whatsapp-widget

Daria Nechita

Campanie din trecut 0 zile
35.550031500808% Complete

Suma primita

12.978 €

Necesari

36.507 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_656f66e109112_Daria-Nechita-05.12.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

ENACHE V.
GAVRILA C.
Farmacia Tei
Neculaide N.
ANGELICA I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Daria Nechita

Campanie din trecut

Update-uri campanie

29 Jan
2024-01-29

Astăzi, sufletul nostru este cuprins de speranță, încredere și recunoștință. După mult timp, simțim că putem spera la un viitor mai bun pentru Daria, care, datorită domnului Vlad Plăcintă, a câștigat independență și, cel mai important, o șansă la viață. Scolioza, o afecțiune atât de perfidă, i-a amenințat existența. Datorită generozității oamenilor și firmelor, am reușit să câștigăm o luptă atât de importantă. Vă rog să acceptați recunoștința noastră profundă.

Dumnezeu lucrează prin oameni și, datorită eforturilor cumulate ale Asociației Salvează o Inimă și ale tuturor celor implicați, care au dăruit cu sufletul deschis, Daria este acum mai bine. După cum se vede, a făcut primii pași după o operație grea, dar care i-a readus sănătatea. Nu ne vine să credem după atâția ani de luptă cu scolioza, ce postură corectă are acum și că poate respira în sfârșit mult mai bine.

Un efort cumulat al oamenilor, al Asociației Salvează o Inimă și al chirurgului și întregii echipe de la Kind im Zentrum, a schimbat viața unui copil cu multiple afecțiuni. Fiecare dintre cei implicați a avut un rol fundamental în succesul nostru și nu avem cuvinte să vă mulțumim îndeajuns. Ne rugăm lui Dumnezeu să vă răsplătească înzecit pentru empatia și generozitatea voastră ❤️. Daria poartă o luptă grea cu afecțiunile multiple pe care le are, însă acum există o speranță pentru o viață mai bună, mai apropiată de normalitate și stabilitate.

Vă mulțumesc în calitate de mamă că ați ales să îi fiți alături în această luptă grea și ne-ați dăruit cel mai frumos cadou: șansa la viață!

Vă rog să acceptați recunoștința noastră și gândurile bune. Vă sunt profund îndatorată și recunoscătoare pentru tot ajutorul și efortul depus pentru acest minunat copilaș, care duce o luptă atât de grea! Dumnezeu să vă binecuvânteze!! 🙏🏻🙏🏻

24 Jan
2024-01-24

După lungi ore de așteptare, încărcate de speranță și neliniște, ceasul a arătat ora 18, momentul când, în sfârșit, micuța a ieșit din sala de operație. Intervenția, complexă și delicată, s-a întins mai mult decât era așteptat, trezirea din anestezie devenind un nou motiv de îngrijorare. Medicii, cu experiența lor vastă, au speculat că poate fi o complicație datorată sindromului Rett, o ipoteză ce a adăugat un nou strat de anxietate peste cel deja existent.

Acum, ea doarme liniștită în unitatea de terapie intensivă, sub privirile atente ale medicilor. Chirurgul, un stâlp de sprijin în aceste momente, ne-a asigurat cu calm că astfel de întârzieri în trezire sunt normale la copii; unii se reîntorc mai greu din lumea viselor induse de anestezie. Cu toate acestea, sufletul ne este greu, fiecare secundă trecută fără semne ale trezirii ei este o eternitate.

Scolioza, această afecțiune perfidă, ne-a adus în acest punct dificil. Dar prin ajutorul dumneavoastră generos, am reușit să finanțăm această operație vitală. Există încă preocupări legate de bazinul ei, un capitol incert ce va fi evaluat în lunile următoare. Ne agățăm de speranța că nu va fi nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

Acum, speranța noastră se îndreaptă către micile victorii ce trebuie să vină zi de zi. Ne concentrăm pe fiecare mișcare a mâinii, a picioarelor, fiecare mic semn de trezire și recuperare. În fiecare zi, ne rugăm pentru progrese, fie ele și minuscule, care să aducă lumina speranței în inimile noastre îngrijorate. Fiecare pas mic, fiecare gest, fiecare zâmbet al micuței noastre ne umple de bucurie și speranță, ne amintește de ce luptăm și pentru ce ne rugăm. În aceste momente, fiecare zi devine o poveste despre curaj, luptă și dragoste nemărginită.

24 Jan
2024-01-24

În această zi plină de emoție și speranță, micuța noastră Daria, o luptătoare curajoasă în fața adversităților vieții, a intrat în sala de operație. Inimile noastre sunt pline de nădejde și rugăciune, încredințând-o pe mâinile pricepute ale medicilor, și mai ales în mâinile lui Dumnezeu.

Daria, cu zâmbetul ei inocent și privirea ei plină de curiozitate, ne-a învățat pe toți ce înseamnă curajul adevărat. Diagnosticată cu scolioză, retard psihic sever, autism infantil, diverse dermatite și probleme de vedere, ea a arătat o forță interioară uimitoare, înfruntând fiecare zi cu un spirit neînvins.

Astăzi, în timp ce Daria se află în sala de operație, fiecare dintre noi îi trimite gânduri pozitive și rugăciuni pentru o intervenție reușită. Operația va dura multe ore, iar emoțiile și tensiunea cresc pe măsură ce se apropie momentul când Daria va fi transferată la terapie intensivă.

În aceste ore îndelungate, inimile noastre sunt alături de Daria. O iubim nespus și ne dorim să o vedem crescând, învățând și bucurându-se de viață alături de noi. Dragostea noastră pentru ea este sursa speranței care ne conduce în aceste momente grele.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie emoțională și să ne susțineți în demersul de a strânge suma necesară pentru tratamentul Dariei. Fiecare donație, fiecare gest de generozitate, este un pas către un viitor mai bun pentru Daria, o lumină în întunericul provocărilor cu care se confruntă.

05 Dec
2023-12-05
Plati efectuate Fisier 1

Dragi prieteni și susținători,

Astăzi, sufletele noastre sunt pline de recunoștință și emoție pe măsură ce împărtășim cu voi o poveste de curaj și speranță, povestea Dariei Nechita. La doar 14 ani, Daria ne inspiră pe toți cu puterea ei extraordinară de a lupta în fața provocărilor care ar părea de neînvins. Cu un diagnostic care ar face pe oricine să se oprească în loc - scolioză, retard psihic sever, autism infantil, diverse dermatite și probleme de vedere - această tânără războinică se pregătește să facă un pas imens către o viață mai bună.

Grație generozității voastre, Asociația Salvează o Inimă a reușit să adune suma de 27,300 de euro, o sumă care va acoperi costurile cruciale pentru operația care va avea loc pe data de 24 ianuarie 2024, la prestigioasa Clinică Kind im Zentrum din Germania.

Fiecare donație, fiecare gest de sprijin, fiecare gând bun trimis în direcția Dariei a fost o rază de speranță care a strălucit în viața ei și a familiei sale. Nu sunt cuvinte suficiente pentru a exprima marea noastră recunoștință față de donatorii și companiile care s-au alăturat acestei cauze. Împreună, am arătat că dragostea și solidaritatea pot face minuni.

Lupta noastră nu se oprește aici. Fiecare zi este o nouă șansă de a face o diferență, de a aduce lumină unde este întuneric, de a oferi speranță unde este disperare. Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de noi în această călătorie, că ne ajutați să scriem împreună povești de viață pline de speranță și vindecare.

Vă îmbrățișăm cu toată dragostea și vă mulțumim că faceți parte din marea noastră familie!

16 Oct
2023-10-16

Dragă comunitate,

Cu fiecare SMS trimis, cu fiecare gând bun îndreptat către ea, ați împletit un pod al speranței pentru Daria Nechita. Această tânără de numai 14 ani, a cărei viață a fost marcată de diagnostice precum scolioză, retard psihic sever, autism infantil, diverse dermatite și probleme de vedere, a simțit în aceste zile că nu este singură în lupta ei.

Mărturisim că ne-a fost greu să credem. La încheierea campaniei de strângere de fonduri prin SMS, inimile noastre s-au umplut de bucurie și uimire în fața celor 1331 de SMS-uri trimise. Fiecare mesaj a fost o mână întinsă, o rază de lumină, un ecou al solidarității.

Gândiți-vă la puterea unei simple atingeri, la mângâierea unei mâini pe obrazul unei ființe dragi, la emoția unui zâmbet sincer. Acesta este impactul pe care l-ați avut asupra vieții Dariei. Din suflet, vă mulțumim. Căldura și compasiunea voastră reprezintă o sursă inepuizabilă de speranță, și ne reamintesc zilnic că dragostea umană nu cunoaște limite.

În aceste momente de adâncă emoție, ne alăturăm glasurilor voastre și spunem cu recunoștință: "Slavă lui Dumnezeu pentru toate!"

10 Oct
2023-10-10

Cu o inimă plină de emoție și speranță, ne gândim la micuța Daria Nechita, o luptătoare de doar 14 ani, ce se confruntă cu provocări pe care nimeni nu ar trebui să le înfrunte la o vârstă atât de fragedă. Diagnosticul ei, cuprinzând scolioză, retard psihic sever, autism infantil, diverse dermatite și probleme de vedere, ne amintește cât de prețioasă și fragilă este viața.

Însă, cu speranță în ochii și dragoste în inimi, ne unim forțele pentru Daria. Ne pregătim să o trimitem la Clinica Kind im Zentrum din Germania, unde sperăm că tratamentul îi va oferi șansa la o viață mai bună.

Și timpul zboară! Ne mai despart doar 5 zile până la finalizarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS. Până în acest moment, 1211 suflete bune au trimis SMS-uri la 8832 cu mesajul "Daria", oferind astfel 2 euro pentru cauza ei. Inimile voastre, pline de speranță și compasiune, au făcut posibil acest act de dragoste.

Din adâncul inimilor noastre, vrem să vă mulțumim. Mulțumim pentru fiecare gest, pentru fiecare SMS, pentru fiecare gând de speranță pe care l-ați îndreptat către Daria. Cu fiecare zi care trece, suntem mai aproape de a oferi acestei minunate fetițe o șansă la o viață mai bună.

Vă mulțumim pentru generozitate, dragoste și speranță. Continuăm să sperăm, să visăm și să luptăm alături de Daria.

Cu recunoștință profundă și dragoste nesfârșită,

30 Sep
2023-09-30

Dragi prieteni,

Când vine vorba despre a face bine, inimile voastre nu cunosc limite. Vă aducem la cunoștință că în doar două săptămâni de campanie, am primit 986 de SMS-uri în sprijinul Dariai Nechita. Fiecare dintre aceste mesaje a venit cu speranța, cu credința, cu răbdarea și cu lupta voastră pentru un viitor mai luminos pentru Daria.

Imaginați-vă puterea pe care o are un simplu SMS de 2 euro. Imaginați-vă zâmbetul pe fața Dariai și liniștea în inima părinților ei, știind că nu sunt singuri în această luptă. Acesta nu este doar un act de generozitate, ci o manifestare a solidarității umane.

Avem încă două săptămâni înainte să încheiem această campanie. Daria are nevoie de sprijinul nostru. Haideți să îi arătăm că dragostea și speranța pot face minuni.

Trimiteți un SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul "Daria". Lăsați inima voastră să vorbească și să se alăture acestei cauze.

Mai mult decât atât, credem cu tărie că Maica Domnului veghează asupra fiecărui act de bunătate și ne binecuvântează pe toți. Așadar, fiecare SMS este și un ajutor divin în această misiune.

Vă mulțumim din suflet pentru toată dragostea, speranța și solidaritatea arătată. Fiecare dintre voi contează. Fiecare SMS contează. Împreună, putem salva o inimă. Împreună, putem oferi un viitor lui Daria.

26 Sep
2023-09-26

Dragii noștri,

Astăzi, am fost martorii unei magii reale, a unei lecții despre puterea solidarității și compasiunii. Mă îndrept către voi cu un sentiment profund de mulțumire și admirație. Daria Nechita, o tânără luptătoare ce înfruntă scolioza, a fost binecuvântată cu un dar care schimbă viața datorită generozității extraordinare a Allianz-Tiriac Asigurari.

Această companie nu doar că a oferit suport financiar, dar a injectat în inimile noastre o doză imensă de speranță printr-o contribuție generoasă de 5000 euro. Este mult mai mult decât o simplă donație - este un gest care spune: "Suntem alături de tine, Daria. Credem în tine".

Alături de Allianz-Țiriac Asigurări și grație sprijinului vostru nesfârșit, Daria își va putea continua drumul către vindecare și succes. Suntem dovada vie că atunci când punem mâna la mână, atunci când lăsăm generozitatea să ne ghideze inimile, putem crea miracole și lumina în viețile celor ce au nevoie.

Aș dori să invit fiecare dintre voi să mediteze la impactul pe care îl putem avea asupra vieții altora atunci când ne unim forțele. Și, din adâncul inimii, îmi exprim recunoștința față de Allianz-Tiriac Asigurari. Vă mulțumim că ați ales să fiți eroii zilei, să fiți sprijinul pe care Daria îl aștepta.

Împreună, suntem puterea schimbării.

Cu speranță, recunoștință și admiratie în inimă.


 

22 Sep
2023-09-22

În prima săptămână a campaniei noastre pentru Daria Nechita, inimile voastre generoase au trimis 605 SMS-uri, adunând fonduri esențiale. Fiecare SMS reprezintă lupta, răbdarea, credința și speranța noastră comună pentru Daria. Mai avem la dispoziție încă 3 săptămâni pentru a o susține. Trimiteți un SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul "Daria" și fiți parte din această minunată demonstrație de solidaritate!

19 Sep
2023-09-19
 1. HOT NEWS-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 2. ROMÂNIA TV-Intervenție chirurgicală de urgență! 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 3. COTIDIANUL-36.000 €, prețul unei vieți normale

 4. ACTUALITĂȚI ARAD-Apel umanitar. Daria are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală

 5. CONSTANȚA 100%-O fetiță care suferă de îngrozitorul Sindrom Rett are nevoie de ajutor

 6. ZIARUL ACTUALITATEA-36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 7. 7EST-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 8. DAILY BUSINESS-O fetita de 14 ani are nevoie de o operatie in Germania pentru o sansa la viata

 9. ȘTIREA DE IAȘI-O fetita de 14 ani are nevoie de o operatie in Germania pentru o sansa la viata

 10. VREME NOUĂ-Pretul pus pe viata unui copil de 14 ani: 36.000 de euro pentru o interventie chirurgicalã!

 11. SUCEAVA NEWS-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 12. MESAGERUL DE SIBIU-Daria are nevoie de ajutorul nostru! 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 13. ABC NEWS ROMANIA-Intervenție chirurgicală de urgență: 36.000 de euro e prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 14. REALITATEA DOROHOIANĂ-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 15. ȘTIRI BOTOȘANI-Intervenție chirurgicală de urgență: 36.000 de euro, prețul pus pe viața unei fetițe de 14 ani

 16. SIBIU INDEPENDENT-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 17. ORA DE SIBIU-O fetiță din Sibiu are nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență. Daria suferă de sindromul Rett

 18. GAZETA DE BOTOȘANI-Intervenție chirurgicală de urgență! 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani 

18 Sep
2023-09-18

Dragii mei,

Cu o inimă plină de speranță și recunoștință, vreau să împărtășesc cu voi emoțiile ce mă cuprind în acest moment. Am primit un val de dragoste și sprijin nemaivăzut, 150 de SMS-uri trimise pentru îngerul nostru, Daria Nechita. Mulțumesc din suflet fiecărui om care a ales să fie alături de noi, să lupte împreună cu noi, să ne ofere o rază de speranță.

Știm cu toții că timpul nu este de partea noastră. Fiecare clipă care trece este prețioasă, iar Daria are nevoie urgentă de această intervenție salvatoare. Timpul prețios trece, iar noi, împreună, formăm un scut de solidaritate, de empatie și de dragoste, încercând să o salvăm pe Daria.

Dar lupta noastră nu se oprește aici. Nu putem să ne oprim acum când atât de multe suflete bune s-au unit pentru a ajuta. Continuăm să ne rugăm, să sperăm și să luptăm pentru ca Daria să aibă șansa la un viitor mai bun, la o viață plină de bucurii și fericire.

Avem nevoie în continuare de dragostea și sprijinul dumneavoastră. Chiar dacă suntem purtați de valul emoțional al solidarității, nu putem înceta să luptăm. Vă rog să rămâneți alături de noi, să continuăm să ne unim forțele, să oferim speranță și să împărtășim dragostea ce poate vindeca răni adânci.

Va mulțumesc pentru fiecare gest de sprijin, pentru fiecare SMS trimis, pentru fiecare gând bun îndreptat către Daria. Vă îmbrățișez pe toți cu dragoste și recunoștință, cu speranța că, împreună, vom reuși să aducem zâmbetul pe fața îngerului nostru.

Cu speranță și cu inima deschisă spre bunătate,(Laura Iacob-mama Dariei)

16 Sep
2023-09-16

În această perioadă dificilă, Daria Nechita își continuă lupta cu scolioza, o afecțiune care îi pune numeroase obstacole în calea fericirii și a confortului. Însă în ciuda acestor provocări, speranța nu a părăsit-o niciodată, găsind refugiu în solidaritatea și compasiunea celor din jur.

Asociația Salvează o Inimă se alătură acestei lupte, și vă îndeamnă să faceți parte din povestea care poate schimba viața unei fete minunate. Un gest mic, un SMS trimis la 8832 cu textul „DARIA”, poate reprezenta un pas uriaș în bătălia Dariei.

Într-o lume unde interconectivitatea ne definește, fiecare din noi poate deveni un erou, poate face diferența în viața cuiva. Demonstrăm, astfel, că rețeaua noastră este construită nu doar din conexiuni profesionale, ci și din legături umane autentice, născute din dragoste și empatie.

Hai să îi oferim împreună Dariei speranța unui viitor mai bun. Alăturați-vă nouă în această inițiativă nobilă. Vă mulțumim!

11 Sep
2023-09-11

”A sosit, într-un final, rezultatul analizei WGS, un răspuns pe care l-am așteptat cu inima strânsă și pentru care am făcut sacrificii semnificative pentru a putea acoperi costurile. Dar această veste aduce cu sine diagnosticul de sindrom Rett și, odată cu el, o durere aproape de nesuportat, un munte de îngrijorări și temeri.

Mă găsesc într-un punct în care toate emoțiile se amestecă și unde tristețea preponderentă mă ține ancorată la pământ. Simt că sufletul îmi este grevat de realitatea acestui sindrom care afectează atât de puține persoane, ceea ce îmi amplifică sentimentul de neputință și de singurătate în această încercare.

Chiar și în aceste momente în care simt că lumea se prăbușește, undeva, în profunzimea mea, încerc să găsesc acel fir de speranță, acea reziliență care m-a ținut în picioare până acum. Sunt conștientă că drumul de acum înainte va fi unul anevoios, dar vreau să cred că, împreună cu cei care mă iubesc și mă susțin, voi fi capabilă să fac față acestei situații.

Știu că nu sunt singură, că sunt oameni care îmi sunt alături și care vor sta mână în mână cu mine în această luptă. Cu un suflet împovărat, dar cu speranța într-o zi mai bună, îmi continui drumul”.-ne-a declarat mama micuței Daria

Campanie începută la data de 04.09.2023

Nume: Nechita

Prenume: Ioana-Daria

Vârsta: 14 ani

Suma necesară: 36507 €

Diagnostic: Scolioză, retard psihic sever, autism infantil, diverse dermatite și probleme de vedere

Tratamentul îl va efectua la Clinica Kind im Zentrum Germania

 

Lupta Dariei: Un suflet curajos într-o lume plină de provocări

 

În tumultul vieții de zi cu zi, uneori uităm de poveștile care contează cu adevărat. Așa este și povestea Dariei, o tânără de 14 ani care, în ciuda vârstei fragede, a trecut prin mai multe provocări decât ne-am putea imagina.

Mama Dariei ne mărturisește: "Privind-o pe Daria, văd forța și speranța întruchipate. În fiecare zi, ea mă inspiră și îmi amintește că dragostea și lupta noastră comună pot depăși orice obstacol."

La Clinica Kind im Zentrum, unde medicii fac tot posibilul pentru a aduce speranță, și șansa unei vieți normale pentru Daria. Diagnosticată cu numeroase afecțiuni, dintre care multe pe viață, Daria reprezintă definiția unei luptătoare. În ciuda durerilor constante, ea afișează un zâmbet care ascunde o dramă profundă.

Un părinte singur, rămas cu salariul minim, se străduiește zi de zi să o mențină pe Daria în viață, să-i aline suferința și să-i ofere o șansă la o viață mai bună. În spatele zâmbetului ei inocent se află o luptă zilnică, o cursă contra timpului, iar fiecare zi reprezintă o nouă provocare.

Scolioza, o afecțiune care curbează coloana vertebrală, îi cauzează Dariei dureri insuportabile și o împiedică să se dezvolte normal. După ani de tratamente și măsuri preventive, acum are nevoie de o operație vitală. Această operație, care are loc în Germania, costă 36.507 euro. O sumă care pare inaccesibilă pentru o mamă singură.

Pe lângă această afecțiune gravă, Daria mai suferă de retard psihic sever, autism infantil, diverse dermatite și probleme de vedere. Însă, în ciuda tuturor acestor bariere, ea continuă să lupte, să zâmbească și să speră.

"În fața luptei Dariei, fiecare gest contează. Mă adresez inimii și conștiinței voastre: alăturați-vă nouă, oferiți o rază de speranță copilului meu. Orice contribuție poate schimba un destin.Vă mulțumim din inimă pentru generozitate și compasiune. Fiecare gest, fiecare donație aduce speranță și zâmbete în viața Dariei”.ne-a declarat mama tinerei Ioana-Daria

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania 

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele DARIA NECHITA