Daria Mihăiescu

Campanie activa 29 zile
44.095840909091% Complete

Suma primita

19.402 €

Necesari

44.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6284e154c358b_Daria-Mihaescu-18.05.2022.pdf
doc_62ac8a05e3829_Daria-Mihaiescu-17.06.2022.pdf
doc_62bc4240bfbee_Daria-Mihaiescu-29.06.2022.pdf
doc_62e8c96927df8_Daria-Mihaiescu-02.08.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Casian G.
DAHA C.
Subtire M.
Mercioiu D.
LEONTE V.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Daria Mihăiescu

Campanie activa 29 zile

Update-uri campanie

10 Aug
2022-08-10

Daria a fost testată pentru alergii alimentare. Se pare că durerile de burtică din pricina cărora nu poate mânca sunt din cauza unei toleranțe digestive scăzute. Ea simte toate durerile mult mai intens decât un copil normal. Tranzitul ei este unul lent, tot sistemul digestiv funcționează foarte încet, ceea ce produce disconfort abdominal și de aceea plânge și are dureri atât de mari. 

Medicii de la Spitalul „Sant Joan de Deu” caută continuu variante care să îi ridice calitatea vieții, dar este un proces de durată și pentru asta vom fi nevoiți să mai rămânem câteva luni în Barcelona. Mai urmează câteva investigații, rămânem sub supraveghere, săptămânal mergând la diverși medici pentru a urmări evoluția. Sperăm ca ea să se simtă mai bine, să putem reveni curând pentru terapii. 

Vă mulțumim, oameni dragi, pentru toată susținerea morală și financiară! Vă dorim multă sănătate și numai bine!

(Cătălina Mihăiescu, mama Dariei)

02 Aug
2022-08-02

Din păcate, Daria nu reușește să aibă scaun singură, doar cu microclisme... Medicii au încercat cu diverse laxative ca să vadă dacă funcționează, însă ele doar îi agravează stările de agitație și durerile de burtă. E posibil ca în curând ea să fie supusă altor investigații. 

Joi vom afla dacă a luat ceva în greutate, deoarece săptămâna trecută, din păcate, ea stagnase. Deocamdată am oprit ședințele de terapie, pentru că este agitată și nu doarme bine noaptea, plânge mult. Medicii își dau tot interesul să fie bine și sunt sigură că în curând vor apărea și rezultatele pozitive! 

Vă mulțumim pentru susținere, pentru că sunteți alături de ea și pentru că ne-ați oferit șansa să ajungem cu ea aici, în Barcelona, la Spitalul „Sant Joan de Deu”. Sperăm să putem sta aici oricât e nevoie până când ea va prinde putere, durerile vor dispărea și evoluția va fi una bună! 

Până acum, totul a mers spre bine. Doamne ajută să meargă la fel și în continuare! Multă sănătate, îngeri păzitori ai Dariei! 🙏🙏

(Cătălina Mihăiescu, mama Dariei)

02 Aug
2022-08-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 5914.44 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

21 Jul
2022-07-21

Daria se simte mai bine, a început să ia în greutate foarte puțin. Ea suferă de distrofie/malnutriție severă. Pune câteva zeci de grame pe săptămână, ceea ce e minunat. De când am ajuns a luat 200 de grame, lua mai mult dar a răcit și timp de o săptămână nu prea a mâncat. 

În țară nu făcea altceva decât să slăbească, așa a ajuns de la 8 kg la 5,850 kg în doar câteva luni. Aici medicii au găsit cauza durerilor crunte, se pare că erau din cauza constipației severe de care suferea... ne-au dat 2 tipuri de siropuri care să o ajute, scaunul s-a reglat însă vestea proastă este că ea nu mai face treaba mare singură fără ajutor, doar cu supozitoare sau microclisme. 

Investigațiile continuă, dacă nu va lua în greutate suficient în următoarea lună, medicii ne-au propus operația de gastrostomă (un buton în burtică prin care să o hrănim suplimentar față de cât poate ea pe guriță). 

Perioada în care vom sta aici în Barcelona se va prelungi pe câteva luni deoarece Daria are nevoie de supraveghere medicală de specialitate, investigații și tratament. Vă rugăm să ne susțineți în continuare, la spital o avem factură momentan, dar restul cheltuielilor de zi cu zi depășesc posibilitățile noastre financiare. 

Vă mulțumim tuturor, vă dorim tot binele din lume și Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru că ne-ați oferit această șansă, să o salvăm pe Daria! (Cătălina Mihăiescu, mama Dariei)

11 Jul
2022-07-11

Apariții Media

 1. GÂNDUL.INFO-Drama singurei fetițe din România născută fără globi oculari. “Medicii pediatri din țară fug de noi”

 2. ROMÂNIA TV-Povestea singurei fetițe din România care s-a născut fără globi oculari. Mama ei e disperată: „Medicii fug de noi”

 3. TRANSILVANIA BUSSINES-Caz unic în România. O fetiță născută fără globi oculari are nevoie de ajutorul tău!
 4. BOTOȘANEANUL.ro-Caz UNICAT în România, fetiță născută fără ochi, ajutată de o asociație din Botoșani: Medicii pediatri fug de noi
 5. REALITATEA VÂLCEANĂ-Caz unic în România. Daria, o fetiță născută fără globi oculari are nevoie de ajutorul tău!
 6. VREMEA NOUĂ- Caz unic în România. O fetiță născută fără globi oculari are nevoie de ajutorul tău!

 7. ZIARE LOCALE-Caz unic în România. O fetiță născută fără globi oculari are nevoie de ajutorul tău!

 8. BAIA MARE TV-Caz unic în România. O fetiță născută fără globi oculari are nevoie de ajutorul tău! 

 9. ZIARUL ARGEȘENILOR-Caz unic în România! O fetiță născută fără globi oculari are nevoie de ajutorul tău! Familia micutei, in pragul disperarii

 10. VRANCEA 24-Caz unic în România. O fetiță născută fără globi oculari are nevoie de ajutorul tău!

 11. București vechi și noi-Caz unic în România. O fetiță născută fără globi oculari are nevoie de ajutorul tău!

 12. Zi de Zi-Caz unic în România. O fetiță născută fără globi oculari are nevoie de ajutorul tău!

 13. ZIARE .COM-Caz unic in Romania. O fetita nascuta fara globi oculari are nevoie de ajutorul tau!

29 Jun
2022-06-29
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi  și suma de 5934.84 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

16 Jun
2022-06-16

Ieri am fost externați din spital deoarece Daria a început să ia în greutate și primește fără probleme medicația. În continuare vom face vizite aproape zilnice la spital pentru monitorizare, consultații, investigații și terapii! Din fericire, Daria nu mai are dureri așa dese și puternice, iar cel mai minunat lucru care se putea întâmpla a fost că a acceptat laptele special, hipercaloric care o ajută să crească ❤. 

Pentru tot restul vieții, Daria va avea nevoie de 2 medicamente zilnice, substitut hormonal cu hormoni tiroidieni și corticosteroizi, deoarece glanda ei hipofiză nu funcționează corespunzător. Lupta noastră nu se oprește aici. Daria este în continuare într-o situație delicată și probabil așa va fi toată viața! 

Vă mulțumim pentru susținere, fără ajutorul vostru Daria nu ar fi ajuns astăzi aici, la Spitalul „Sant Joan de Deu” din Barcelona. 

Sunteți minunați! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Multă sănătate!

(Călin și Cătălina Mihăiescu, părinții Dariei)

Campanie începută la data de 09.05.2022

Nume: Mihăescu

Prenume: Daria

Vârsta: 1 an și 8 luni

Suma necesară: 44.000 euro 

Diagnostic: Sindromul SOX2 sau anoftalmie bilaterală (nu are globi oculari)

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Sant Joande Deu, Spania

 

Povestea Dariei, diagnosticată cu o boală rară

 

O bucurie nemărginită cuprinde sufletul unei femei în momentul în care își ține în brațe copilul pentru prima dată. Unele mămici nu pot descrie în cuvinte trăirile avute imediat după naștere. Altele, în schimb, ar dori să dea timpul înapoi și să evite acel moment. Și nu pentru că nu și-ar fi dorit copilul, Doamne ferește, ci pentru că s-a născut cu suferința pecetluită pe viață.

În loc de fericire, depresia a cuprins-o pe Cătălina Mihăiescu la scurt timp după ce și-a adus pe lume fetița mult-dorită. Daria s-a născut cu grave probleme de sănătate, iar numărul și severitatea lor au aruncat-o pe mamă în prăpastia tristeții nemărginite.

Fetița este singurul caz din România cu Sindromul SOX2 sau anoftalmie bilaterală. Concret, Daria nu are globi oculari, deci nu va putea vedea niciodată. Însă cumplita malformație genetică - întâlnită la doar una din 250.000 de persoane - nu i-a răpit doar simțul vizual, ci i-a afectat și auzul, dezvoltarea cerebrală, tiroida și i-a provocat reflux gastroesofagian, disfagie, distonie, tulburări de motilitate și malnutriție severă.

Este cumplit ce poate face o singură anomalie în genele umane și e greu de conceput că un biet copil care nu cunoaște binele și răul este obligat să îndure atâta chin! Pus în fața acestei realități teribile, sufletul Cătălinei s-a prăbușit. Doar soțul ei a reușit s-o ajute să nu cadă cu totul în tenebrele depresiei majore. Pentru a nu-și pierde și soția în străfundul suferinței, Călin Mihăiescu a renunțat la serviciu și a rămas acasă, să aibă grijă de Daria, dar și de Cătălina, care rezistă cu greu fiecărei zile în care își ține fiica grav bolnavă în brațe încercând să-i aline durerile.

Daria a fost refuzată de spitale din Franța și Israel din cauza gravității situației, însă a fost acceptată de Spitalul „Sant Joan de Deu” din Spania, recomandat de medicul neurolog. Medicii de acolo cer însă 44.000€ pentru a-i trata deficiențele și afecțiunile care îi fac viața un calvar.

Daria este un copil care are nevoie de supraveghere 24 din 24, nu doarme normal, nu mănâncă așa cum trebuie, iar cât e trează plânge aproape non-stop. Va avea nevoie de investigații, tratament și posibil terapii pe perioadă îndelungată sub supravegherea medicilor, cu internare în spital. Vă rugăm din suflet să ne ajutați să ne salvăm copilul! Viața Dariei constă în această sumă imensă la care nici nu visam vreodată, ne-a explicat Cătălina Mihăiescu.

Femeia se află în concediu de creștere a copilului, iar împreună cu soțul ei obține de la stat puțin peste 3.000 de lei. Disperarea acestor oameni e perfect de înțeles nu numai din cauza cumplitelor probleme ale Dariei, ci și din cauza incapacității lor de a spera măcar că ar putea strânge vreodată 44.000 de euro!

Încolțiți de suferință și lipsuri materiale, soții Mihăiescu ne-au implorat cu toată puterea să nu-i lăsăm singuri în această vale a umbrei morții în care au fost aruncați de soartă. Prin donațiile noastre putem strânge suma necesară pentru ca Daria să aibă parte de tratamentul și intervențiile care îi pot ușura viața. Orice sumă îi va îmbunătăți traiul acestui îngeraș nevinovat! Donează și tu pentru Daria!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transferul bancar numele copilului DARIA MIHĂIESCU