Eduard Loghin - doneaza online
28% Donaţi
  • Donati19.614 EUR
  • Necesari70.000 EUR
  • Donatori1207
Timp rămas pentru a dona

Contract sponsorizare

Donează prin Paypal

Donează prin card

Eduard Loghin

Campania a început în data de: 10.01.2019

Nume: Longhin
Prenume: Ilie Eduard
Vârsta: 4 ani si 8 luni
Suma necesara: 70.000 de euro

Diagnostic: Rabdiomiosarcom alveolar regiune orofaringe

Povestea lui Edy 

De obicei noi spunem: «să ne îngrijim ca bolnavii să fie mai întâi ajutaţi omeneşte, iar în ceea ce nu vor putea fi ajutaţi omeneşte, îi va ajuta Dumnezeu». Dar nu trebuie să uităm că, pentru ca oamenii care suferă de o boală gravă să fie ajutaţi omeneşte, trec printr-o mare suferinţă, printr-o adevărată mucenicie. Trebuie să facă o mulţime de consultaţii, operaţii, transfuzii, chimioterapii, radioterapii. Înţepături pentru transfuzii, înţepături pentru perfuzii… Să i se găurească venele, să-i bage hrană pe nas, să nu poată dormi… Iar toate acestea pentru ca să se facă ceea ce este omeneşte. Ai înţeles? Nu este ceva simplu ca, de pildă, o rană care a adunat puroi şi trebuie spartă ca să iasă puroiul, după care se tămăduieşte. Ci aici toate acestea sunt o întreagă procedură. De aceea nu trebuie să stăm liniştiţi şi să spunem: «Este în regulă, bolnavul acesta a ajuns pe mâinile unor medici buni», ci să avem în vedere că, pentru a fi ajutat medical, bolnavul trebuie să treacă printr-o întreagă suferinţă, iar noi să ne rugăm cu durere pentru el, ca să-i dea Hristos răbdare spunea Sfântul Paisie Aghioritul în desele sale convorbiri cu oamenii.

Oare noi cum ne raportăm la suferința celui de lângă noi? Cum ne vom raporta în momentul de față când stăm liniștiți pe rețelele de socializare și ne apare în cronologie povestea micuțului Eduard Ilie Loghin? Unii dintre noi vom trece nepăsători iar alți vom acționa după putere cu o donație fie ea cât de mică sau măcăr cu o distribuire plecând cu gândul că un prieten din listă va dona. Dar poate unii dintre noi vom judeca fără a ști prin ce trece familia Loghin.

Cât de simplu este să ne debarasăm de bolnav, ducându-l la un spital şi lăsându-l pe mâinile medicilor… Dar ar trebui să ne dăm seama că în spital îi este şi mai greu, pentru că este lipsit de dragostea familiei. Acolo este tratat ca un obiect, ca un produs fabricat pe bandă rulantă. Dacă îl tratăm cu indiferenţă, s-ar putea ca ajutorul medicilor să fie fără efect.

Loghin Eduard Ilie sau Edy cum le place parintilor Ilie si Ana să-i spună micuțului sa născut într-o zi călduroasa de mai 27.05.2014. Viața micuțului și a familiei a decurs normal până la vârsta de 3 ani cand i-a aparut în jurul urechi drepte o umflătură care dădea semene ca ar fi un oreion o boală specifică majoritatea copiilor. A mers cu el la urgență la Botoșani iar în urma consultului a fost trimis de urgență la Spitalul Sfînta Maria din Iași iar acolo în urma investigațiilor i s-a dat diagnosticul crunt: Copilul dumneavoastră are CANCER. (Rabdiomiosarcom alveolar regiune orofaringe). În momentul acela a cĂzut cerul peste familie. Nimeni nu se aștepta ca micuțul Edy să treacă prin așa ceva. A urmat ulterior nenumărate ședinte de chimioterapie ajungând în doar 1 an si 7 luni la 16 ședinte de chimioterapie. Însă familia nu s-a dat bătută și a mers mai departe să caute o a doua opinie medicală și la binecunoscutul medic Ceyhun Bozkurt de la Medical Park din Turcia. Este așteptat la clinică de către medic dar din pacate familia nu dispune de bani necesari pentru a-și salva micuțul. Edy isi doreste să trăiască!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Loghin) al copilului pentru care faceți donatia!

Donează prin card

Donează prin Paypal

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi