
2023-11-18
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 5000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

17 Nov
2023-11-17
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 5000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 Nov
2023-11-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 Nov
2023-11-02

Sub lumina palidă a salonului de spital, Antonia, cu patru primăveri abia înflorite în calendarul vieții sale, stă culcată, micuță dar neînfrântă. Diagnosticul ei, o tumora atipică teratoidă/rabdoidă, pare o povară prea grea pentru umerii atât de fragili, dar ea poartă cu o grație care ar face invidia chiar și celor mai stoici dintre noi. Astăzi, după ce hemoglobina i-a picurat prea jos în hățișul cifrelor medicale, a primit o transfuzie de sânge, o picătură de viață care să-i susțină lupta.

Este a șasea zi de radioterapie, o rutină ce acum îi măsoară timpul în lumină și speranță. În ciuda oboselii, în ochii ei dansează vise și joacă nevinovată. Fiecare seară o găsește adormind cu un vis: acela al unei zile mai bune, într-o lume unde sănătatea nu mai este un vis îndepărtat.

În sala de tratament, unde mașinile bâzâie cu promisiunea unei șanse, Antonia este mai mult decât un caz medical; este un suflet care învață pe toți ce înseamnă curajul adevărat. Chiar și în fața întunericului, lumina ei interioară strălucește puternic, un far care îndrumă corabia speranței prin furtuna unei boli nemiloase.

16 Oct
2023-10-16
Plati efectuate Fisier 1

Micuța Antonia Chirilă, în vârstă de doar 4 ani, se confruntă cu un diagnostic cutremurător: Tumora atipică teratoidă/rabdoidă. În următoarea etapă a tratamentului său, mergem la spitalul Bambino Gesu pentru a-i face o esențială transfuzie de sânge. După aceasta, Antonia va merge la spitalul Gemelli pentru a începe proba de radioterapie.

Știm că lupta este grea, dar cu sprijinul dvs., putem face pași concreți spre vindecare. Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON pentru tratamentul Antoniei, conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și încrederea dvs.! Lupta noastră, și a Antoniei, continuă, iar alături de voi, speranța crește!

09 Oct
2023-10-09

Vreau să vă împărtășesc călătoria pe care o străbate micuța noastră, o călătorie plină de curaj și luptă. Până acum, a înfruntat cu stoicism două cicluri de chimioterapie. Grație puterii ei interioare și sprijinului ceresc, a reușit să le depășească. Ieri, a început al treilea ciclu. A fost o zi cu încercări, cu momente de rău, lipsă de energie și vărsături. Dar, încrederea noastră în ea și în ajutorul divin rămâne nestrămutată. Știm că va fi bine.

În două zile, dacă starea ei o va permite, sperăm să ne reîntoarcem acasă pentru un scurt răgaz de două săptămâni. Însă călătoria ei de vindecare nu se încheie aici. După cele trei cicluri de chimioterapie, vor urma 40 de ședințe de radioterapie.

Vreau să vă menționez și un pas crucial pe care l-am făcut acum două zile: recoltarea celulelor staminale. Acestea vor fi esențiale pentru un viitor transplant, în urma unei chimioterapii puternice care o așteaptă.

După radioterapie, vom avea o pauză de o lună. Apoi, va începe un nou capitol: 9 cicluri de chimioterapie, unde transplantul de celule stem va fi vital.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune, pentru rugăciunile voastre și pentru sprijinul constant. Lupta noastră, lupta ei, continuă, și fiecare gând pozitiv contează.

02 Oct
2023-10-02
Plati efectuate Fisier 1

Iubiți prieteni și susținători,

Astăzi, datorită generozității și compasiunii voastre, am reușit să facem încă un pas important în lupta pentru salvarea vieților inocente. Asociația „Salvează o inimă” a putut acoperi suma de 7500 RON, conform ordinului de plată atașat. Aceasta nu este doar o simplă tranzacție financiară, ci o mână de ajutor, o rază de lumină și o speranță pentru un viitor mai bun.

Antonia Chirilă, la doar 4 anișori, se confruntă cu o provocare colosală: o tumoare atipică teratoidă/rabdoidă. Cu toate acestea, în ochii ei mici și strălucitori, vedem nu doar durerea, ci și puterea, nădejdea, credința și speranța. Credem cu tărie că, prin intervenția Maicii Domnului și cu sprijinul vostru, Antonia va depăși această bătălie și va trăi o viață plină de fericire și bucurii.

Vă mulțumim din suflet pentru că ați ales să fiți alături de noi, alături de Antonia, în această călătorie. Fiecare contribuție, fiecare gând bun și rugăciune aduc lumină și vindecare în viața acestei minunate fetițe. Împreună, avem puterea de a aduce schimbări, de a transforma viețile și de a insufla speranță.

Vă rugăm să rămâneți alături de noi și să ne ajutați să continuăm această misiune sfântă de a salva inimi și de a oferi o șansă la viață fiecărui copil care are nevoie.

19 Sep
2023-09-19
Plati efectuate Fisier 1

Ne gândim adesea la puterea pe care o are un gest simplu de bunătate. Un simplu zâmbet, o mână întinsă, sau un ajutor oferit la momentul potrivit poate schimba radical destinul cuiva. Azi, vă aducem în atenție povestea micuței Antonia Chirilă, un sufletel de 4 ani care poartă pe umerii ei mici o luptă imensă cu o tumora atipică teratoidă/rabdoidă.

Ați fost alături de noi în nenumărate rânduri și ați văzut cum solidaritatea și empatia pot face minuni. Grație dăruirii voastre, am reușit să acoperim suma de 22155 RON necesară pentru chirie, cazare și tratament, asigurând familiei Antoniei un refugiu sigur și confortabil în timp ce micuța își continuă tratamentul.

Astăzi, vă solicităm din nou sprijinul. Alăturați-vă nouă în demersul de a construi un viitor luminos pentru Antonia, o lume în care zâmbetul ei sincer și pur să poată înflori liberi de griji și suferință.

Haideti să demonstrăm că împreună, prin uniune și compasiune, putem aduce speranță și putem transforma lupta Antoniei într-o poveste de succes, un exemplu de curaj și reziliență pentru noi toți.

Vă mulțumim că alegeți să fiți eroii Antoniei!

11 Sep
2023-09-11

Acum două zile, micuța Antonia Chirila a încheiat cu bărbăție primul ei ciclu intensiv de chimioterapie, un maraton de două zile care a solicitat-o la maximum, dar care a arătat și rezerva inepuizabilă de curaj pe care o are.

Inima ne este plină de emoții contrastante, oscilând între speranță și îngrijorare, în timp ce ne pregătim de etapele ce vor urma. Am primit vestea că, peste două săptămâni, vom reveni pentru un nou ciclu de chimioterapie de două zile, un prag necesar care ne va aduce mai aproape de visul nostru: acela de a vedea zâmbetul luminos al Antoniei din nou, fără umbra suferinței care i-a marcat chipul în ultima perioadă.

Știm că după acest ciclu urmează o scurtă pauză, un răgaz de respiro în care ne vom reîntoarce acasă, în sânul familiei, cu speranța întărită și cu dorința fierbinte de a ne îmbrișca în brațe copila, fără frica zilei de mâine.

Acasă, vom număra zilele până la începutul celui de-al treilea ciclu de chimioterapie, o nouă etapă în acest drum dificil pe care Antonia îl parcurge cu o maturitate uimitoare, cu o dârzenie care ne inspiră și ne mândrește nespus.

Ne rugăm ca fiecare zi să îi aducă Antoniei forța necesară pentru a face față provocărilor care îi stau înainte. Cu sufletele încărcate de dragoste și speranță, îi trimitem toate gândurile bune și îi promitem că suntem alături de ea, pas cu pas, pe acest drum de recuperare.

Antonia, ești micuța noastră eroină, iar fiecare zi pe care o înfrunți ne arată cât ești de puternică. Împreună, vom depăși fiecare obstacol, cu iubire, speranță și cu credința că lumina zilelor mai bune este la orizont.

09 Sep
2023-09-09

Zâmbete în ciuda luptei


Într-o lume în care fiecare dintre noi încercăm să aducem lumină, acolo unde întunericul pare să preia controlul, există eroi nevăzuți, ce îmbrățișează misiunea sacră de a aduce zâmbete și speranță. În inima spitalului Bambino Gesu, acest eroi poartă masca unui artist clovn, dar sub aceasta, inima lui este plină de dragoste pură și compasiune nemărginită.

Antonia Chirilă, un îngeraș de numai 4 ani, este una dintre micuțele suflete ce luptă cu o boală care nu își alege victimele după vârstă. Cu un curaj ce pare să depășească granițele acestei lumi, Antonia păstrează credința, un stindard al speranței, în fața celei mai aspre încercări pe care o poate trăi un copil.

În jurul ei, există o rețea de suport și iubire, construită din sprijin financiar și emoțional, oferit cu generozitate de cei care își doresc să vadă vindecarea și fericirea revenind în viețile acestor copii. Este o luptă comună, un efort susținut care unește destine și inimi într-o cauză nobilă.

În mijlocul acestui tablou de viață și speranță, artistul clovn își face apariția, purtând cu el râsete și bucurii, fragmente de copilărie furate de boală. El îi aduce Antoniei un zâmbet, unul dintre cele mai prețioase daruri pe care le poate oferi. Prin mâinile sale pricepute, el creează baloane colorate și îi oferă micuței prilejul de a râde din nou, aducând lumina în ochii ei scânteietori.

Prin această manifestare simplă, dar profundă, de dragoste și compasiune, el îi reamintește Antoniei și celor din jurul ei despre puterea magică a credinței. Că, în ciuda tuturor obstacolelor și a durerii, există întotdeauna loc pentru speranță, pentru frumusețe, pentru viață.

În acest cadru sacru, unde fiecare dintre noi își aduce contribuția cu dragoste și devotament, Antonia și ceilalți copii sunt învățați să lupte, să creadă și să viseze la un viitor luminos. Pentru că, în ciuda circumstanțelor nefavorabile, dragostea, credința și unitatea pot face minuni, și fiecare zâmbet devine o victorie, un simbol al vieții care triumfă împotriva tuturor adversităților.

În acest sanctuar de iubire și solidaritate, fiecare dintre noi încercăm, zi de zi, să construim un pod de lumină, un pod care să le ofere acestor suflete minunate prilejul de a se bucura de fiecare clipă, redescoperind magia copilăriei și frumusețea de a fi pur și simplu, copii.

08 Sep
2023-09-08
Plati efectuate Fisier 1

Micuța Antonia Chirila, de doar 4 ani, se află în cea mai grea luptă a vieții sale, luptând zi de zi cu cancerul. Dar nu este singură în acest drum dificil.

Asociația "Salvează o inimă" îi este alături, strângând fonduri pentru a-i susține tratamentul. Astăzi, un nou pas a fost făcut în această luptă nobilă: o sumă de 7500 RON a fost donată pentru a acoperi o parte din cheltuielile necesare.

Lupta continuă, iar speranța și solidaritatea sunt mai puternice ca niciodată. Antonia, suntem cu tine în fiecare pas, purtându-te în inimile noastre cu drag și speranță.

Vă mulțumim tuturor pentru generozitate și pentru faptul că ați ales să fiți parte din acest lanț de bine

07 Sep
2023-09-07

Antonia Chirilă, un suflețel de doar 4 ani, se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale, diagnosticată cu o tumoră atipică teratoidă/rabdoidă. Antonia este un exemplu vibrant de curaj și reziliență, înarmată cu speranță și înconjurată de dragostea familiei sale, își începe lupta pentru vindecare.

Astăzi este o zi mare în călătoria Antoniei; i s-a montat cateterul care marchează începutul unui drum lung și anevoios de tratament. Un drum care va implica nu doar o cură, ci trei cure în etapa inițială, dintre care prima va dura 48 de ore încontinuu.

Aceasta nu este doar începutul unui tratament medical; este începutul unei călătorii de speranță și curaj, pe un drum presărat cu provocări și momente dificile. Antonia nu este singură; alături de ea sunt părinții, care veghează și îi încurajează fiecare pas în această bătălie.

După cele trei cure inițiale, Antonia va face radioterapie, un pas necesar și important în lupta ei. Dar drumul nu se oprește aici. Antonia va avea apoi o lună de pauză, o perioadă de respiro în care ne dorim să vedem progres și îmbunătățire.

Dar lupta nu se termină. Antonia, cu spiritul ei luptător, va începe după aceea cu un nou set de cure, încă nouă, fiecare dintre ele purtând speranța unei vindecări complete.

Este un parcurs lung, dar fiecare pas făcut este un pas spre vindecare, un pas spre zile mai luminoase pentru Antonia. În acest drum, Antonia nu este singură. Suntem cu toții alături de ea, susținând-o, încurajând-o și sperând împreună cu familia ei.

În ochii Antoniei vedem lumina curajului, a speranței și a unei voințe de fier. Îi ținem pumnii strânși și îi trimitem toată dragostea și energia pozitivă pentru fiecare etapă de tratament pe care o va parcurge.

Antonia Chirilă, ești o mică eroină și suntem alături de tine în această luptă. Îți trimitem gânduri bune și îmbrățișări călduroase pentru drumul ce ai de parcurs. Fii puternică, Antonia!

06 Sep
2023-09-06

Cu inimile strânse și emoții copleșitoare, astăzi am primit rezultatul RMN-ului. Diagnosticul, Tumora atipică teratoidă/rabdoidă, ne-a adus în fața unei realități pe care nimeni nu și-ar dori-o. De azi, începem un nou drum, cu sedințele de chimioterapie și, ulterior, cu 3 cicluri de radioterapie. Ne este teamă de ziua de mâine, de necunoscutul ce stă în fața noastră, dar în inimile noastre, nădăjduim în mila Maicii Domnului că vom trece cu bine peste acest obstacol. În această luptă cu "balaurul" care amenință viața și sănătatea, avem nevoie, mai mult ca oricând, de sprijinul vostru - atât financiar, cât și moral. Fiecare gest, fiecare cuvânt de încurajare, fiecare donație ne dă forța să luptăm mai departe. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi în acest moment crucial!

05 Sep
2023-09-05

Antonia Chirilă, un îngeraș de doar 4 ani, se confruntă cu un adversar teribil - cancerul. Ieri, micuța a efectuat un RMN și, cu o veste care ne-a adus o rază de speranță, am aflat că starea ei este bună. Cu toate acestea, în fața ei stă o luptă grea cu nemilosul ”balaur”. Știm că Antonia are curajul și spiritul necesar pentru a înfrunta această provocare și ne rugăm să treacă cu bine prin această încercare.

Campanie începută la data de 01.09.2023

Nume:Chirilă

Prenume: Antonia

Vârsta: 4 ani

Suma necesară: 25000 €

Diagnostic: Tumora atipică teratoidă/rabdoidă

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù”, Italia

Povestea Antoniei

Într-o zi de vară călduroasă, soarele își arăta fața prietenoasă, iar vântul dădea ritmul melodiei zilei. Era o zi perfectă pentru Antonia, o fetiță cu părul blond ca auriul și cu ochi mari și expresivi. Curtea sa era ca un sanctuar, unde se simțea protejată și fericită, în special când era alături de tăticul ei. Cele mai mari aventuri ale lor aveau loc la piscina gonflabilă, unde râsetele și stropii de apă erau nelipsiți.

În acea zi, Antonia a fost regina piscinei, iar tăticul ei, Laurențiu, cel mai devotat cavaler. Jocurile au durat ore întregi, iar amintirile create în acele clipe aveau să rămână în inimile lor pentru totdeauna.

Însă, ca orice poveste, au apărut și momente dificile. După acea zi specială, liniștea nopții a fost spulberată de plânsetul Antoniei. Durerea apărută la piciorul ei era copleșitoare, lacrimile sale curgeau fără oprire, iar părinții săi, Laurențiu și Ionela, erau neputincioși.

După multe investigații, familia a primit o veste care le-a înghețat sângele în vene. Rezultatele testelor de imunohistochimie au arătat un diagnostic devastator: Meningiom anaplazic de grad 3 WHO INI1. În plus, raportul menționa că nu poate fi exclusă prezența unei tumori teratoide (rabdoide) și, chiar dacă locația extraspinală nu permitea susținerea diagnosticului, acesta era clar că Antonia avea nevoie de tratamente ulterioare.

Zilele ce au urmat au adus o serie de vizite la medici, investigații și momente tensionate. Medicii nu păreau să găsească cauza durerii, iar diagnosticul a variat de la "dureri de creștere" până la suspiciunea unei tumori. Pentru părinții lui Antonia, aceste zile păreau ca un coșmar nesfârșit.

Destinul a adus în calea lor pe domnul doctor Dan Nica Aurel, care a decis să intervină chirurgical pentru a elimina tumora. Intervenția a fost un succes, dar bucuria a fost de scurtă durată, căci rezultatele ulterioare au adus vești îngrijorătoare.Antonia trebuie să efectueze tratament în afara țării pe o perioadă lungă de timp unde costurile îi depășesc

În mijlocul acestei lupte, într-o declarație dureroasă, mama, Ionela, a făcut apel la toți cei care pot să ajute financiar. "Avem nevoie de suma de 25000 euro pentru continuarea tratamentelor. Vă rugăm din suflet să ne ajutați.Vreau să-mi salvez fetița din ghearele acestei cumplite boli." a spus mama cu lacrimi în ochi.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Chirila Antonia.

 

Povestea Antoniei nu este doar o poveste despre boală și suferință, ci mai ales o poveste despre dragoste, speranță, credință și puterea unei familii de a trece prin cele mai mari încercări. Este o lecție de viață despre importanța sprijinului și a credinței, chiar și în cele mai întunecate momente. Prin donații, fiecare dintre noi poate contribui la alinarea suferinței acestei familii și la aducerea unui zâmbet pe fața micuței Antonia.