Antonio Hoinaru

Campanie din trecut 0 zile
101.11657377049% Complete

Suma primita

61.681 €

Necesari

61.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

STOINEL A.
Simion A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Antonio Hoinaru

Campanie din trecut

Update-uri campanie

26 Dec
2019-12-26

Drum lin scumpul meu , ai fost un adevarat luptator, ne ai invatat ce inseamna viata!!! Raman cu durerea in suflet pana in ultima zi din viata mea!!!Ramai mereu in sufletul meu si iti multumesc ca m ai ales sa ti fiu mama, esti ingerasul meu pentru totdeauna!!!
De sus de acolo , te rog sa ne veghezi, tu esti in sufletul nostru!!!

Update: 23.09.2019

Cand crezi ca ai trecut printr o incercare a vietii, si ar fi venit ziua cand iti spui" n as mai avea forta sa mai trec prin ce am trecut" , atunci viata iti arata ca te ai inselat. Dupa luni pline de complicatii, acum ne confruntam cu una destul de grea!!! Un razboi al celulelor!! Spun razboi ca asta simtim si noi in fiecare zi. Nu se pot descrie in cuvinte starile noastre, dar in fiecare zi traiesc cu speranta ca va fi bine......

Antonio are nevoie in continuare de sprijinul nostru atat moral cat si financiar.

Update: 03.04.2019

Dragii nostri in urma campaniei de strangere de fonduri in mediul online, SMS, si sponsorizari  am reusit sa strangem suma necesara de 124.000 de euro necesari  pentru transplatul de maduva si sedintele de chimioterapie  pe care le va efectua Antonio in Turcia..

Update: 11.02.2019

Dupa zile de asteptari, cu framantari si ganduri mai putin pozitive, azi au ajuns rezultatul de la maduva ( puncție lombara si medulara facuta saptamana trecuta) un rezultat mult asteptat..." ANTONIO E GATA PENTRU TRANSPLANT, MADUVA E CURATA SI SE POATE INTERVENI" , asta mi au comunicat in urma cu putin timp.Vor pregati camera pe sectia de Hematologie si vom face internarea!!! Ma inchin Domnului pentru aceasta noutate care imi va usura putin din suferința cu gandul ca de acum suntem foarte aproape!!! Va multumesc tuturor ca ne sunteti alaturi la fiecare pas...multumesc familiei FC Botosani si le urez succes in aceasta seara!!!Nu voi avea cum sa va multumesc fiecaruia in parte , sunteti ffff multi, dar pentru fiecare in parte in sufletul meu este un enorm sentiment de recunostinta!!

Donează

2€
Trimite un SMS la

8832
Mesaj: ANTONIO

Pana in prezent s-au trimis 10288  SMS-uri a cate 2 euro

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 15 IANUARIE 2019-14 FEBRUARIE 2019. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei Salvează o inimă

*Suma de pe site la SMS este adaugata manual.

Update: 07.01.2019

Saptamana aceasta este cruciala pentru baietel deoarece trebuie sa urmeze un transplant de maduva osoasa, iar emotiile sunt cu atat mai mari incat va afla daca mama lui este compatibila cu el. Sa ne rugam pentru sanatatea lui, sa ne rugam ca verdictul sa fie unul favorabil - sa fie compatibil cu mama lui. 

Are nevoie de o suma uriasa pentru a continua tratamentul, iar viata lui sta si in mainile noastre!

Update: 11.12.2018

Antonio a inceput cea de a 3 cura de chimioterapie in data de 28.11.2018.Au fost 6 zile foarte grele, cu dureri de burtica si multe alte dureri( urmarile tratamentului citostatic) .Dupa cateva zile durerile s au ameliorat si starea lui de spirit a fost mai buna! Azi 11.12.2018 ,a avut din nou analize si i au iesit valorile un pic scazute, semn ca mai are nevoie ținut sub observația medicilor! Se vor repeta la cateva zile analizele si cu ajutorul lui Dumnezeu sa trecem cu bine si de aceasta parte a protocolului!! Va mulțumesc din suflet ca sunteți alaturi de noi!!!

Campania a început în data de: 30.11.2018

Nume: Hoinaru
Prenume: Antonio
Vârsta: 13 ani
Suma necesara: 124.000 de euro

Diagnostic: Leucemie acută limfoblastică trombocitară cu anemie severă

Povestea lui Antonio

„Poate un om să primească cu bucurie boala şi suferinţa?"

Pentru un om necredincios, acest lucru este de neînţeles. El nu poate accepta realitatea suferinţei umane ca mijloc pedagogic de apropiere a omului de Dumnezeu. Pentru el, însuşi gândul că Dumnezeu îngăduie suferinţa, este respingător. Trebuie să recunoaștem, însă, că cei mai mulți oameni, chiar și cei care se declară credincioși, văd boala și suferința, în general, ca un rău care s-a abătut asupra lor. Uneori, trimis de Dumnezeu. Fără o conștiință curată și o credință statornică, viața este un lung șir de suferințe, mai mici sau mai mari, care culminează cu moartea, înțeleasă în această cheie, ca cea mai mare suferință sau marea eliberare. Dar, un copil cum să înțeleagă aceste grele momente ce zdruncină existența noastră pământească? Haideți să ne îndreptăm gândurile spre o asemenea poveste grea de viață!

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii: joacă, entuziasm, prietenii frumoase si visuri mărețe, lucruri cât se poate de firești pentru un copil. Dar toate s-au năruit începând cu data de 09.05.2018, când s-a simțit pentru prima oară rău. A avut vărsături și mai apoi niște erupții pe picioare.  La prima examinare a medicului, părea a fi „vărsat de vânt” dar, nefiind sigur și situația agravându-se, în sensul că acele bubițe au început să erupă, copilul a fost trimis la Spitalul Sfânta Maria, din Iași. La 5 zile de la internarea la terapie intensivă si investigații medicale amănunțite, i s-a pus cruntul diagnostic: Leucemie acută limfoblastică trombocitară cu anemie severă. Mama lui Antonio, la aflarea teribilei vești, și-a pierdut cunoștința, a leșinat. După ce și-a revenit din aceasta, a intrat într-o depresie cumplită. Și astăzi starea ei de sănătate este ținută sub strictă supraveghere medicală și întreținută cu medicamente antidepresive. La început, Antonio nu a înțeles prin ce trece , cât de gravă este boala de care suferă. Dar, tot auzind din discuțiile medicilor cu mama lui, termenii medicali necunoscuți,  a căutat pe internet ce înseamnă chimioterapie, transfuzie, leucemie. A fost devastat! Încerca din răsputeri și nu reușea să găsescă răspunsuri la nenumăratele  întrebări care îi fulgerau mintea :  De ce eu? Cu ce am greșit să merit așa ceva? Mâncarea nesănătoasă m-a adus aici? Ce voi face cu școala? Ce le voi zice prietenilor mei? Cum mă vor privi de acum? Vor mai vrea să fim prieteni sau se vor teme de mine? Întrebări grele pentru oricine, cu atât mai mult pentru un copil de doar 13 ani. Începând cu data de 22 mai 2018, pentru Antonio au urmat 125 de zile de spitalizare. Pentru 125 de zile, secția de oncologie a Spitalului Sfânta Maria, din Iași, i-a fost casă. Această perioadă l-a maturizat cât pentru o viață întreagă. Au urmat primele 3 cure de chimioterapie. A acceptat lupta directă cu el însuși și cu nemiloasa boală. O luptă care, parcă, pe zi ce trece este din ce în ce mai grea.

Antonio și mama lui își doresc o șansă la un tratament care să le dea speranță. După disperate căutări și lungi discuții cu familii care trec prin drame asemănătoare, i s-a sugerat Clinica Medical Park(Turcia). Acolo au fost tratați zeci de copii din România, cu boli asemănătoare și chiar mai grave.

Însă costurile ce însumează cca. 124.000 de euro, sunt departe de a putea fi suportate de familia lui Antonio. Ne-au apelat pe noi, zicându- ne că suntem unica lor salvare. La rândul nostru, vă transmitem că dumneavoastră, OAMENII CU SUFLET și EMPATICI, sunteți șansa la viață a lui Antonio. Să fim alături de el! Zâmbetul lui va fi pentru noi toți cea mai mare răsplată!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie al copilului pentru care faceți donatia!

Donatorii vor fi specificați pe pagina campaniei.

Donati realizate in conturile organizatiei (01.11.2019.-30.11.2019)

Donati realizate in conturile organizatiei (16.10.2019.2019-31.10.2019)

 • Fogarasi A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Simion A. a contribuit cu suma de 90 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Budeanu A. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grigoras M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stoinel A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Nicoleta R. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Szocs M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lupascu C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cocean C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lica F. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (16.10.2019.2019-31.10.2019)

 • Maxim L. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Szocs M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Nastase D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Forfota D. a contribuit cu suma de 105 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Roman M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cifor I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Borcan S. a contribuit cu suma de 35 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cozmi A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Salajan A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dari D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Andrei I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dragomirescu I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Racean T. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Rusei A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Toma N. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Vasilachi S. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mitrache M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dinu I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Florea L. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Vasile C. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Irina H. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Chiru A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bogdan I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Vaida A. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Graur P. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Maxim E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanciu S. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ilie A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Constantin-Ovidiu A. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Marian R. a contribuit cu suma de 30 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Pop N. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Marian S. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Talaba A. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (01.10.2019.2019-15.10.2019)

 • Haghiac P. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stoinel A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bidirean O. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ursea D. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ulici M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ghibu A. a contribuit cu suma de 80 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Buhus R. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanca G. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stoinel A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Erhan A. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ionescu S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Petrescu S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ploscaru I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grass D. a contribuit cu suma de 416 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Constantin L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Misca D. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gontariu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Georgescu D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pirlog L. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bilianschi C. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Simion A. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dan C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mitrache M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lulea A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ovidiu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanciu B. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lucian-Ionel L. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Adrian N. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (16.09.2019.2019-30.03.2019)

 • Hr I. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Adrian-Eduard D. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Ancuta V. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Marian M. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (16.03.2019.2018-31.03.2019)

 • Barbulescu M. a contribuit cu suma de 40 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Munteanu R. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Stanciu L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Catalin D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pavel I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Nan I. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pricope C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Daniela D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Aquabyg S. a contribuit cu suma de 1790 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Vitelaru B. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Albastroiu N. a contribuit cu suma de 350 lei pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (01.03.2019.2018-15.03.2019)

 • Albastroiu N. a contribuit cu suma de 350 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 267 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Florin F. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Balan C. a contribuit cu suma de 1400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanciu L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Florescu C. a contribuit cu suma de 1200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grigorescu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Alina T. a contribuit cu suma de 235 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Suciu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Albastroiu N. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 501 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Virtopeanu V. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pliot L. a contribuit cu suma de 600 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Florian P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gontariu V. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Miron C. a contribuit cu suma de 104 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Univers C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 2714 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Chertes V. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Enache V. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Andronie D. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bodocsi P. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Mireuta C. a contribuit cu suma de 250 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Zvinca L. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (15.02.2019.2018-28.02.2019)

 • Class I. a contribuit cu suma de 100 lei Antonio Hoinaru.
 • Andronie D. a contribuit cu suma de 100 lei Antonio Hoinaru.
 • Barna I. a contribuit cu suma de 100 lei Antonio Hoinaru.
 • Doru U. a contribuit cu suma de 100 lei Antonio Hoinaru.
 • Nan I. a contribuit cu suma de 120 lei Antonio Hoinaru.
 • Pana V. a contribuit cu suma de 100 lei Antonio Hoinaru.
 • Ceausu D. a contribuit cu suma de 100 lei Antonio Hoinaru.
 • Orbisor N. a contribuit cu suma de 40 lei Antonio Hoinaru.
 • Munteanu M. a contribuit cu suma de 50 lei Antonio Hoinaru.
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 1375 lei Antonio Hoinaru.
 • Stanciu L. a contribuit cu suma de 100 lei Antonio Hoinaru.
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 295 lei Antonio Hoinaru.
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 1510 lei Antonio Hoinaru.
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 5775 lei Antonio Hoinaru.
 • Tataru M. a contribuit cu suma de 50 lei Antonio Hoinaru.
 • Codruta-Cristina K. a contribuit cu suma de 1150 euro Antonio Hoinaru.
 • Marian S. a contribuit cu suma de 5 euro Antonio Hoinaru.
 • Alin-Marius C. a contribuit cu suma de 50 euro Antonio Hoinaru.
 • Ababei M. a contribuit cu suma de 50 euro Antonio Hoinaru.
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 3 euro Antonio Hoinaru.
 • M M. a contribuit cu suma de 25 euro Antonio Hoinaru.
 • Carmen V. a contribuit cu suma de 30 euro Antonio Hoinaru.

Donati realizate in conturile organizatiei (01.02.2019.2018-14.02.2019)

 • Alina S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanciu L. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Zaha A. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Viorica N. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dumitrascu M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mirea A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gogoseanu M. a contribuit cu suma de 600 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Albastroiu N. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Capeneata I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Paduraru A. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Horodinca C. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Wise F. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Muscar A. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Petruse A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Acsinte C. a contribuit cu suma de 235 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Iulian R. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ene C. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lazar A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Raita R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Secareanu D. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Goroneanu E. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Element S. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mazare L. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Toader O. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Anghel G. a contribuit cu suma de 800 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Fabian E. a contribuit cu suma de 40 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grigorescu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Paloti N. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cristea M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bradatan D. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanciu L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Badea D. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 805 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 5800 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Brabete A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Zencom G. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Elena V. a contribuit cu suma de 75 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Toma I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Albu A. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ostasa M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Parnic D. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Pavel-Adrian B. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Mr V. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Dretcanu M. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Boies M. a contribuit cu suma de 500 euro pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (16.01.2019.2018-31.01.2019)

 • Croitoriu F. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Andreea-Cosmina S. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Rotaru C. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Pavel-Adrian B. a contribuit cu suma de 20 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Amariei I. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Oltean D. a contribuit cu suma de 25 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Mrsrebeca C. a contribuit cu suma de 11 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Mireuta C. a contribuit cu suma de 250 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Mrmarius D. a contribuit cu suma de 54 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Popescu R. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Florovici M. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Padure M. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Mlle M. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Enache V. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sicoe A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Diaconu C. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grigorescu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Constantin L. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Doru U. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cupa V. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bacanu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lupasteanu V. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bulancea M. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grass D. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ostasa M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Petruse M. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Chihaia D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Maga G. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Andronie D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Iulia T. a contribuit cu suma de 203 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mustea M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Vaduva I. a contribuit cu suma de 120 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Negru A. a contribuit cu suma de 53 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mitrache M. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Toporau M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gavril S. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Barbascu V. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Guran A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Balan I. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Radu B. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stoica N. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Balinisteanu C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Onuta S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Radulescu D. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ursache M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Daniela D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gradinariu B. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Andrei M. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Magopat D. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bonceag S. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Podovei A. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Vintu S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lupascu C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Balascau S. a contribuit cu suma de 55 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pricope C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Rusu E. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sabadac E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Borca B. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Rat D. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Hotca M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pop L. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Neagu I. a contribuit cu suma de 80 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Iote F. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cogean L. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Harmanean A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Andrei H. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Butnaru A. a contribuit cu suma de 70 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Covrig M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pirvu A. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Budescu O. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dobrea R. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Surdu A. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ionut V. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Popa D. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Catalin D. a contribuit cu suma de 130 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stinga E. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mihaescu A. a contribuit cu suma de 600 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Matei V. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Matei A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cernescu G. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lasca I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Murgulescu C. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Drutau D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dragos G. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bretea S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ion C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Botez O. a contribuit cu suma de 5000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gavan I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Aruxandei E. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Contiu C. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cbc E. a contribuit cu suma de 3000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Vijiala C. a contribuit cu suma de 35 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gyorfi A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Doinea M. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (01.01.2019.2018-15.01.2019)

 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Piscociu V. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Petruse A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grosu O. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pop L. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Doru U. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Maxim M. a contribuit cu suma de 15 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Comma T. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sala R. a contribuit cu suma de 15 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Malanciuc A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gergely A. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gheorghe M. a contribuit cu suma de 38 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Omen N. a contribuit cu suma de 6565 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Scripcariu C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Maxim L. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Urszuj A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Manoiu-Olaru A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Doinea M. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Chis R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Brabete A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ghibu A. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Univers C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Peticila D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gavrila V. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Anghel G. a contribuit cu suma de 800 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Turuica I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sima L. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Rusei A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mihoc S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Kostler G. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanisor M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Yuksel A. a contribuit cu suma de 44 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Paraschiv A. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Catalin F. a contribuit cu suma de 30 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Barnea-Barnea D. a contribuit cu suma de 30 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Andreea T. a contribuit cu suma de 30 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Marian S. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (16.12.2018.2018-31.12.2018)

 • Adrian N. a contribuit cu suma de 40 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Oana B. a contribuit cu suma de 25 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Crasnanic R. a contribuit cu suma de 30 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Marian S. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Florin-Augustus V. a contribuit cu suma de 20 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Andrei V. a contribuit cu suma de 25 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Pana V. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Badulescu I. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bumbas M. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gheorghe M. a contribuit cu suma de 38 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Balas A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cocor M. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pirvu M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Popa P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Daniela D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Tudorache S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Guran D. a contribuit cu suma de 40 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Voloc I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Terpea C. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Daga A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Velcu C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cimbru C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Neamtu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Nantu E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dumitrascu E. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Petruse A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Claudia P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Anicai N. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Iuhas V. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ilie A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Olaru G. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Tomoiala M. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Danila S. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Optimm C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lux A. a contribuit cu suma de 10000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Szocs M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Barleanu A. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sianu R. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mocanu D. a contribuit cu suma de 26 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Muscar A. a contribuit cu suma de 325 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Farmacia T. a contribuit cu suma de 120000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Denisa S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Niculescu M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Boldea S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Emilia S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Candet A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Balet L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Csortan T. a contribuit cu suma de 46 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Balascau S. a contribuit cu suma de 55 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grass D. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Artisan I. a contribuit cu suma de 1500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ionica M. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Manhattan D. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Vaida A. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Boxador L. a contribuit cu suma de 2000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cristea D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mosneagu I. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru

Donati realizate in conturile organizatiei (01.12.2018.2018-15.12.2018)

 • Moldovan L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Corcodel M. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Diana M. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Maxim L. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ciupei A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Tarnaru R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Panache M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Madalin T. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Selcar I. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Orosan C. a contribuit cu suma de 24 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Burchioiu S. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ligia A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ioanes J. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 460 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Homa S. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Simion-Baciu D. a contribuit cu suma de 80 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gheorghe M. a contribuit cu suma de 38 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sala R. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lepadatu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Astefanoaie O. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Toporau M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Doru U. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lentimed S. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Domide A. a contribuit cu suma de 160 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mocanu D. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Oltean L. a contribuit cu suma de 80 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanica M. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Protopo E. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dumitru R. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grass D. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Balan C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Span M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sc F. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ghiban I. a contribuit cu suma de 280 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ingenium S. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Petruse A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ilie A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Claviky S. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mantescu F. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Marin I. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanciu L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ferastrau C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gradinaru M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Abrazi N. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Verziu M. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Olariu A. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mihaescu A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Hintiu S. a contribuit cu suma de 15 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pruteanu C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mihaiescu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mocanu D. a contribuit cu suma de 28 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mocanu D. a contribuit cu suma de 15 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Univers C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Odagiu A. a contribuit cu suma de 35 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Erdei R. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Modoran I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Mircea B. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ene P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Misca D. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Craiovan A. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gheorghe M. a contribuit cu suma de 38 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Pop L. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Lica F. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cupa V. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ionel H. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Comma T. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Bogdan M. a contribuit cu suma de 1030 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ghibu A. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Andreea T. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ionescu A. a contribuit cu suma de 80 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Grigorescu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Halmagean A. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Strugariu C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ionescu C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Vasile A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Dragomirescu I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Urszuj A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ortosmile R. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Rosu C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Kostler G. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Hegedus F. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Popa D. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Florian P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Munteanu M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Nicoleta M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Cornelia D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Ionut A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Salajan I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Gavrila V. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanila C. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanila C. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Sala R. a contribuit cu suma de 90 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Baban D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Florea R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Stanciu L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Antonio Hoinaru
 • Balaj A. a contribuit cu suma de 75 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Daniela R. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Sergiu-Neculai S. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Merisan M. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Mireuta C. a contribuit cu suma de 500 euro pentru Antonio Hoinaru
 • Rudolf V. a contribuit cu suma de 15 euro pentru Antonio Hoinaru