Finalizat Ana Maria Gruia - doneaza online
100% Donaţi
  • Donati1.111 EUR
  • Necesari1.111 EUR
  • Donatori24

Această cauză a reuşit să strângă toate fondurile necesare acum 1795 zile prin intermediul Asociatiei Salvează o inimă.

Ana Maria Gruia

I-am asigurat timp de un an de zile tratamentul medicamentos care costa 500 ron/luna plus.Asigurandu-i astfel tratamentul pe un an de zile.
Nume: Ana Maria
Prenume: Gruia
Diagnostic: paralizie
 Varsta: 11 ani

Tratament recuperare: Romania

Suma totala campanie: 1200 RON /Luna

„Mami, eu n-o să merg la tati în Rai!“
Sunt vorbele Ana Mariei Gruia, o fetiţă de 11 anişori care vrea să-şi îmbărbăteze mama, distrusă de durere. Dupa lupta cruntă  cu cancerul care i-a răpit copilei toate visele şi energia. Micuţei i-au rămas doar plăcerea pictatului sau a desenatului, copila din Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa, se chinuia să coloreze. Nu plânge şi nici nu o sperie acele seringilor sau tratamentul chinuitor despre care ştie că o va face bine-din fericire lupta cu cancerul s-a incheiat dar din pricina cancerului fetita este acum imortalizata la pat si are nevoie de sprijinul nostru a tuturor pentru a-si continua tratamentul lunar care este costisitor-1200 lei/luna I se rupe inima însă când îşi vede mama plângând şi îşi adună puterea de o îmbărbăta: „Lasă mamă, o să mă fac bine şi n-o să merg la tati în Rai! Ai să vezi, voi rămâne aici cu tine!” . Cuvintele acestea o dor enorm pe Viorica Neagu, mama copilei.

Tatăl, răpus de cancer

Frica mamei este cu atât mai mare cu cât, în 2006, ea şi-a pierdut soţul, bolnav de cancer. A trecut peste durerea pricinuită de moartea omului drag şi a mers mai departe pentru cele două fetiţe pe care trebuia să le crească. Şi pentru o perioadă a reuşit. Şi-a ridicat o căsuţă cu două camere, a crescut animale şi îşi trăia liniştită viaţa alături de cele două comori ale ei: Ana Maria şi Florina. „Sunt tare mândră de ele, amândouă au luat premiul I, sunt cuminţi şi cu bun-simţ. Dar acum că ne-a lovit nenorocirea asta, ce mă fac eu? De ce şi Ana mea să aibă cancer? Nu era destul că şi-a pierdut tatăl de aceeaşi boală?”, se întreabă femeia zilnic. Nu mai are lacrimi să plângă, se roagă, însă, Domnului să facă o minune, să se îndure de Ana.

Cont IBAN:

Cont RON -RO95 RZBR 00000 600 141 60974

Cont EURO- RO61 RZBR 0000 0600 1469  2855

Cod SWIFT: RZBRROBU

Cod BIC: RZBR

RAIFFEISEN BANK SA

Agentia Fundeni

NR.Telefon 0736.870.521-Neagu Viorica -mama fetitei

Aparitii media:

 

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi