Marin Constantin

Marin Constantin

Campanie din trecut 0 zile
228.493% Complete

Suma primita

9.140 €

Necesari

4.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Marin Constantin

Campanie din trecut

Update: 20.09.2016

La revedere prieten drag!!
In urma cu cateva ore, prietenul si fratele nostru, Costy Marin a incetat din viata. Iti multumim pentru ca ne-ai dat puterea de a intelege ce inseamna viata, de a intelege ca "nu pot" nu exista, de a intelege ca banii nu au valoare daca nu poti sa-i folosesti si ca, nimic nu are sens daca nu ai sanatate, daca nu ai prieteni, si daca nu ai parte de dragoste. Iti multumesc ca mi-ai ridicat moralul desi eu ar fi trebuit sa ti-l ridic, eu ar fi trebuit sa te incurajez, sa te sprijin, dar tu ai facut-o mai mult, si vei ramane vesnic in amintirea mea ca un om minunat, un prieten, ! Nu te voi uita niciodata, ii multumesc lui Dumnezeu ca ai fost prietenul meu.

Campanie initiata de Asociatia "Salveaza o inima" pe data de 28.03.2015
Costuri lunare
Fizioterapie-1 ședință pe zi=50 lei
Chinetoterapie 1 sedință pe zi= 50 lei
Pampers nr.2 adult-2 baxuri pe lună
Operație șold drept-anchiloză
Operație alungire tendon membru superior drept
Medicamente, vitamine, alimente și fructe
Nume: Constantin
Prenume: Marin
Diagnostic: tetraplegie cu nivel C4
 Varsta: 30 ani
Povestea lui Marin Constantin

„Până în urmă cu patru ani aveam o viață normală, foarte activă, lângă soție și copil. Din păcate, viața nu este tot timpul așa cum ne-o imaginăm sau cum o visăm de mici...”

Așa își începe povestea Costin Marin, o poveste care, în data de 28 octombrie 2010, a luat o turnură neașteptată. Bărbatul a plecat împreună cu câțiva prieteni la o baltă din apropierea orașului natal, Videle. Era o căldură insuportabilă, așa că, fără să stea pe gânduri, a sărit în apă. Din nefericire, adâncimea nu era mai mare de o jumătate de metru. Într-o secundă, coloana cervicală i-a fost fracturată în trei locuri, iar măduva secționată în proporție de 90%.

A paralizat complet. Din cauza neatenției de moment, întreaga viață a lui Costin Marin s-a schimbat radical. Tot ce a visat și tot ce spera pentru viitor s-a făcut scrum.

A supraviețuit accidentului doar datorită lui Dumnezeu și oamenilor cu suflet, cărora le mulțumește din toată inima. Soția și copilul, de care avea nevoie mai mult ca oricând, l-au părăsit.

După accident a fost dus la Spitalul Municipal, unde a fost operat de urgență.

„Pentru medici eram un caz pierdut, plus că nu dispuneam de nici o resursă financiară pentru a merge mai departe. Au urmat trei luni de chin groaznic, deoarece am luat foarte mulți microbi intraspitalicești. În plus, din cauza nepăsării cadrelor sanitare, am făcut foarte multe escare (răni) care au dat în septicemie”.

După trei luni, Costin a fost transferat la Spitalul Municipal din Alexandria. Nimeni nu i-a dat nicio șansă de supraviețuire. Ca și când pierderea mobilității nu ar fi fost suficientă, o altă nenorocire urma să se întâmple.

„La aflarea veștii că nu voi mai merge niciodată, tatăl meu a făcut un accident vascular cerebral foarte grav și a murit. Și eu am crezut că îmi voi găsi sfârșitul, pentru că eram singur, nu mai aveam pe nimeni, nici un fel de ajutor. Am stat în acel spital o lună și jumătate, timp în care doctorii pur și simplu săltau din umeri și îmi spuneau că nu au ce să îmi mai facă. Ulterior am fost transferat la spitalul orășenesc din Videle, unde toată lumea aștepta să mor”.

Nu a murit pentru că mai există oameni cărora le pasă. Preotul Marian Ene l-a ajutat pe Costin cu tot ce avea nevoie. I-a angajat chiar două însoțitoare care să îl ajute.

„Încetul cu încetul am început să îmi revin și, ca printr-o minune, rănile au început să se vindece, iar eu am început să prind viață și să îmi clădesc din nou un viitor, să îmi fac speranțe că voi avea o viață fără chin și fără durere. Din păcate, pentru toate acestea, pentru a supraviețui sunt obligat să plătesc, și nu puțin! Părintele Marian Ene a făcut eforturi financiare foarte mari, dar resursele financiare ale dânsului s-au epuizat. Eu nici măcar nu am o locuință în care să stau. Sunt ținut de milă într-o rezervă din Spitalul Videle”.

Costin se roagă la Dumnezeu să îi dea putere să meargă înainte și să strângă lunar cei 3000 de lei de care are nevoie pentru a se lupta să trăiască. Fără ajutorul nostru, fiecare zi va fi un calvar greu de îndurat. Împreună îi putem da șansa unei vieți trăite cu demnitate, cu speranță și cu credință.

Va multumesc anticipat !