Finalizat Dragomir Elena - doneaza online
103% Donaţi
  • Donati3.014 EUR
  • Necesari2.940 EUR
  • Donatori209

Această cauză a reuşit să strângă toate fondurile necesare acum 1460 zile prin intermediul Asociatiei Salvează o inimă.

Dragomir Elena

Campanie inceputa la data: 14.10.2015

Nume: Elena
Prenume: Dragomir
 Varsta: 4 ani
Suma necesara: 3000 de Euro
Diagnostic: tetrapareza spastica, schizencefarie bilaterala, ristagmus convergent
Tratament si operatie: Republica Moldova
Povestea Elenei

Elena s-a nascut pe 16 august 2011, la doar 27 de saptamani de gestatie, cu scor Apgar 1-3, dupa trei zile de travaliu. Dupa nastere I s-a facut masaj cardiac, pentru a putea fi salvata. A stat 46 de zile in incubator, fara a fi nevoie de oxygen sau alte tratamente si am parasit spitalul cu 2 180 grame greutate (la nastere  a avut 1 400 gr. si 43 cm.). Desi pana la varsta de 1 an, copilul nu facea nimic din ceea ce face un copil normal, medicii ma asigurasera ca evolutia fetitei era foarte buna si ca este doar un copil prematur care se dezvolta mai greu.

Starea copilului inregistra o involutie si, pentru ca nimeni nu a vrut sa ma trimita nicaieri cu fetita, la varsta de 1 an si 2 luni am plecat pe cont propriu la spitalul Obregia din Bucuresti. Acolo, dintr-un copil “doar premature”, Elena a devenit un copil cu handicap grav.

Am inceput terapia acolo, invatand si eu cum sa lucrez acasa cu copilul si, din acel moment am plecat pe la toate centrele de stat din tara, unde aveam gratuitatea tratamentului.

Acum, dupa doi ani de tarepie continua, Elena nu paseste, nu sta in sezut, nu se rostogoleste, nu prinde obiecte cu mana si nu vorbeste. Dupa operatia la sold, pentru luxatia de sold, copilul a ramas cu un picior mai scurt, pentru ca piciorul neoperat e mai spatic, tendonul fiind scurtat.

Desi nu avem bani pentru o interventie in strainatate, i-am facut copilului programarea pentru operatia de miofibrotomie la Chisinau, iar aceasta interventie costa 1850 de euro, plus cheltuielile de transport, cazare, documentatie, pasapoarte, mancare, inca 1150 de euro.

Avem nevoie de ajutor, intrucat, din banii pe care ii castig eu ca asistent personal al copilului (724 lei lunar) nu reusesc sa acopar toate necesitatile, avem nevoie de sprijin pentru a continua terapia, iar pentru noi, orice ajutor pe care il primim conteaza enorm.

Ionela Dragomir (mama fetitei):

Focsani, Judetul Vrancea.

Telefon: 0727-467604

E-mail: onanadragomir10@gmail.com

Cont IBAN

RO88BTRL04001201M22312XX-RON

RO86BTRLEURCRT00M2231201-EURO

Banca Transilvania, sucursala Focsani.

Va multumesc!

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi