Andrei Gabriel Curceanu

Campanie din trecut 0 zile
99.759777073124% Complete

Suma primita

20.764 €

Necesari

20.814 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Andrei Gabriel Curceanu

Campanie din trecut

Update: 26.01.2016

12651021_181458942209902_4986179755769777725_n

"Buna seara dragi noștri, astăzi am fost fericita deoarece mi-am ținut puiul in brate după doua săptămânii ,a fost atât de minunat nici nu îmi venea sa mai plec de lângă el,IL IUBESC DIN TOATĂ INIMA MEA E TOT CEA AM MAI SCUMP PE ACEASTA LUME ,nu pot explica in cuvinte ce am simțit va spun doar ca îmi venea sa il mănânc doar ca nu am avut voie sa ma apropii mult de fata lui! Starea lui este aceeași, a făcut iar un episod de febra dar nu asa mare, iar infecția a mai scăzut de 124 la 103 dar tot mare este! Va îmbrățișăm cu drag!"-a declarat mama copilasului Andrei Curceanu pe contul personal de Facebook

Update: 14.01.2016

Din pacate am vesti foarte proaste, azi am avut primele rezultate iar Andrei e mult mai grav decât s-a știut până acum...extrem de îngrijorată doamna doctor de la terapie intensiva a comunicat azi parinților lui Andrei ca bietul pui are afectate ficatul, rinichii, plămânii si inimioara. Inca de aseara au început cu transfuzii de sânge, tratament pt inimioara lui care nu are bătăile in parametrii, antifungice si multe altele. Va fi o spitalizare foarte lunga, in starea aceasta nu se poate interveni chirurgical. Andrei va sta pe terapie intensiva foarte mult, doamna doctor spune ca vor lupta ca Andrei sa ajunga sa faca aceasta intervenție care i-ar salva viata si i-ar îndepărta toata suferința asta cumplita. Sa ne unim si sa-i ajutam pe părinții lui Andrei sa poata duce lupta pana la capăt, cu siguranta Andrei va ieși învingător!!! Pe acest zbor Andrei a fost la un pas de a face hemoragie cerebrala, asta ne-a spus doamna doctor azi, dar eroul nostru a depășit si acest risc. Doamne ajuta!
Las numărul de telefon al mămicii lui Andrei daca cineva dorește sa o contacteze +39 3926608255 (Bucur Gabriela)

Update: 09.01.2016

Miercuri 13 Ianuarie Andrei, impreuna cu părinții lui au zborul spre Italia. Andrei va fi dus la aeroport de o ambulantă unde ii va fi alături doamna doctor Ioana Oprescu, cea care de 9 luni face eforturi imense ca sa-l mențină in viata. Andrei va fi ținut in perfuzii pana in momentul îmbarcării, iar in Italia va fi așteptat la aeroport de o ambulantă a clinicii unde Andrei va ramane in următoarele luni. Va intra direct pe terapie intensiva, intr-o sala sterila iar acolo va ramane doar cu cadrele medicale, doar mamica va putea intra la el o ora pe zi. Trebuie sa stim cu totii ca starea lui nu e gravă, e critică, confirmat de doamna doctor de la Grigore Alexandrescu. Andrei va ramane in terapie intensiva atata timp cat va fi necesar, trebuie curățat organismul de tot ce este infecție si trebuie sa crească pana va avea greutatea optima intervenției chirurgicale. E vorba de alungire de intestin, o intervenție extrem de grea dar medicii sunt optimiști, la fel si eu. Sa ne rugam ca bunul Dumnezeu sa-i ajute sa ajunga cu bine si sa se faca bine cat mai repede!

Campanie inceputa la data: 02.01.2016

Nume: Andrei Gabriel
Prenume: Curceanu
 Varsta: 9 luni
Suma necesara: 30.000 de Euro (necesari chiriei,transport si necesri tratamentului si interventiilor medicale)
Diagnostic: atrezie jejunală congenitală
Tratament si operatie: Policlinica Vittorio Emanuele din Italia
Povestea trista a lui Andrei Gabriel

Noul An a venit cu noi provocări majore pentru un bebeluș din București. Andrei Curceanu s-a născut cu probleme serioase de sănătate, iar viața lui atârnă de un fir de ață. Băiețelul de numai 9 luni suferă de atrezie jejunală congenitală, o malformație gravă ce îl chinuie peste măsură și nu-i permite să se dezvolte normal. În plus, boala e asociată cu sindrom de intestin scrut, malnutriție și anemie severă! Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” l-au operat încă din prima zi de viață, dar evoluția nu a fost cea așteptată. În urma celor trei intervenții chirurgicale suferite până acum, doctorii români au cerut transferul într-o clinică de specialitate din afara țării, unde Andrei ar putea fi operat cu succes. La Policlinica Vittorio Emanuele din Italia, doctorul Vincenzo Di Benedetto susține că îi poate da micuțului șansa unei vieți normale, însă pentru asta părinții trebuie să strângă o sumă colosală pentru posibilitățile lor: 30.000€ (necesari chiriei,transport si necesri tratamentului si interventiilor medicale) Nu au de ales, trebuie să facă rost de acești bani cât mai repede, în condițiile în care operația de transplant sau alungire intestinală nu se practică în România, iar fiecare clipă care trece ar putea fi ultima petrecută alături de copil. Împreună putem depăși obstacolul financiar și îl putem elibera pe Andrei Curceanu din chinurile zilnice la care îl supune cumplita boală. Cei care vor să îi ofere o copilărie normală și un viitor frumos .

Aparitii media