Ivascu Maria

Campanie din trecut 0 zile
103.1348621923% Complete

Suma primita

9.804 €

Necesari

9.506 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ivascu Maria

Campanie din trecut

14.03.2016

Campania de strangere de fonduri necesara pentru operatia micutei Maria Ivascu s-a incheiat. Prin SMS s-au donat: 6200 de Euro reprezentand 3100 de SMS-uri a cate 2 euro.

Update: 10.03.2016

Dragii nostri, venim cu o veste foarte buna buna. Operatia Mariei Ivascu a fost un succes, medicii au reusit sa conecteze intestinele din prima interventie chirurgicala. Daca nu apar complicatii cam intr-o luna si jumatate, parintii si copila se vor intoarce acasa! Va multumim din toata inima pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat!

Update : 04.03.2016

Maria a ajuns in Italia i s-au  facut analizele urmand ca zilele astea ii vor face si contrastul atat pe gurita pt ileon cat si pe fundulet pt colon. In functie de cat de mare este diferenta de calibru dintre colon si ileon se va stabili ce urmeaza.

Update: 03.03.2016

Dragi nostri,

De maine va incepe o noua etapa in viata Mariei. Este asteptata la Clinica Gesu Bambino. Momentan nu avem informati cu costurile exacte, perioada de spitalizare si cheltuielile aferente tratarii si operatiei micutei. Dupa investigatiile medicale va vom tine la curent cu situatia Mariei. Campania continua pentru micuta!

Update: 01.03.2016

Dragi nostri,

Avem vesti bune, micuta Maria Ivascu a fost acceptata  la Cinica Bambino Gesu din Italia urmeaza ca in urmatoaree zile sa fie internata in cadrul clinici si dupa invesigatii amanuntite si tratament i se va stabili data operatiei. Va vom tine la curent cu starea micutei.

Campanie inceputa la data: 20.02.2016

Nume: Maria
Prenume: Ivascu
 Varsta: 7 luni
Suma necesara: 16600 de Euro
Diagnostic:  ileostomie ("anus contra naturii")
Povestea micuței Maria

Chinuită încă de la naștere... Așa își petrece fiecare zi din viață o fetiță de șapte luni din Pitești. Din cauza unei malformații congenitale a intestinului subțire, Maria Anelisse Ivașcu a trecut din burta mamei direct în sala de terapie intensivă. Diagnosticul de atrezie și stenoză de ileon și o septicemie totală au pus-o de nenumărate ori în fața morții, dar copila s-a luptat să trăiască. Și continuă să o facă, în ciuda loviturilor mult prea mari pentru un prunc nevinovat. După trei operații, în urma cărora i s-a făcut „anus contra naturii” (are scaun prin burtă), Maria e din nou în spital de aproape o lună, în stare gravă. Are nevoie urgentă de alte operații, prin care să-i fie readus organismul la normal. În țară, intervențiile nu pot fi făcute în timp util, așa că părinții au fost nevoiți să se intereseze despre serviciile unor spitale din străinătate. În urma discuțiilor avute cu medicii, soluția pare să fie un spital din Italia Clinica Bambino Gesu, unde prima operație costă 16.600 de euro, în afară de plata unui translator (obligatoriu). Costurile depășesc cu mult posibilitățile familiei, care strigă disperată către cei care îi pot întinde o mână de ajutor.Fiecare zi de întârziere îi afectează creșterea fetiței și o supune la noi chinuri provocate și de infecțiile intraspitalicești care îi pun viața în pericol. Maria vrea doar să trăiască! Viața ei stă acum în mâinile noastre...

Apariti media