Alexandru Mirica

Alexandru Mirica

Campanie din trecut 0 zile
99.590714285714% Complete

Suma primita

20.914 €

Necesari

21.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandru Mirica

Campanie din trecut

Update: 01.01.2018

Dragi nostri in urma campaniei de strangere de fonduri in mediul online  si cu sprijinul companiilor prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit am reusit sa strangem suma necesara de 43.050 de euro necesari  pentru trtamentul cu celule stem.

Nume: Mirica
Prenume: Alexandru
Vârsta:  3 ani si 6 luni
Suma necesară: 43050 Euro
Diagnostic: Encefalopatie epileptiforma progresiva (catastrofala). Sindrom Ohtahara
Sedintele de implantare cu celule stem vor fi efectuate la Liv Hospital

Ajuta-l pe Alexandru sa faca primul pas.

Alexandru, copilasul mult dorit de familia Mirica, s-a nascut la 38 de saptamani, prin operatie de cezariana. La nastere, totul a decurs normal din punct de vedere medical si bebelusul a fost externat dupa 4 zile. Acasa, mama a observat ca Alexandru dormea prea mult, nu plangea deloc, manca o data la 3 ore, nu tragea la san, nici la biberon, se alimenta foarte greu.

A fost vazut de medicul de familie, insa nu i s-a parut ceva suspect. La controlul de o luna, copilul devenea tot mai moale, iar de la medicul de familie, au ajuns direct la Urgente. In decurs de cateva ore, Alexandru s-a inmuiat total, nu respira eficient, a fost intubat si ventilat mecanic. A fost in coma, aproximativ o luna. Nu s-a descoperit cauza, au banuit ca ar putea fi si de la nastere - hipoxie. In timp ce era intubat, a inceput sa faca crize epileptice atipice nenumarate, care ulterior s-au rarit foarte mult. Medicii romani nu i-au mai dat nicio sansa, spre disperarea parintilor.

In final, au fost externati la 4 luni si jumatate, i s-a recomandat tratament antiepileptic, cu oxigen acasa, mamica l-a alimentat o perioada pe sonda nazo-gastrica. Starea lui nu se imbunatatea deloc, era fara tonus, nu misca nimic, ochii nu-i deschidea, ulterior cand i-a deschis, nu fixa cu privirea (i se duceau ochii in toate partile). Facea in continuare crize epileptice atipice. Desi a scapat de sonda nazo-gastrica, de oxigen si a urmat nenumarate terapii, starea lui nu se imbunatatea deloc.

In prezent, la varsta de 3 ani si jumatate, Alexandru nu-si tine capul, nu sta singur in sezut, nu vorbeste, se alimenteaza greu, numai cu mancare pasata, foarte greu bea lichide, nu are interes pentru jucarii, nu rade, nu stim cand il doare ceva,

Doctorii i-au spus ca nu are sanse sa supravietuiasca si daca o sa iasa de pe ventilator (cum a fost intubat), nu o sa ajunga pana la varsta de 2 ani. Parintii nu au vrut sa accepte nici in ruptul capului acest deznodamant tragic si au inceput sa caute noi solutii, noi clinici care sa-i ajute sa-si faca bine copilul.

Atunci mamica a descoperit, pe internet, cazurile Anastasiei Soimu si David Movileanu, copiii nascuti cu o boli asemanatoare, care au facut progrese remarcabile in urma transfuziei cu celule stem si a sedintelor intense de kinetoterapie, la Liv Hospital. Au fost in Istanbul pentru control, iar doctorul le-au spus ca Alexandru este compatibil pentru transplant.

Noi suntem singura lui speranta ca micutul Alexandru sa se faca bine si sa duca o viata normala!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!