Featured Video Play Icon
38% Donaţi
  • Donati11.447 EUR
  • Necesari30.000 EUR
  • Donatori1001
Timp rămas pentru a dona

Donează prin firmă

Donează prin Paypal

Donează prin card

Alexandru Ene

sustin aceasta cauză

Lista donatori perioada 08.02.2018-14.02.2018

RON 

EURO

Donează

2€
Trimite un SMS la

8832
Mesaj: ALEXANDRU

Pana in prezent sau trimis 1540 SMS-uri a cate 2 euro

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 15 Februarie 2018-15 Martie 2018. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei Salvează o inimă

facebook-tmarinela

Campanie începută la data: 08.02.2018

Nume: Ene
Prenume: Alexandru
Vârsta: 13 ani
Suma necesară: 30000 Euro

Diagnostic: DETERMINĂRI VERTEBRALE MULTIPLE, FRACTURĂ DE OS PATOLOGIC D7, MIELOPATIE DORSALĂ CU PARAPAREZĂ.

Sedintele de chimioterapie si radioterapie le va efectua la o clinica privata din Turcia

Povestea luptatorului Alex

Numele meu e Elena Ene si va scriu intr-un moment de disperare datorita situatiei cumplite in care ne aflam. Stiu ca primiti zilnic sute de mesaje de la parinti disperati, dar sunt sigura ca se va gasi si pentru Alex un dram de ajutor.

Piticul meu are 13 ani, a luat premiul I la sfârșitul clasei a VI, la Școala Gimnaziala Vasile Alexsandri din București. Din pacate insa trece a doua oară prin chinurile unei boli cumplite. După ce în 2006 a fost operat și tratat de neuroblastom std. IV cu metastaze osoase, acum am fost nevoiți sa venim de urgenta cu un avion închiriat la Istanbul. Din cauza unor erori medicale survenite intr-un spital din Capitala, am ajuns aici cu fractura la coloana si aproape paralizat.

În urma investigațiilor RMN efectuate, în tara, pe 11 septembrie, la o clinica privata, au fost depistate MULTIPLE LEZIUNI TORACALE SI LOMBARE OSTEOLITICE CU COMPRESIE MEDURALA MARCATA.

Medicii, care îl aveau în evidență din 2006 la un spital din Bucuresti, nu au cunsiderat că ar fi o urgență pentru internare, au recomandat repaus la pat, acasa, şi să venim în vederea internării peste 5 zile. Starea băiețelului s-a agravat alarmant si am apelat la 112 pentru a ajunge la spital. I s-a pus diagnosticul DETERMINĂRI VERTEBRALE MULTIPLE, FRACTURĂ DE OS PATOLOGIC D7, MIELOPATIE DORSALĂ CU PARAPAREZĂ.

Întrucât de la spitalul si de la medicii unde ne tratam de 11 ani nu am primit decat cortizon fara a se demara investigatii, am reusit printr-o minune ca în câteva ore ne transferam la American Hospital din Istanbul, apelând la o ambulanta privata și apoi la un avion privat. A fost operat urgent, au fost extirpate numerase tumori, s-a făcut decompresia măduvei și s-a fixat vertebra T7 cu 4 șuruburi. Ce au extras, au fost solide si suficient de mari incât presau foare tare maduva.

Rezultatele imagistice au aratat ca si celelalte vertebre au aceste formatiuni tumorale, dar in dimensiuni mult mai mici si sunt in os nu in contact cu maduva. Mai sunt si multiplele leziuni osoase care de asemenea trebuie reparate. Nervii spinali afectati de atata timp pot fi recuperati, dar avem nevoie de TIMP.

Pana acum am efectuat sase cure de chimioterapie si in paralel fizioterpie pentru recuperarea mobilitatii. In data de 8 ianuarie am fost transferați la Koç University pentru recoltare de celule stem. A facut teste si analize in fiecare zi , iar vineri si sambata au putut recolta. A fost foarte greu. Trebuia sa ajunga analizele la anumiti parametri si aveau un target de indeplinit (3 milioane de celule stem). I-au facut si tratament pentru stimularea lor.

Vineri a fost in sala de operatie sa-i fixeze un cateter special, in zona gatului pentru ca era nevoie de o vena principala. Apoi dintr-o sala septica, a intrat la recoltat 3 ore. Dupa numaratoare, au obtinut jumatate din necesar. In cazul asta a trebuit sa ramana cu cateterul pana azi pentru a repeta procedura. A fost cumplit de greu pentru el. Practic nu a miscat gatul si capul 29 de ore. Ieri, la ora 14, au terminat si pe la 17 i-au scos cateterul. Abia atunci a putut sa manance si sa inghita apa cum trebuie. Duminica la pranz ne-am intors la American Hospital.

Saptamana trecuta am avut intalnirea cu medicul de la medicina nucleara in legatura cu tratamentul MIGB care este absolut obligatoriu. Leziunile osoase sunt foarte vechi si nu s-au putut repara doar cu chimioterapia care a fost cea mai dura si cea mai complexa din tot ce putea impune un protocol.

Chiar daca situatia este complicata si va urma o perioada grea pentru Alex, medicii sunt foarte multumiti de evolutia lui de pana acum. Terapia va incepe in jur de 15 februarie in momentul in care hemograma ajunge la un nivel cat mai ridicat. Stim, timpul e foarte scurt, insa viata copilului meu depinde de voi, dragii mei prieteni virtuali! Va implor, ajutati-ne!

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donează prin card

Donează prin Paypal

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi