Evelina Munteanu - doneaza online
2% Donaţi
  • Donati824 EUR
  • Necesari33.000 EUR
  • Donatori76
Timp rămas pentru a dona

Donează prin firmă

Donează prin Paypal

Donează prin card

Evelina Munteanu

  • Nume: Evelina
  • Prenume: Munteanu
  • Vârsta: 6 ani
  • Diagnostica: Tumoare la creier iar piciorușele ei nu se dezvolta în același ritm
  • Suma necesară: 69.000 euro pentru o perioada indelungata de timp (36516 Euro a colectat familia alaturi de Fundatia Sfantul Gheorghe)
  • Tratament: Medical Park -Turcia

Povestea trista si impresionanta a micutei Evelina

La cei 6 anișori Evelina din Ialoveni nu poate alerga ca alți copii, trăiește într-o lume a întunericului, piciorușele ei nu se dezvoltă în același ritm, diferența de lungime fiind de 4 cm. De la 4 luni Evelina luptă pentru viață, deja a trecut prin 2 intervenții chirurgicale în orașul Harkov, Ucraina. Până acum părinții Evelinei au accesat credite, împrumuturi pe care le întorc cu greu. Soarta este nemiloasă cu Evelina și familia ei, în luna martie a anului curent a rămas parțial fără vedere. Medicii de la spitalul Oncologic împreună cu medicii specialiști din Rusia au depistat că micuța are tumoare la creier. Evelina are 2 dorințe, vrea să poată să meargă, ea nădăjduiește că va putea fi ca toți copii, a doua dorință este să devină medic, vrea să trateze copiii bolnavi dar și pe mama ei. Pentru ca visele Evelinei să devină realitate are nevoie de ajutor, investigatii si un tratament îndelungat nu mai puțin de 6 luni, un tratament greu, complicat și costisitor pentru a înlătura tumoarea cât si pentru proteza piciorușului.

Imi e frica sa fiu cu gandul in locul acestei mame…e prea mult… discutand ore intregi cu mamica aseara mi-a povestit toate durerile, tot ce au avut de indurat… nu mai stiam cum sa o linistesc.a imprastiem bucurie si speranta aproapelui nostru? Un copil isi doreste sa fie sanatos Vreau sa va rog sa nu uitati ca un mic ajutor pentru aceasta fetita dragalasa ar salva viata ei si ar face ca mamica sa nu mai planga. Sa fim mai buni si sa facem sa simta ca Evi nu este singura, ca ne vom ruga si vom darui pentru ea din acel putin care este. Din inimă pentru viata micutei mai incercam sa donam inca odata.

Să o ajutăm pe Evelina!
Va multumim din suflet ca aveti incredere in noi si mai ales ca luptati alaturi de noi, pentru salvarea copiilor greu incercati. Drept multumire pentru donatia dumneavoastra, va recompensam cu un cupon de 5% pe magazinul online www.nectarel.ro 
*Nota! Indrodu codul de mai sus pe pagina: finalizare comanda -aplica cupon si veti beneficia de 5% reducere la toate produsele din magazin.- www.nectarel.ro

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina campaniei

Donează prin card

Donează prin Paypal

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi