Cosmin Nicolas Dobre

Cosmin Nicolas Dobre

Campanie din trecut 0 zile
103.4% Complete

Suma primita

5.170 €

Necesari

5.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Cosmin Nicolas Dobre

Campanie din trecut

Update: 11.08.2017

STOP DONATII!!! Dragilor, in doar 3 zile, am reusit sa strangem banii pentru prima operatie - speram noi sa fie si ultima! Bebelusul va fi operat atunci cand va implini 6 luni! Va multumim din suflet pentru suport si haideti sa ne rugam pentru el, pentru sanatatea lui!
www.salveazaoinima.ro

Campanie începută la data: 08.08.2017
Nume: Dobre
Prenume: Cosmin Nicolas
Vârsta: nou-nascut: 20 de zile
Suma necesară: 5000 Euro (costul operatiei de reconstructie a gurii si a palatului bucal+transport )
Diagnostic: Cheilognatopalatoschizis bilateral (malformatie grava a gurii si a palatului)

Operatia va fi efectuata la Clinica Medicalpark, atunci cand Cosmin Nicolas va implini 6-7 luni

Povestea tragica a micutului Cosmin Nicolas

Inainte sa ramana insarcinata, fiica cea mica a Maricicai Dobre isi ruga mama sa ii aduca inca o surioara, deoarece se simte singura intre doi frati mai mari. Seara de seara, intra in camera parintilor si-i ruga sa ii daruiasca o surioara sau "hai fie, si un fratior!". Mama era inspaimanta de acest gand, mai ales ca baiatul cel mijlociu are probleme cu auzul si merge sistematic cu el la logoped.

Intr-o seara, fiica a intrat foarte nervoasa in camera si i-a spus mamei: "Mami, stii ceva ,tu pe mine nu ma iubesti! De ce nu vrei sa imi faci o surioara sau un fratior?". Sufletul il simtea foarte incarcata si stia cat de mult isi doreste un fratior sau o surioara. S-a pus de acord cu sotul si a ramas insarcinata, spre bucuria celei mici. A mers la controale periodice, doctorul ginecolog ii spunea mereu ca sarcina decurge foarte bine, insa a sarit peste testele de morfologie din cauza lipsei banilor. Cand s-au implinit 6 luni de sarcina, mama si-a dorit foarte mult sa afle sexul copilului, iar ginecologul i-a spus ca sunt sanse mari sa fie fetita. S-a bucurat foarte mult, mai ales ca fiica lor isi dorea, intai de toate, o surioara. La 8 luni, insa, un alt test ecografia a scos concluzionat ca este baiat si ca este bine. Pe 19 iulie, s-a nascut Cosmin Nicolas, insa niciun ecograf nu a aratat malformatiile grave ale gurii si ale palatului bucal pe care le prezenta copilasul.

Nimeni nu a vrut sa ii spuna ce probleme are copilul, iar la un moment dat, o asistenta i-a spus cinic: "Ce ai nascut tu, nu e copil, ci un monstru!". Atat asistentele, cat si infirmierele, din "monstru" nu il scoteau, spre disperarea mamei. Chiar i s-a sugerat sa-l dea spre adoptie sau la o casa de copii, insa mama a refuzat categoric aceasta propunere mizerabila. A jurat ca va avea grija sa se faca bine! Chiar daca sunt oameni simpli, au dat nenumarate telefoane in tara si in strainatate, pentru a gasi o solutie ca micutul lor sa se faca bine.

A primit raspuns de la Spitalul Medical Park din Istanbul, dar operatia nu se poate face decat la varsta de 6 sau 7 luni, costul unei operatii este de 4.700 de Euro. In momentul de fata, medicii nu stiu daca este nevoie de o operatie sau de mai multe. Mama a jurat ca nu se va opri pana cand nu il va vedea pe Cosmin Nicolas un copil normal, cu o gurita normala!

cosminnicolasdobre

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina: Sponsori