Darius Nicola

Darius Nicola

Campanie activa 51 zile
55.16308% Complete

Suma primita

13.791 €

Necesari

25.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Darius Nicola

Campanie activa 51 zile

Update-uri campanie

03 Jul
2020-07-03

Am vesti minunate în ceea ce îl.priveste pe Darius.
Azi i se pregătește externarea iar în funcție de rezultatele analizelor el va pleca in Italia săptămână viitoare,veste mult asteptata de către toți,rezultatele analizelor arată că starea lui de sănătate permite ca el sa poata zbura și să ajunga acolo.unde noi toți ne-am dorit,să fie tratat,îngrijit și să se întoarcă acasă victorios ca un SUPER EROU.
Vă mulțumim tuturorca sunteți alături de noi și de Darius,va rugam din suflet sa ne fiți alături și de acum înainte pt ca tratamentul lui va fii de lungă durată și foarte costisitor, donați so redat zâmbetul copilăriei unui pui de om.
Împreună putem.face visele sa devina realitate.

20 Jun
2020-06-20

Ieri Super EROUL nostru DARIUS a făcut încă o ședință de chimioterapie,noul lui prieten fluturasul este tare însetat, nu exista zii în care sa nu i se administreze soluții miraculoase care sa combată inamicul care a pus stăpânire pe Corpul lui mic și fragil.
Este greu,foarte greu sa tii un copil țintuit la pat ore în șir până ce perfuzia cu tratament se termina,este greu,foarte greu sa explici unui copil ca tot ceea ce se întâmplă este spre binele lui, pentru ca el sa se faca bine,este greu,foarte greu ca el sa poata înțelege de ce a trebuit să i se întâmple lui toate acestea cand el acum puțin timp era un copil normal și se bucura de frumoasa lui copilărie.
Azi are alături alți super eroi care împreună salvează din necaz pe oricine are nevoie,PATRULA CATELUSILOR, așa și noi împreună îl vom salva pe SUPER EROUL NOSTRU DARIUS sa isi recapete zâmbetul copilăriei.

Împreună putem face visele sa devina realitate.

19 Jun
2020-06-19

Ieri puisorul nostru DARIUS și Super Eroul tuturor,a făcut o alta transfuzie de sânge iar pe această cale vrem să mulțumim tuturor celor care au mers sa doneze( și nu numai lor și tuturor celor care ne sunt alaturi), pentru ca Darius sa poata avea parte de această transfuzie,pentru a face pași mici dar siguri spre acel vis care într-o zii toți împreună il vom transforma în realitate.
Obosit și epuizat după atâtea proceduri pe care le face,Super EROUL a hotărât ca cel mai bun mod de asi recăpăta puterile și ași încarcă bateriile este sa tragă un puisor de somn iar cand se va trezi va redeveni mai puternic ca ieri și mai puternic pe zii ce trece.

Campanie inceputa la data: 16.06.2020

Nume:Darius Marian

Prenume: Nicola

 Varsta: 4 ani

Suma necesara: 25000 euro

Diagnostic:: leucemie acută limfoblastică tip B

Tratamentul il va efectua la  Spitalul Bambino Gesu 

Povestea lui Darius Nicola

Nu știu cum să încep mai bine... Pe scurt, pînă nu demult, mai exact pînă pe 21 mai 2020, eram o familie normală ca toată lumea, ce ne confruntam cu grijile cotidiene, cu bucurii, cu probleme, cu teama a ce va urma datorită noului virus, dar cu toate astea, eram bine. Suntem fericiții părinți a unui baiețel pe nume Darius Marian în vârstă de 4 ani și 7 luni, care, de când a apărut în viața noastră totul s-a schimbat. Totul a căpătat alt sens! Este minunea ce ne umple sufletul de fericire zi de zi! Este raza noastră de soare!

Dar ceva avea să se întâmple... ceva ce ne-a schimbat viața pentru totdeauna... vestea îngrozitoare pe care am aflat-o în data de 21 mai ne-a lăsat fără glas! După câteva zile în care Darius nu s-a simțit bine, era apatic, nu se mai juca ca de obicei, avea o paloare ce ne-a îngrijorat fapt pentru care am decis să mergem la medic pentru niște analize. Am bănuit ca ar putea fi o anemie sau poate mai rău, probabil hepatita. Dar, nu! Vestea cumplită pe care doctorii ne-au dat-o, ne-a șocat! Diagnosticul stabilit de medici în urma analizelor a fost de leucemie acută limfoblastică tip B! Este acel tip de cancer al sângelui ce avansează cumplit de repede și dacă copilul nu ajunge rapid la spital, poate fi fatal! De atunci suntem internați la spitalul Fundeni din capitală unde a și început tratamentul. Tot ce se întâmplă aici este teribil de greu de îndurat pentru orice părinte ce este nevoit să treacă prin asta, și mai ales pentru cei mici. Sunt atâtea suflete nevinovate care, dintr-o dată, de la joaca lor frumoasă de toate zilele s-au trezit pe un pat de spital într-un loc complet necunoscut unde sunt supuși tuturor investigațiilor necesare. Tratamentul de care are nevoie este unul de lungă durată (9-12 luni pentru început). Având în vedere că în următoarele 6-9 luni (depinde f mult de starea lui) vom fi doar pe patul unui spital, de schema de tratament de care putem beneficia aici, de condițiile foarte grele din spitalele noastre (pe care le știm cu toții), toate acestea ne determină să facem tot ce ne stă în putință să plecăm din țară. Din tot ce am reușit să aflăm de la alți părinți trecuți prin aceeași suferință ca și noi, în Italia sunt mari sanșe de vindecare, în condiții normale pentru o familie ce este nevoită să stea în spital cel puțin 6 luni de zile, există o cu totul altă schemă de tratament pentru această boală față de ce avem noi în țară, există grija deosebită pentru pacient și accentul pus pe diminuarea durerii suportate de către copil.Cred că orice părinte trece prin așa ceva este dispus să facă tot ce-i stă în putință pentru a salva viața copilul lui! Exact asta vom face și noi! Din nefericire, această deplasare împreună cu toate costurile de acolo, costuri ce se întind pe câteva luni de zile (cât va dura tratamentul) ne face să apelăm la dumneavoastră, la sprijinul pe care sperăm să ni-l puteți oferi! Oricine sunteți, cu orice sumă ați putea să ne spijiniți va fi o mare binecuvântare pentru noi și pentru a-l ajuta pe Darius să se facă bine! Să-i dăm împreună o șansă la viață!

Vă mulțumim din suflet!

Ne rugăm la Dumnezeu să vă binecuvânteze și să facă o minune și pentru copilul nostru!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Nicola) al copilului pentru care faceți donatia!