whatsapp-widget

Darius Nicola

Campanie din trecut 0 zile
87.26308% Complete

Suma primita

21.816 €

Necesari

25.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_61091f4d9e0b7_Darius-Nicola-03.08.2021.pdf
doc_60411d587375a_Darius-Nicola-04.03.2021.pdf
doc_606c87966a88c_Darius-Nicola-06.04.2021.pdf
doc_61309d2d3d880_Darius-Nicola-02.09.2021.pdf
doc_5fcd4fb303573_Darius-Nicola-03.12.2020.pdf
doc_5fa12b2122c15_Darius-Nicola-03.11.2020.pdf
doc_5f61f84c90253_Darius-Nicola-16.09.2020.pdf
doc_601816dc20490_Darius-Nicola-01.02.2021.pdf
doc_60dda1cac807f_Darius-Nicola-01.07.2021.pdf
doc_60927ed8e119f_Darius-Nicola05.05.2021.pdf
doc_615d921b3ae36_Darius-Nicola-06.10.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

MAXIM E.
Cristea D.
Frangu H.
Cernescu G.
FARMACIA TEI

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Darius Nicola

Campanie din trecut

Update-uri campanie

28 Jun
2022-06-28

Azi sunt fericită și, da, minunile există😊! Au trecut doi ani în care am plâns, am disperat, am râs, am trăit cele mai intense momente și am realizat ce puternici suntem când Dumnezeu este alături de noi. În urma evaluării făcute azi în Italia, Darius este în remisie. Este vindecat!

Mulțumesc tuturor pentru ajutor, rugăciuni, gânduri bune și sprijin. Mulțumesc medicilor din Italia, domnului Vlad Plăcintă, lui Dumnezeu și, nu în ultimul rând, lui Darius.

Toți ați contribuit la minunea noastră!💋

(Maria Nicola, mama lui Darius)

20 Oct
2021-10-20

Am atatea lucruri pentru care sa fiu recunoscatoare si fericita in viata si vreau sa le impartasesc cu voi. Uneori in viata noastra apar si evenimente ce nu le putem controla dar nici un lucru ce aparent e rau nu dureaza la infinit....Darius a incheiat cu succes cura de chimioterapie si ieri a avut ultima punctie cu chimio. Dupa evaluarea de ieri totul este bine. Maduva lui este "curata" si functioneaza. Va urma in continuare tratamentul de mentinere si controale periodice. Nu am cuvinte sa va multumesc frumos pentru fiecare gand frumos,rugaciune si ajutor pentru Darius. In primul rand vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu apoi medicilor , oamenilor ,dnului Vlad Placinta si fundatiei sale Salveaza o inima si nu in ultimul rand lui Darius care este mult mai curajos decat sunt eu. Iti multumim Italia ca ne - ai primit si ne- ai vindecat! Va multumesc pentru tot si sa aveti parte de binecuvantari divine! Nu in ultimul rand vreau sa ii multumesc Marei si Cristinei pentru toata sustinerea !

10 Feb
2021-02-10

Mesaj primit cu lacrimi de bucurie din partea mamaei lui Darius:”Buna ziua! As vrea sa va multumesc frumos pentru ceea ce ati facut pentru Darius...stiu ca sunteti doar un om cu suflet mare si cu ajutorul lui Dumnezeu pentru Darius ati facut posibila o minune..Darius a avut ieri punctia medulara de final de chimioterapia si a iesit 0 blasti in maduva. Nu am cuvinte sa pot multumi tuturor celor implicati...Inca nu s-a incheiat tratamentul dar am incheiat o etapa dificila din ea. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!”

23 Nov
2020-11-23

ÎMPREUNĂ PENTRU DARIUS 💗

A trecut ceva vreme de cand SUPER EROUL NOSTRU DARIUS se află la tratament in Italia acolo unde a plecat să trateze groaznică boală care a pus stăpânire pe trupul lui și anume LEUCEMIA,o boală care ia devastat trupul și care la făcut să devină dintr-un copil vesel ,un copil agitat și plin de suferință,care trebuie să suporte în fiecare zii repercusiuni groaznice ale tratamentului cu chimioterapie,dureri de burtă,afte,zile întregi în care nu a putut să mănânce, greață,internari în care a trebuit să i se faca analize și să fie hidratat și pus pe picioare,incizii,transfuzii de sânge după analize scăzute și multe altele.

Are alături doi părinți minunați, doi îngeri care vegheaza asupra lui si se îngrijesc ca nimic să nu îi lipsească, două persoane care întâmpină clipe foarte grele,situatii foarte dificile, stări de la agonie la extaz, dar cu toate astea fac cea mai bună echipă pentru un singur scop : DARIUS SA SE INTOARCA SANATOS ACASĂ.

Dupa o perioada de 2 luni de chimioterapie am reusit sa terminam cu bine cura numarul 3 . Astazi a avut reevaluarea maduvei si suntem fericiti ca totul a iesit bine "0" blasti.

Ne dorim din tot sufletul ca acest rezultat sa fie pentru totdeauna. Darius este un copil curajos si puternic si merita pe deplin sa fie vindecat , sa se intoarca sanatos si sa se bucure de copilarie.

Va multumim din suflet pentru toata sustinerea

ÎMPREUNĂ PUTEM FACE VISELE SA DEVINA REALITATE.

16 Sep
2020-09-16

A avut saptamana trecuta cateva zile de internare unde i s-a administrat tratamentul de chimioterapie ce va continua pentru urmatorii 2 ani.
Darius se simte puternic alaturi de mămica lui, si abia așteaptă sa revină sănătos in țară unde se va juca.
Ne rugăm la Dumnezeu să vă binecuvânteze și să facă o minune și pentru copilul nostru!

19 Aug
2020-08-19

Salutare dragilor,SUPER EROUL NOSTRU DARIUS,după cum bine știți se află internat în Italia acolo.unde isi va petrece următoare bună perioadă de timp pentru tratamentul necesar nemiloasei boli care a pus stăpânire pe corpul lui și anume leucemia.

În toata aceasta perioada de timp el a făcut tratament cu chimioterapie combinat cu siropuri care sa ii stimuleze imunitatea,analize de sânge făcute foarte des,curățarea cateterului la câteva zile pentru ca el se înfundă si trebuie igienizat și curățat astfel încât să fie mentinut ok pentru ca prin el.i se va administra tratament pe toata perioada cat va avea nevoie.

În urma cu cateva zile el a terminat a doua cură de citostatice, i sa făcut punctia lombara care a ieșit ok,va urma sa i se faca punctia medulara în urma căruia vom afla dacă se mai află celule modificate.

In urma acestei cure analizele lui sunt scăzute,starea lui este una agitată,iar părinții lui minunați fac tot posibilul sa il faca sa treaca cu bine peste această perioadă.

Cât chin și câtă durere poate sa suporte sufletelul lui,cate transformari de la o zii la altă, cate stări il cuprinde incontrolabil într-o perioadă foarte scurtă de timp,cate întrebări involuntare fără nici un raspuns concret,Offf doamne cate trebuie să tragă și să suporte corpul lui și această familie minunată.

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea acordată, va rugam ca și în continuare să ne fiți alături, pentru ca Numai împreună vom reuși iar SUPER EROUL NOSTRU DARIUS,se va întoarce cu bine acasă.

ÎMPREUNĂ PUTEM FACE VISELE SA DEVINA REALITATE.

05 Aug
2020-08-05

Pe parcursul zilei de astăzi, Darius a fost și este mai bine ca aseară, chiar a zâmbit un pic și asta mă bucură foarte mult. Nu știm exact cât vom mai rămâne internați. Pentru că Darius face un tratament cu antibiotic. Suntem încontinuare la terapie intesivă, monitorizat și urmărit de către medicii. Sperăm că totul va decurge bine și Dariusică își va reveni cât mai repede. Suntem în așteptarea rezultatului la analize.. V-aș ruga din tot sufletul 😢să-l puneți pe Dariusică în rugăciunile voastre , o rugăciune spusă din suflet și spusă cu credință este ascultată😔🙏

16 Jul
2020-07-16

După reexaminare stării lui de sănătate și reexaminarea analizelor pe care le-a făcut de îndată ce a ajuns în Italia medicii au hotărât că Darius va trebui să urmeze un tratament care se va întinde pe o perioadă de 2 ani de zile,o perioadă foarte lungă, un drum greu și anevoios,un drum cu urcusuri și coborasuri in care răbdarea părinților va fii pusă la grea încercare, vor urma repercusiuni posibile ale tratamentului cu chimioterapie unde mămica noastră eroină cu multă răbdare și pricepere va trebui să facă față fiecărei situații în parte,deja azi se află la a 3 zii de chimioterapie la rând după care va face 1 ședință la 4 zile,Darius deja devine agitat și nervos, lipsa poftei de mâncare a apărut dar vor trece toate acestea pentru ca avem acolo împreună o minunată familie care fac cea mai bună echipă din lume care cu ajutorul nostru și cu susținerea noastră atât morala cat si financiară vor trece peste toate cu bine.

13 Jul
2020-07-13

A trecut aproape o săptămână de când SUPER EROUL NOSTRU DARIUS a ajuns în Italia,săptămână în care a fost reexaminat,i s-au făcut analize de sânge,punctie și diferite investigații care vor duce împreună la aflarea tratamentului ce va trebui urmat de acum.încolo.
Acum este în sala de operație unde i se pune un cateter prin care i se va administra tratament pe toata perioada care va fii necesară, va urma un ct și o ecografie.
În toate aceste zile a fost mutat în secții diferite ale spitalului unde fiecare specialist în parte a analizat starea lui de sănătate iar împreună ei toti vor stabili tratamentul care ni-l va aduce pe Darius sănătos acasă.
Este fericit și plin de viață pentru ca isi are ambii părinți aproape ,ceea ce contribuie foarte mult la recuperarea lui și la o stare psihică foarte bună.
Zâmbetul lui începe să strălucească chiar dacă va fii un drum lung ,împreună va fii mult mai usor de suportat iar susținerea noastră va face ca SUPER ENOSTRU DARIUS sa prindă aripi pe zii ce trece mai mult.
ÎMPREUNĂ PUTEM FACE VISELE SA DEVINA REALITATE.

08 Jul
2020-07-08

Minunea mult așteptată de către toata lumea sa produs azi in jurul prânzului, DARIUS și părinții lui și-au luat zborul spre Italia acolo.unde va fii investigat și unde va primii tratamentul corespunzător.Am vb acum.cateva minute cu Liviu, tatăl lui Darius si mi-au spus că Darius sa comportat f bine în avion,ba chiar a fost plăcut și confortabil aproape ca la luat somnicul aproape la aterizare.

05 Jul
2020-07-05

Profităm din plin de zilele petrecute acasă și asteptam cu nerabdare ziua de miercuri cand vom pleca in Italia .
Va multumesc din suflet tuturor și va rog ca și in continuare sa fiți alături de noi.pentru ca tratamentul va fii de lungă durată și foarte costisitor

03 Jul
2020-07-03

Am vesti minunate în ceea ce îl.priveste pe Darius.
Azi i se pregătește externarea iar în funcție de rezultatele analizelor el va pleca in Italia săptămână viitoare,veste mult asteptata de către toți,rezultatele analizelor arată că starea lui de sănătate permite ca el sa poata zbura și să ajunga acolo.unde noi toți ne-am dorit,să fie tratat,îngrijit și să se întoarcă acasă victorios ca un SUPER EROU.
Vă mulțumim tuturorca sunteți alături de noi și de Darius,va rugam din suflet sa ne fiți alături și de acum înainte pt ca tratamentul lui va fii de lungă durată și foarte costisitor, donați so redat zâmbetul copilăriei unui pui de om.
Împreună putem.face visele sa devina realitate.

20 Jun
2020-06-20

Ieri Super EROUL nostru DARIUS a făcut încă o ședință de chimioterapie,noul lui prieten fluturasul este tare însetat, nu exista zii în care sa nu i se administreze soluții miraculoase care sa combată inamicul care a pus stăpânire pe Corpul lui mic și fragil.
Este greu,foarte greu sa tii un copil țintuit la pat ore în șir până ce perfuzia cu tratament se termina,este greu,foarte greu sa explici unui copil ca tot ceea ce se întâmplă este spre binele lui, pentru ca el sa se faca bine,este greu,foarte greu ca el sa poata înțelege de ce a trebuit să i se întâmple lui toate acestea cand el acum puțin timp era un copil normal și se bucura de frumoasa lui copilărie.
Azi are alături alți super eroi care împreună salvează din necaz pe oricine are nevoie,PATRULA CATELUSILOR, așa și noi împreună îl vom salva pe SUPER EROUL NOSTRU DARIUS sa isi recapete zâmbetul copilăriei.

Împreună putem face visele sa devina realitate.

19 Jun
2020-06-19

Ieri puisorul nostru DARIUS și Super Eroul tuturor,a făcut o alta transfuzie de sânge iar pe această cale vrem să mulțumim tuturor celor care au mers sa doneze( și nu numai lor și tuturor celor care ne sunt alaturi), pentru ca Darius sa poata avea parte de această transfuzie,pentru a face pași mici dar siguri spre acel vis care într-o zii toți împreună il vom transforma în realitate.
Obosit și epuizat după atâtea proceduri pe care le face,Super EROUL a hotărât ca cel mai bun mod de asi recăpăta puterile și ași încarcă bateriile este sa tragă un puisor de somn iar cand se va trezi va redeveni mai puternic ca ieri și mai puternic pe zii ce trece.

Campanie inceputa la data: 16.06.2020

Nume:Darius Marian

Prenume: Nicola

 Varsta: 4 ani

Suma necesara: 25000 euro

Diagnostic:: leucemie acută limfoblastică tip B

Tratamentul il va efectua la  Spitalul Bambino Gesu 

Povestea lui Darius Nicola

Nu știu cum să încep mai bine... Pe scurt, pînă nu demult, mai exact pînă pe 21 mai 2020, eram o familie normală ca toată lumea, ce ne confruntam cu grijile cotidiene, cu bucurii, cu probleme, cu teama a ce va urma datorită noului virus, dar cu toate astea, eram bine. Suntem fericiții părinți a unui baiețel pe nume Darius Marian în vârstă de 4 ani și 7 luni, care, de când a apărut în viața noastră totul s-a schimbat. Totul a căpătat alt sens! Este minunea ce ne umple sufletul de fericire zi de zi! Este raza noastră de soare!

Dar ceva avea să se întâmple... ceva ce ne-a schimbat viața pentru totdeauna... vestea îngrozitoare pe care am aflat-o în data de 21 mai ne-a lăsat fără glas! După câteva zile în care Darius nu s-a simțit bine, era apatic, nu se mai juca ca de obicei, avea o paloare ce ne-a îngrijorat fapt pentru care am decis să mergem la medic pentru niște analize. Am bănuit ca ar putea fi o anemie sau poate mai rău, probabil hepatita. Dar, nu! Vestea cumplită pe care doctorii ne-au dat-o, ne-a șocat! Diagnosticul stabilit de medici în urma analizelor a fost de leucemie acută limfoblastică tip B! Este acel tip de cancer al sângelui ce avansează cumplit de repede și dacă copilul nu ajunge rapid la spital, poate fi fatal! De atunci suntem internați la spitalul Fundeni din capitală unde a și început tratamentul. Tot ce se întâmplă aici este teribil de greu de îndurat pentru orice părinte ce este nevoit să treacă prin asta, și mai ales pentru cei mici. Sunt atâtea suflete nevinovate care, dintr-o dată, de la joaca lor frumoasă de toate zilele s-au trezit pe un pat de spital într-un loc complet necunoscut unde sunt supuși tuturor investigațiilor necesare. Tratamentul de care are nevoie este unul de lungă durată (9-12 luni pentru început). Având în vedere că în următoarele 6-9 luni (depinde f mult de starea lui) vom fi doar pe patul unui spital, de schema de tratament de care putem beneficia aici, de condițiile foarte grele din spitalele noastre (pe care le știm cu toții), toate acestea ne determină să facem tot ce ne stă în putință să plecăm din țară. Din tot ce am reușit să aflăm de la alți părinți trecuți prin aceeași suferință ca și noi, în Italia sunt mari sanșe de vindecare, în condiții normale pentru o familie ce este nevoită să stea în spital cel puțin 6 luni de zile, există o cu totul altă schemă de tratament pentru această boală față de ce avem noi în țară, există grija deosebită pentru pacient și accentul pus pe diminuarea durerii suportate de către copil.Cred că orice părinte trece prin așa ceva este dispus să facă tot ce-i stă în putință pentru a salva viața copilul lui! Exact asta vom face și noi! Din nefericire, această deplasare împreună cu toate costurile de acolo, costuri ce se întind pe câteva luni de zile (cât va dura tratamentul) ne face să apelăm la dumneavoastră, la sprijinul pe care sperăm să ni-l puteți oferi! Oricine sunteți, cu orice sumă ați putea să ne spijiniți va fi o mare binecuvântare pentru noi și pentru a-l ajuta pe Darius să se facă bine! Să-i dăm împreună o șansă la viață!

Vă mulțumim din suflet!

Ne rugăm la Dumnezeu să vă binecuvânteze și să facă o minune și pentru copilul nostru!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Nicola) al copilului pentru care faceți donatia!