whatsapp-widget

Darius Novăcescu

Campanie activa 30 zile
65.559316666667% Complete

Suma primita

39.336 €

Necesari

60.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_660ee824ccd19_Darius-Novacescu-04.04.2024.pdf
doc_66050e52ba58e_Darius-Novacescu-28.03.2024.pdf
doc_661fb8118c85d_Darius-Novacescu-17.04.2024.pdf
doc_666190e33fdc5_Darius-Novacescu-06.06.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Ilie R.
Florian D.
Vicas F.
Racoviteanu A.
Alin D.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Darius Novăcescu

Campanie activa 30 zile

Update-uri campanie

04 Jul
2024-07-04

Dragi prieteni,

Astăzi vrem să împărtășim cu voi o veste plină de speranță și emoție. Luni vom pleca la control în Turcia ❤️🙏. Micuțul nostru luptător, Novăcescu Darius, în vârstă de doar 8 ani, a arătat o forță și un curaj incredibil în fața unui diagnostic crunt: tumoră malignă pe creier.

Împreună, am trecut prin momente de nesiguranță și frică, dar și de speranță și micile victorii care ne-au dat puterea să continuăm. Darius este din ce în ce mai bine, iar progresul său ne umple inimile de bucurie. A ajuns să poată sta aproape o oră pe zi fără aparate, un pas uriaș pentru starea lui de sănătate și pentru moralul nostru.

Luni, cu inima plină de emoție și speranță, vom pleca spre Turcia pentru un nou control. Ne dorim ca acest drum să ne aducă vești bune și să confirmăm că tratamentul începe să dea roade. Fiecare clipă în care Darius se simte mai bine este un miracol pentru noi și nu am fi putut ajunge aici fără sprijinul vostru.

Vă mulțumim din suflet pentru gândurile bune, rugăciunile și sprijinul vostru constant. Fiecare mesaj de încurajare și fiecare donație ne-au dat puterea să luptăm mai departe. Voi, prietenii noștri, sunteți îngerii păzitori ai lui Darius.

06 Jun
2024-06-06
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 25000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

04 Jun
2024-06-04

Azi, ca niciodată, suntem siguri că Dumnezeu ne iubește! Datorită persoanelor din jurul nostru care ne-au ajutat moral și financiar, copilul meu se simte din ce în ce mai bine pe zi ce trece. După cum știți cu toții, îmi este atât de greu să scriu 😭, însă azi o voi face 😭.

Da, am ajuns cu Darius în Turcia într-o fază în care Darius nu mișca, nu vorbea, nu făcea absolut nimic, era un copil greu de spus "aproape în stare vegetativă" 😭, la pat 😭. Am avut mare încredere în el, știam că este puternic și nu mă va părăsi. A ieșit din acea stare vegetativă 🙏. Mulțumesc Domnului că pe zi ce trece medicii ne dau vești bune 🙏🙏🙏. Ieri, medicul ne-a spus că, în afară de câteva ore de ventilație în somn, Darius nu a mai necesitat ventilare, este doar pe oxigen 🙏🙏🙏.

Din ziua în care am venit, mi-am dorit ca Darius să scape de aparate, de traheostomă, și uite că ne apropiem de toate cele dorite 🙏🙏🙏. Mulțumim din suflet bunului Dumnezeu, tuturor oamenilor care, din puținul lor, s-au gândit și încă se mai gândesc la copilașul meu. Mulțumim din suflet medicilor care fac tot ce se poate pentru vindecarea lui Darius.

Din câte ne-au informat, mai avem de stat cam o lună, două. Banii pe care i-am strâns din bunuri vândute, de la vecini, prieteni, oameni necunoscuți care sunt cu sufletul și gândul la noi, s-au terminat. Suntem aproape de sfârșit și, ca mamă, vă rog din suflet, ajutați-mă în continuare să putem rămâne la tratament 🙏🙏❤️❤️❤️.(Alexandra Novăcescu mama lui Darius)

23 May
2024-05-23

Azi am vorbit cu medicul neurolog și am primit vești puțin mai bune. Ni s-a spus că corpul minunii noastre a încetat să mai facă crize datorită medicamentului adus din străinătate. Următorul pas pe care îl așteptăm, ca să putem ieși din terapie intensivă, este ca tractul respirator să poată prelua comenzile creierului, astfel încât să scăpăm și de traheostomă. Minunea noastră ne ascultă, ne privește, încearcă să vorbească cu noi, ridică piciorușele. Doamne, minuni de la Dumnezeu! Orice mișcare de-a lui Darius ne face atât de fericiți. Plângem de fericire! Nu avem cuvinte să vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră. Vă mulțumim din suflet!

20 May
2024-05-20

Vestea minunată despre Darius

Darius este mai bine! Convulziile aproape au dispărut complet, iar traheostoma s-a micșorat semnificativ. Sufletele noastre sunt pline de speranță și bucurie, deoarece ne așteptăm ca săptămâna viitoare să-l putem lua pe etaj.

Această mică victorie este un pas uriaș în călătoria sa spre recuperare. Așteptăm cu nerăbdare să-l vedem pe Darius mai fericit și mai puternic în fiecare zi. Mulțumim tuturor pentru sprijinul și rugăciunile voastre!

03 May
2024-05-03

Bună ziua, dragi prieteni și binefăcători cu inimi generoase,

Astăzi, ne adresăm dumneavoastră plini de recunoștință și speranță, pentru a împărtăși ultimele noutăți despre lupta curajoasă a micului nostru erou, Darius. După momente de incertitudine și provocări grele, Darius a început să experimenteze din nou mici convulsii, care ne-au adus multă îngrijorare. Dar, prin harul lui Dumnezeu și dedicarea neclintită a medicilor săi, un tratament neurologic rar, esențial pentru ameliorarea stării sale, a fost descoperit într-o altă țară.

Grație acestui tratament, convulsiile lui Darius au început să se diminueze semnificativ, marcând un pas imens spre recuperare. Cu toate acestea, drumul către vindecare necesită ca Darius să rămână la terapie intensivă pentru o perioadă mai lungă, până când tratamentul său va fi complet administrat.

Suntem profund mișcați de toată susținerea pe care ne-ați oferit-o până acum, fiecare gest de generozitate contribuind decisiv la lupta lui Darius pentru o viață normală. Fiecare donație, fiecare mesaj de încurajare ne-a adus mai aproape de ziua în care Darius va putea reveni acasă, sănătos și plin de viață.

Dar călătoria noastră nu s-a încheiat. Continuăm să avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a acoperi costurile tratamentului și șederii prelungite la spital. Fiecare contribuție, mare sau mică, face o diferență enormă în viața lui Darius și a familiei noastre.

Vă rugăm să ne ajutați să scriem împreună următorul capitol al poveștii lui Darius, unul în care el devine un băiat care aleargă și râde, liber de povara bolii sale. Contribuiți la fondul lui de tratament și împărtășiți povestea lui cu alții. Fiecare gest de sprijin ne aduce mai aproape de ziua în care Darius va putea spune: „Am învins!”

Vă mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut și pentru ce veți continua să faceți. Împreună, putem asigura că Darius va avea viitorul luminos pe care îl merită.

Cu toată recunoștința și speranța, Familia lui Darius 🙏❤️

02 May
2024-05-02

Inimile noastre sunt grele, dar pline de speranță, căci Darius va continua să fie în grija atentă a secției de terapie intensivă. Zi de zi, el înfruntă mici crize epileptice, dar un nou răsărit se arată la orizont. De azi, medicii au început să-i administreze un nou medicament, adus din străinătate, care promite să deschidă calea spre renunțarea la tratamentul neurologic administrat prin intravenoasă. Crizele lui Darius nu mai sunt ca înainte; ele încă persistă, dar sunt mai blânde.

Cel mai luminos vestitor de speranță este progresul lui Darius în a respira singur: aproape că nu mai este nevoie să-i fie administrat oxigen. Respirația lui, odinioară asistată, acum îi aparține din nou, semn că se îndreaptă spre vindecare.

Săptămâna viitoare, inima noastră va bate în așteptarea veștilor de la medicul său, care ne va oferi noi informații despre starea lui. Până atunci, gândurile noastre pline de dragoste și speranță îl însoțesc pe Darius în fiecare clipă a luptei sale curajoase.

TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ DARIUS

01 May
2024-05-01

TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ DARIUS

În inima fiecăruia dintre noi arde o flacără a compasiunii și a umanității. Astăzi, vă chemăm să împărtășiți din căldura acestei flăcări cu micuțul Darius Novăcescu, un suflet inocent de doar 8 anișori, care luptă o bătălie pe care niciun copil nu ar trebui să o cunoască.

În comuna Șinca Veche, județul Brașov, familia Novăcescu se agață de fiecare speranță pentru a-l salva pe Darius de la o boală cumplită – o tumoare malignă pe creier. Imaginea lui Darius ar trebui să fie înfrumusețată de zâmbete și joacă, nu umbrită de coridoarele reci ale spitalelor. El ar trebui să colecționeze amintiri fericite, nu cicatrici și leziuni. După două operații grele, boala nemiloasă nu dă semne de retragere, iar acum Darius se pregătește să intre din nou în sala de operații, să lupte o luptă silnică, într-un tărâm străin, departe de căldura îmbrățișării mamei și a tatălui său.Este nevoie urgentă de 36,000 EURO pentru a acoperi costurile tratamentului său vital în străinătate. E un apel către toți cei care simt și iubesc, către voi toți care știți că în adâncul inimii voastre zace puterea de a schimba destine. Ajutorul vostru poate fi salvarea lui Darius, căci pentru el, fiecare clipă fără boală e o comoară neprețuită, iar fiecare zi pe care o poate petrece în afara zidurilor spitalului este un vis împlinit.

Trimite SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul ‘Darius’.

Orice contribuție, mare sau mică, poate face diferența în lupta lui Darius pentru viață.

Pentru Darius, pentru copilăria lui, pentru viața care așteaptă să fie trăită în plenitudinea ei.

17 Apr
2024-04-17
Plati efectuate Fisier 1

Astăzi marcăm un moment de speranță și progres în lupta lui Darius. Cu o inimă plină de emoție și recunoștință, vă aducem vești bune care ne luminează ziua: Darius a fost scos de la oxigen în totalitate! Acesta este un pas imens pe drumul său către vindecare, iar azi se va monta o traheostomă mai mică, apropiindu-ne și mai mult de momentul în care nu va mai avea nevoie de ea.

Mai mult, rezultatele tomografiei recente aduc o rază de speranță: creierul lui Darius arată mult mai bine, semn că tratamentele și grija noastră dau roade. Acest progres este o victorie nu doar pentru Darius, ci pentru toți cei care l-au susținut în această luptă grea.

Nu am putea continua această călătorie fără sprijinul vostru extraordinar. Vrem să mulțumim din suflet Asociației Salvează o Inimă, care a achitat astăzi suma generoasă de 10,000 EURO pentru tratamentul lui Darius. Fiecare donație, fiecare gând bun și fiecare rugăciune contribuie la miracolele pe care le vedem în evoluția lui.

Lupta noastră continuă, dar fiecare zi ne aduce mai aproape de victoria finală împotriva adversităților. Suntem mai determinați ca niciodată să nu ne dăm bătuți, să luptăm alături de Darius și să îi oferim fiecare șansă pentru un viitor mai bun.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Împreună, scriem o poveste de curaj și perseverență care inspiră și mobilizează inimi să fie mai bune. Haideți să continuăm să sprijinim această luptă, pentru Darius și pentru toți cei care au nevoie de noi.(Alexandra,mama lui Darius)

12 Apr
2024-04-12

Un val de speranță vine de la DIVCO PROTECT, care a donat 5000 RON, un gest care simbolizează credință și unitate.
Fiecare ajutor contează, transformând disperarea în speranță, frica în pace. Să contribuim la un viitor mai bun pentru Darius..
Mulțumesc pentru sprijinul vostru. Împreună, suntem puternici.

10 Apr
2024-04-10
 1. ZIARUL PROFIT-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 2. ȘTIRI PE SURSE-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 3. ZIARUL ACTUALITATEA-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 4. AGORA PRESS-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală. Darius are nevoie de ajutor pentru a supravietui

 5. ȘTIRI BOTOȘANI-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală!

 6. myTex-Un băiețel din Vulcan are nevoie de noi în lupta pentru viața sa

 7. ZIARUL DE PE NET-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 8. INFO IAȘI-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 9. EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii, la școală

 10. ZIARE 24 ONLINE-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală. Un băiețel de 8 ani are nevoie urgent de ajutor

 11. ZIUA DE CLUJ-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 12. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală! Darius are nevoie de ajutor

 13. SUCEAVA NEWS-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 14. ȘTIRI DE CLUJ-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală. Elevul are nevoie de ajutor

 15. BUNĂ ZIUA BRAȘOV-Drama unui băieţel din Vulcan: Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colţul băncii la şcoală

 16. MONITORUL EXPRES-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală. Un băiețel de 8 ani are nevoie urgent de ajutor

 17. GAZETA DE SUD-Să-l ajutăm pe Darius! Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 18. BOTOȘĂNEANUL-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 19. GAZETA DE BOTOȘANI-Trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 20. BIZ BRAȘOV-Unui băiețel de 8 ani din Brașov i s-a descoperit o tumoră malignă pe creier după o căzătură nefericită la școală. Pentru a avea din nou o viață normală are nevoie de zeci de mii de euro, iar părinții, fermieri, și-au cheltuit până acum și ultimul leu ca să îl salveze și să iasă din coma în care a stat trei săptămâni

 21. BOTOȘANI NEWS-Un copil de opt ani a stat trei săptămâni în comă, după ce s-a lovit cu capul de colțul băncii la școală

 

04 Apr
2024-04-04
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 8000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

03 Apr
2024-04-03

În zorii unei noi zile, plină de promisiuni și speranțe renăscute, Darius Novacescu își împărtășește cu inima deschisă trăirile profund emoționante și parcursul de recuperare al fiului său. Cu fiecare pas timid pe calea vindecării, ei privesc cu optimism spre un viitor mai luminos, învățând împreună lecția răbdării și a rezilienței.

"Astăzi, domnul doctor de la terapie a împărtășit cu noi vești care ne-au adus un strop de alinare în sufletele încercate. 'Este bine, Darius, ușor, ușor începem să ne revenim,' a zis el, cuvinte care ne-au umplut inimile de speranță. În acest labirint al recuperării, fiecare mică victorie este o rază de soare în zilele noastre adesea înnorate. Acum, așteptăm cu nerăbdare ca infecția de la gât să se retragă, ca apoi să putem să-l vedem pe Darius eliberat de nevoia oxigenului, un pas crucial pentru a-i scoate traheostoma.

Creierul lui, acest univers vast și misterios, a început să arate semne de îmbunătățire, 'arată bine,' a confirmat domnul doctor, vestea aceasta luminându-ne sufletele și reînnoindu-ne speranța. Așteptăm cu înfrigurare reacții din partea lui Darius, semne că el, luptătorul nostru neînfricat, își găsește încet, dar sigur, drumul înapoi către noi.

În această călătorie, învățăm că fiecare moment este prețios, că fiecare zâmbet este o victorie, iar fiecare pas înainte, oricât de mic, este un triumf al vieții și al voinței umane. Împreună, cu dragoste, răbdare și credință, ne țesem drumul către zile mai bune, către o lume în care Darius își va relua locul, cu forța și curajul care l-au definit întotdeauna.

În aceste clipe de așteptare și speranță, ne agățăm de fiecare cuvânt al medicilor, de fiecare progres, fie el și modest, ca de un far care ne ghidează prin furtună. Și în timp ce privim spre orizont, cu inimile pline de speranță, știm că fiecare zi ne aduce mai aproape de momentul în care Darius va putea să se bucure din nou de frumusețea vieții, liber de orice piedici.

În această călătorie, nu suntem singuri. Ne înconjoară o comunitate de inimi care bat în unison pentru sănătatea lui Darius, fiecare rugăciune, fiecare gând bun fiind o punte peste apele tulburi ale încercărilor. Împreună, vom traversa această perioadă, ținându-ne strâns de speranța că, în curând, Darius ne va împărtăși din nou zâmbetul său luminos, un testament al puterii neclintite a spiritului uman."

28 Mar
2024-03-28
Plati efectuate Fisier 1

Într-un univers plin de incertitudini, unde fiecare clipă poate însemna o luptă pentru viață, există momente în care umanitatea își arată adevărata măreție, adunând forțe pentru a schimba destine. Astăzi, grație generozității și compasiunii companiei Fabio Electronics din Botoșani, viața tânărului Darius Novăcescu este pe cale să cunoască o transformare miraculoasă. La vârsta de doar 8 ani, Darius se confruntă cu una dintre cele mai grele provocări pe care viața le poate arunca în calea cuiva: o tumoră malignă pe creier. Însă, în această bătălie pentru viață, el nu este singur.

Astăzi, Asociația "Salvează o inimă" a reușit să strângă și să achite suma impresionantă de 13.400 EURO direct în contul clinicii LIV HOSPITAL din Turcia, unde Darius își va începe tratamentul. Această sumă este vitală în parcursul său spre vindecare, reprezentând o rază de speranță nu doar pentru el, ci și pentru familia sa, care îl susține necondiționat în această luptă.

Deși drumul spre recuperare este lung și necesită o sumă totală de 36.000 EURO, acest prim pas semnificativ făcut datorită Fabio Electronics și tuturor celor care au contribuit, demonstrează puterea comunității și a empatiei umane. În fiecare donație se ascunde dorința fierbinte ca Darius să aibă oportunitatea de a crește mare și sănătos, de a trăi o viață plină de bucurii și realizări, departe de umbra bolii care îi amenință prezentul.

Vă invităm să vă alăturați și voi acestei cauze nobile, să fiți parte din miracolul care îi oferă lui Darius șansa la o viață nouă. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, se adună la suma necesară pentru a asigura tratamentul complet al lui Darius la LIV HOSPITAL din Turcia. Împreună, putem face diferența în viața unui copil care luptă pentru fiecare zi, oferindu-i șansa la un viitor în care sănătatea și fericirea să fie la ele acasă.

Să fim mâna care susține, inima care iubește și comunitatea care salvează. Pentru Darius, pentru fiecare copil care are nevoie de ajutorul nostru, să dăruim speranță.

25 Mar
2024-03-25

Într-un gest de solidaritate impresionant și emoționant, comunitatea noastră își unește forțele pentru a oferi un viitor plin de speranță unui băiețel eroic, Darius Novăcescu. La doar 8 ani, Darius se luptă cu o provocare pe cât de grea, pe atât de nedreaptă: o tumoră malignă pe creier. Dar în această luptă, el nu este singur. Azi, mai mult ca niciodată, iubirea și compasiunea noastră colectivă se transformă într-o faptă concretă, o rază de lumină în calea întunecată pe care Darius este nevoit să o străbată.

Compania FABIO ELECTRONICS din Botoșani, o casă de amanet cu o inimă mare, a ales să redirecționeze suma de 67.000 RON, provenită din 20% din impozitul pe profit, către tratamentul lui Darius la LIV HOSPITAL din Turcia. Această decizie, luată în urma ședinței de început de săptămână, nu este doar un gest de generozitate, ci un exemplu veritabil de responsabilitate socială și umanitate.

FABIO ELECTRONICS nu este doar un loc unde obiecte de valoare își găsesc o a doua viață, ci un loc unde speranța și ajutorul prind formă. Într-o lume unde fiecare obiect vândut sau cumpărat poartă o poveste, astăzi, cea mai valoroasă poveste este cea a lui Darius și a luptei sale pentru viață.

Suma necesară pentru ca Darius să poată beneficia de tratamentul vital de care are nevoie este de 36.000 €, o sumă imensă pentru o singură familie. Dar împreună, ca o comunitate, putem face ca această sumă să nu mai pară atât de descurajatoare. Contribuția FABIO ELECTRONICS este un pas imens în această direcție, dar călătoria nu se oprește aici.

Într-un moment când cuvintele par să nu fie suficiente pentru a exprima profunzimea sentimentelor noastre, faptele vorbesc mai tare. Este momentul să ne unim și să arătăm că, împreună, putem face minuni. Fiecare contribuție, mare sau mică, ne apropie de momentul în care Darius va putea să își reia viața de copil, liber de povara bolii.

Astăzi, mai mult ca oricând, suntem chemați să fim eroi în povestea lui Darius, să oferim nu doar asistență financiară, ci și speranță, curaj și dragoste. Să fim parte din miracolul care îi va permite acestui băiețel minunat să se bucure din nou de copilărie, să râdă, să alerge și să viseze la un viitor luminos. Pentru Darius, pentru familia lui, pentru noi toți, haideți să fim lumina în întuneric.

25 Mar
2024-03-25

Astăzi, inima mea este grea, dar plină de speranță, când împărtășesc cu voi povestea lui Darius Novăcescu, un luptător curajos de doar 8 ani, care se confruntă cu o provocare care ar face pe mulți dintre noi să ne simțim neputincioși. Însă, în ochii lui Darius, se vede o voință de fier și o dorință arzătoare de a se bucura din nou de zilele insouciante ale copilăriei.

Diagnosticat cu o tumoră malignă pe creier, Darius este acum într-un punct critic al luptei sale pentru viață. Tratamentul necesar, disponibil la prestigiosul LIV HOSPITAL din Turcia, reprezintă o rază de speranță, un vis la care el și familia sa îndrăznesc să viseze, visul unei vieți sănătoase, departe de umbra bolii.

Astăzi, medicii au decis că Darius va mai rămâne sub terapie intensivă pentru câteva zile, având un drenaj extern, o măsură esențială pentru a-l menține în siguranță și a-i oferi șansa de a lupta. Fiecare zi în plus pe care Darius o petrece sub îngrijirea lor atentă ne aduce mai aproape de ziua în care el va putea păși din nou spre lumină, spre o viață plină de posibilități și fericire.

Pentru a transforma acest vis în realitate, este nevoie de inima, compasiunea și generozitatea noastră colectivă. Suma de 36.000 € necesară pentru tratamentul lui Darius este mare, dar fiecare contribuție, oricât de mică, este un pas uriaș în călătoria lui către vindecare.

Prin urmare, vă invit să vă alăturați acestei campanii emoționante și să oferiți suportul dumneavoastră. Să oferim împreună lui Darius șansa la o copilărie normală, la zile pline de joc și râs, departe de sălile de spital. Să îi oferim speranță, să îi arătăm că nu este singur în această luptă și că, împreună, putem învinge umbrele.

Darius Novăcescu este mai mult decât un nume; este simbolul curajului, al speranței și al luptei pentru viață. Haideți să stăm alături de Darius și familia sa în aceste momente critice și să fim parte din miracolul care îi va oferi o nouă șansă la viață.

Campanie începută la data de  23.03.2024

Nume: Novăcescu

Prenume: Darius

Vârsta: 8 ani

Suma necesară: 36000 €

Diagnostic:Tumoră malignă pe creier

Tratamentul îl va efectua la LIV HOSPITAL din Turcia

Darius  - O Luptă Pentru Viață și Speranță

 

În inima fiecăruia dintre noi arde o flacără a compasiunii și a umanității. Astăzi, vă chemăm să împărtășiți din căldura acestei flăcări cu micuțul Darius Novăcescu, un suflet inocent de doar 8 anișori, care luptă o bătălie pe care niciun copil nu ar trebui să o cunoască. În comuna Șinca Veche, județul Brașov, familia Novăcescu se agață de fiecare speranță pentru a-l salva pe Darius de la o boală cumplită - o tumoare malignă pe creier.

Imaginea lui Darius ar trebui să fie înfrumusețată de zâmbete și joacă, nu umbrită de coridoarele reci ale spitalelor. El ar trebui să colecționeze amintiri fericite, nu cicatrici și leziuni. După două operații grele, boala nemiloasă nu dă semne de retragere, iar acum Darius se pregătește să intre din nou în sala de operații, să lupte o luptă silnică, într-un tărâm străin, departe de căldura îmbrățișării mamei și a tatălui său.

E un apel către toți cei care simt și iubesc, către voi toți care știți că în adâncul inimii voastre zace puterea de a schimba destine. Ajutorul vostru poate fi salvarea lui Darius, căci pentru el, fiecare clipă fără boală e o comoară neprețuită, iar fiecare zi pe care o poate petrece în afara zidurilor spitalului este un vis împlinit.

Cu o voce tremurândă și ochi înlăcrimați, mama lui Darius se adresează fiecăruia dintre noi: "Cum aș putea să vă spun despre durerea ce mă sfâșie zilnic, despre frica care mă cuprinde când mă gândesc că aș putea să îl pierd? Copilul meu, care ar trebui să se teamă doar de întunericul de sub pat, se confruntă cu un întuneric mult mai cumplit - o boală care îi fură zâmbetul. Nu pot decât să cad în genunchi și să implor: ajutați-mă să îmi salvez băiatul! Ajutați-mă să îi oferim împreună șansa la o copilărie furată de cruzimea soartei. Ajutați-mă să nu îl văd cum se stinge, să nu fiu nevoită să îi spun adio înainte de vreme."

Nu ne putem întoarce spatele. Darius are nevoie de fiecare dintre noi, de inimile noastre unite și de forța noastră colectivă. O sumă semnificativă de peste 36.000€ îl desparte pe Darius de șansa la o viață normală. Este o luptă costisitoare, dar nu este doar despre bani, este despre alegerea de a fi alături de un copil care are nevoie de noi toți. O alegere de a ne uni într-o cauză nobilă și de a îmbrățișa viața cu toată forța noastră.

Vă chemăm să vă alăturați acestei cauze și să contribuiți cu ce puteți, fiecare gest de generozitate și fiecare donație înseamnă o rază de speranță pentru Darius și familia sa. Este o invitație deschisă către toată umanitatea, să arătăm că în vremuri de cumpănă, solidaritatea noastră poate face minuni.

Pentru Darius, pentru copilăria lui, pentru viața care așteaptă să fie trăită în plenitudinea ei.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele:DARIUS NOVACESCU