Alexandru Ene

Alexandru Ene

Campanie din trecut 0 zile
100.92068888889% Complete

Suma primita

45.414 €

Necesari

45.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandru Ene

Campanie din trecut

Update: 08.07.2018

Alex nu va dezamageste si vrea sa va arate ca eforturile voastre de a-l sustine financiar nu sunt in zadar. Progresele sunt mari , dar mai are mult de munca. Au inceput procedurile pt una din cele mai dificile etape de tratament de cand suntem aici, chimioterapie si imunoterapie in acelasi timp. Va fi f greu de suportat fizic , organismul poate reactiona dur si durerile vor fi f mari. Si financiaŕ este peste puterile noastre , doar medicamentul pt imunoterapie pt 4 zile costa 40.000 euro. 

Update: 08.06.2018

Nu cred ca voi afla vreodata ce se intampla in mintea copilasului meu in lupta cu aceasta boala cumplita. Ce stiu sigur este ca in continuare este puternic si in fiecare zi ne da cate o lectie de viata . Au trecut 9 luni de cand Alex nu a parasit spitalul si doar asa are contact cu viata de afara. E totusi fericit ca eforturile nu sunt in zadar . Recuperarea fizica merge bine, progresele sunt mari .Dupa prima etapa de tratament 30% din celulele active de neuroblastom au fost distruse. A inceput deja noul protocol de chimioterapie , o cura inseamna 5 zile consecutiv cu cate 3 cito pe fiecare zi, pana in august din 3 in 3 saptamani. Foarte greu de suportat, cumplit de dureroasa. Apoi terapia tinta cu MIBG ( iod radioactiv) cu substanta de 5 ori mai mare decat prima , autotransplantul cu celule stem si imunoterapia. Ca timp, posibil sa fie inca 6 luni, cel putin. Doamne, ne rugam zilnic sa aibe putere si sa reziste mai departe. Proforma primita pentru tratanentul mentionat mai sus este de aprox 100.000 euro. Nu stim cum am reusit pana acum, nu stim cum ne vom descurca in continuare , dar ne omoara gandul ca acum, cand in sfarsit a aparut o sansa reala de vindecare , sa nu mai putem continua. La cine sa mai apelam ? Doar la toti oamenii cu suflet care ne inteleg suferinta si mai ales care doresc, ca si noi , ca Alex sa traiasca . El e hotarat sa lupte , sa suporte orice doar sa i se implineasca visul. Singura lui dorinta este sa se intoarca sanatos acasa , pe propriile picioare.

Donează

2€
Trimite un SMS la

8832
Mesaj: ALEXANDRU

Pana in prezent sau trimis 6196 SMS-uri a cate 2 euro

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 15 Februarie 2018-15 Martie 2018. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei Salvează o inimă

facebook-tmarinela

Campanie începută la data: 08.02.2018

Nume: Ene
Prenume: Alexandru
Vârsta: 13 ani
Suma necesară: 100.000 Euro

Diagnostic: DETERMINĂRI VERTEBRALE MULTIPLE, FRACTURĂ DE OS PATOLOGIC D7, MIELOPATIE DORSALĂ CU PARAPAREZĂ.

Sedintele de chimioterapie si radioterapie le va efectua la o clinica privata din Turcia

Povestea luptatorului Alex

Numele meu e Elena Ene si va scriu intr-un moment de disperare datorita situatiei cumplite in care ne aflam. Stiu ca primiti zilnic sute de mesaje de la parinti disperati, dar sunt sigura ca se va gasi si pentru Alex un dram de ajutor.

Piticul meu are 13 ani, a luat premiul I la sfârșitul clasei a VI, la Școala Gimnaziala Vasile Alexsandri din București. Din pacate insa trece a doua oară prin chinurile unei boli cumplite. După ce în 2006 a fost operat și tratat de neuroblastom std. IV cu metastaze osoase, acum am fost nevoiți sa venim de urgenta cu un avion închiriat la Istanbul. Din cauza unor erori medicale survenite intr-un spital din Capitala, am ajuns aici cu fractura la coloana si aproape paralizat.

În urma investigațiilor RMN efectuate, în tara, pe 11 septembrie, la o clinica privata, au fost depistate MULTIPLE LEZIUNI TORACALE SI LOMBARE OSTEOLITICE CU COMPRESIE MEDURALA MARCATA.

Medicii, care îl aveau în evidență din 2006 la un spital din Bucuresti, nu au cunsiderat că ar fi o urgență pentru internare, au recomandat repaus la pat, acasa, şi să venim în vederea internării peste 5 zile. Starea băiețelului s-a agravat alarmant si am apelat la 112 pentru a ajunge la spital. I s-a pus diagnosticul DETERMINĂRI VERTEBRALE MULTIPLE, FRACTURĂ DE OS PATOLOGIC D7, MIELOPATIE DORSALĂ CU PARAPAREZĂ.

Întrucât de la spitalul si de la medicii unde ne tratam de 11 ani nu am primit decat cortizon fara a se demara investigatii, am reusit printr-o minune ca în câteva ore ne transferam la American Hospital din Istanbul, apelând la o ambulanta privata și apoi la un avion privat. A fost operat urgent, au fost extirpate numerase tumori, s-a făcut decompresia măduvei și s-a fixat vertebra T7 cu 4 șuruburi. Ce au extras, au fost solide si suficient de mari incât presau foare tare maduva.

Rezultatele imagistice au aratat ca si celelalte vertebre au aceste formatiuni tumorale, dar in dimensiuni mult mai mici si sunt in os nu in contact cu maduva. Mai sunt si multiplele leziuni osoase care de asemenea trebuie reparate. Nervii spinali afectati de atata timp pot fi recuperati, dar avem nevoie de TIMP.

Pana acum am efectuat sase cure de chimioterapie si in paralel fizioterpie pentru recuperarea mobilitatii. In data de 8 ianuarie am fost transferați la Koç University pentru recoltare de celule stem. A facut teste si analize in fiecare zi , iar vineri si sambata au putut recolta. A fost foarte greu. Trebuia sa ajunga analizele la anumiti parametri si aveau un target de indeplinit (3 milioane de celule stem). I-au facut si tratament pentru stimularea lor.

Vineri a fost in sala de operatie sa-i fixeze un cateter special, in zona gatului pentru ca era nevoie de o vena principala. Apoi dintr-o sala septica, a intrat la recoltat 3 ore. Dupa numaratoare, au obtinut jumatate din necesar. In cazul asta a trebuit sa ramana cu cateterul pana azi pentru a repeta procedura. A fost cumplit de greu pentru el. Practic nu a miscat gatul si capul 29 de ore. Ieri, la ora 14, au terminat si pe la 17 i-au scos cateterul. Abia atunci a putut sa manance si sa inghita apa cum trebuie. Duminica la pranz ne-am intors la American Hospital.

Saptamana trecuta am avut intalnirea cu medicul de la medicina nucleara in legatura cu tratamentul MIGB care este absolut obligatoriu. Leziunile osoase sunt foarte vechi si nu s-au putut repara doar cu chimioterapia care a fost cea mai dura si cea mai complexa din tot ce putea impune un protocol.

Chiar daca situatia este complicata si va urma o perioada grea pentru Alex, medicii sunt foarte multumiti de evolutia lui de pana acum. Terapia va incepe in jur de 15 februarie in momentul in care hemograma ajunge la un nivel cat mai ridicat. Stim, timpul e foarte scurt, insa viata copilului meu depinde de voi, dragii mei prieteni virtuali! Va implor, ajutati-ne!

*Nota! Indrodu codul de mai sus pe pagina: finalizare comanda -aplica cupon si veti beneficia de 5% reducere la toate produsele din magazin.- www.nectarel.ro

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familiei a cauzei!!
Donati realizate in conturile organizatiei (01.04.2019.15.04.2019)

 • Dronca P. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Alexandru Ene
 • Enea R. a contribuit cu suma de 33 lei pentru Alexandru Ene
 • Penes A. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Alexandru Ene
 • Stanila C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Stoinel A. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Alexandru Ene
 • Mitrache M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene L. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Doru U. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Mitea R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Andreea T. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (16.03.2019.31.03.2019)

 • Marian S. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Alexandru Ene
 • Barbulescu M. a contribuit cu suma de 40 euro pentru Alexandru Ene
 • Tinu R. a contribuit cu suma de 35 euro pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Catalin D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Florescu C. a contribuit cu suma de 1200 lei pentru Alexandru Ene
 • Munteanu M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Olimpia-Paula C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Aquabyg S. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene C. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene C. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Popa C. a contribuit cu suma de 15 lei pentru Alexandru Ene
 • Avramescu O. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Albastroiu N. a contribuit cu suma de 350 lei pentru Alexandru Ene
 • Zeneci F. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (01.03.2019.15.03.2019)

 • Cristea D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Nota C. a contribuit cu suma de 9 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Platitor: A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Seciu A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Andronie D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Enescu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Mitea R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Bodocsi P. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (15.02.2019.2018-28.02.2019)

 • Andronie D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Simion A. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene
 • Ceausu D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Doru U. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Pricope C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Carmen V. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Alexandru Ene
 • Ababei M. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (01.02.2019.2018-14.02.2019)

 • Parnic D. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Capeneata I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene C. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene C. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene C. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene G. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (16.01.2019.2018-31.01.2019)

 • Borlean O. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Doru U. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Platitor: M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Andronie D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Pop M. a contribuit cu suma de 6 lei pentru Alexandru Ene
 • Magopat D. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Olariu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Platitor: V. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (01.01.2019.2018-15.01.2019)

 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Miron C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Sima L. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Codescu E. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Simion A. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene
 • Atitiene G. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Andreea T. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (16.12.2018.2018-31.12.2018)

 • Adrian N. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Alexandru Ene
 • Florin-Augustus V. a contribuit cu suma de 20 euro pentru Alexandru Ene
 • Barna I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Diaconu C. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Nota C. a contribuit cu suma de 460 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Petruse A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Ilie A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Niculescu M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Farmacia T. a contribuit cu suma de 45000 lei pentru Alexandru Ene
 • Emilia S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Csortan T. a contribuit cu suma de 46 lei pentru Alexandru Ene
 • Artisan I. a contribuit cu suma de 1500 lei pentru Alexandru Ene
 • Ionica M. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Cristea D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (01.12.2018.2018-15.12.2018)

 • Brigitta N. a contribuit cu suma de 260 lei pentru Alexandru Ene
 • Drogeanu E. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ortosmile R. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Hegedus F. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Codescu E. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Rudolf V. a contribuit cu suma de 15euro pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (16.11.2018.2018-30.11.2018)

 • Ene P. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Alexandra E. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Dumitru M. a contribuit cu suma de 50 lei Alexandru Ene
 • Enescu I. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Croitoru R. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Ghitu-Deneanu A. a contribuit cu suma de 80 lei Alexandru Ene
 • Chefa A. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Vaida A. a contribuit cu suma de 30 lei Alexandru Ene
 • Borcan S. a contribuit cu suma de 30 lei Alexandru Ene
 • Aldea C. a contribuit cu suma de 50 lei Alexandru Ene
 • Maria A. a contribuit cu suma de 30 lei Alexandru Ene
 • Voloc I. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Stanescu N. a contribuit cu suma de 40 lei Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Ene P. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene
 • Ceausu D. a contribuit cu suma de 100 lei Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (01.11.2018.2018-15.11.2018)

 • Barna I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Cosma I. a contribuit cu suma de 230 lei pentru Alexandru Ene
 • Mocanu A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Ghitu-Deneanu A. a contribuit cu suma de 240 lei pentru Alexandru Ene
 • Buglea S. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Conssi S. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Dorcu P. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (15.10.2018-31.10.2018)

 • Mihaela R. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Alexandru Eneeuro
 • Carmen V. a contribuit cu suma de 40 euro pentru Alexandru Eneeuro
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ciobanu M. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Ilie A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene M. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene M. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Bejenariu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Gherasimescu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Popa D. a contribuit cu suma de 210 lei pentru Alexandru Ene
 • Florin F. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (01.10.2018-14.10.2018)

 • Mosneagu I. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Gutescu M. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Mihaescu A. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Pana V. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Simion A. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (14.09.2018-30.09.2018)

 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Zeneci F. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Gergely A. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene
 • Albatros G. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Alexandru Ene
 • Olaru G. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Drobota E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Olaru M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Carmen V. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (17.07.2018-13.09.2018)

 • Carmen V. a contribuit cu suma de 40 euro pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Roxana-Maria C. a contribuit cu suma de 10 euro pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Cogean A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Tomoiala M. a contribuit cu suma de 400 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Cocean C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Sidonenco E. a contribuit cu suma de 25 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Wise F. a contribuit cu suma de 750 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Maria N. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Tecuceanu A. a contribuit cu suma de 350 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Stanciu L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Terpea C. a contribuit cu suma de 30 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Radu C. a contribuit cu suma de 500 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Serban A. a contribuit cu suma de 30 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Velcu C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Aquabyg S. a contribuit cu suma de 500 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Barna I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Radu B. a contribuit cu suma de 230 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Barleanu A. a contribuit cu suma de 500 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Lica F. a contribuit cu suma de 50 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Cosma I. a contribuit cu suma de 150 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Badulescu I. a contribuit cu suma de 250 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Piscociu V. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Ban C. a contribuit cu suma de 30 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Ioanes J. a contribuit cu suma de 20 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Grigorescu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Florea A. a contribuit cu suma de 54 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Stanciu F. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Urs M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Alexandru S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Olariu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Daniela D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Sima L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Cernescu G. a contribuit cu suma de 200 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Pena C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Orza M. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Albastroiu N. a contribuit cu suma de 300 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Stanescu N. a contribuit cu suma de 54 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Ghibu A. a contribuit cu suma de 25 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Handrau A. a contribuit cu suma de 150 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Ferencz I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Barna I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Epure M. a contribuit cu suma de 30 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Grigorescu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Albastroiu N. a contribuit cu suma de 150 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Stanila C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Bococi D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Ghitu-Deneanu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Stoinel A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Codescu E. a contribuit cu suma de 300 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Lapusan M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru copiii cu Alexandru Ene
 • Bobe A. a contribuit cu suma de 150 lei pentru copiii cu Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (07.07.2018-16.07.2018)

 • Pena B. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Paiu M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Suciu S. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Misca D. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ghitu-Deneanu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Draghia I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Grigorescu E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Huzum F. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Alexandru Ene
 • Cservid M. a contribuit cu suma de 886 lei pentru Alexandru Ene
 • Gruia C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Mihaela-Adriana D. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (01.07.2018-06.07.2018)

 • Carmen V. a contribuit cu suma de 40 euro pentru Alexandru Ene
 • Oana B. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Artene I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Pavel I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Magopat D. a contribuit cu suma de 120 lei pentru Alexandru Ene
 • Marin M. a contribuit cu suma de 350 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (17.06.2018-30.06.2018)

 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Zoicas C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Drobota E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Tesileanu R. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene S. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Bobe A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Stoenescu R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ion R. a contribuit cu suma de 1100 lei pentru Alexandru Ene
 • Oltean S. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Tesileanu R. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Alexandru Ene
 • Dema S. a contribuit cu suma de 120 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (09.06.2018-16.06.2018)

 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Goiciu A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Iulian R. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Dumitrascu E. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Arsene A. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Maria Z. a contribuit cu suma de 200 euro pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (27.05.2018-08.06.2018)

 • Marian S. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Alexandru Ene
 • Carmen V. a contribuit cu suma de 40 euro pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Filip D. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Enea R. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Cernescu G. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Petrescu E. a contribuit cu suma de 160 lei pentru Alexandru Ene
 • Rebenciuc M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Bogdan P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Omegaville S. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Florin F. a contribuit cu suma de 65 lei pentru Alexandru Ene
 • Barna I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (14.05.2018-21.05.2018)

 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Drobota E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Stanila C. a contribuit cu suma de 65 lei pentru Alexandru Ene
 • Urs M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Gorjanu R. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Olariu A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Mitea R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (08.05.2018-13.05.2018) 

 • Fraseniuc, D. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Alexandru Ene
 • Ramona S. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Ilie A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Sima L. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (01.05.2018-07.05.2018) 

 • Bogdan P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Diana M. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene
 • Petrescu E. a contribuit cu suma de 110 lei pentru Alexandru Ene
 • Panache A. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Chirila R. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Donati realizate in conturile organizatiei (22.04.2018-31.04.2018) 
 • Oprea D. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Alexandru Ene
 • Constantin B. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Alexandru Ene
 • Andreea T. a contribuit cu suma de 60 euro pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ion R. a contribuit cu suma de 3300 lei pentru Alexandru Ene
 • Pauna G. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Pana V. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Drobota E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Nicomm T. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Gheorghe C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene S. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Donati realizate in conturile organizatiei (11.04.2018-22.04.2018) 
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Bogdan P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Moca P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Miron I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Stoica M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Modoaca D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Albatros G. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Czika D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Nita D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Olariu A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Gheorghe C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Croitoru R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Bindea C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Balan C. a contribuit cu suma de 1200 lei pentru Alexandru Ene
 • Albastroiu N. a contribuit cu suma de 350 lei pentru Alexandru Ene
 • Munteanu M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Donati realizate in conturile organizatiei (02.04.2018-10.04.2018) 
 • Albastroiu N. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Smith D. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Bogdan P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Moca P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Miron I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Stoica M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (26.03.2018-01.04.2018) 

 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Negut A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Univers C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Stanila C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Bucur B. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Broc I. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Urs M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Gutescu M. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Dumitrascu E. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Grass D. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Alexandru Ene
 • Ramona D. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene
 • Constantin B. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Alexandru Ene

 Donati realizate in conturile organizatiei (13.03.2018-25.03.2018) 

 • Marian S. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Alexandru Ene
 • Iustin-Andrei M. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Alexandru Ene
 • Iofciu G. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Alexandru Ene
 • Enescu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Enescu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Chihaia D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Mocanu D. a contribuit cu suma de 4 lei pentru Alexandru Ene
 • Marilena M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Popescu A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Popa M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Barleanu A. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Caldarus D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Zamfira A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Barabas A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Ciotleus C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Terpea C. a contribuit cu suma de 45 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alexandra-Elena P. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Stanila C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Avirvarei F. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene
 • Dorin E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Dogaru C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Iorga A. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Rusei A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Ilie A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Drobota E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Susnea G. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene
 • Lungoci A. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Korch A. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (12.03.2018-18.03.2018) 

 • Teodorescu P. a contribuit cu suma de 20 euro pentru Alexandru Ene
 • Marian S. a contribuit cu suma de 5 euro pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Stefan A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Margineanu N. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Bubulan C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Pena B. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Velcu C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Velcu C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Oltean I. a contribuit cu suma de 40 lei pentru Alexandru Ene
 • Dragusinoiu P. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Lapadat I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Popa M. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Bursucanu M. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Olaru M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Olaru M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Olaru M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Diana M. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Tanase G. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Grigorescu E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Gheorghe M. a contribuit cu suma de 38 lei pentru Alexandru Ene
 • Lepadatu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Popovici L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Balas A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Radulescu A. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene
 • Vente I. a contribuit cu suma de 700 lei pentru Alexandru Ene
 • Comma T. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Alexandru Ene
 • Pricope C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Business O. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Sur S. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Ioanes J. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Turist S. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Alexandru Ene
 • Tepis G. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene
 • Deliman F. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Grosu O. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Enescu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Stanescu N. a contribuit cu suma de 45 lei pentru Alexandru Ene
 • Enescu I. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Vesa N. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Bejan E. a contribuit cu suma de 45 lei pentru Alexandru Ene
 • Ilie G. a contribuit cu suma de 39 lei pentru Alexandru Ene
 • Borcan S. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Alexandru Ene
 • Popeti S. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Urzica C. a contribuit cu suma de 15 lei pentru Alexandru Ene
 • Gruia C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Rusu E. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Alexandru Ene
 • Velicescu N. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Badea N. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Chihaia D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Chihaia D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Chihaia D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Mocanu D. a contribuit cu suma de 4 lei pentru Alexandru Ene
 • Kusko M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Dan C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Marilena M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Popescu A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Trezoreria O. a contribuit cu suma de 168 lei pentru Alexandru Ene
 • Popa M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Cristea D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Cristea D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Popa M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Popa M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ionescu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Barleanu A. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Barleanu A. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Maxim L. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene
 • Pana J. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Caldarus D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Postolache D. a contribuit cu suma de 12 lei pentru Alexandru Ene
 • Dascalu A. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Zamfira A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Zamfira A. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Alexandru Ene
 • Zamfira A. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Rahaian D. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Alexandru Ene
 • Dumitrascu A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Maxim M. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Maxim M. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Univers C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Univers C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Gligor F. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Gligor F. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Gligor F. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Grigorescu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Dragoman D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Simionescu C. a contribuit cu suma de 80 lei pentru Alexandru Ene
 • Simionescu C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Barabas A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Ciotleus C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Ciotleus C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Ciotleus C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Ciotleus C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Alina S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Spiridon E. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Zavoianu D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Terpea C. a contribuit cu suma de 45 lei pentru Alexandru Ene
 • Terpea C. a contribuit cu suma de 45 lei pentru Alexandru Ene
 • Adam G. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Garbu R. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Filip G. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Chiuz M. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Alexandru Ene
 • Cioaca M. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Barna I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Gheorghe M. a contribuit cu suma de 38 lei pentru Alexandru Ene
 • Fulias G. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Cazacu V. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Iacob R. a contribuit cu suma de 40 lei pentru Alexandru Ene
 • Verziu M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Dumitru I. a contribuit cu suma de 260 lei pentru Alexandru Ene
 • Grosu O. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Conta P. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Kostler G. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Custurea G. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Donatie P. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Simion V. a contribuit cu suma de 42 lei pentru Alexandru Ene
 • Loredana L. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Radu D. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene
 • Paval S. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene

Donati realizate in conturile organizatiei (01.03.2018-11.03.2018)

 • Catalina A. a contribuit cu suma de 20 euro pentru Alexandru Ene
 • Carmen V. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Alexandru Ene
 • Andreea T. a contribuit cu suma de 40 euro pentru Alexandru Ene
 • Andrei V. a contribuit cu suma de 20 euro pentru Alexandru Ene
 • Amariei I. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Alexandru Ene
 • Smith . a contribuit cu suma de 116 lei pentru Alexandru Ene
 • Surugiu C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Nita D. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Bostan O. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Dorcu P. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Stanciu L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Petruse A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Mocanu D. a contribuit cu suma de 4 lei pentru Alexandru Ene
 • Cuntan M. a contribuit cu suma de 20 leipentru Alexandru Ene
 • Drobota E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene

 Donati realizate in conturile organizatiei (21.02.2018-28.01.2018)

 • Nicorici C. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Alexandru Ene
 • Dan L. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Sima L. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Vasiliu A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Grosu O. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Astefanoaie O. a contribuit cu suma de 45 lei pentru Alexandru Ene
 • Nafpli T. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Enescu A. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Alexandru Ene
 • Koos B. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Laura I. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Popa E. a contribuit cu suma de 460 lei pentru Alexandru Ene
 • Enescu A. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Tentea A. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene

Donatii realizate in conturile organizatiei (update: 21.02.2018)

 • Ruxandra S. a contribuit cu suma de 20 euro pentru Alexandru Ene
 • Mihaescu A. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Murea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Soane F. a contribuit cu suma de 204 lei pentru Alexandru Ene
 • Tatulescu G. a contribuit cu suma de 170 lei pentru Alexandru Ene
 • Olariu A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Toba G. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Oltean I. a contribuit cu suma de 40 lei pentru Alexandru Ene
 • Elena V. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Torneanu S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Brabete B. a contribuit cu suma de 450 lei pentru Alexandru Ene
 • Iulian R. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Alexandru Ene
 • Spatar A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Ioana S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Nicomm T. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Alexandru Ene
 • Balan I. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene
 • Toma D. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Chirila R. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Popa D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Calinciuc G. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Sur S. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Donatie P. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Vente I. a contribuit cu suma de 700 lei pentru Alexandru Ene
 • Bobilca D. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Buhus R. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Selcar I. a contribuit cu suma de 1500 lei pentru Alexandru Ene
 • Bubulan C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Pena B. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Pena B. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Moraru I. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Stanescu N. a contribuit cu suma de 24 lei pentru Alexandru Ene
 • Sfintes O. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Marian D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Bulacu C. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene
 • Grigorescu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Szocs M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Gheorghe M. a contribuit cu suma de 38 lei pentru Alexandru Ene
 • Diana M. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Alexandru Ene
 • Bejan R. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Alexandru Ene
 • Mosora L. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Grigorescu E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Comma T. a contribuit cu suma de 250 lei pentru Alexandru Ene
 • Murgulescu C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Custurea G. a contribuit cu suma de 40 lei pentru Alexandru Ene
 • Iordache C. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Maxim L. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene
 • Ferastrau C. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Pana V. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Ilie A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Bitan C. a contribuit cu suma de 43 lei pentru Alexandru Ene
 • Cristea D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Ionel H. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Gligor F. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Sandulescu C. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Alexandru Ene
 • Stefan A. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Baban D. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Alexandru Ene
 • Oprea I. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Ioanes J. a contribuit cu suma de 10 lei pentru Alexandru Ene
 • Pop C. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Alexandru Ene
 • Ene R. a contribuit cu suma de 15 lei pentru Alexandru Ene
 • Marin E. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Alexandru Ene
 • Rusei A. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Vesa N. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • T.c. M. a contribuit cu suma de 1000 lei pentru Alexandru Ene
 • Chihaia D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Monea C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Drobota E. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Banciu M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Alexandru Ene
 • Mocanu D. a contribuit cu suma de 5 lei pentru Alexandru Ene
 • Olaru G. a contribuit cu suma de 25 lei pentru Alexandru Ene
 • Lapusan M. a contribuit cu suma de 150 lei pentru Alexandru Ene
 • Bir.ind N. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Odagiu A. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Munteanu M. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Borlean O. a contribuit cu suma de 20 lei pentru Alexandru Ene
 • Stanila C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Daniela D. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Alexandru Ene
 • Boban B. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Alexandru Ene
 • Maria Z. a contribuit cu suma de 500 euro pentru Alexandru Ene
 • Vrabii O. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Alexandru Ene
 • Fraseniuc, D. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Alexandru Ene
 • Adelina-Gabriela B. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Alexandru Ene
 • Marian S. a contribuit cu suma de 15 euro pentru Alexandru Ene
 • Adrian N. a contribuit cu suma de 30 euro pentru Alexandru Ene
 • Florea L. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Alexandru Ene
 • Ruxandra S. a contribuit cu suma de 15 euro pentru Alexandru Ene
 • Andreea T. a contribuit cu suma de 40 euro pentru Alexandru Ene
 • Marius O. a contribuit cu suma de 20 euro pentru Alexandru Ene