whatsapp-widget

Cristinel Andrei

Campanie din trecut 0 zile
23.695% Complete

Suma primita

7.109 €

Necesari

30.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Gavrila C.
Adrian M.
CLAUDIU C.
NUTA C.
Pasare S.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Cristinel Andrei

Campanie din trecut

Update-uri campanie

21 Feb
2022-02-21

Din păcate Leucemia a fost mai puternică pentru trupul firav a lui Andrei.

Dumnezeu să-l odihnească întru împărăția Sa!

Sincere condoleanțe familiei!

18 Jan
2022-01-18

Acum face antibiotic AMBIZOME siZAVICEFTA pt SINUZITA FUNGICA INVAZIVA pt care a facut operatie pe 7 ian dupa ce am ajuns aici. Ne au recoltat probe si mie si lui tatasau si au decis ca vor face transplantul cu celule de la tata. Asteptam un rezultat de la analize joi si incepe chimioterapia. De sambata incepe tata sa faca FACTOR DE CRESTERE iar miercurea viitoare ii recolteaza celulele.

Campania a început în data de: 14.01.2022

Nume: Cristinel
Prenume: Andrei
Vârsta: 22 ani
Suma necesara: 30000 de euro 

Diagnostic: Leucemie 

Clinica Sourasky Medical Tel Aviv-Israel

Povestea lui Cristinel

Niciodată nu m-am gândit că aripile întinse pentru a zbura pe cerul vieții îmi vor fi frânte de o boală urâtă. Nu vreau decât să trăiesc!

La doar 22 de ani, Cristinel Andrei a trecut subit de la frumusețea anilor studenției la urâciunea diagnosticului de leucemie. A descoperit boala după ce pulsul a început să-i crească puternic fără niciun motiv. Pe 28 august 2020, analizele de sânge i-au arătat fața urâtă a vieții. De atunci, și-a petrecut timpul în paturi de spital, azi la Colțea, mâine la Fundeni, apoi în Israel.

Citostatice, multe complicații, Terapie Intensivă, operații, sute de transfuzii cu sânge și trombocite... Cu toate m-am luptat cât am putut, dar se pare că această boală este mai puternică decât mine. Am făcut și transplant de celule stem de la fratele meu în februarie 2021, dar boala a revenit în forță în luna iulie, iar în țară nu mi s-au mai dat șanse de vindecare, ne-a povestit Cristi.

Singura speranță pe care o mai are este un transplant ce poate fi efectuat la Sourasky Medical Center din Tel Aviv. Este unicul răspuns pozitiv pe care l-a primit după ce a cerut o a doua opinie din partea mai multor spitale din străinătate. Intervenția de transplantare a celulelor sănătoase de la mama sau tatăl băiatului depășește 250.000 de euro, mare parte din bani fiind strânși și achitați deja de familia greu încercată.

Mama, de profesie educatoare, a trebuit să intre în concediu fără plată deoarece a trebuit să stea cu mine, iar tata, fost polițist, acum pensionar, nu poate face față cheltuielilor suplimentare ce apar aici, în Israel...

Cheltuielile la care se referă Cristi sunt antibioticele și celelalte medicamente pe care trebuie să le ia după transplant, toate însemnând peste 30.000 de euro. Părinții tânărului sunt secătuiți financiar după ce numai ei știu cum au reușit să strângă enorma sumă necesară pentru a-i plăti fiului operația care l-a salvat. Pentru ca efortul lor să nu fie în zadar, îi putem ajuta noi cu restul de bani prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Fac apel la toți oamenii cu suflet bun să mă ajute să ies învingător din această grea încercare, pentru a-mi putea urma visul de a deveni inginer electronist!

Leucemia nu trebuie să fie un final, ci doar un moment de cotitură, o încercare, un obstacol ce poate fi depășit. Așa cum am reușit să salvăm copii și tineri cu diverse forme de cancer, întocmai îl putem salva și pe Cristinel Andrei. Orice donație îi poate fi eliberarea din boală și startul către viitorul pe care și-l dorește!

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Va rugăm să specificați la transfer bancar următoarele:

Beneficiar : Asociatia Salveaza o inima

Detalii plată/mențiune: Cristinel Andrei