whatsapp-widget

Daria Nechita

Campanie activa 8 zile
18.905278439751% Complete

Suma primita

6.902 €

Necesari

36.507 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Pop M.
Maria L.
MARIUS C.
Ilie R.
RADA D.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Daria Nechita

Campanie activa 8 zile

Update-uri campanie

22 Sep
2023-09-22

În prima săptămână a campaniei noastre pentru Daria Nechita, inimile voastre generoase au trimis 605 SMS-uri, adunând fonduri esențiale. Fiecare SMS reprezintă lupta, răbdarea, credința și speranța noastră comună pentru Daria. Mai avem la dispoziție încă 3 săptămâni pentru a o susține. Trimiteți un SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul "Daria" și fiți parte din această minunată demonstrație de solidaritate!

19 Sep
2023-09-19
 1. HOT NEWS-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 2. ROMÂNIA TV-Intervenție chirurgicală de urgență! 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 3. COTIDIANUL-36.000 €, prețul unei vieți normale

 4. ACTUALITĂȚI ARAD-Apel umanitar. Daria are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală

 5. CONSTANȚA 100%-O fetiță care suferă de îngrozitorul Sindrom Rett are nevoie de ajutor

 6. ZIARUL ACTUALITATEA-36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 7. 7EST-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 8. DAILY BUSINESS-O fetita de 14 ani are nevoie de o operatie in Germania pentru o sansa la viata

 9. ȘTIREA DE IAȘI-O fetita de 14 ani are nevoie de o operatie in Germania pentru o sansa la viata

 10. VREME NOUĂ-Pretul pus pe viata unui copil de 14 ani: 36.000 de euro pentru o interventie chirurgicalã!

 11. SUCEAVA NEWS-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 12. MESAGERUL DE SIBIU-Daria are nevoie de ajutorul nostru! 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 13. ABC NEWS ROMANIA-Intervenție chirurgicală de urgență: 36.000 de euro e prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 14. REALITATEA DOROHOIANĂ-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 15. ȘTIRI BOTOȘANI-Intervenție chirurgicală de urgență: 36.000 de euro, prețul pus pe viața unei fetițe de 14 ani

 16. SIBIU INDEPENDENT-Intervenție chirurgicală de urgență. 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani

 17. ORA DE SIBIU-O fetiță din Sibiu are nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență. Daria suferă de sindromul Rett

 18. GAZETA DE BOTOȘANI-Intervenție chirurgicală de urgență! 36.000 de euro, prețul pus pe viața unui copil de 14 ani 

18 Sep
2023-09-18

Dragii mei,

Cu o inimă plină de speranță și recunoștință, vreau să împărtășesc cu voi emoțiile ce mă cuprind în acest moment. Am primit un val de dragoste și sprijin nemaivăzut, 150 de SMS-uri trimise pentru îngerul nostru, Daria Nechita. Mulțumesc din suflet fiecărui om care a ales să fie alături de noi, să lupte împreună cu noi, să ne ofere o rază de speranță.

Știm cu toții că timpul nu este de partea noastră. Fiecare clipă care trece este prețioasă, iar Daria are nevoie urgentă de această intervenție salvatoare. Timpul prețios trece, iar noi, împreună, formăm un scut de solidaritate, de empatie și de dragoste, încercând să o salvăm pe Daria.

Dar lupta noastră nu se oprește aici. Nu putem să ne oprim acum când atât de multe suflete bune s-au unit pentru a ajuta. Continuăm să ne rugăm, să sperăm și să luptăm pentru ca Daria să aibă șansa la un viitor mai bun, la o viață plină de bucurii și fericire.

Avem nevoie în continuare de dragostea și sprijinul dumneavoastră. Chiar dacă suntem purtați de valul emoțional al solidarității, nu putem înceta să luptăm. Vă rog să rămâneți alături de noi, să continuăm să ne unim forțele, să oferim speranță și să împărtășim dragostea ce poate vindeca răni adânci.

Va mulțumesc pentru fiecare gest de sprijin, pentru fiecare SMS trimis, pentru fiecare gând bun îndreptat către Daria. Vă îmbrățișez pe toți cu dragoste și recunoștință, cu speranța că, împreună, vom reuși să aducem zâmbetul pe fața îngerului nostru.

Cu speranță și cu inima deschisă spre bunătate,(Laura Iacob-mama Dariei)

16 Sep
2023-09-16

În această perioadă dificilă, Daria Nechita își continuă lupta cu scolioza, o afecțiune care îi pune numeroase obstacole în calea fericirii și a confortului. Însă în ciuda acestor provocări, speranța nu a părăsit-o niciodată, găsind refugiu în solidaritatea și compasiunea celor din jur.

Asociația Salvează o Inimă se alătură acestei lupte, și vă îndeamnă să faceți parte din povestea care poate schimba viața unei fete minunate. Un gest mic, un SMS trimis la 8832 cu textul „DARIA”, poate reprezenta un pas uriaș în bătălia Dariei.

Într-o lume unde interconectivitatea ne definește, fiecare din noi poate deveni un erou, poate face diferența în viața cuiva. Demonstrăm, astfel, că rețeaua noastră este construită nu doar din conexiuni profesionale, ci și din legături umane autentice, născute din dragoste și empatie.

Hai să îi oferim împreună Dariei speranța unui viitor mai bun. Alăturați-vă nouă în această inițiativă nobilă. Vă mulțumim!

11 Sep
2023-09-11

”A sosit, într-un final, rezultatul analizei WGS, un răspuns pe care l-am așteptat cu inima strânsă și pentru care am făcut sacrificii semnificative pentru a putea acoperi costurile. Dar această veste aduce cu sine diagnosticul de sindrom Rett și, odată cu el, o durere aproape de nesuportat, un munte de îngrijorări și temeri.

Mă găsesc într-un punct în care toate emoțiile se amestecă și unde tristețea preponderentă mă ține ancorată la pământ. Simt că sufletul îmi este grevat de realitatea acestui sindrom care afectează atât de puține persoane, ceea ce îmi amplifică sentimentul de neputință și de singurătate în această încercare.

Chiar și în aceste momente în care simt că lumea se prăbușește, undeva, în profunzimea mea, încerc să găsesc acel fir de speranță, acea reziliență care m-a ținut în picioare până acum. Sunt conștientă că drumul de acum înainte va fi unul anevoios, dar vreau să cred că, împreună cu cei care mă iubesc și mă susțin, voi fi capabilă să fac față acestei situații.

Știu că nu sunt singură, că sunt oameni care îmi sunt alături și care vor sta mână în mână cu mine în această luptă. Cu un suflet împovărat, dar cu speranța într-o zi mai bună, îmi continui drumul”.-ne-a declarat mama micuței Daria

Campanie începută la data de 04.09.2023

Nume: Nechita

Prenume: Ioana-Daria

Vârsta: 14 ani

Suma necesară: 36507 €

Diagnostic: Scolioză, retard psihic sever, autism infantil, diverse dermatite și probleme de vedere

Tratamentul îl va efectua la Clinica Kind im Zentrum Germania

 

Lupta Dariei: Un suflet curajos într-o lume plină de provocări

 

În tumultul vieții de zi cu zi, uneori uităm de poveștile care contează cu adevărat. Așa este și povestea Dariei, o tânără de 14 ani care, în ciuda vârstei fragede, a trecut prin mai multe provocări decât ne-am putea imagina.

Mama Dariei ne mărturisește: "Privind-o pe Daria, văd forța și speranța întruchipate. În fiecare zi, ea mă inspiră și îmi amintește că dragostea și lupta noastră comună pot depăși orice obstacol."

La Clinica Kind im Zentrum, unde medicii fac tot posibilul pentru a aduce speranță, și șansa unei vieți normale pentru Daria. Diagnosticată cu numeroase afecțiuni, dintre care multe pe viață, Daria reprezintă definiția unei luptătoare. În ciuda durerilor constante, ea afișează un zâmbet care ascunde o dramă profundă.

Un părinte singur, rămas cu salariul minim, se străduiește zi de zi să o mențină pe Daria în viață, să-i aline suferința și să-i ofere o șansă la o viață mai bună. În spatele zâmbetului ei inocent se află o luptă zilnică, o cursă contra timpului, iar fiecare zi reprezintă o nouă provocare.

Scolioza, o afecțiune care curbează coloana vertebrală, îi cauzează Dariei dureri insuportabile și o împiedică să se dezvolte normal. După ani de tratamente și măsuri preventive, acum are nevoie de o operație vitală. Această operație, care are loc în Germania, costă 36.507 euro. O sumă care pare inaccesibilă pentru o mamă singură.

Pe lângă această afecțiune gravă, Daria mai suferă de retard psihic sever, autism infantil, diverse dermatite și probleme de vedere. Însă, în ciuda tuturor acestor bariere, ea continuă să lupte, să zâmbească și să speră.

"În fața luptei Dariei, fiecare gest contează. Mă adresez inimii și conștiinței voastre: alăturați-vă nouă, oferiți o rază de speranță copilului meu. Orice contribuție poate schimba un destin.Vă mulțumim din inimă pentru generozitate și compasiune. Fiecare gest, fiecare donație aduce speranță și zâmbete în viața Dariei”.ne-a declarat mama tinerei Ioana-Daria

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania 

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele DARIA NECHITA