whatsapp-widget

Daria Molea

Campanie din trecut 0 zile
82.3175% Complete

Suma primita

16.464 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_634066c603f63_Daria-Molea-07.10.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CROMEET
ANGELO P.
Pop M.
SV Solomie
Busaga L.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Daria Molea

Campanie din trecut

Update-uri campanie

07 Oct
2022-10-07
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 99000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 Sep
2022-09-02

S-a colectat suma necesară intervenției chirurgicale pentru Daria. Operația va avea loc la Spitalul Monza din București!

 Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

09 Aug
2022-08-09

Compania SELCAR INTERNATIONAL a contribuit cu suma de 500 RON pentru Daria Molea.

Le mulțumim pentru sprijinul financiar acordat!

21 Jul
2022-07-21

Daria a realizat un RMN la coloană pentru ulterioara intervenție chirurgicală de scolioză dorso-lombară. 

11 May
2022-05-11

„Bună ziua! Am revenit cu poze cu Daria Molea din sala de kinetoterapie. Trebuie să facem regulat kinetoterapie, atât pe problemele neuromotorii cât și pentru scolioza care evoluează într-un mod galopant”.

(Melania Molea, mama Dariei)

Campanie începută la 14.04.2022

Nume: Molea

Prenume: Daria

Vârsta: 11 ani

Suma necesară: 20.000€ 

Diagnostic: neuropatie axonală senzitivo-motorie

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza, București

 

Povestea Dariei

 

Puterea nu vine din victorii. Luptele din tine îți dau putere. Când te lupți cu greul și te hotărăști să nu cedezi, aceea este puterea!, explică unul dintre cei mai puternici oameni de pe planetă, Arnold Schwarzenegger.

Lupte grele interioare se dau și în inima unei familii din județul Argeș, a cărei fiică suferă din ce în ce mai mult din cauza unei cumplite afecțiuni degenerative.

Daria Molea are 11 ani, iar de la nici 2 anișori a început să aibă probleme de echilibru, să nu mai poată urca scările și să fie nevoită să se sprijine de un adult pentru a se putea ridica în picioare și a merge.

Fetița a fost diagnosticată cu neuropatie axonală senzitivo-motorie, o boală rară în care sistemul imunitar atacă  nervii și provoacă pacientului paralizie și pierderea reflexelor și a sensibilității senzoriale.

Daria nu poate alerga, nu poate dansa, nu se poate juca precum orice alt copil de vârsta ei. La școală îi este destul de greu să țină pasul cu colegii, care o ajută de fiecare dată când are nevoie. În ciuda diagnosticului, este o copilă optimistă și veselă și luptă și se roagă bunului Dumnezeu pentru însănătoșire, ne-a povestit mama copilei, Melania Molea.

Cumplita boală i-a provocat și o scolioză care-i restrânge capacitatea de a respira, motiv pentru care trebuie să fie operată la coloană. Intervenția chirurgicală ar trebui să aibă loc în luna septembrie, la Spitalul Monza din București, dar costă aproape 20.000 de euro, mult peste posibilitățile familiei.

Cristian Molea este funcționar public, iar soția sa, Melania, este profesor de limba franceză. Împreună câștigă 5.500 de lei din care trebuie să trăiască și ei și cei doi copii - Daria și frățiorul ei mai mic, Iulian.

Noi, ca părinți suntem distruși de starea precară de sănătate a Dariei și cerem ajutor pentru copila noastră care, în pofida greutăților și a zilelor numeroase petrecute prin spitale pentru kinetoterapie, este un copil care luptă cu optimism să fie bine, ne-a scris tatăl fetei.

Câtă putere poate avea un copil? De câtă răbdare, speranță și tărie de a îndura suferința trebuie să dispună o fetiță de 11 ani? Daria nu se lasă doborâtă de povara bolii, își dorește doar ca durerea să treacă mai repede, să aibă și ea o copilărie fericită. Viața ei poate fi mult îmbunătățită prin operația de care are nevoie, dar pentru care banii părinților ei nu sunt suficienți.

Oricine înțelege cum e să fii singur în fața unor dureri și limitări care te apasă, cât de dură poate fi viața când nu ai cum să te aperi și cât de greu e să mergi înainte când drumul e din ce în ce mai abrupt va dona pentru Daria, pentru viitorul ei. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate face mai ușoară viața acestei copile nevinovate! Ea și-a arătat puterea de a merge înainte cu optimism. E timpul să arătăm și noi puterea solidarității, ajutând-o să-i fie mai bine!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Daria Molea!