Darius Tufis

Darius Tufis

Campanie din trecut 0 zile
108.03333333333% Complete

Suma primita

6.482 €

Necesari

6.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Darius Tufis

Campanie din trecut

Update: 19.01.2018

Dragii nostri in urma campaniei de strangere de fonduri in mediul online   am reusit sa strangem suma necesara de 6000 de euro necesari  pentru operatiile pe care le va efectua Darius Tufis.

Va multumim!

Campanie începută la data: 17.01.2018

Nume: Tufis
Prenume: Darius
Vârsta: 7 luni
Suma necesară: 6.000 Euro
Diagnostic: hipospadias penian distal.
Operația va fi efectuată la Spitalului Ponderas din Bucuresti
Scrisoarea mamei

Am primit o scrisoare foarte emotionanta de la o mamica necajita. O redam mai jos intregal:

Buna ziua, 

Sunt o tanara mamica de gemeni si am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra.

In primul rand as dori sa va multumesc, pentru lucrurile bune pe care le faceti aici in asociatie si ca ne oferiti tuturor o sansa la o viata mai buna si mai sanatoasa. Va urmaresc intens activitatea si vad ca faptele bune se fac impreuna cu oameni.

Azi, insa vin si eu la dumnevoastra cu speranta in suflet pentru fiul meu, Darius Andrei, fratele geaman al Meedei Maria, care implinesc la final de februarie 7 luni reale, ei fiind nascuti prematur.
Baietelul nostru a fost diagnosticat din maternitate cu hipospadias penian distal . Este o malformație la organele genitale, o afectiune ce ii va afecta intreaga viata daca nu va fi supus interventiilor chirurgicale.

Am urmarit in cadrul asociației cazul lui Eduard baiatul Oanei Dincă, si a lui Rares băiatul Elenei Dulgheru. Aceștia sufereau de aceleasi malformatii ca si Darius, dar ambele cazuri, datorită dvs si oamenilor cu suflet bun , din fericire au fost rezolvate cu succes si micuții sunt acum bine si au șansa sa fie niste bărbați sanatosi atât fizic cat si din punct de vedere emoțional.

Am analizat multe cazuri asemănătoare cu a micuțului meu Darius , executate de medici din România, nepregătiți pentru astfel de operații dificile si de finețe, care din păcate nu au fost finalizate cu succes, micuții ajungând si la 10-15 operații.

In final, căutând sfaturi si opinii medicale am reusit sa gasesc un medic ce ar putea sa ne ajute cu operația, dl doctor Hadidi Ahmed care vine in țara doar 3 ori pe an (Februarie, Iunie, Octombrie). Acesta este un chirurg urolog pediatru, care a reușit sa rezolve cu succes cele mai grele cazuri de hipospadias. Am reusit cu greu sa obtinem o programare la dumnealui la finalul lunii februarie, cand ar trebui sa aiba loc si operatia.

In urma controalelor pe care le-am facut pana in prezent , Darius ar avea nevoie de 2 operații. Prima este de reconstructie a uretrei si de îndreptare a curburii, iar a doua este de cosmetizare, adică de eliminare a excesului de piele. Aceaste operații ar avea loc la spitalul Ponderas, Regina Maria. Costul operațiilor este in jur de 6000 euro. Operația se împarte in doua operații făcute la o distanță de 6 luni : prima operație este în jur de 4500 euro , iar a doua in jur de 1500 euro.

Din păcate, noi ne străduim de ceva timp sa strângem banutii ptr operație , dar nu am reușit. Ne indreptam speranta spre dumnevoatra asa incat sa reusim impreuna sa ii oferim o sansa la o viata normala micutului meu Darius.

Va multumesc inca o data pentru ceea ce faceti si astept cu nerabdare raspunsul dumnevoasta.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina: Sponsori

https://youtu.be/L4_pWD5wx-I