whatsapp-widget

Antonio Pantazi

Campanie din trecut 0 zile
42.753166144201% Complete

Suma primita

13.638 €

Necesari

31.900 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_663b430927079_Antonio-Pantazi-08.05.2024.pdf
doc_6646d22410064_Antonio-Pantazi-17.05.2024.pdf
doc_6646d247eb00a_Pantazi-Antonio-17.05.2024.pdf
doc_664deaff05f79_Antonio-Pantazi-22.05.2024.pdf
doc_6667ede222097_Antonio-Pantazi-11.06.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

GRASS DISTRIBUTION
Virtopeanu V.
Craciun F.
Tasnadi O.
Cocean C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Antonio Pantazi

Campanie din trecut

Update-uri campanie

11 Jun
2024-06-11
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 4500 RON reprezentând intervenția chirurgicală conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

04 Jun
2024-06-04

Dragi prieteni și familie,

Vineri, 31 mai 2024, am trăit cele mai intense 15 ore din viața mea. A fost ziua în care, sub mâinile talentate ale domnului Doctor Alexandru Thiery și ale echipei sale de la Spitalul Monza, micuțul nostru Antonio a fost operat cu succes. Emoțiile au fost copleșitoare și timpul parcă s-a oprit în loc, în timp ce așteptam vestea care ne-a adus atâta ușurare.

Acum, după această încercare grea, ne așteaptă o perioadă de recuperare. Suntem conștienți că drumul către vindecare va fi unul lung și poate, uneori, dificil, dar speranța și dragostea noastră pentru Antonio ne dau puterea să înfruntăm orice provocare.

Viitorul sună acum cu promisiunea bucuriilor simple și a obrazniciilor specifice vârstei lui Antonio, pe care abia așteptăm să le trăim împreună.

Vrem să vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru gândurile bune și pentru sprijinul vostru necondiționat. Fiecare mesaj de încurajare pe care l-am primit a fost un stâlp de susținere în aceste momente dificile.

Cu recunoștință profundă,

Victoriana, mama lui Antonio

22 May
2024-05-22
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 117750 RON reprezentând intervenția chirurgicală conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

17 May
2024-05-17
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 6390 RON reprezentând investigațiile medicale conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

16 May
2024-05-16

Un gest impresionant pentru Antonio Pantazi din partea NISEMPRA ELECTRO


Asociația "Salvează o inimă" dorește să își exprime profundul respect și recunoștință față de NISEMPRA ELECTRO pentru generozitatea de care au dat dovadă, alăturându-se cu o impresionantă donație de 10.000 RON pentru Antonio Pantazi. Această contribuție semnificativă reflectă nu doar înțelegerea urgentă a necesității operației lui Antonio, dar și convingerea că viața nu are preț.

NISEMPRA ELECTRO, cu o prezență de peste 15 ani pe piața românească din Mehedinți și nu numai, și-a câștigat renumele prin experiența vastă în domeniul instalațiilor electrice de medie și înaltă tensiune, având în portofoliu peste 3000 de lucrări de acest tip.

Dar aceasta nu este tot. Într-o lume în continuă schimbare, NISEMPRA ELECTRO își arată angajamentul față de inovație și protecția mediului, intrând și pe piața energiei verzi prin instalarea de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.

Compania proiectează și execută instalații electrice, sisteme fotovoltaice și de stocare a energiei, stații de încărcare pentru vehicule electrice și soluții de iluminat inteligente. Toate aceste servicii sunt oferite în condiții de maximă securitate pentru bunăstarea și sănătatea beneficiarilor, având mereu în vedere protejarea mediului înconjurător.

NISEMPRA ELECTRICO este o echipă dedicată, care își dorește să stabilească relații durabile și bazate pe încredere cu clienții săi, oferind servicii de calitate superioară. Perseverența în atingerea idealurilor și etica profesională reprezintă pilonii esențiali ai businessului lor.

Din partea Asociației "Salvează o inimă" și a familiei lui Antonio Pantazi, mulțumim din suflet NISEMPRA ELECTRO pentru acest gest de neprețuit. Sunteți o adevărată inspirație pentru noi toți, demonstrând că împreună putem salva vieți și construi un viitor mai bun.

14 May
2024-05-14

Cu ajutorul vostru, povestea micuțului Antoni a ajuns în 18 ziare online naționale, iar impactul acestei acoperiri media este cu adevărat extraordinar. Până în acest moment, am reușit să colectăm suma impresionantă de 17.161 euro din necesarul total de 31.900 euro, datorită generozității și sprijinului vostru necondiționat.

Operația vitală pentru Antoni este programată pentru data de 22 mai și suntem încrezători că, împreună, vom reuși să strângem restul sumei necesare. Fiecare donație, fiecare gest de susținere, fiecare share al poveștii lui Antoni reprezintă un pas înainte spre a-i oferi șansa la o viață sănătoasă și fericită.

Vă rugăm să fiți alături de noi și în aceste ultime momente decisive. Fie că este vorba de o donație, oricât de mică, sau de a împărtăși povestea lui Antoni cu prietenii și familia, orice ajutor este prețios și contează enorm.

În numele lui Antoni și al familiei sale, vă mulțumim din suflet pentru solidaritatea și generozitatea voastră. Fără voi, nu am fi ajuns până aici. Suntem recunoscători pentru fiecare contribuție, pentru fiecare cuvânt de încurajare și pentru faptul că împreună demonstrăm ce înseamnă adevărata putere a comunității.

Împreună putem face o diferență reală în viața lui Antoni. Haideți să îi oferim șansa la o viață plină de sănătate și bucurii!

13 May
2024-05-13

Media

 1. HOT NEWS-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 2. ȘTIRI PE SURSE-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 3. HIRED BUSINESS CLASS-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 4. ȘTIRI DE CLUJ-Un copilaș de 6 ani, diagnosticat cu o boală cruntă are nevoie de ajutor: ,,Înainte era un copil vioi. Acum nu poate sta singur în picioare"

 5. GLASUL CETĂȚII-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 6. ZIARUL21-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 7. PRO BRĂILA-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 8. POLITIKUL-Boala care a afectat un băiețel de 6 anișori: povestea lui Antonio Pantazi

 9. ȘTIRILE MEDIA-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 10. ZIARE AZ-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 11. ZIARUL EVENIMENTUL-Tuberculoză vertebrală – boala care i-a furat unui băiețel zâmbetul și libertatea

 12. ZIARUL ACTUALITATEA-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 13. BOTOȘANI NEWS-Șocul suferit de o familie după ce a mers la medic cu băiețelul de șase ani. „A slăbit și avea un mers greoi, ca de bătrânel”

 14. ROMÂNIA TV-O boală grea i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca. Antonio are mare nevoie de ajutor

 15. ZIARE24-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 16. ZIUA DE CLUJ-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 17. BOTOȘĂNEANUL-Boala care i-a furat unui băiețel de șase anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 18. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 19. SUCEAVA NEWS-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 20. ȘTIRI BOTOȘANI-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 21. REALITATEA DOROHOIANĂ-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 22. LIVE ARAD-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 23. GAZETA DE SUD-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 24. GAZETA DE BOTOȘANI-Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

 

10 May
2024-05-10

Antonio Pantazi, un băiețel de doar 6 ani, se pregătește să facă un pas uriaș în lupta sa pentru sănătate. Pe data de 22 mai, Antonio va fi supus unei intervenții chirurgicale vitale la Spitalul Monza din București, pentru a trata o formă severă de tuberculoză vertebrală, o boală care i-a afectat coloana vertebrală și, implicit, calitatea vieții.

Povestea lui Antonio este una de curaj și speranță, dar și de solidaritate. Până acum, prin generozitatea extraordinară a comunității, am reușit să strângem 13,447 euro din suma totală necesară de 31,900 euro. Fiecare donație, indiferent de mărime, ne apropie de obiectivul nostru de a asigura pentru Antonio tratamentul de care are disperat nevoie.

Momentul este critic, iar fiecare zi contează. Antonio este un copil plin de viață, care merită șansa la o copilărie normală, liberă de dureri și de restricții. Prin intervenția programată, avem speranța că Antonio va putea să alerge și să se joace ca orice alt copil de vârsta lui, fără durerea care acum îi umbrește zâmbetul.

Vă rugăm să ne ajutați să adunăm suma rămasă. Oricât de mic, fiecare gest de ajutor poate face diferența între o viață plină de suferință și una plină de posibilități pentru Antonio. Acesta nu este doar un apel la ajutor, este un strigăt pentru empatie și umanitate, un apel la unitate pentru a reda speranța unei familii și a unui copil care se luptă eroic cu o boală nemiloasă. Să luptăm împreună pentru viitorul lui Antonio.

08 May
2024-05-08

Un val de speranță vine de la DIVCO PROTECT, care a donat 5000 RON, un gest care simbolizează credință și unitate.
Fiecare ajutor contează, transformând disperarea în speranță, frica în pace. Să contribuim la un viitor mai bun pentru Antonio
Mulțumesc pentru sprijinul vostru. Împreună, suntem puternici.

08 May
2024-05-08
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 1302 RON reprezentând investigațiile medicale conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 May
2024-05-02

Dragi prieteni și susținători,

Astăzi ne adresăm către inimile generoase din comunitatea noastră pentru a sprijini lupta curajoasă a micuțului Antonio Pantazi. La doar 6 ani, Antonio se confruntă cu o provocare enormă: tuberculoza vertebrală, o boală care îi amenință nu doar sănătatea, ci și visurile de copil.

Ne bucurăm să anunțăm că Allianz-Țiriac Asigurări a făcut un prim pas admirabil, donând 5.000 de euro pentru a susține tratamentul lui Antonio. Acest gest de solidaritate reprezintă o sursă de speranță pentru Antonio și familia lui, dar drumul către recuperare este lung și costisitor.

Costul total al tratamentului necesar pentru a-i oferi lui Antonio o șansă la o viață normală și sănătoasă se ridică la 31.900 de euro, o sumă care depășește cu mult posibilitățile unei familii obișnuite. Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București, unde medici specializați sunt pregătiți să-i ofere cea mai bună îngrijire posibilă.

În aceste momente, fiecare contribuție, mare sau mică, contează enorm. Fiecare euro adunat îl aduce pe Antonio mai aproape de ziua în care va putea alerga și juca liber, fără durere și fără frică.

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze nobile. Să fim alături de Antonio. Să îi oferim speranța pe care fiecare copil o merită. Împreună, putem transforma un gest de caritate într-un viitor luminos pentru un băiețel care se luptă să rămână puternic.

Vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor oferit și vă rugăm să distribuiți acest mesaj tuturor celor care ar putea să-l sprijine pe Antonio.

Cu recunoștință și speranță,

Echipa Asociației Salvează o inimă

Campanie inițiată pe data de: 30.04.2024

Nume: Pantazi

Prenume: Antonio

Vârstă: 6  ani

Sumă necesară: 31900 euro

Diagnostic: tuberculoză vertebrală

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

 O inimă mică, o luptă mare:Povestea lui Antonio

În lumea copilăriei, unde fiecare zi ar trebui să fie plină de jocuri și râsete, Antonio, un băiețel de șase ani, se confruntă cu o realitate pe care niciun copil nu ar trebui să o cunoască. Imaginează-ți un copil care, până nu demult, sărea vesel pe orice trambulină și alerga spre cel mai înalt tobogan, iar acum, stă retras, temându-se că fiecare mișcare îi va aduce durere.

Așa începe povestea noastră, povestea lui Antonio Pantazi, care a fost diagnosticat cu tuberculoza vertebrală, o boală care i-a furat nu doar libertatea de a se juca, ci și zâmbetul care odată îi lumina chipul.

Cuvintele disperate ale mamei sale, Victoriana, vă vor atinge cu siguranță inima:

"Privindu-l pe Antonio luptându-se să se ridice din pat în fiecare dimineață, inima mea se sfâșie. Îmi aduc aminte cum îi străluceau ochii când vedea un parc de joacă; acum, aceeași privire este plină de frică și durere. El, care nu se temea de nimic, acum îmi cere ajutorul să stea în picioare sau să se miște fără să plângă. Începusem să sperăm după fiecare ședință de kinetoterapie, dar speranțele noastre se spulberau rapid, fără niciun rezultat. Odată, când durerea a devenit insuportabilă, a cerut chiar să folosească căruciorul surorii lui mai mici, deoarece nu mai putea să suporte să meargă. Vederea lui astfel, slăbit și încovoiat, mă face să mă simt neputincioasă. Este devastator să-ți vezi copilul suferind și să știi că nu ai resursele necesare să-l ajuți."

Situația familiei Pantazi este una pe care nicio familie nu ar trebui să o întâmpine singură. Victoriana este acasă, în concediu de creștere a copilului, iar tatăl lui Antonio, Florin, deși se străduiește în rolul său de director general, găsește dificil să acopere costurile astronomice ale tratamentului medical necesar. Suma de 31.900 de euro pentru tratamentul la Spitalul Monza pare o sumă imposibil de atins.

Astăzi, vă cerem să vă alăturați nouă în această luptă pentru Antonio. Fiecare contribuție, mică sau mare, este un pas către recuperarea lui Antonio și spre redobândirea zâmbetului care îi aparține. Vă rugăm să donați și să împărtășiți povestea lui cu alții. Împreună, putem reda unui copil copilăria furată de boală.

Despre diagnostic

Tuberculoza este o boală infecţioasă determinată de Mycobacteruim tuberculosis. După localizarea pulmonară, a doua localizare ca frecvenţă este cea vertebrală (spondilodiscită tbc), în special la nivelul regiunii toracale inferioare și joncţiunii toraco-lombare, urmată de localizarea cervicală. Localizarea infecţiei la nivelul joncţiunii cervico-toracale este excepţional de rară.

Tuberculoza este frecventă în ţările în curs de dezvoltare și se întâlnește destul de rar în Europa, în special datorită nivelului de trai mai ridicat cât și al vaccinării BCG care determină producerea de anticorpi anti Mycobacterium tuberculosis, protejând astfel organismul de infecţie. În ţările dezvoltate boala se întâlnește la populaţia cu nivel socio-economic precar, la consumatorii de droguri sau la cei infectaţi HIV.

Vă mulțumim pentru generozitate și pentru că alegeți să fiți parte din acest capitol plin de speranță în viața lui Antonio.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele ANTONIO PANTAZI