Iris Bratosin

Iris Bratosin

Campanie din trecut 0 zile
99.509782481353% Complete

Suma primita

25.481 €

Necesari

25.607 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Iris Bratosin

Campanie din trecut

Update: 29.01.2017

Buna seara,
Suntem parintii bebelusei Iris, acum in varsta de 5 luni, diagnosticata cu sarcom nediferentiat. Vrem sa multumim Asociatiei "Salveaza o inima", pentru ca atunci cand ne simteam descurajati si parca toata lumea noastra se prabusise, ne-a intins o mana de ajutor pentru a putea strange banii necesari salvarii inimii noastre, Iris. Asa cum spuneam, ii multumim asociatiei pentru ca prin intermediul ei am reusit sa ne facem auziti, si pentru ca am descoperit ca avem in jurul nostru oameni minunati, ce nu au ramas nepasatori la durerea noastra. Desi nu va stim numele sau chipurile, cu siguranta va cunoastem sufletele. Suflete de aur, care ne-ati redat speranta ca intr-o zi Iris va afla ca a avut si are alaturi atatia prieteni deosebiti. Asadar, va multumim oameni frumosi pentru ca ne-ati ajutat sa avem o speranta pentru vindecarea bebelusei noastre. Va dorim toate cele bune, dar in primul rand va dorim sanatate, sa va puteti bucura de persoanele dragi din jur!
Iris, Irina si Mihai Bratosin

Asociatia "Salveaza o inima" asigura micutei Iris si familiei :chiria si cheltuielile necesare pe toata perioada tratamentului. Noua ne-a ramas doar sa ne rugam pentru sanatatea micutei.

Update: 31.01.2017

Nou mesaj de la parintii lui Iris: "Dupa cateva zile mai grele, astazi in sfarsit ne-am regasit zambetul, care ne-a fermecat de la inceput. Ne scuzati daca nu scriem sau nu va raspundem mereu, dar unele zile sunt mai grele. In ultimele 3-4 zile am fost mai mult la spital pentru analize, RMN si alte investigatii. Din pacate, am inceput sa resimtim efectele negative ale chimioterapiei, si nu prea mai avem timp (noi cei mari) de telefon. Va multumim ca va ganditi la noi mereu si va dorim o seara linistita".

Campanie inceputa la data: 18.12.2016

Nume: Bratosin
Prenume: Iris
 Varsta: 3 luni
Suma necesara: 60000 de Euro (pretul sedintelor de chimioterapie poate incepe de la 60000 de euro)
Diagnostic: sarcom nediferentiat
Poveste micutei Iris
O cheama Iris, are numai 3 luni, si din nefericire s-a nascut cu o boala crunta: fribosarcom congenital – tumora pe copasa/soldul stang, cu dimensiuni destul de mari. La 28 de zile, in data de 30 septembrie, a fost operata la Spitalul Marie Curie, iar la primul test de anatomie patologica, efectuat la acelasi spital, a fost diagnosticata cu lipoblastom dar cu mari semne de intrebare. La al doilea test anatomopatologic efectuat la Spitalul Monza a fost diagnosticata cu fibrosarcom congenital.
Aceste date sunt confirmate de al 3-lea test efectual la clinica Genekor din Grecia unde i s-a pus acelasi diagnostic. S-a optat pentru temporizarea chimioterapiei din cauza varstei. La inceputul lunii decembrie, dupa 2 luni de la operatie, parintii au aflat ca tumora a fost scoasa cu reziduri microscopice. In tot acest interval de timp, fetitei i s-au facut ecografii de parti moi si un CT in data de 2 noiembrie. La penultima ecografie facuta in data de 8 decembrie, nu existau semne de recidiva.
Marti 13 decembrie i s-a facut iar ecografie si s-a confirmat ca exista niste noduli in apropierea operatiei, unul subcutanat si altii in profunzime. Un asemenea nodul are si zona abdominala pe partea dreapta. In data de 16 decembrie a fost operata din nou. S-au excizat ganglionul subcutanat de pe abdomen, iar in cazul coapsei a suferit din nou o operatie complexa. A fost din nou deschisa operatia veche, de unde s-a scos cicatricea, nodulii si tesut sanatos cu margini largi de rezectie. La 2 ore de la operatie, doctorii au constat un nou nodul in zona axilei stangi (subratul stang - care nu se stie daca are legatura cu tumora sau este inflamat din alte cauze).
In prezent, parintii asteapta raportul medical de la ultima operatie, care sa contina si datele de anatomie patologica. Indiferent de rezultatele acestui test, fetita trebuie sa plece urgent in strainatate, pentru ca in data de maxim 26-27 decembrie trebuie sa urmeze un tratament corespunzator pentru a putea avea sanse.

Să-i dăruim micutei Iris  puterea de a zâmbi!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatori vor fi specificati pe pagina: Sponsori