whatsapp-widget

Daniel Spînu

Campanie din trecut 0 zile
22.17768% Complete

Suma primita

22.178 €

Necesari

100.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_646c97e0e4cc0_Daniel-Spinu-23.05.2023.pdf
doc_6492c007a2294_Daniel-Spinu-21.06.2023.pdf
doc_646c97f523592_Daniel-Spinu-23.05.2023.pdf
doc_6508772691f2e_Daniel-Spinu-18.09.2023.pdf
doc_64c9de4ab40b1_Daniel-Spinu-02.08.2023.pdf
doc_64ff0b19bb679_Daniel-Spinu-11.09.2023.pdf
doc_645228df85bf7_Daniel-Spinu-03.05.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Farmacia Tei
SPINU C.
.
CHIS I.
CHISOI A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Daniel Spînu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

16 Jan
2024-01-16

Daniel Spînu, un tânăr de 20 de ani, se confruntă cu o luptă dificilă și profund emoționantă. Diagnosticat cu leucemie acută mieloidă, o formă severă de cancer la sânge și măduva osoasă, Daniel a trecut prin momente de neimaginat. Cu toate acestea, reziliența și curajul său sunt o sursă de inspirație pentru toți cei care îl cunosc.

În urmă cu aproape trei luni, Daniel a primit un transplant, un pas crucial în lupta sa pentru viață. Această procedură complexă a fost doar începutul unui drum lung și greu. În urma transplantului, Daniel a petrecut mult timp în spital, luptându-se cu fiecare zi pentru a se recupera.

Acum, după o lună de când este acasă, lupta lui Daniel continuă. El urmează un tratament medicamentos riguros, un proces vital pentru menținerea sănătății sale fragile. Fiecare zi acasă, departe de spital, este o victorie, dar și un memento al provocărilor pe care le îndură.

Vrem să ne scuzăm că nu v-am ținut la curent cu starea lui Daniel și, în același timp, să vă mulțumim enorm pentru tot sprijinul primit. Fiecare mesaj de încurajare, fiecare gest de sprijin, fiecare gând bun a fost și continuă să fie o sursă de putere pentru Daniel și familia sa.

Lupta lui Daniel nu este doar a lui, ci a tuturor celor care l-au sprijinit. În aceste momente dificile, comunitatea s-a adunat pentru a arăta că, împreună, putem înfrunta și cele mai grele obstacole. Vă mulțumim din suflet pentru toată generozitatea, sprijinul și dragostea arătată.

02 Nov
2023-11-02

Cu inimile deschise și pline de recunoștință, ne adresăm fiecăruia dintre voi, suflete nobile care ne-ați fost sprijin și alinare în aceste momente grele. Mulțumim cu profundă emoție tuturor celor care ați fost coloana de susținere în bătălia lui Daniel, care ați întins o mână de ajutor și ați făcut posibilă călătoria lui spre speranța și vindecare în Turcia.

Datorită generozității și solidarității voastre, Daniel are acum o șansă la viață, o fărâmă de lumină după șapte luni de luptă istovitoare cu chimioterapiile, tratamentele ce i-au testat rezistența și durerile care ne-au încercat curajul. Inima ne este inundată de bucurie și de o ușurare nespusă, căci în sfârșit, se întrezărește o rază de speranță: un om cu o inimă imensă și-o generozitate rar întâlnită a venit înainte ca un înger păzitor pentru a deveni donatorul lui Daniel.

Stăm acum pe pragul unei noi etape, în așteptarea "minunii mari" - transplantul care i-ar putea reda lui Daniel șansa la o viață plină și sănătoasă. Vă chemăm să ne fiți alături cu inima și gândurile voastre, să vă alăturați rugilor noastre ca totul să decurgă fără greș.

Daniel este în mijlocul pregătirilor, între chimioterapii și tratamente pregătitoare pentru transplant, și fiecare moment este un pas către visul nostru cel mare. Continuăm să cerem sprijinul vostru, să ne stați alături în această călătorie, pentru a putea face față costurilor transplantului și pentru a ne vedea copilul din nou acasă, sărind și râzând, liber de povara bolii care i-a umbrit zilele.

Cu fiecare mesaj de sprijin și fiecare gest de generozitate, inimile noastre se umplu de o recunoștință infinită. Să știți că fiecare dintre voi sunteți parte din povestea de supraviețuire a lui Daniel, un capitol plin de dragoste și omenie pe care nu-l vom uita niciodată. Vă îmbrățișăm cu drag și vă mulțumim din suflet! 🙏🏼❤️❤️

22 Sep
2023-09-22

Dragii mei,

Vă scriu cu o apăsare în suflet, dar și cu speranța că bunătatea și solidaritatea noastră pot face diferența. Deja de șase luni, Daniel se află departe de casă, în Turcia, în lupta sa pentru viață. Șase luni care au părut o veșnicie, cele mai grele și dureroase pentru un tânăr cu atâta poftă de viață ca el.

Imaginează-ți câtă forță interioară îi trebuie să continue lupta în fața obstacolelor care par insurmontabile. Dar există o rază de speranță în mijlocul acestui coșmar: noi. Fiecare dintre noi poate fi o punte către vindecarea lui Daniel. Fără susținerea și dragostea voastră, șansele lui de a se recupera se diminuează.

Daniel nu este doar un tânăr care se luptă cu o boală nemiloasă, el este simbolul speranței, al rezilienței și al dragostei de viață. De fiecare dată când se simte prăbușit, gândul că există oameni care îl susțin îl ridică.

Astăzi, nu vă rog doar pentru o donație, ci pentru a vă uni forțele, inimile și speranțele pentru Daniel. Fie că decideți să contribuiți financiar, fie că alegeți să distribuiți povestea lui pentru a crește conștientizarea, fiecare gest contează.

În numele lui Daniel și al familiei sale, vă mulțumesc din adâncul inimii. Fie ca bunătatea voastră să vă fie răsplătită însutit și să ne demonstreze tuturor că iubirea și compasiunea pot învinge orice adversitate.

Cu recunoștință și speranță,

Daniela Spînu, sora geamănă a lui Daniel

18 Sep
2023-09-18
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 22500 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

07 Aug
2023-08-07

Am să împărtășesc cu voi cele mai recente noutăți legate de starea fratelui meu geamăn, Daniel. Prin ajutorul și generozitatea voastră, precum și cu credința fermă în Dumnezeu, astăzi a reușit să finalizeze a 19-a chimioterapie. Dorim să vă mulțumim din adâncul sufletului și din toată inima, de mii de ori. Vă suntem recunoscători în fiecare zi și moment. Rezultatele analizelor sunt de partea noastră și, cu pași mici și multă răbdare, vom reuși! 

Cu regret și durere în suflet, am primit vestea că donatorul pentru transplantul de măduvă al fratelui meu s-a îmbolnăvit. Această situație prelungește șederea lui Daniel în Turcia, iar prezența sa acolo, pentru continuarea chimioterapiilor și realizarea transplantului de măduvă, este posibilă doar cu ajutorul vostru. 

Costul transplantului e de ordinul miilor de euro. Noi, ca familie, am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a acoperi aceste cheltuieli, dar, din păcate, nu avem alte soluții pentru viitor. Numai voi sunteți speranța lui Daniel. Viața lui este în mâinile voastre! Vă rugăm cu toată speranța și cu lacrimi în ochi să ne ajutați să ieșim din acest coșmar numit cancer. Chiar și un leu, care poate părea nesemnificativ pentru unii, îi poate salva viața lui Daniel! 

Întreaga familie vă este recunoscătoare pentru tot ajutorul oferit și vă dorește multă sănătate tuturor! 

(Daniela Spînu, sora lui Daniel)

02 Aug
2023-08-02
Plati efectuate Fisier 1

Un lider dintr-o companie poate arăta empatie față de un  bolnav de cancer într-o serie de moduri, atât la nivel personal cât și prin acțiuni de susținere la nivel de companie. Mai mult, liderul poate considera și opțiuni de sponsorizare pentru cauzele legate de cancer.

Astăzi s-a alătura lui Daniel și compania AGREMIN din Botoșani  cu suma de 50.000 de lei prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului pe anul 2022. 

ANGREMIN  a înțeles misiunea asociației noastre de a salva vieți dar mai ales  de a face oamenii să plângă și de bucurie chiar și în cele mai grele momente, cand simți că lumea ta s-a prubușit.

Vă mulțumim!

14 Jul
2023-07-14

Bună ziua!

Vin cu noutăți privind starea fratelui meu geamăn, Daniel. Cu ajutorul dumneavoastră, al oamenilor cu suflet bun și credință în Dumnezeu, astăzi a ajuns la a 19-a ședință de chimioterapie. Vrem să mulțumim din tot sufletul și din toată inima tuturor de mii de ori, vă suntem recunoscători în fiecare zi și moment! Rezultatele analizelor sunt de partea noastră, cu pași mici și multă răbdare vom reuși! 

Cu părere de rău și durere în suflet am aflat că donatorul fratelui meu pentru transplantul de măduvă s-a îmbolnăvit, fapt care prelungește șederea lui Daniel în Turcia. Doar cu ajutorul dumneavoastră vom putea reuși ca el să rămână în continuare acolo pentru a continua toate chimioterapiile și pentru a face în final și transplantul de măduvă. Suma transplantului este de mii de euro. Noi, familia lui, am făcut tot posibilul pentru a acoperi aceste cheltuieli, dar din păcate nu mai avem nici o soluție pentru viitor, doar voi sunteți speranța lui Daniel. 

Viața lui e în mâinile dumneavoastră! Vă rugăm cu toată speranța și lacrimi în ochi să ne ajutați să ieșim din tot acest coșmar numit cancer. Chiar și un leu îi poate salva viața lui Daniel! 

Întreaga familie vă este recunoscătoare pentru tot ajutorul oferit și vă dorește multă sănătate tuturor!.

(Daniela Spînu, sora lui Daniel)

21 Jun
2023-06-21
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 10000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

13 Jun
2023-06-13

Daniel a terminat al doilea curs de chimioterapie, acum își revine după care va urma transplantul. S-au ales deja 2 donatori pentru a se pregăti, unul din ei va dona peste câteva săptămâni. Va urma încă un curs de chimioterapie înainte de transplant.

(Daniela Spînu, sora lui Daniel)

23 May
2023-05-23
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 4000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

16 May
2023-05-16

Bună ziua! 

Avem poze și noutăți legate despre cazul nostru. Împreună cu fratele mai mare am fost la Daniel, în Turcia, pentru a da analizele de compatibilitate. Astfel vom vedea care dintre noi e compatibil pentru transplantul de măduvă. 

(Daniela Spînu, sora lui Daniel)

10 May
2023-05-10

CLINICA SANTE a contribuit cu suma de 10000 RON pentru Daniel Spînu.

Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala. Scopul nostru este acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, scop care ghideaza pasii echipei Clinica Sante in interactiunea cu pacientii. Valorile noastre cheie sunt performanta, respectul, castigarea increderii fiecarui pacient pe care il avem si nu in ultimul rand, atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism in domeniu. Suntem dedicati pacientilor nostri, iar interactiunea cu fiecare dintre ei trebuie sa fie intotdeauna conexata cu ideea de perfectiune. Confortul si satisfactia pacientilor sunt elemente primordiale pentru noi.

Clinica Sante, in traiectul sau catre o relatie perfecta cu pacientii, a luat in calcul valorizarea celor mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA si astfel, principiile noastre sunt strans legate de a oferi cele mai bune servicii fiecarui pacient.

Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si inca de atunci ne-am organizat intru imbunatatirea relatiei cu pacientii. Fie ca vorbim de cele mai bune servicii, de o comunicare totala si eficienta sau de a fi intotdeauna acolo pentru a cunoaste, intui si satisface nevoile pacientului, Clinica Sante lucreaza pentru fiecare pacient in parte cu toate mijloacele de care dispune.

In ceea ce priveste raspandirea Clinica Sante in Romania, putem sa vorbim despre o acoperire vasta, suntem prezenti in toate judetele, unde de altfel suntem si lider de piata, iar drumul nostru continua, ne dezvoltam neincetat pentru ca ne dorim sa fim aproape de toti pacientii nostri.

Clinica Sante – Clinica aproape de dumneavoastra.

Le mulțumim pentru sprijinul financiar acordat!

03 May
2023-05-03
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 15000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 May
2023-05-02

Azi Daniel a făcut puncție si așteptăm cu emoție rezultatele analizelor. Urmează să înceapă a doua ședință de chimioterapie.

01 May
MEDIA 2023-05-01

MEDIA

 1. HOT NEWS-100.000 de euro - prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 2. BOTOȘĂNEANUL-Tânăr lovit de o boală grea, apel umanitar pentru salvarea lui
 3. GÂNDUL-Daniel are nevoie de noi! Tânărul de numai 20 de ani suferă de leucemie, iar ”prețul” vieții lui este de 100.000 de euro

 4. ZIARUL ACTUALITATEA-100.000 de euro este prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 5. DOBREA NEWS-Prețul vieții pentru Daniel, bolnav de leucemie, este de 100.000 euro. Reușim să-l ajutăm?!

 6. ACTUALITATE-100.000 de euro este prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 7. GHIDUL BANATULUI-100.000 de euro – prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 8. GLASUL CETĂȚII-”Eu trebuie să mă fac sănătos! Nu am cum să nu mă întorc acasă sănătos”, spune Daniel. Tânărul are nevoie de 100.000 de euro pentru a trăi

 9. SUCEAVA NEWS-100.000 de euro – prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 10. DÂMBOVIȚA AZI-100.000 de euro – prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 11. ȘTIREA DE IAȘI-Un tanar de 20 de ani cu leucemie acuta are nevoie de ajutorul nostru pentru a strânge cei 100.000 de euro necesari tratamentului

 12. BOTOȘANI NEWS-100.000 de euro.Prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani grav bolnav.

 13. GAZETA DE BOTOȘANI-100.000 de euro – prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 14. VREMEA NOUĂ-Prețul pus pe viața unui tânăr bolnav de leucemie: 100.000 de Euro!

 15. INFO IAȘI ONLINE-100.000 de euro – prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 16. LIVE ARAD-100.000 de euro – prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 17. OCHIUL CLUJEAN-100.000 DE EURO – PREȚUL PUS PE VIAȚA UNUI TÂNĂR DE 20 DE ANI BOLNAV DE LEUCEMIE. AJUTĂ-L SĂ IASĂ ÎNVINGĂTOR

 18. ȘTIRI PE SURSE-100.000 de euro - prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 19. ZIARUL PROFIT-100.000 de euro – prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie. Ajută-l să iasă învingător!

 20. AS ÎN GORJ-100.000 de euro – prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie

 21. BOTOSANEANUL-La 20 de ani, Daniel a aflat că are leucemie: Trebuie să le arăt oamenilor că am luptat și am biruit, nu vreau să îi dezamăgesc! – AJUTĂ-L să iasă învingător

 22. CONSTANTA 100%-Un tânăr a ajuns la spital cu febră și dureri de cap, medicii au descoperit că are leucemie

 

Campanie începută la data de 24.04.2023

Nume: Spînu

Prenume: Daniel

Vârsta: 20 de ani

Suma necesară: 100.000€

Diagnostic: leucemie acută mieloidă (cancer la sânge și măduva osoasă)

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Emsey, Turcia

 

Povestea lui Daniel Spînu

 

Nu voi renunța niciodată la visele și speranțele mele, sunt determinat să câștig această luptă și să-mi continui viața cu noi puteri. Nu am tot timpul din lume la dispoziție, vreau să cred că mai există o șansă la viață și la posibilitatea de a-mi crea un viitor frumos!

Are doar 20 de ani și arată deja multă determinare să reușească în viață, să fie un învingător. Daniel Spînu e un tânăr care trebuie să înfrunte o boală necruțătoare, dar și o povară financiară de netrecut. În luna martie, Daniel a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloidă, o formă de cancer al sângelui. După vestea dură primită de la medici a urmat o altă lovitură și mai puternică - viața lui costă 100.000€, cât trebuie să achite pentru tratament și transplantul de măduvă care îl poate salva de la moarte.

În prezent, sunt internat în Turcia, la Spitalul Emsey, cu mama, care și-a lăsat locul de muncă și stă mereu lângă mine, mă ajută să mă deplasez și să trec peste chimioterapie. Părinții mei sunt divorțați, noi am rămas 3 frați doar cu mama, povestește Daniel.

Tânărul e conștient că, în ciuda optimismului și încrederii cu care vede perioada următoare, îl așteaptă un drum dificil și va avea mare nevoie de ajutor pentru a câștiga poate cea mai importantă luptă pe care o poate da un om, aceea a propriei supraviețuiri.

Daniel vrea să trăiască și aibă dreptul la o viață normală, nu cere nimic în plus. Ce poate fi mai valoros pe pământ decât sănătatea, decât să te poți bucura de fiecare zi din plin? Atât și nimic mai mult așteaptă acest băiat, iar asta nu va fi posibil decât dacă primește șansa tratamentului complet, șansă care costă mult peste orice și-ar putea permite și chiar visa o mamă care crește singură trei copii!

Liudmila Spînu a făcut tot ce a putut pentru a-și susține familia, însă este peste puterile ei să strângă 100.000€. De aceea, are nevoie disperată de ajutorul nostru.

Prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îl putem duce mai aproape pe Daniel de vindecare.

Sunt foarte recunoscător și le mulțumesc mult persoanelor care îmi sunt alături și pot dona puțin din puținul lor în așa situație dificilă. Fiecare donație, oricât de mică, poate face o diferență enormă pentru mine și familia mea!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Daniel Spînu!