whatsapp-widget

Darius Novăcescu

Campanie activa 8 zile
39.897222222222% Complete

Suma primita

14.363 €

Necesari

36.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_66050e52ba58e_Darius-Novacescu-28.03.2024.pdf
doc_660ee824ccd19_Darius-Novacescu-04.04.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

DIVCO PROTECT
MARIA D.
Robert V.
Ofelia-elena B.
Marian I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Darius Novăcescu

Campanie activa 8 zile

Update-uri campanie

12 Apr
2024-04-12

Un val de speranță vine de la DIVCO PROTECT, care a donat 5000 RON, un gest care simbolizează credință și unitate.
Fiecare ajutor contează, transformând disperarea în speranță, frica în pace. Să contribuim la un viitor mai bun pentru Darius..
Mulțumesc pentru sprijinul vostru. Împreună, suntem puternici.

10 Apr
2024-04-10
 1. ZIARUL PROFIT-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 2. ȘTIRI PE SURSE-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 3. ZIARUL ACTUALITATEA-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 4. AGORA PRESS-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală. Darius are nevoie de ajutor pentru a supravietui

 5. ȘTIRI BOTOȘANI-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală!

 6. myTex-Un băiețel din Vulcan are nevoie de noi în lupta pentru viața sa

 7. ZIARUL DE PE NET-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 8. INFO IAȘI-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 9. EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii, la școală

 10. ZIARE 24 ONLINE-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală. Un băiețel de 8 ani are nevoie urgent de ajutor

 11. ZIUA DE CLUJ-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 12. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală! Darius are nevoie de ajutor

 13. SUCEAVA NEWS-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 14. ȘTIRI DE CLUJ-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală. Elevul are nevoie de ajutor

 15. BUNĂ ZIUA BRAȘOV-Drama unui băieţel din Vulcan: Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colţul băncii la şcoală

 16. MONITORUL EXPRES-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală. Un băiețel de 8 ani are nevoie urgent de ajutor

 17. GAZETA DE SUD-Să-l ajutăm pe Darius! Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 18. BOTOȘĂNEANUL-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 19. GAZETA DE BOTOȘANI-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 20. BIZ BRAȘOV-Unui băiețel de 8 ani din Brașov i s-a descoperit o tumoră malignă pe creier după o căzătură nefericită la școală. Pentru a avea din nou o viață normală are nevoie de zeci de mii de euro, iar părinții, fermieri, și-au cheltuit până acum și ultimul leu ca să îl salveze și să iasă din coma în care a stat trei săptămâni

 21. BOTOȘANI NEWS-Un copil de opt ani a stat trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 

04 Apr
2024-04-04
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 8000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

03 Apr
2024-04-03

În zorii unei noi zile, plină de promisiuni și speranțe renăscute, Darius Novacescu își împărtășește cu inima deschisă trăirile profund emoționante și parcursul de recuperare al fiului său. Cu fiecare pas timid pe calea vindecării, ei privesc cu optimism spre un viitor mai luminos, învățând împreună lecția răbdării și a rezilienței.

"Astăzi, domnul doctor de la terapie a împărtășit cu noi vești care ne-au adus un strop de alinare în sufletele încercate. 'Este bine, Darius, ușor, ușor începem să ne revenim,' a zis el, cuvinte care ne-au umplut inimile de speranță. În acest labirint al recuperării, fiecare mică victorie este o rază de soare în zilele noastre adesea înnorate. Acum, așteptăm cu nerăbdare ca infecția de la gât să se retragă, ca apoi să putem să-l vedem pe Darius eliberat de nevoia oxigenului, un pas crucial pentru a-i scoate traheostoma.

Creierul lui, acest univers vast și misterios, a început să arate semne de îmbunătățire, 'arată bine,' a confirmat domnul doctor, vestea aceasta luminându-ne sufletele și reînnoindu-ne speranța. Așteptăm cu înfrigurare reacții din partea lui Darius, semne că el, luptătorul nostru neînfricat, își găsește încet, dar sigur, drumul înapoi către noi.

În această călătorie, învățăm că fiecare moment este prețios, că fiecare zâmbet este o victorie, iar fiecare pas înainte, oricât de mic, este un triumf al vieții și al voinței umane. Împreună, cu dragoste, răbdare și credință, ne țesem drumul către zile mai bune, către o lume în care Darius își va relua locul, cu forța și curajul care l-au definit întotdeauna.

În aceste clipe de așteptare și speranță, ne agățăm de fiecare cuvânt al medicilor, de fiecare progres, fie el și modest, ca de un far care ne ghidează prin furtună. Și în timp ce privim spre orizont, cu inimile pline de speranță, știm că fiecare zi ne aduce mai aproape de momentul în care Darius va putea să se bucure din nou de frumusețea vieții, liber de orice piedici.

În această călătorie, nu suntem singuri. Ne înconjoară o comunitate de inimi care bat în unison pentru sănătatea lui Darius, fiecare rugăciune, fiecare gând bun fiind o punte peste apele tulburi ale încercărilor. Împreună, vom traversa această perioadă, ținându-ne strâns de speranța că, în curând, Darius ne va împărtăși din nou zâmbetul său luminos, un testament al puterii neclintite a spiritului uman."

28 Mar
2024-03-28
Plati efectuate Fisier 1

Într-un univers plin de incertitudini, unde fiecare clipă poate însemna o luptă pentru viață, există momente în care umanitatea își arată adevărata măreție, adunând forțe pentru a schimba destine. Astăzi, grație generozității și compasiunii companiei Fabio Electronics din Botoșani, viața tânărului Darius Novăcescu este pe cale să cunoască o transformare miraculoasă. La vârsta de doar 8 ani, Darius se confruntă cu una dintre cele mai grele provocări pe care viața le poate arunca în calea cuiva: o tumoră malignă pe creier. Însă, în această bătălie pentru viață, el nu este singur.

Astăzi, Asociația "Salvează o inimă" a reușit să strângă și să achite suma impresionantă de 13.400 EURO direct în contul clinicii LIV HOSPITAL din Turcia, unde Darius își va începe tratamentul. Această sumă este vitală în parcursul său spre vindecare, reprezentând o rază de speranță nu doar pentru el, ci și pentru familia sa, care îl susține necondiționat în această luptă.

Deși drumul spre recuperare este lung și necesită o sumă totală de 36.000 EURO, acest prim pas semnificativ făcut datorită Fabio Electronics și tuturor celor care au contribuit, demonstrează puterea comunității și a empatiei umane. În fiecare donație se ascunde dorința fierbinte ca Darius să aibă oportunitatea de a crește mare și sănătos, de a trăi o viață plină de bucurii și realizări, departe de umbra bolii care îi amenință prezentul.

Vă invităm să vă alăturați și voi acestei cauze nobile, să fiți parte din miracolul care îi oferă lui Darius șansa la o viață nouă. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, se adună la suma necesară pentru a asigura tratamentul complet al lui Darius la LIV HOSPITAL din Turcia. Împreună, putem face diferența în viața unui copil care luptă pentru fiecare zi, oferindu-i șansa la un viitor în care sănătatea și fericirea să fie la ele acasă.

Să fim mâna care susține, inima care iubește și comunitatea care salvează. Pentru Darius, pentru fiecare copil care are nevoie de ajutorul nostru, să dăruim speranță.

25 Mar
2024-03-25

Într-un gest de solidaritate impresionant și emoționant, comunitatea noastră își unește forțele pentru a oferi un viitor plin de speranță unui băiețel eroic, Darius Novăcescu. La doar 8 ani, Darius se luptă cu o provocare pe cât de grea, pe atât de nedreaptă: o tumoră malignă pe creier. Dar în această luptă, el nu este singur. Azi, mai mult ca niciodată, iubirea și compasiunea noastră colectivă se transformă într-o faptă concretă, o rază de lumină în calea întunecată pe care Darius este nevoit să o străbată.

Compania FABIO ELECTRONICS din Botoșani, o casă de amanet cu o inimă mare, a ales să redirecționeze suma de 67.000 RON, provenită din 20% din impozitul pe profit, către tratamentul lui Darius la LIV HOSPITAL din Turcia. Această decizie, luată în urma ședinței de început de săptămână, nu este doar un gest de generozitate, ci un exemplu veritabil de responsabilitate socială și umanitate.

FABIO ELECTRONICS nu este doar un loc unde obiecte de valoare își găsesc o a doua viață, ci un loc unde speranța și ajutorul prind formă. Într-o lume unde fiecare obiect vândut sau cumpărat poartă o poveste, astăzi, cea mai valoroasă poveste este cea a lui Darius și a luptei sale pentru viață.

Suma necesară pentru ca Darius să poată beneficia de tratamentul vital de care are nevoie este de 36.000 €, o sumă imensă pentru o singură familie. Dar împreună, ca o comunitate, putem face ca această sumă să nu mai pară atât de descurajatoare. Contribuția FABIO ELECTRONICS este un pas imens în această direcție, dar călătoria nu se oprește aici.

Într-un moment când cuvintele par să nu fie suficiente pentru a exprima profunzimea sentimentelor noastre, faptele vorbesc mai tare. Este momentul să ne unim și să arătăm că, împreună, putem face minuni. Fiecare contribuție, mare sau mică, ne apropie de momentul în care Darius va putea să își reia viața de copil, liber de povara bolii.

Astăzi, mai mult ca oricând, suntem chemați să fim eroi în povestea lui Darius, să oferim nu doar asistență financiară, ci și speranță, curaj și dragoste. Să fim parte din miracolul care îi va permite acestui băiețel minunat să se bucure din nou de copilărie, să râdă, să alerge și să viseze la un viitor luminos. Pentru Darius, pentru familia lui, pentru noi toți, haideți să fim lumina în întuneric.

25 Mar
2024-03-25

Astăzi, inima mea este grea, dar plină de speranță, când împărtășesc cu voi povestea lui Darius Novăcescu, un luptător curajos de doar 8 ani, care se confruntă cu o provocare care ar face pe mulți dintre noi să ne simțim neputincioși. Însă, în ochii lui Darius, se vede o voință de fier și o dorință arzătoare de a se bucura din nou de zilele insouciante ale copilăriei.

Diagnosticat cu o tumoră malignă pe creier, Darius este acum într-un punct critic al luptei sale pentru viață. Tratamentul necesar, disponibil la prestigiosul LIV HOSPITAL din Turcia, reprezintă o rază de speranță, un vis la care el și familia sa îndrăznesc să viseze, visul unei vieți sănătoase, departe de umbra bolii.

Astăzi, medicii au decis că Darius va mai rămâne sub terapie intensivă pentru câteva zile, având un drenaj extern, o măsură esențială pentru a-l menține în siguranță și a-i oferi șansa de a lupta. Fiecare zi în plus pe care Darius o petrece sub îngrijirea lor atentă ne aduce mai aproape de ziua în care el va putea păși din nou spre lumină, spre o viață plină de posibilități și fericire.

Pentru a transforma acest vis în realitate, este nevoie de inima, compasiunea și generozitatea noastră colectivă. Suma de 36.000 € necesară pentru tratamentul lui Darius este mare, dar fiecare contribuție, oricât de mică, este un pas uriaș în călătoria lui către vindecare.

Prin urmare, vă invit să vă alăturați acestei campanii emoționante și să oferiți suportul dumneavoastră. Să oferim împreună lui Darius șansa la o copilărie normală, la zile pline de joc și râs, departe de sălile de spital. Să îi oferim speranță, să îi arătăm că nu este singur în această luptă și că, împreună, putem învinge umbrele.

Darius Novăcescu este mai mult decât un nume; este simbolul curajului, al speranței și al luptei pentru viață. Haideți să stăm alături de Darius și familia sa în aceste momente critice și să fim parte din miracolul care îi va oferi o nouă șansă la viață.

Campanie începută la data de  23.03.2024

Nume: Novăcescu

Prenume: Darius

Vârsta: 8 ani

Suma necesară: 36000 €

Diagnostic:Tumoră malignă pe creier

Tratamentul îl va efectua la LIV HOSPITAL din Turcia

Darius  - O Luptă Pentru Viață și Speranță

 

În inima fiecăruia dintre noi arde o flacără a compasiunii și a umanității. Astăzi, vă chemăm să împărtășiți din căldura acestei flăcări cu micuțul Darius Novăcescu, un suflet inocent de doar 8 anișori, care luptă o bătălie pe care niciun copil nu ar trebui să o cunoască. În comuna Șinca Veche, județul Brașov, familia Novăcescu se agață de fiecare speranță pentru a-l salva pe Darius de la o boală cumplită - o tumoare malignă pe creier.

Imaginea lui Darius ar trebui să fie înfrumusețată de zâmbete și joacă, nu umbrită de coridoarele reci ale spitalelor. El ar trebui să colecționeze amintiri fericite, nu cicatrici și leziuni. După două operații grele, boala nemiloasă nu dă semne de retragere, iar acum Darius se pregătește să intre din nou în sala de operații, să lupte o luptă silnică, într-un tărâm străin, departe de căldura îmbrățișării mamei și a tatălui său.

E un apel către toți cei care simt și iubesc, către voi toți care știți că în adâncul inimii voastre zace puterea de a schimba destine. Ajutorul vostru poate fi salvarea lui Darius, căci pentru el, fiecare clipă fără boală e o comoară neprețuită, iar fiecare zi pe care o poate petrece în afara zidurilor spitalului este un vis împlinit.

Cu o voce tremurândă și ochi înlăcrimați, mama lui Darius se adresează fiecăruia dintre noi: "Cum aș putea să vă spun despre durerea ce mă sfâșie zilnic, despre frica care mă cuprinde când mă gândesc că aș putea să îl pierd? Copilul meu, care ar trebui să se teamă doar de întunericul de sub pat, se confruntă cu un întuneric mult mai cumplit - o boală care îi fură zâmbetul. Nu pot decât să cad în genunchi și să implor: ajutați-mă să îmi salvez băiatul! Ajutați-mă să îi oferim împreună șansa la o copilărie furată de cruzimea soartei. Ajutați-mă să nu îl văd cum se stinge, să nu fiu nevoită să îi spun adio înainte de vreme."

Nu ne putem întoarce spatele. Darius are nevoie de fiecare dintre noi, de inimile noastre unite și de forța noastră colectivă. O sumă semnificativă de peste 36.000€ îl desparte pe Darius de șansa la o viață normală. Este o luptă costisitoare, dar nu este doar despre bani, este despre alegerea de a fi alături de un copil care are nevoie de noi toți. O alegere de a ne uni într-o cauză nobilă și de a îmbrățișa viața cu toată forța noastră.

Vă chemăm să vă alăturați acestei cauze și să contribuiți cu ce puteți, fiecare gest de generozitate și fiecare donație înseamnă o rază de speranță pentru Darius și familia sa. Este o invitație deschisă către toată umanitatea, să arătăm că în vremuri de cumpănă, solidaritatea noastră poate face minuni.

Pentru Darius, pentru copilăria lui, pentru viața care așteaptă să fie trăită în plenitudinea ei.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele:DARIUS NOVACESCU