Anya Ungureanu - doneaza online
6% Donaţi
  • Donati8.509 EUR
  • Necesari133.200 EUR
  • Donatori616
Timp rămas pentru a dona

Contract sponsorizare

Donează prin Paypal

Donează prin card

Anya Ungureanu

Campanie inceputa la data: 12.09.2019

Nume: Anya Maria
Prenume: Ungureanu
 Varsta:  2 ani și 2 luni
Suma necesara: 133.200 euro (146.900 USD)
Diagnostic: malformaţie cardiacă gravă – atrezia pulmonară
Interventia propusa de ei este de tip „One and a half ventricle repair” – RVOT repair to address PA, Intact Ventricular Septum.
Clinica unde va efectua operația și tratamentul: Boston Children Hospital -SUA
Povestea micuței Anya

Anya Ungureanu (2 ANI SI 2 LUNI) are mai multe operații decât ani de viață, dar ea zambește la fel de frumoas ca orice copil. Părinţii ei s-au călit în această luptă pentru viaţa ei şi se hrănesc cu momente frumoase petrecute cu ea. De exemplu, în vacanţa de Crăciun Anya a început să meargă, în ciuda bolilor de inimă pe care le are înainte să se nască. Din păcate, situaţia este probabil să se înrăutăţească.
Nu venise încă pe lume și a fost diagnosticată din uterul mamei cu o malformaţie cardiacă gravă – atrezia pulmonară – valva care ia sânge din inimă până la plămâni nu a fost dezvoltată în mod normal şi deschisă. În plus, ventriculul drept a fost hiperatrofiata (peretele ventriculului drept a fost ingrosat). De atunci, ea a trecut prin cinci operaţii diferite şi recent părinţii ei au găsit o soluţie la cea mai bună clinică din lume pentru cardiologie congenitală, spitalul de copii din Boston (SUA). Ar fi posibil o corecţie a ventriculului drept, ceea ce ar pune capăt celei mai mari probleme. Şi această intervenţie ar trebui să se facă cât mai curând posibil, altfel starea de sănătate a lui Anya s-ar înrăutăţi şi fetiţa ar suferi de o insuficienţă cardiacă iar inimioara ei s-ar opri să mai bată.

După recomandarea doctorilor, fetiţa s-a născut în Germania, ca să poată face operaţia cât mai curând posibil. Când avea o săptămână, în iunie 2017, Anya a suferit o primă intervenție în care un balon a fost introdus în artera pulmonară pentru a lărgi zona de valve. Înainte să se transforme în vârstă de o lună, a suferit prima operaţie pe inimă , în care fluxul de sânge a fost îndreptat către plămâni. În acel moment, problemele nu s-au terminat, dar s-au înmulţit. Fetiţa a suferit de o boală gastro-intestinală gravă şi doctorii au decis să o transfere la o altă clinică din Germania, unde alte două operaţii şi-au dat înapoi funcţiile normale. În Martie 2018, Anya s-a întors în Germania, bazându-se pe formularu  E112, pentru următoarea operație de inimă: dublu cu două cave pulmonare – – glenn, care conectează vena cavă superioară la artera pulmonară dreaptă. dar din păcate acesta a fost un tratament temporar, pentru a îmbunătăţi fluxul de sânge către plămâni.

Inimile părinţilor nu mai pot aştepta. Aşa că părinţii ei au scris cea mai bună clinică din lume pentru cardiologie congenitală, spitalul de copii din Boston (SUA). Răspunsul lor a fost acela că pot corecta complet ventriculul drept, o opţiune chirurgicală pentru anomalii cardiace congenitale caracterizate prin hipoplazie ventriculară dreaptă şi / sau displazie. Ceea ce, pentru Anya, ar însemna sfârşitul celei mai mari probleme! Dar preţul pentru viaţa normală este de 146.900 de dolari. Aceste costuri acoperă strict investigaţiile înainte de operaţie şi operaţii reale, dar părinţii nu deţin această sumă.
Acum, Anya este în România şi încearcă să trăiască o viaţă normală, ea este într-o dispoziţie bună şi se joacă cu fratele ei. În fiecare moment, părinţii speră că ea va începe în curând o viaţă normală fără ameninţarea că inima ei va înceta să bată. Orice donaţie va reprezenta un ajutor enorm pentru speranţa lor şi pentru salvarea fetiţei.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Ungureanu) al copilului pentru care faceți donatia!

Donează prin card

Donează prin Paypal

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi