whatsapp-widget

Claudiu Manole

Campanie din trecut 0 zile
5.5486666666667% Complete

Suma primita

1.665 €

Necesari

30.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_652523ba125f7_Claudiu-Manole-10.10.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Maria L.
GAVRILA C.
ANA M.
BOON M.
GORIN T.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Claudiu Manole

Campanie din trecut

Update-uri campanie

05 Dec
2023-12-05

Dragi prieteni și binefăcători ai inimii,

Astăzi, inimile noastre sunt inundate de o bucurie adâncă și de o recunoștință fără margini pe măsură ce împărtășim cu voi o veste ce ne-a luminat viața: soțul meu, Claudiu, este un exemplu de speranță și forță. După o perioadă grea, marcată de incertitudini și lupta neîncetată cu boala, putem respira ușurați știind că este bine și se află în remisie.

Tratamentul la care Claudiu s-a supus a fost un succes, aducându-ne rezultate care depășesc tot ceea ce am îndrăznit să sperăm. Aceste rezultate nu sunt doar bune, ele sunt îmbucurătoare, sunt lumina la capătul tunelului, sunt zorii unei noi zile pline de promisiuni și posibilități.

Nu ne oprim aici. Cu inimile pline de speranță și determinare, ne îndreptăm acum către următoarea etapă a călătoriei noastre: tratamentul cu imunoterapie. Acest nou capitol se va desfășura la Clinica Imunomedica, unde Claudiu va continua să lupte, înarmat cu cele mai avansate terapii și cu o echipă de medici ce îl vor susține la fiecare pas.

Ne dorim să vă mulțumim fiecăruia dintre voi, pentru sprijinul necondiționat, pentru rugăciunile trimise și pentru energia pozitivă pe care ne-ați împărtășit-o. Fiecare gând bun, fiecare cuvânt de încurajare a fost o piatră prețioasă în coroana de susținere care ne-a ajutat să rămânem puternici și optimiști.

În aceste momente de bucurie, gândurile noastre se îndreaptă și către cei care încă luptă, către toți cei care încă așteaptă vestea bună. Vă împărtășim din speranța noastră, din forța și din iubirea care ne-au fost alături în aceste momente. Nu sunteți singuri.

10 Oct
2023-10-10
Plati efectuate Fisier 1

Ne simțim mânați să vă împărtășim starea actuală a lui Claudiu Manole, un tânăr care, în pofida adversităților, continuă să lupte cu demnitate și curaj. Chiar dacă chimioterapia i-a adus unele efecte adverse precum grețuri ușoare și căderea părului, spiritul său rămâne neclintit. Faptul că Claudiu păstrează o stare psihică destul de bună este un testament al forței sale interioare și al rezilienței sale în fața acestei bătălii.

Astăzi, cu inimi pline de speranță și recunoștință, Asociația „Salvează o inimă” a luat decizia de a achita suma de 4605 EURO, conform ordinului de plată atașat, pentru tratamentul lui Claudiu. Chiar dacă fondurile strânse pentru el nu acoperă această sumă, nu am putut să stăm deoparte și am decis să intervenim din fondurile noastre de rezervă. Pentru că fiecare zi contează, fiecare moment este prețios, și fiecare viață merită șansa la vindecare.

În încheiere, vrem să vă mulțumim din suflet. Pentru toate momentele când ați ales să fiți alături de noi, pentru toate gândurile bune, pentru toate gesturile de sprijin. Grație dumneavoastră, Claudiu poate continua lupta și sperăm, alături de el, la zile mai bune.

14 Sep
2023-09-14

Suntem bucuroși să vă aducem vești de la Claudiu Manole, care a revenit astăzi în România după a doua ședință de chimio-imunoterapie. Suntem recunoscători că, până în acest moment, Claudiu nu a experimentat efecte adverse semnificative și că a putut călători în siguranță acasă.

Medicii care îl supraveghează se arată mulțumiți de progresul realizat până acum, deși rămân prudenți în evaluările lor, așteptând rezultatele evaluării totale programate, cel mai probabil, pentru luna noiembrie.

Până atunci, Claudiu va trebui să continue tratamentul, planificând încă cel puțin două ședințe de chimio-imunoterapie, care au loc la fiecare 21 de zile. Din păcate, în prezent există o datorie de 2500 de euro către Centrul Medical Anadolu, pe care sperăm să o putem acoperi înainte de următoarea vizită a lui Claudiu.

Facem apel la generozitatea și solidaritatea voastră, așa cum am făcut-o și în trecut. Vă rugăm să ne fiți alături, să distribuiți acest mesaj și să donați, dacă puteți. Orice ajutor contează enorm și este primit cu recunoștință sinceră.

Claudiu are doar 53 de ani și o dorință imensă de a trăi, de a lupta și de a trece cu bine peste această încercare. Credem cu tărie în șansele sale mari de recuperare și vă rugăm să nu rămâneți indiferenți la acest apel.

Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat până acum și vă trimitem gânduri bune și încurajatoare. Sănătate din plin și să ne bucurăm împreună de cât mai multe vești bune!

Campanie începută la data de 18.08.2023

Nume: Manole

Prenume: Claudiu

Vârsta: 53 de ani

Suma necesară: 30.000€

Diagnostic: cancer pulmonar cu metastaze

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Anadolu, Istanbul

 

Povestea lui Claudiu

 

Timp de 35 de ani, Claudiu Manole și-a servit mereu clienții cu zâmbetul pe buze. A iubit meseria de chelner, din care și-a crescut cele două fete. Zâmbetul său a început însă să pălească după ce, în luna aprilie, starea lui de sănătate a început să se deterioreze rapid.

A început să aibă dureri de mâini și de picioare, iar forma degetelor de la mâini a început să i se modifice. Speriați, am mers de urgență la medic, iar în urma unui CT toracic ni s-a dat viața peste cap. Claudiu avea o tumoră malignă la plămânul drept cu metastaze în glandele suprarenale, povestește soția lui, Doinița.

Femeia ne-a mai spus că, la câteva zile după ce a primit vestea cea rea, bărbatul ei a fost operat cu succes la plămân, dar pericolul nu trecuse. Un RMN cerebral a arătat și două metastaze la creier.

Pentru rapiditatea cu care fac investigațiile și pentru expertiza pe astfel de probleme, soții Manole au cerut ajutorul medicilor din Turcia. La Spitalul Anadolu, Claudiu ar urma să fie operat din nou și supus mai multor ședințe de radioterapie și chimioterapie.

Costurile sunt mult peste puterile noastre. Din proforma primită ar fi vorba de peste 30.000€, fără ședințele de radio, chimio sau imunoterapie. Avem mare nevoie de ajutor pentru a-mi ține familia unită, întreagă. Ajutați-mă, vă rog din tot sufletul, să-mi salvez soțul!

Doinița Manole se află în mijlocul unei călătorii pline de provocări, un drum chinuitor al tratamentului soțului său împotriva cancerului. Fiecare zi poate fi un pas către însănătoșire, dar și o confruntare cu teama, necunoscutul și neputința de a strânge suma necesară în timp util.

În această călătorie, donațiile sunt o rază de lumină. Prieteni și străini se unesc pentru a contribui la costurile spitalizării. Fiecare sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” devine o manifestare a empatiei umane și a dorinței de a aduce speranță și vindecare. Orice bănuț oferit este o mână întinsă, un gest de solidaritate și de încurajare pentru un om care are nevoie disperată de putere în lupta cu dușmanul de care se teme oricine.

Să ne unim eforturile și să ne întindem mâinile către cei aflați în nevoie, pentru că împreună putem face o schimbare reală în viața celor care trec prin momente dificile!  Astăzi, Claudiu este cel care are nevoie disperată de ajutor. Împreună, prin donațiile noastre, îi putem oferi o nouă șansă la sănătate și la bucuria de a fi din nou alături de familia lui mult-iubită.

 

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, Claudiu Manole!