Antonia Mitac

Antonia Mitac

Campanie din trecut 0 zile
99.817272727273% Complete

Suma primita

10.980 €

Necesari

11.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Antonia Mitac

Campanie din trecut

Dorința supremă a unei mame: să își vadă copilul sănătos!

Antonia, îngerul cu ochii de culoarea cerului are încă nevoie de ajutorul nostru! Micuța s-a întors în urmă cu câteva zile de la clinica din Târgu Mureș, unde a stat internată mai puțin de o săptămână. În tot acest timp, micuței i s-a făcut o electroencefalogramă. Iar răspunsul medicilor mureșeni au întristat-o pe tânăra ei mamă.

Adelina, mama micuței nu și-a pierdut încrederea și speranța. Pentru ea și pentru fetița ei lucrurile s-ar putea schimba în bine de mâine.

Adelina speră cu toată ființa ei că tratamentul pe care îl va face micuța Antonia își va face efectul, și că fetița își va recăpăta copilăria furată de acestă boală nemiloasă.

Antonia își va petrece aniversarea celor patru anișori în spitalul de la Târgu Mureș. Nu va avea tort, nici parte de o petrecere cu micuți de vârsta ei. Nu va avea nici lumânărele în care să sufle pentru ca o dorință să i se îndeplinească. Însă dorința ei ce mai mare este să se facă bine.

Astăzi este ziua de naștere a Adelinei. Iar dorința cea mai arzătoare a mamei Antoniei este să își vadă copilul sănătos

Campanie începută la data: 29.07.2016

Nume: Mitac

Prenume: Antonia

Varsta: 3 ani

Diagnostic: Retard sever în dezvoltarea motorie, psihica si limbaj, Esi cu tetrapareza flasca, epilepsie cu crize polimorfe, sindromul autist

Suma Necesara 10000 Euro/an

Clinica de medicina Hiberbara Targu Mures

Povestea micutei Antonia Mitac

A venit ca un dar de la Dumnezeu, în viata mamei sale, atunci cand se astepta mai putin. Ea a primit cu mare bucurie această veste si ma astepta cu nerabdare numara zilele până să mă strângă în brațele ei. Doamne-Doamne a decis săse nasca pe data de 12.09.2012, ziua cea mult așteptat, totul a decurs normal, a fost externat dupa 5 zile, iar dezvoltarea era normala. Pana la vârsta de 2 ani și 2 luni când dintr-o data o convulsie febrila, care a lasat-o inconștientă câteva minute. De atunci a început lupta lor. Verdictul medicului a fost ca fetița mea are EPILEPSIE. Începuse cu timpul să piardă puțin câte puțin din achizițiile acumulate, instalandu-se regresul psihomotor sever, astfel încât nu mai poate sta nici în piciorușe singura, sunt momente nici în fundulet nu poate sta. Ajungând dintr-un copil sanatos, vesela tot timpul si care mergea, intr-un copil de câteva luni, ea având acuma 3 ani si 10 luni. Mama a făcut tot posibilul sămearga cu Antonia mai departe la medici din Iasi si din Bucuresti cu investigatiile, schimbandu-i tratamente peste tratamente dar fără nici un rezultat. Mai grav decat atât a început să facă mai multe crize de epilepsie ca inainte. A ajuns cu fetita la Spitalul din Târgu Mures de aproape 1 an de zile. A avut intr-un 1 an si 4 luni peste 100 de crize epileptice fără să știe ce se întâmplă în acele momente în jurul ei. În tot acest cosmar, mama a căutat fără încetare o rezolvare la problemele ei, până când o doamnăi-a spus că ar fi o speranta la Clinica de Hiperbara din Tg. Mures, la domnul doctor Bogdan Cristian Ion. O alta piedica pentru ei sunt banii, o singura ședință costa 500 de ron pe zi, o cură constă in 14-20 sedinte, care ajung sa coste 10.000 lei. Aceste ședinte pot dura o perioada mai lunga ajungand la ani.

Diagnostice: Retard sever în dezvoltarea motorie, psihica si limbaj, Esi cu tetrapareza flasca, epilepsie cu crize polimorfe, sindromul autist.

Donatiile pentru salvarea micutei pot fi facute  si in conturile bancare ale Asociatiei „Salveaza o inima”:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina: Sponsori