whatsapp-widget

Claudiu Manole

Campanie activa 17 zile
2.4% Complete

Suma primita

720 €

Necesari

30.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Popovici I.
MARIUS C.
Maria L.
.
ANA M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Claudiu Manole

Campanie activa 17 zile

Update-uri campanie

14 Sep
2023-09-14

Suntem bucuroși să vă aducem vești de la Claudiu Manole, care a revenit astăzi în România după a doua ședință de chimio-imunoterapie. Suntem recunoscători că, până în acest moment, Claudiu nu a experimentat efecte adverse semnificative și că a putut călători în siguranță acasă.

Medicii care îl supraveghează se arată mulțumiți de progresul realizat până acum, deși rămân prudenți în evaluările lor, așteptând rezultatele evaluării totale programate, cel mai probabil, pentru luna noiembrie.

Până atunci, Claudiu va trebui să continue tratamentul, planificând încă cel puțin două ședințe de chimio-imunoterapie, care au loc la fiecare 21 de zile. Din păcate, în prezent există o datorie de 2500 de euro către Centrul Medical Anadolu, pe care sperăm să o putem acoperi înainte de următoarea vizită a lui Claudiu.

Facem apel la generozitatea și solidaritatea voastră, așa cum am făcut-o și în trecut. Vă rugăm să ne fiți alături, să distribuiți acest mesaj și să donați, dacă puteți. Orice ajutor contează enorm și este primit cu recunoștință sinceră.

Claudiu are doar 53 de ani și o dorință imensă de a trăi, de a lupta și de a trece cu bine peste această încercare. Credem cu tărie în șansele sale mari de recuperare și vă rugăm să nu rămâneți indiferenți la acest apel.

Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat până acum și vă trimitem gânduri bune și încurajatoare. Sănătate din plin și să ne bucurăm împreună de cât mai multe vești bune!

Campanie începută la data de 18.08.2023

Nume: Manole

Prenume: Claudiu

Vârsta: 53 de ani

Suma necesară: 30.000€

Diagnostic: cancer pulmonar cu metastaze

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Anadolu, Istanbul

 

Povestea lui Claudiu

 

Timp de 35 de ani, Claudiu Manole și-a servit mereu clienții cu zâmbetul pe buze. A iubit meseria de chelner, din care și-a crescut cele două fete. Zâmbetul său a început însă să pălească după ce, în luna aprilie, starea lui de sănătate a început să se deterioreze rapid.

A început să aibă dureri de mâini și de picioare, iar forma degetelor de la mâini a început să i se modifice. Speriați, am mers de urgență la medic, iar în urma unui CT toracic ni s-a dat viața peste cap. Claudiu avea o tumoră malignă la plămânul drept cu metastaze în glandele suprarenale, povestește soția lui, Doinița.

Femeia ne-a mai spus că, la câteva zile după ce a primit vestea cea rea, bărbatul ei a fost operat cu succes la plămân, dar pericolul nu trecuse. Un RMN cerebral a arătat și două metastaze la creier.

Pentru rapiditatea cu care fac investigațiile și pentru expertiza pe astfel de probleme, soții Manole au cerut ajutorul medicilor din Turcia. La Spitalul Anadolu, Claudiu ar urma să fie operat din nou și supus mai multor ședințe de radioterapie și chimioterapie.

Costurile sunt mult peste puterile noastre. Din proforma primită ar fi vorba de peste 30.000€, fără ședințele de radio, chimio sau imunoterapie. Avem mare nevoie de ajutor pentru a-mi ține familia unită, întreagă. Ajutați-mă, vă rog din tot sufletul, să-mi salvez soțul!

Doinița Manole se află în mijlocul unei călătorii pline de provocări, un drum chinuitor al tratamentului soțului său împotriva cancerului. Fiecare zi poate fi un pas către însănătoșire, dar și o confruntare cu teama, necunoscutul și neputința de a strânge suma necesară în timp util.

În această călătorie, donațiile sunt o rază de lumină. Prieteni și străini se unesc pentru a contribui la costurile spitalizării. Fiecare sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” devine o manifestare a empatiei umane și a dorinței de a aduce speranță și vindecare. Orice bănuț oferit este o mână întinsă, un gest de solidaritate și de încurajare pentru un om care are nevoie disperată de putere în lupta cu dușmanul de care se teme oricine.

Să ne unim eforturile și să ne întindem mâinile către cei aflați în nevoie, pentru că împreună putem face o schimbare reală în viața celor care trec prin momente dificile!  Astăzi, Claudiu este cel care are nevoie disperată de ajutor. Împreună, prin donațiile noastre, îi putem oferi o nouă șansă la sănătate și la bucuria de a fi din nou alături de familia lui mult-iubită.

 

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, Claudiu Manole!