Finalizat Ioan Zadic - doneaza online
101% Donaţi
  • Donati11.763 EUR
  • Necesari11.600 EUR
  • Donatori828

Această cauză a reuşit să strângă toate fondurile necesare acum 12 zile prin intermediul Asociatiei Salvează o inimă.

Ioan Zadic

sustin aceasta cauză

Update: 08.02.2018

Dragii nostri in urma campaniei de strangere de fonduri in mediul online  si cu sprijinul Fundatiei Sfantul Gheorghe am reusit sa strangem suma necesara de 18000 de euro necesari  pentru cele doua interventii chirurgicale. Ne ramane doar sa ne rugam pentru micutul Ioan.

Va multumim!

Campanie începută la data: 07.02.2018

Nume: Zadic
Prenume: Ioan
Vârsta: 5 luni
Suma necesară: 18000 Euro (are nevoie de doua interventii chirurgicale,cazare, transport  si investigatii post operatorii)
Diagnostic: Anomalie congenitală renourinară

Operatiile le va efectua la o clinica privata din Turcia

Mesajul dureros al mamei

Dragii nostri prieteni, am primit un e-mail foarte emotionant si totodata trist de la o mamica, care a nascut un bebelus cu grave anomalii renourinare. :( Redam mai jos intreg continutul:

Buna ziua, ma numesc Irina si, cu toata rusinea si disperarea mea, ca mama, as dori sa ma adresez catre toata lumea sa ne ajute. Avem o problema care ne macina sufletul si ne zbuciuma gandurile. Am un baietel care de curind implineste 5 luni. La 38 saptamini de sarcina a fost diagnosticat cu un singur rinichi.

Pe 31 august am nascut, dupa care am urmat un sir de investigatii unde a fost stabilit diagnostica de: anomalie congenitala renourinara, agenezia rinichiului pe dreapta, pielonefrita recidivana. IRC, gr II. Unicul rinichi este bolnav si indeplineste functia sa, doar la nivel de 10%. Unica noastra sansa este operatia de urgenta peste hotare.

Avem nevoie foarte mult de ajutorul dumneavoastra. Va rugam mult si va implor sa ne ajutati sa-l salvam pe Ionel. Operatiile ne va costa 18000 euro, este o suma peste posibilitatile noastre. Unica si marea noastra speranta sunt oamenii ce ne vor ajuta. Va multumim si va dorim fiecaruia sanatate!

Donatia o fac si eu, o va face si mama mea….te rog si pe tine ce ai fost coleg de liceu cu noi, pe tine care ai fost coleg de facultate cu mama lui Ioan, pe tine care i-ai fost vecin de strada, pe tine care esti mamica, pe tine taticule, pe tine fata cocheta, pe tine tinere, pe tine omule, te rog sa fii bun si generos si sa donezi oricat poti in conturile de mai jos, pentru viata lui Ioan…

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi