Marian Hegedus

Marian Hegedus

Campanie din trecut 0 zile
103.45% Complete

Suma primita

8.276 €

Necesari

8.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Marian Hegedus

Campanie din trecut

Update: 24.08.2017

STOP DONATII! In doar 3 zile, datorita generozitatii voastre, am reusit sa strangem cei 8.000 de Euro necesari pentru operatia pe creier , pe care o va suferi Marian, la Spitalul Monza din Bucuresti! Va multumim din suflet!

Campanie începută la data: 21.08.2017
Nume: Hegedus
Prenume: Marian
Vârsta: 8 ani
Suma necesară: 8.000 Euro
Diagnostic: Ablatie tumora frontala stanga

Sedințele de chimioterapie vor fi efectuate la Clinica Monza-Brain Institute

logo-spitalul-monza

Povestea micutului Marian

Dupa vaccinul efectuat la varsta de 2 luni, parintii au sesizat ca micutul lor Marian are reactii adverse. I s-a facut rau si a fost internat o perioada de timp. La varsta de un an si o luna, vestea a venit ca un traznet peste parinti, Marian fiind diagnosticat cu tetrapareza spastica. Dupa confirmarea diagnosticului, copilul a efectuat sedinte de recuperare in diverse clinici de specialitate din tara.
In momentul de fata, copilasul mananca pasat, nu merge, nu sta in sezut, nu iti capul si are crize epileptice de 4 ori pe zi. Cum necazurile nu vin niciodata singure, in urma cu 2 saptamani, Marian a fost supus investigatiilor, iar RMN-ul a scos la iveala un adevar crunt: a fost depistat cu tumora frontala stanga fiind diagnosticat cu ablatie. Copilul este programat pe data de 11 septembrie 2017 la Spitalul Monza din Bucuresti, fiind supus interventiei chirurgicale pe creier, efectuate de catre domnul doctor Sergiu Stoica.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina: Sponsori

[su_box title="Prezentare Brain Institute" box_color="#e60000"]

logo-spitalul-monzaBRAIN Institute, centrul specializat în neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza, a fost lansat în februarie 2014. Afecțiunile creierului sunt tratate la standardele practicate în cele mai bune centre de neuroștiinte din lume. BRAIN Institute reunește cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească modernă: neurologie, neurochirurgie cerebrală, neurochirurgie spinală, neuroradiologie intervențională, neuro-anestezie, ORL – chirurgia transnazală a adenomului hipofizar, neuro-endocrinologie și reabilitare neuro-motorie.

De ce să alegi BRAIN Institute?

Antreprenoriat social. BRAIN Institute este prima instituție medicală privată non-profit din România, care reinvestește toate resursele disponibile pentru îmbunătățirea îngrijirii pacienților și a practicii medicale, precum și pentru cercetare și educație.

Leadership medical în neurochirurgia modernă. BRAIN Institute reunește cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească modernă, pentru fiecare dintre ramurile ei: spinal, cranian și neuro-anestezie. Cu o înaltă pregătire profesională și cu stagii de supra-specializare în cele mai performante centre de pregătire din întreaga lume, medicii din echipa BRAIN Institute aduc în România experiența dobândită de-a lungul anilor. Împreună, aceștia transformă neurochirurgia tradițională într-una modernă, practicată în cele mai bune centre de neuroștiințe din lume. În România, anumite afecțiuni rare pot fi tratate numai la Brain Institute.

Îngrijire multidisciplinară completă. Filozofia BRAIN Institute include transformarea modului de îngrijire a pacienților: organizarea în jurul afecțiunilor, nu a specialităților medicale, mai exact îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților de la A la Z. De aceea, pentru fiecare afecțiune, există o echipă multidisciplinară dedicată, formată din neurochirurgi și medici din specialități asociate. Fiecare echipă are un coordonator responsabil de evaluarea și tratamentul pacientului.

Tehnologie. BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră. Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită și RMN disponibil intra-operator, echipa Brain Institute are la îndemână toate resursele necesare maximizării succesului în ceea ce privește starea de sănătate a pacienților.

[/su_box]

[su_box title="Prezentarea medicului de caz" box_color="#e60000"]

Dr. Sergiu Stoica, membru fondator BRAIN Institute din cadrul Spitalului Monza, coordonează direct echipa de neurochirurgie și supraveghează întreaga activitate medicală a institutului.

Dr. Sergiu Stoica are o experiență de studiu și practică în domeniul neurochirurgiei vasculare și tumorale acumulată în centre universitare renumite din Franța (Universitatea Henri Poincare din Nancy) și Canada (Spitalul Universitar Notre Dame din Montreal). Sub îndrumarea unui renumit neurochirurg, Dr. Michel Bojanowski de la Spitalul Universitar din Montreal, Dr. Sergiu Stoica s-a ocupat, timp de trei ani, doar de chirurgia anevrismelor, a malformațiilor arteriovenoase și a tumorilor cerebrale profunde.

Întors în România, Dr. Sergiu Stoica a pus bazele și a coordonat departamentele de neurochirurgie de la Spitalul M.S. Curie, și apoi de la Spitalul Euroclinic. În anul 2013, acesta a primit Premiul „De profesie medic în România”, la Gala Medica 2013. Printre performanțele profesionale, experiența sa include tumori de la baza craniului (craniofaringiom), adenoame hipofizare, neurinoame acustice, meningioame,  anevrisme și malformații vasculare.[/su_box]