whatsapp-widget
Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Aparatura medicala pentru spitalele de pediatrie

Spitalul Orasanesc din Harlau
Exista oameni darnici ale caror fapte sunt cu adevarat bune. Sunt acei oameni in inima carora arde iubirea fata de semenul lor si tocmai datorita acestui lucru ei nu se multumesc doar sa bage mana in buzunar , daruind o suma mai mare sau mai mica celui in nevoie. Fapta lor buna trece dincolo de hartia bancnotei oferite, cautand sa-si ajute aproapele nu doar pasager, ocazional. Ei cerceteaza daca in spatele situatiei nu se afla o nevoie mult mai mare. Viata demonstreaza ca in spatele unor astfel de nevoi vizibile exista alte nevoi mult mai mari si mai profunde.
Un oras prafuit, batran (fiind inobilat de istorie) din Modova,oraselul Harlau, la Spitalului Harlau, intr-un cabinetul de consultatii pentru „bebelusi”, unde generatii de medici pediatri au scris istorie. Dupa 4 zile Domnul Pacinta de la Organizatia”Salveaza o inima” si preotul meu Gaina, au aparut incarcati cu muuuulte cutii. Am inceput despachetarea ca un copil care a primit cadouri de la Mos Craciu si au aparut - analizitor de gaze sanguine ZIMEN, un aparat de depitat venele la sugari cu infrarosu (americanesc) ,un spirometru, nemtesc toate in tipla. Ca bonus un apart concentrator de oxigen si aparat instant tip glucotest pentru evaluarea INR ului.
Astazi am primit restul de promisiuni cateva bijuteri : un EKG portabil si un aparat pentru monitorizarea functiilor vitale on line(ambele noi si Made in Japonia).
Poate ca in fata ta se afla un suflet descurajat, debusolat sau marginalizat care are nevoie nu doar de cativa bani in buzunar, ci de simtamantul ca nu e singur pe pamant, ca exista semeni carora le pasa si de el. Un adevarat binefacator stie sa spuna nu doar „da” ; el va sti sa spuna si „nu” atunci cand trebuie. Domnul Placinta a salvat prin asociatia pe care o conduce, zeci de suflete de copii care azi nu ar mai fi cu noi, dar mai ales a adus fericirea si bucuria in familia in care traiesc. Sa ne traiesti DOMNULE. Stima si sanatate din partea colectivului Sectiei Pediatrie Harlau. Dr Colta.

 

 

Spitalul de copii Louis Turcanu Timisoara

A beneficiat de 4 dispozitive medicale pentru copii cu amitrofie spinal: Ventilator Triology 100, Umidificator Willamed, CoughAssist Philips, Asipirator secreții HUM, Plusoximetru și Concentrator de Oxigen.

Spitalul de copii Mavromati Botosani

Google Elveția a donat două dispozitive medicale în valoare de 73.000 lei prin intermediul lui Vlad Placintă, de la Asociația ”Salvează o inimă”. AccuVein, pentru depistarea venelor, și Rapid Point 500, analizator de gaze.