Finalizat Pascu Eduard - doneaza online
109% Donaţi
  • Donati4.820 EUR
  • Necesari4.410 EUR
  • Donatori234

Această cauză a reuşit să strângă toate fondurile necesare acum 1227 zile prin intermediul Asociatiei Salvează o inimă.

Pascu Eduard

Update: 13.07.2016

Pascu Eduard, in varsta 2 ani din Prahova, a fost descoperit cu o afectiune la inima din nastere, a carei rezolvare necesita interventie chirurgicala.

Dupa ce au consultat si alte spitale, parintii au optat pentru Spitalul privat Monza din Bucuresti. Mama impreuna cu Eduard au fost internati in Sectia de Chirurgie cardiaca pediatrica – „Cardiopediatric Center”, coordonata de Dr. Mircea Cotul, medic primar, specialist in chirurgie cardiovasculara pediatrica si Dr. Antonela Muresan, medic primar anestezie si terapie intensiva cardiaca pediatrica

Update: 06.06.2016

VICTORIE!!! In mai putin de 9 ore am reusit sa strangem intreaga suma pentru Eduard Pascu (4500 Euro). Copilul va fi operat pe cord, pe 5 iulie. Va multumim!

Campanie inceputa la data: 15.06.2016

Nume: Pascu
Prenume: Eduard
 Varsta: 2 ani
Suma necesara: 4500 de Euro
Diagnostic: DSV
Tratament si operatie: Spitalul Monza
Data operatiei: 05.07.2016

Povestea lui Eduard, spusa de un tata care doreste sa-si salveze copilul:

Pentru inceput sa ne prezentam: suntem o familie tanara, ambitioasa care mereu a dorit sa evolueze. Ne-am dorit foarte foarte mult un copil care, pana la urma, a si aparut in viata noastra si ne-a bucurat enorm.
Cand Eduard a implinit doua luni, la un control de rutina efectuat la medicul pediatru, s-a dovedit a fi o problema. Pentru inceput ne-a spus ca este vorba de un suflu sistolic, dar medicul ne-a cerut sa mergem la un control de specialitate. Asa am si facut, iar la acel control s-a dovedit ca diagnosticul este DSV (defect septal ventricular) si, mergand la mai multi medici din tara pentru o alta parere, toate sperantele noastre cum ca defectul se poate vindeca spontan pana la varsta de 2 ani, s-au naruit.
La ultimul control efectuat la Spitalul Monza, ni s-a spus ca este obligatorie operatia deoarece deja se dilata cavitatea inimii si de aici numai complicatii; si deci s-a decis sa fie operat pe data de 05.07.2016.
SINCER nu as fi cerut ajutorul dumneavoastra, dar din cauza faptului ca am un salariu minim si pe acest salariu un credit destul de sufocant, nu ma pot descurca intr-un timp atat de scurt. Pe langa faptul ca suntem destabilizati  din punct de vedere emotional, suntem foarte ingrijorati si de partea financiara, care presupune ca in termen de 3 saptamani sa strangem 4500 Euro.
Va multumesc anticipat tuturor care puteti ajuta ca Eduard sa poata duce o viata normala!!!

In sprijinul baietelului de numai 2 anisori, a venit Asociatia „Salveaza o inima”, care a demarat de urgenta o campanie de strangere de fonduri pe platforma sa online.

Donații se pot face si aici:
Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Cont (IBAN) bancar:

  • Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
  • Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
  • CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!Donatorii vor fi specificati pe pagina: Sponsori

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi