Nicolae Untila - doneaza online
21% Donaţi
  • Donati10.453 EUR
  • Necesari49.000 EUR
  • Donatori785
Timp rămas pentru a dona

Donează prin firmă

Donează prin Paypal

Donează prin card

Nicolae Untila

Donează

2€
Trimite un SMS la

8832
Mesaj: Nicolae

Pana in prezent s-au trimis 200 SMS-uri a cate 2 euro

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 17 Septembrie 2018-15 Octombrie 2018. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei Salvează o inimă

*Suma de pe site la SMS este adaugata manual.

Campanie începută la data: 07.09.2018

Nume: Untila
Prenume:Nicolae
Vârsta: 17 ani
Suma necesară: 49000 Euro

Operatia, recuperare si tratamentul pentru inlaturarea infectiilor de la rinichi   le va efectua la  clinica Acibadem din Turcia.

Povestea sfâșietoare a lui Nicolae Untilă relatată de către mama lui

Nicusor este un tanar de 17 ani, care s-a nascut cu o vedere foarte slaba (vede doar 6% cu ochiul drept, iar cu stangul nu vede deloc). Pana la varsta de 4 ani nu a mers, dar cu toate acestea a fost un copil curajos, ambitios, cu o credinta puternica in Dumnezeu, optimist si muncitor. Ba mai mult, a terminat clasa a IX-a la domiciliu, cu media de 9,47. A absolvit cu brio cursurile de vioara si pian. Canta de la 6 ani, are peste 60 de diplome, 16 trofee si 7 medalii, participand la multe festivaluri din tara, dar si din strainatate (Austria, Lituania, Rusia, Ucraina, Turcia etc.).

Toate aceste rezultate le-a obtinut prin multa munca, dar a avut si foarte mult de suferit in afara de problema cu vederea. Cu 5 ani in urma a avut  o interventie chirurgicala, in Turcia, la Spitalul Acibadem din Istanbul; i s-a extras o bucatica din osul soldului si i s-a pus jos la picior, operatia fiind un real succes.

Bucuria nu a durat prea mult, deoarece o alta boala grava a aparut: insuficienta renala in grad avansat. S-a internat la aceeasi clinica, cu mare speranta ca isi va salva fiul. Din luna martie 2018, a inceput investigatiile, analizele si consultatiile si recomandarea a fost transplantul de rinichi. Partea buna a fost ca mama este compatibila pentru transplant, iar pe 11 mai 2018 s-a facut transplantul de rinichi.

Apoi totul s-a naruit din nou de la simpla apa de la robinet pe care a baut-o, fiind infectat cu bacteria E. Coli si transportat de urgenta la spital in stare grava, dar si de aici a iesit cu bine.

Baiatul trebuie sa continue tratamentul, deoarece viata lui este in mare pericol, insa parintii au ramas fara bani din cauza sumelor colosale pe care a trebuit sa le plateasca in acesti ani pentru tratament. Nicolae are nevoie de 49.000 de Euro, iar noi suntem marea lui speranta ca va invinge!

Va multumim din suflet ca aveti incredere in noi si mai ales ca luptati alaturi de noi, pentru salvarea copiilor greu incercati. Drept multumire pentru donatia dumneavoastra, va recompensam cu un cupon de 4% pe magazinul online www.nectarel.ro 
*Nota! Indrodu codul de mai sus pe pagina: finalizare comanda -aplica cupon si veti beneficia de 4% reducere la toate produsele din magazin.- www.nectarel.ro

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al copilului pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina campaniei

Donează prin card

Donează prin Paypal

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi