whatsapp-widget

Darius Grec

Campanie din trecut 0 zile
68.295862068966% Complete

Suma primita

19.806 €

Necesari

29.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65819247768f8_Darius-Grec-19.12.2023.pdf
doc_66605bcc47c97_Darius-Grec-05.06.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Stefanescu M.
Cojocnean C.
LASCU D.
PAROHIA G.
Dan G.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Darius Grec

Campanie din trecut

Update-uri campanie

07 Jun
2024-06-07

15 ore a durat operația, iar la 2 dimineața, echipa medicală a finalizat intervenția complexă. În acest moment, Darius este la terapie intensivă, încă sedat, dar stabil și în stare bună. Medicii au făcut tot posibilul pentru a se asigura că operația se desfășoară cu succes și, deși a fost extrem de dificilă și de lungă, sunt mulțumiți de cum a decurs. Datorită complexității intervenției, Darius va rămâne sedat pentru a permite corpului său să se recupereze în condiții optime.

Astăzi, pe parcursul zilei, vom primi mai multe informații despre starea lui Darius și despre rezultatele operației. Cu toate acestea, cel mai important este că Darius a demonstrat, încă o dată, o forță incredibilă și a trecut cu bine peste această încercare majoră. Curajul și reziliența lui sunt impresionante și ne oferă tuturor speranță și încredere.

Un moment de mare bucurie a fost atunci când Darius a fost dezintubat și a început să respire singur. Este un semn pozitiv care ne arată că se îndreaptă spre recuperare. Această veste ne umple inimile de fericire și ne dă puterea să continuăm să sperăm și să ne rugăm pentru o recuperare completă.

Mulțumim din suflet echipei medicale pentru dedicarea și profesionalismul lor. Știm că Darius este în mâini bune și suntem recunoscători pentru fiecare efort depus pentru sănătatea lui.

Darius a fost dezintubat și respiră singur 🥳🥳🥳💪💪💪

05 Jun
2024-06-05
Plati efectuate Fisier 1

Dragii noștri,

Vă rugăm din suflet să vă alăturați nouă în rugăciune pentru Darius. Operația pe care urmează să o facă este extrem de complexă, cu foarte multe riscuri, și are nevoie de tot ajutorul divin pentru a reuși. Medicii își dau toată silința și fac tot ce este posibil, dar suntem siguri că rugăciunile noastre, ale tuturor, îi vor ghida mâinile și îl vor ajuta pe Darius să treacă cu bine peste această încercare.

Asociația "Salvează o inimă" a achitat azi suma de 39,400 GBP, conform ordinului de plată atașat, pentru a acoperi costurile acestei intervenții vitale.

Lupta noastră continuă și, împreună, putem face diferența!

Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul și rugăciunile voastre!

Cu recunoștință,

19 Dec
2023-12-19
Plati efectuate Fisier 1

În călătoria vieții, uneori suntem martorii unor povești care ne amintesc de puterea extraordinară a speranței și a rezilienței umane. Astăzi, avem privilegiul de a împărtăși cu voi povestea lui Darius, un tânăr luptător care ne-a demonstrat ce înseamnă cu adevărat curajul și determinarea.

După o luptă grea și intensă pentru viață, Darius a ieșit învingător, oferindu-ne tuturor o lecție de neuitat despre forța spiritului uman. În următoarele 3-4 luni, el se va reîntoarce în Anglia pentru a continua bătălia sa, de această dată pentru o operație vitală pe coloană. Acest pas este crucial în călătoria sa către recuperare și un viitor mai luminos.

Cu o inimă plină de recunoștință, vrem să anunțăm că Asociația Salvează o Inimă a achitat astăzi suma de 7380 GBP, conform ordinului de plată atașat. Acest gest nu este doar o contribuție financiară; este un simbol al solidarității, al compasiunii și al credinței comune într-un viitor mai bun.

Lupta noastră continuă, nu doar pentru Darius, ci pentru fiecare inimă care are nevoie de ajutor. Fiecare gest, fiecare ajutor oferit, indiferent de mărime, este un pas înainte în această bătălie pentru viață și speranță.

Vă mulțumim din suflet tuturor celor care sunt alături de noi și de Darius în aceste momente. Sprijinul și generozitatea voastră nu doar că schimbă vieți, dar sunt și o sursă de inspirație și de forță pentru noi toți.

Împreună, continuăm să luptăm, să sperăm și să visăm la o lume în care fiecare luptă este recunoscută, iar fiecare victorie este sărbătorită.

Cu profundă recunoștință și speranță, Echipa Asociației "Salvează o Inimă"

12 Dec
2023-12-12

Dragi prieteni și susținători,

Astăzi, cu inima plină de speranță și bucurie, vreau să vă împărtășesc progresele remarcabile ale lui Darius Grec, un băiat de 16 ani, luptător și plin de viață, care se confruntă cu un diagnostic greu - hemangiom vertebral agresiv multiplu.

De când a început tratamentul, Darius a făcut pași uriași spre recuperare. Zi de zi, cu determinare și curaj, el își depășește limitele: acum reușește să meargă câțiva pași singur, un triumf incredibil pentru noi toți! Nu doar că și-a recăpătat mobilitatea, dar viața lui de zi cu zi s-a îmbunătățit semnificativ. Poate să mănânce și să bea lichide fără probleme, lucru care părea atât de dificil în urmă cu doar câteva luni.

Și mai există un motiv de bucurie: vederea lui Darius s-a îmbunătățit considerabil. Lumina și culorile lumii îi zâmbesc din nou, aducându-i speranță și bucurie. Cu fiecare zi ce trece, el devine mai vesel și mai energic, readucându-ne aminte de spiritul său neînfrânt.

Doctorii sunt optimiști și preconizează că, în doar 3 - 4 luni, Darius va putea să se întoarcă în Anglia pentru operația pe coloană. Aceasta este șansa lui la o viață normală, la o copilărie și adolescență pe care le merită.

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru sprijinul și iubirea voastră. Fiecare gând bun, fiecare rugăciune, fiecare ajutor oferit contribuie la miracolul pe care îl trăiește Darius. Haideți să continuăm să fim alături de el în această călătorie spre vindecare și speranță.

Cu dragoste și recunoștință, Livia Grec (sora lui Darius)

20 Nov
2023-11-20

Darius Grec, la doar 16 ani, a arătat lumii adevărata însemnătate a curajului și a speranței. Vă aduc vești pline de lumină și bucurie: Darius este un luptător veritabil, care se străduiește neîncetat în fiecare zi.

Vineri, a fost un nou început pentru el, odată cu transferul din unitatea de terapie intensivă într-un salon de pe secție. A scăpat de pericol și acum, cu fiecare efort depus, parcă își recapătă viața bucățică cu bucățică. Astăzi a făcut primii pași și, într-un moment de respiro, i s-a permis să simtă din nou briza și să respire aerul proaspăt al libertății. După două săptămâni de când operația l-a ținut departe de lume, după două săptămâni în care singurul peisaj a fost acela al becurilor spitalicești, al asistentelor și al monitoarelor, Darius a ieșit afară. A simțit căldura soarelui și a văzut o veveriță jucându-se lângă noi.

El a învins două complicații majore, extrem de grave și rare, a trecut peste o infecție și o pneumonie. Și cu fiecare zi care trece, cred că îi uimește pe toți medicii cu forța și puterea lui de neclintit.

13 Nov
2023-11-13

În această oră de grea încercare, cuvintele se pierd în ecoul tăcut al luptei pentru viață. Darius Grec, un tânăr de numai 16 ani, înfloritor în promisiunile vârstei sale, se confruntă acum cu o realitate care sfidează înțelegerea și așteptările noastre.

Recent, soarta i-a întors cursul vieții într-un mod pe care niciun suflet nu l-ar fi putut prevedea. Complicațiile s-au țesut într-o rețea înfricoșătoare, provocând nu unul, ci mai multe accidente vasculare cerebrale, fiecare aducând cu sine o încercare și mai mare. În umbra nopții, medicii au luptat nu pentru a repara o rană, ci pentru a-i salva viața lui Darius, o operație pe creier pentru a elibera presiunea ce îl sufoca pe interior.

Operația pe coloană, care altădată părea să fie cel mai mare munte de escaladat, a fost lăsată în urmă. Acum, tot ce contează este lupta lui Darius pentru a reveni la conștiență, pentru a respira singur, pentru a-și deschide ochii și a vedea lumina unei noi zile.

Inima ne este grea la gândul că Darius, în floarea tinereții, zace într-o comă indusă la National Hospital for Neurology and Neurosurgery. Fiecare ticăit al ceasului este un companion în așteptarea veștilor despre starea lui, fiecare moment trecut este un pas în necunoscut.

Speranța și ruga noastră se împletesc într-o tăcere sfâșietoare, așteptând ca inflamația care i-a cuprins creierul să se retragă, lăsând loc vindecării. În ciuda întunericului care pare să ne înconjoare, ne agățăm de fiecare fir de speranță, de fiecare posibilitate ca Darius să se trezească, să lupte, să triumfe.

În acest ceas, gândurile și inimile noastre sunt alături de Darius și de familia sa. Le trimitem iubirea și sprijinul nostru necondiționat, sperând ca din acest coșmar să răsară o dimineață de pace și de sănătate pentru acest curajos tânăr.

17 Oct
2023-10-17

Darius Grec: Un Războinic, O Speranță și O Minune în Așteptare

În mijlocul tumultului vieții, o veste a venit să schimbe totul pentru Darius Grec. Diagnosticat cu hemangiom vertebral agresiv multiplu, zilele lui Darius s-au transformat din cele obișnuite, într-un maraton continuu de căutări, speranțe și, mai presus de toate, luptă.

După o călătorie exhaustivă și un drum plin de încercări în sistemul medical, am descoperit locul care ne-ar putea oferi un răspuns: Royal National Orthopedic Hospital din Regatul Unit. Și chiar dacă drumurile vieții nu sunt întotdeauna ușoare, astăzi, am primit o rază de lumină: pe email a sosit data operației, 07.11.2023. După atâtea incertitudini, în special din cauza grevei medicilor din Marea Britanie, în sfârșit avem un moment definit pentru care să ne pregătim.

Acest parcurs nu ar fi fost posibil fără ajutorul și generozitatea donatorilor care au ales să se alăture luptei noastre. Cu fiecare gest, cu fiecare ajutor, ne-ați arătat că încrederea, speranța și iubirea pot mișca munții.

Și dacă providența sau destinul au un rol în viața noastră, este greu de trecut cu vederea că operația are loc cu doar două zile înainte de ziua prăznuirii Sfântului nostru drag: Sfântul Ierarh Nectarie, făcătorul de minuni. Simțim în adâncul sufletului că această coincidență nu este doar un simplu accident, ci un semn, o confirmare că speranța și credința ne sunt alături.

Așadar, mergem înainte cu inimile pline de recunoștință, cu speranța că lupta noastră va continua și că, împreună, vom trece peste această etapă cu bine.

Mulțumim tuturor pentru dragoste, credință și pentru că ne-ați fost alături. La fiecare pas, sunteți parte din miracolul pe care îl așteptăm.

06 Oct
2023-10-06

Darius Grec, la doar 16 ani, se confruntă cu un diagnostic greu: hemangiom vertebral agresiv multiplu. Cu speranță în inimă, s-a îndreptat spre Royal National Orthopedic Hospital din UK. Dar, destinul aduce provocări: operația a fost amânată datorită grevelor medicale. Cu toate acestea, familia sa rămâne nestrămutată în credință, așteptând cu iubire și speranță ziua când Darius va fi, din nou, pe drumul vindecării.

02 Oct
2023-10-02

Ajută-l pe Darius să își continue povestea!

Darius Grec, un tânăr de doar 16 ani, se luptă cu o provocare pe care niciun adolescent nu ar trebui să o înfrunte. Împreună, cu ajutorul generozității voastre, am reușit să colectăm până în prezent 26,584 euro. Suntem aproape de a atinge suma necesară de 29,000 euro.

Un număr impresionant de 547 de persoane și-au arătat compasiunea și au donat online pentru ca Darius să primească tratamentul de care are nevoie. În plus, 22 de companii și 203 persoane au ales să facă o diferență prin donații prin transfer bancar.

Este incredibil cât de multă speranță și credință se poate acumula când o comunitate se unește pentru o cauză nobilă. Așa cum Maica Domnului nu ne lasă niciodată atunci când îi cerem ajutorul, noi, la Asociația Salvează o Inimă, credem cu tărie că, cu ajutorul dumneavoastră, Darius va primi șansa la o viață mai bună.

Vrem să exprimăm cele mai sincere mulțumiri fiecărei persoane care a contribuit și a făcut posibil acest demers. Continuați să răspândiți speranța și să îl susțineți pe Darius, pentru că fiecare euro contează. Cu inimile pline de recunoștință, vă mulțumim pentru generozitatea și sprijinul dumneavoastră.

29 Sep
2023-09-29

Mobilizarea Comunității în sprijinul lui Darius

Eforturile nu au rămas fără rezultat. În mai puțin de 48 de ore de la lansarea campaniei, nu doar persoane fizice, ci și companii s-au mobilizat într-un mod extraordinar. 469 de persoane au donat suma impresionantă de 9832 euro, în timp ce 20  companii au adunat o contribuție de 4500 euro. Aceste cifre, pe lângă faptul că subliniază generozitatea și empatia oamenilor, ne amintesc de rolul esențial al solidarității în societate.

Cu toate acestea, drumul este încă lung. Suma necesară pentru a ajuta în totalitate cauza lui Darius este de 29000 de euro. Acest fapt ne arată că, deși comunitatea a răspuns prompt și cu dragoste, mai este încă nevoie de ajutor.

În astfel de momente, speranța, credința, dragostea și nădejdea devin mai mult decât simple cuvinte. Ele se transformă în acțiune și mobilizare. Se spune adesea că ajutorul divin vine prin mâinile oamenilor, și această campanie pare să fie o dovadă vie a intervenției Maicii Domnului.

În concluzie, această inițiativă ne reamintește de puterea comunității de a schimba vieți și de importanța implicării active în cauzele care contează. Fiecare contribuție, indiferent de mărimea ei, are potențialul de a face o diferență semnificativă în viața cuiva.

Campanie începută la data de  26.09.2023

Nume: Grec

Prenume: Darius

Vârsta: 16 ani

Suma necesară: 29000 €

Diagnostic:hemangiom vertebral agresiv multiplu

Tratamentul îl va efectua la Royal National Orthopedic Hospital-United Kingdom

Darius Grec - O Luptă Pentru Viață și Speranță

La o primă vedere, Darius pare un adolescent obișnuit de 16 ani, care se bucură de micile plăceri ale vieții. Dar în spatele zâmbetului său luminos și al privirii pline de speranță, se ascunde o poveste care ar cutremura inima oricui.

În decembrie 2020, lumea lui Darius s-a schimbat complet. În doar o lună, a pierdut capacitatea de a merge, iar diagnosticul a venit ca un trăsnet: hemangiom vertebral agresiv multiplu. Aceasta afecțiune rară a cauzat formarea a multiple tumori venoase pe coloana sa vertebrală. Primul pas a fost o operație în Februarie 2021, la Cluj-Napoca, urmată de sesiuni intense de kinetoterapie. Cu mult curaj, determinare și susținerea familiei, Darius a reușit să își recapete mersul.

Dar destinele nu sunt mereu previzibile. În ianuarie 2023, boala a revenit cu și mai multă furie. A fost necesară o a doua operație de urgență, care a adus cu sine un diagnostic și mai sumbru: risc iminent de paraplegie.

Dar mama lui Darius, o femeie cu un spirit neînvins, nu a lăsat ca speranța să dispară. După luni de căutări și răspunsuri negative, un mesaj din Londra a adus o nouă rază de lumină. "Royal National Orthopedic Hospital" a oferit o posibilitate: o operație revoluționară de rezecție totală care ar putea schimba totul pentru Darius.

Cu ochii înroșiți de lacrimi și cu o voce tremurândă, ea spune: "Fiecare zi este o luptă pentru viața fiului meu. Am reușit să strângem aproape jumătate din suma necesară, dar drumul până la Londra și operația care îi poate salva viața sunt costisitoare. Vă rog din suflet, ajutați-ne să îi oferim lui Darius șansa la o viață normală și un viitor luminos."

Orice ajutor poate însemna o șansă în plus pentru Darius de a depăși această încercare și de a se bucura de anii frumoși care îl așteaptă. În aceste momente, generozitatea și solidaritatea noastră pot aduce un zâmbet pe chipul unui adolescent care dorește doar să trăiască o viață fără durere.

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele  Darius Grec