whatsapp-widget
Cetățean de onoare Comuna Frumușica
2022-03-26

Vlad Plăcintă, în vârstă de 31 de ani, și-a dedicat cea mai mare parte din timpul său actelor de caritate și ajutorării oamenilor aflați în nevoie. Mereu a pus înaintea intereselor personale, cele ale copiilor bolnavi și care provin din familii defavorizate. Este omul care luptă pentru ca cei bătuți de soartă să zâmbească.

Din aceste motive primarul comunei Frumușica, Constantin Corneliu Bălășanu, împreună cu consilierii locali ai comunei, au hotărât să îl facă cetățean de onoare.

„Eu sunt obișnuit să trăiesc printre oameni. Nu am fost niciodată un singuratic și m-am bucurat tot timpul de prezența altor oameni, cu care m-am văzut întotdeauna cu plăcere, împărtășind cu ei atât bucuriile, cât și necazurile și încercând să le fiu de ajutor. Pe această cale mulțumesc Domnului Primar al Comunei Frumușica județul Botoșani, Constantin Corneliu Bălășanu și Consiliului Local Frumușica pentru acordarea titlului de cetățean de onoare. Eu vă mulțumesc că ați văzut aceste acțiuni ale mele în comunitatea pe care o administrați și pe care știu că o iubiți la fel ca mine”, a adăugat Vlad Plăcintă.