whatsapp-widget
Crucea Bucovinei
2024-03-25

Slavă În lui Dumnezeu pentru toate!

În inima Bucovinei, unde credința și tradiția se împletesc într-un dans etern, am avut onoarea de a primi astăzi, prin mila nesfârșită a lui Dumnezeu, un dar nemăsurat. IPS Calinic, Arhipiscopul Sucevei și Rădăuților, mi-a conferit ordinul "Crucea Bucovinei", o distincție ce mă umple de o recunoștință adâncă și de o responsabilitate pe măsură.

Aceasta nu este doar o recunoaștere a contribuției mele, ci o mărturie a legăturii indestructibile dintre sufletul meu și pământul binecuvântat al Bucovinei, un pământ unde credința în Dumnezeu și dragostea pentru aproapele se îmbină pentru a țese istoria și viitorul.

Mulțumesc din suflet IPS Calinic pentru încrederea acordată și pentru lumina pe care o aduceți în viețile noastre prin slujirea dumneavoastră devotată. Este o onoare și un privilegiu să port această cruce, simbol al sacrificiului, al iubirii și al speranței, și mă angajez să o port cu demnitate, să continui să muncesc neîncetat pentru binele și frumosul comunității noastre.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările revărsate asupra mea și a celor dragi, și mă rog ca lumina Sa divină să ne călăuzească pașii pe calea cea bună, în iubire, pace și armonie.

Astăzi, cu inima plină de recunoștință și speranță, reînnoiesc angajamentul meu de a sluji cu credință și dragoste.

Împreună, în credință și iubire, să construim un viitor mai bun pentru noi toți, sub milostivirea și îndrumarea lui Dumnezeu.

Amin.