whatsapp-widget

Cezar Stan

Campanie activa 20 zile
35.638769230769% Complete

Suma primita

46.330 €

Necesari

130.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_62c849cd6c05f_Cezar-Stan-08.07.2022.pdf
doc_62d9471944a73_Cezar-Stan-21.07.2022.pdf
doc_63d0d8997dc7c_Cezar-Stan-24.01.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

ENACHE V.
Dna D.
COSMA V.
Marcu M.
LILA A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Cezar Stan

Campanie activa 20 zile

Update-uri campanie

25 Jan
2023-01-25
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 9000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

16 Dec
2022-12-16

Bună ziua! 

Cezar este bine, rezultatul RMN-ului după tratament și transplantul de celule este foarte bun, tumora este foarte mică, iar medicii vor să înceapă radioterapia. 

Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor oamenilor care ne-au fost alături, oameni minunați care au făcut imposibilul posibil!🙏🙏🙏

(Mihai Stan, tatăl lui Cezar)

25 Nov
2022-11-25

A trecut o perioadă mai îndelungată de timp fără să vă mai spunem ceva de Cezar și pentru asta ne cerem scuze🙏🏻🙏🏻! Conform protocolului realizat după terminarea curelor de chimioterapie, următoarea etapă este transplantul de celule stem. Cezar a efectuat transplantul autolog de celule stem (celule recoltate din corpul lui), urmând a mai sta o perioadă scurtă în spital pentru supraveghere🙏🏻🙏🏻! 

Transplantul a fost realizat cu succes🙏🏻🙏🏻! Cezar este bine și de abia așteaptă să iasă din nou pe afară 👼🏻! Pe această cale, ținem să vă mulțumim din tot sufletul pentru tot ceea ce ați făcut pentru el și aici ne referim la toți oamenii cu suflet mare care au făcut posibil tot ceea ce se întâmplă acum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻! Fără voi nu am fi reușit și nu putem decât să vă dorim multă sănătate din tot sufletul 🙏🏻🙏🏻! 

Cezar vă mulțumește și vă pupă🙏🏻😘♥️! 

(Mihai Stan, tatăl lui Cezar)

22 Nov
2022-11-22

De 3 săptămâni suntem internați în spital, mai exact de pe data de 3 noiembrie. Cezar a primit o doză foarte puternică de chimioterapie care a durat 3 zile. A fost foarte puternică pentru a-i scădea valorile tuturor analizelor în neregulă, iar după 3 zile de la sfârșitul chimioterapiei a avut loc transplantul de celule, care a decurs foarte bine! Cezar se recuperează ușor-ușor și vom rămâne în continuare în spital pentru ca toate analizele să revină la normal. 

Este o perioadă mai grea deoarece toate aceste proceduri au avut și urmări mai puțin plăcute, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece și peste asta. Cezar este un copil puternic și cu siguranță va reuși! 

(Mihai Stan, tatăl lui Cezar)

19 Oct
2022-10-19

Bună ziua!

Cezar este bine și vrea toată ziua doar pe afară! 🙋🏼‍♂️🙂 Ținem să vă anunțăm că am terminat și ultima cură de chimioterapie și așteptăm să vedem ce spun doctorii, în funcție de toată evoluția bună a micului luptător. De îndată ce aflăm, vă vom anunța și pe voi, oameni buni și cu suflet mare! 🙏🏻🙏🏻

Vă mulțumim din tot sufletul pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi și pentru Cezar 🙏🏻🙏🏻, multă sănătate să vă dea Dumnezeu! 🙏🏻🙏🏻🙂 Vă pupăm și vă dorim o zi frumoasă! 🙏🏻 

(Mihai Stan, tatăl lui Cezar)

17 Oct
2022-10-17

Cezar a terminat chimioterapia vineri. Urmează un RMN, iar după 2 sau 3 săptămâni va face transplantul de celule. Rezultatul celui de-al doilea RMN ne-a bucurat - tumora se micșorează din ce în ce mai mult.

(Mihai Stan, tatăl lui Cezar)

27 Aug
2022-08-27

Cezar e bine,tratamentul funcționează,,tumora a început să scadă iar azi ne-au internat pentru montarea unui cateter pentru a începe recoltarea de celule stem.Luni vom începe a patra cură de chimioterapie.

Vă mulțumim!

05 Aug
2022-08-05

La mulți ani, copil frumos și minunat ♥️♥️! Astăzi ar fi trebuit să facem mare petrecere, doar că Dumnezeu a hotărât altceva! Chiar și așa tu continui să zâmbești și să dai dovadă de multă putere pentru un ghemotoc de om, un adevărat exemplu pentru noi, toți oamenii mari 🙏🏻🙏🏻!

Oricât de greu va fi drumul tău de acum încolo, noi vom fi necondiționat cu sufletul și inima alături de tine ♥️! Sunt mândru că sunt părintele tău și știu că totul va fi bine ♥️, micul nostru luptător CEZAR 😘♥️! 

(Mihai Stan, tatăl lui Cezar)

29 Jul
2022-07-29

Cezar este bine, așteptăm să ne cheme la spital pentru RMN. Momentan stăm mai toată ziua pe afară 😇🤗! 

Vă mulțumim pentru tot sprijinul dat micului nostru luptător🙏🏻🙏🏻! 

(Nicoleta Stan, mama lui Cezar)

21 Jul
2022-07-21
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 10.000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

19 Jul
2022-07-19

Sunt suparat ca vreau afara🙏🙏🙏!Am terminat a doua sedinta de chimioterapie iar maine plec la hotel!Va pup pe toti!🤗

08 Jul
2022-07-08
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 10.000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

06 Jul
2022-07-06

Dragilor, avem și vești bune! De trei zile, Cezar nu a mai avut crize.😊❤️❤️❤️Luptă cu toate forțele lui!

Dumnezeu să îl binecuvânteze cu multă sănătate și să le dea forță părinților! Vă mulțumim pentru fiecare donație! 

04 Jul
2022-07-04

Copilul meu drag, să nu-ți ascunzi durerea de mine, chiar dacă vei ști că mă va durea de două ori mai mult.

Să nu-ți ascunzi niciodată emoțiile negative, voi fi acolo să te ajut și împreună să trecem peste toate. Când vei avea reușite, împreună vom plânge de fericire. Când vei avea greutăți, împreună vom căuta soluții, când vei simți că nu mai poți, împreună vom plânge. Când vei cădea, îți voi întinde mâna și te voi ridica!

Brațele mele vor fi mereu deschise pentru tine, voi fi umărul pe care să plângi și voi încerca să am la mine de fiecare dată puțina ciocolată și un mic pansament.

Chiar dacă vei plange, vreau să știi că nu vei fi singur și neajutorat, căci mama va fi mereu în spatele tău!💙😭🙏🙏🙏COPILUL MEU PUTERNIC ȘI CURAJOS

Cu drag, mama!

FOARTE URGENT!!

Campanie începută la 29.06.2022

Nume: Stan

Prenume: Cezar

Vârsta: 10 luni

Suma necesară: 170.000€ (familia a reușit să colecteze până în prezent suma de 40.000 euro)

Diagnostic: tumoră embrionară rabdoidă/teratoidă atipică grad 4

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Medical Park, Turcia

 

Povestea lui Cezar

 

Micuțul Cezar Stan pare un copil de nota 10. Părinții lui, Nicoleta și Mihai, între care e o diferență de 10 ani, l-au dorit foarte mult și au fost cei mai fericiți și împliniți când s-a născut. Doar că băiețelul lor a început să ducă o luptă foarte grea, încă de la vârsta de numai 10 luni.

În această familie, numărul 10 nu a fost deloc de bun augur! Pe 10 mai, Cezar a făcut o „convulsie febrilă” și de acolo a început un lung șir de drumuri către diverse spitale.

Am ajuns cu el la Urgențe, la Spitalul Județean Slatina, unde ne-au spus că ar avea pneumonie și insuficiență respiratorie. După investigații amănunțite au constatat că avea doar „roșu în gât”, fără să i se facă și alte analize, deși era normal să fie examinat și la Neurologie din cauza convulsiilor. După câteva zile am plecat acasă, iar la nici o săptămână copilul a început să facă din nou febră și iar am ajuns la Urgențe. De data aceasta, diagnosticul a fost de enterocolită, povestește Nicoleta Stan, mama lui Cezar.

În cursul celei de-a doua internări, băiețelul a avut noi crize care nu au alarmat medicii, aceștia considerând că astfel se reface după convulsie, mai explică femeia.

Am fost externați, iar pentru liniștea noastră am cerut părerea a doi neurologi care, la rândul lor, au spus că Cezar e un copil „perfect normal”...

Crizele au reînceput și au devenit mai dese și mai intense. Alți medici la care au apelat părinții le-au pus pe seama erupției dentare. Nicoleta și Mihai au simțit că nu poate fi vorba doar de atât și l-au dus pe Cezar la Spitalul „Alexandru Obregia” din Capitală, unde a făcut CT, RMN și EEG. Analizele au arătat două tumori pe creierul băiețelului.

Copilașul a fost transferat la Spitalul „Marie Curie” pentru a fi operat imediat. Una dintre formațiuni a fost extirpată aproape în totalitate, cealaltă neputând fi înlăturată din cauza riscurilor foarte mari.

Panica a pus stăpânire și mai mult pe noi. Rezultatul biopsiei a fost „tumoră embrionară rabdoidă/teratoidă atipică grad 4”. Suntem disperați, nu putem accepta asta!, ne-au spus părinții lui Cezar.

Mânați de dorința de a-și scăpa fiul din ghearele cancerului, cei doi tineri de 27 și 37 de ani au înaintat dosarul medical specialiștilor turci de la Spitalul Medical Park din Istanbul, însă costul tratamentului depășește 175.000 de euro. Familia lui Cezar a reușit din greu să strângă doar 40.000€, ceea ce înseamnă că mai e nevoie de 135.000 de euro pentru ca acest bebeluș să aibă o șansă în plus la viață.

Vă rugăm să ne ajutați să ne salvăm puiul. Puiul nostru este atât de mic, ne dorim cu ardoare să-i oferim dreptul la o viață normală și frumoasă, ne-a scris mama băiatului.

Nicoleta și soțul ei au lucrat în Marea Britanie ca motostivuitoriști până la botezul celui mic, când au revenit în țară. Singuri nu au cum să strângă o sumă atât de mare, iar disperarea din sufletul lor este de înțeles numai dacă ești părinte și știi cât de drag îți este copilul și câte ai face pentru el dacă ai putea și dacă ai avea resursele necesare.

Prin donațiile noastre îi putem ajuta pe acești oameni să-i ofere băiețelului lor tratamentul care i-ar putea salva viața. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna supraviețuirea lui Cezar. Cancerul nu trebuie să fie o condamnare, salvarea putem fi noi, împreună! Luptă și tu alături de noi pentru Cezar!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Cezar Stan!